Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nagy lelkesen nyomtam egy meccset. Emre Can lefutja Rule Mukielét, majd két védővel maga előtt ellövi a rövidet 20-ról IF Gulának. 4-0-nál ki is léptem, üres kapura rávertem 16-ról, de a visszaérő védő mentett...

Ja én nekem az IF Haaland nem volt képes üres kapura belőni, de az ellenfének a sima Haaland kézen állva elrakja.

Már nekem kellemetlen ez a sok rinyálás, ha nem látnám mi történik a játékban nem hinném el... :(

Sajnos ez egy fos jatek lett megint. Az a borzaszto,hogy rosszabb jatekosoktol kapunk ki. Ezt abbol latni, hogy normal felallassal hozza sem tudnak szagolni a jatekhoz.. 2,3-0 ra vezetek mindig. Erre jon a varazslatos fast build up, constans pressure es semmit nem tudok csinalni es kikapok. Elpasszok, visszapattanas stb. Vagy a masik hogy rashforddal jonnek es visszapattan hozza minden es felborit mindenkit. Egyszeruen en sem tudom ezt elviselni, szanalmas ez az egesz, hogy vagy a sokkal nagyobb tudas jon ki pl. Div1es player egy div5 os ellen, vagy a lutri, hogy jobban jatszol es normal a jatek (nem jon a script vagy a gep altal tolt loserek.)

Új hozzászólás Aktív témák