Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Nekem eddig nem volt bajom az online meccsekkel, igaz alapból én eléggé noob vagyok , és amúgy is leginkább SB megy (kb. 2 rivals jut 10 SB-re). Nem tapasztaltam netből adódó érdekességeket.
Viszont amit tapasztaltam az elmúlt kb. 70 meccs során :
- a védők tényleg csak dísznek vannak ott (bár ezt sokan leírták már ). Kapus is benéz néha dolgokat , de inkább a védők miatt szoktam fogni a fejem .
- a passzok iránya sokszor köszönő viszonyban sincs a beadott iránnyal
- a passzok erőssége (pontosabban annak szabályozása) nagyon hektikus . Ugye ez leginkább a nem irányított passzra vonatkozik . Làbtól függetlenül valamikor pöccre àtrúgja a fél pályát ,màskor teli csîkkal is épp csak megpöcköli a labdát .
- a labda pattogàsa sokszor kiszàmíthatatlan ( vagy inkább érdekes ). Ez különösen "közelharcnàl" okoz érdekes anomàliàkat.
- a játékosok váltása is finoman szólva is érdekes . Sokszor olyan játékosra vált aki a labda közelében sincs , sokszor meg anélkül vált el a labda közelében lévő játékosról , hogy hozzá sem nyúlok sem a jobb analóghoz, sem az R1 gombhoz . Kaptam már gólt emiatt ,hogy elvàltott a jàtékosomról a támadó mellől. Tavaly ilyet nem tapasztaltam .
- hogy (sztem) jót is îrjak : a bírók jobbak mint tavaly. Bàr itt is sokszor benéznek olyat, hogy szaltòt vetek úgy felrúgnak és nem fúj . Viszont tavaly nagyon osztogatta elmért becsúszàsért a piros lapot , ezt idén nem tapasztalom.Az amúgy miért van , hogy némely játékosnak meg kell tenni egy 3 méter sugarú kört , mire megfordul a labdával ? Sokszor emiatt kiviszem a pályáról a játékszert, A dribbling-gel van ez összefüggésben ?
Amúgy szokhatò és játszható a játék , de ennyi újításért elkérni a teljes árat tényleg pofátlansàg . Kiadhattàk volna ugyanúgy , mint a PES a season update-et nyomott áron . A pakkokból úgyis jönne a pénz . Persze tudom , minek mikro így is megveszi a nép ,
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest