Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Vicces, hogy a 15k-s csapat megint jobb mint sok jó pár százezres csapat
-
Sinya_24
kezdő
válasz
SeatLeon08
üzenetére
A védekezés más,szerintem nehezebb,mint tavaly. Én úgy érzem kevesebbet segít a gép,ha rosszul lépsz ki és a támadó el tud menni,akkor vége,nem fogod utol érni,mindenki 90 paces szélsőkkel mászkál kb,de ez ugye nem újdonság. A kapusokat sokszor botnak érzem,bármelyiknek lehet 4-5 gólt rúgni. A német ellenfelek ellen továbbra is érződik,hogy nem "érzékeli" időben a játék ha nyomom a passzt,a lövést. Egyébként maga a kapcsolat szerintem jobb általában,én pc-n játszok,nincs túl jó netem sem,de az eddigi kb 40 div meccsemből 1 volt olyan,ahol majdnem alt+f4-tem inkább annyira nem tudtam semmit csinálni. Kérdés,hogy ez később változik-e,mert még mindig érkeznek majd új emberek ugye.
Hogy megéri-e befektetni? Ha van időd és kedved hozzá,akkor igen. Én megfogadtam,hogy nem állítok magam elé nagy célokat,csak játszok,aztán lesz ami lesz. Ha úgy döntesz nyomod akkor sok sikert és jó nyitásokat
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
A CAM stay forward és Get into the box
-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok sajnos épp hogy kicsúsztam DIV 2ből mert eladtam a kínai csoda csapatot és megint footballozni akartam. De már úton a DIV 2 felé megint.
Na szóval visszatért a China League gang [link]
Taktika
Pressure on heavy touch 5-5
Posession 5-5
CAM stay forward
LB/RB stay back
Jó szórakozást skacok :) -
SeatLeon08
tag
Sziasztok! Most már sokan túl vagytok jó pár meccsen.
Valaki lenne olyan jó, hogy ír egy kis összehasonlítást a tavalyi és az idei kiadás tekintetében?Ki, mit érez? Lag, delay, hangulat? Érdemes belefektetni?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Ja igen
úgy értem mire gondoltál
Szép csapat egyébként. Rashfordot szívesen kipróbálnám én is. Rájöttem, hogy idén totál felesleges 7 után játszani mert minden meccsen 15 pace hátrányban vagyok
Olyanoktól kapok ki akiknek annyi a játékuk, hogy előre rúgják a labdát azt futnak utána. De mikor egy Bale 8 méter hátrányból gyorsabb mint Klostermann akkor tudom, hogy nem nálam van a baj
-
Sasa22
tag
Idèn èn 4-1-2-1-2 (2)-őt jàtszom, próbàltam több taktikàt is, de eddig ez a legjobb szàmomra
-
-
Nandinagy
addikt
Később igen de a legelején max ilyen játékos mint most.
Annyira imádom néha ezt a játékot....
Nem laggol meg semmi ,de a játékosaim mégis kretének. Egy la croquettával kicselezem a kapust a labda tovább gurul erre Depay fogja magát azt nem hajlandó tovább menni a labdával
A védőm ugyan ezt csinálta. Sanches meg belesétált a labdavezetésbe.

(#1885) Clapaucius
Nem tudom tavaly meg tavaly előtt játszottál-e de a 4231 minden évben a legjobb felállás...
-
akooos
veterán
Amúgy csak nekem tűnik szegényesnek az sbc content?
-
gjoe
addikt
Areola egy meccs alapján egész jó
A laliga csapatba oblak van az ajánlott. -
Chereiose
addikt
Itt a 21 ben tudtok olyan stadiont, amiben a kapunak a hálója az a brazilos, hátrafele döntött?
-
gjoe
addikt
PL kapusnak kit éri meg megvenni
Kepa egy kalap kakiAreola? Schmeichel? Alisson drága
-
taylorp
senior tag
Ha coopban játszok valakivel rivalst, akkor csak a host csapata kap rivals pontot, vagy a becsatlakozott játékosé is?
Az objectiveket mindkét játékosnak elszámolja? Pl. ha coopban játszunk és rúg valamelyikünk egy finess gólt pl játékossal, akkor mindegyikünknek +1? -
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Szerintem Bergkamp éppen jó lehet CAM-ba mert jól passzol meg a távoli lövése is jó.
Nem tudom egyébként ezt a weak foot dolgot most megitélni mert nekem Depay meg Martins ugyanúgy belő mindent mindkét lábbal pedig 3* weak, Reus meg Dembeléről meg nem is beszélve...
Ja amúgy kösz, hogy mondtad az új cselt már be is építettem
Bár egyenlőre nem tudom mikor kellene használni. Talán passzok előtt jó mert elmegy a védő rá. [link]Nálam még az tűnt fel, hogy a hazaizás még fontosabb lett az embereknek
az utolsó 8 rivals meccsem mind idegenben volt mert nem hajlandóak belépni engem meg nem érdekel.
A legtöbben ezt a forgolódást erőltetik ahhoz meg kell a minél jobb kapcsolat. -
v-man
őstag
Na valaki beleölte már a coint Fati POTM lapba?
-
Digestive
veterán
válasz
Raunchy
üzenetére
Nincs új meta ikon sztem. Pace és dri a lényeg, ugyanúgy ahogy eddig is. Ezek mellé 4 vagy 5 WF. Én 40 meccs alatt azt szűrtem le, h az idén még fontosabb a kétlábas csatár. Ocsmány módon el tudják törni a labdát gyengébb lábbal. Puskásról én hamar le is tettem a 3 WF miatt...
-
Raunchy
tag
-
Raunchy
tag
A korábbi meta icon lapokon felül van valaki aki idén használható csatár pozícióban? Van Basten, Nistelrooy, Kluivert vagy Bergkamp?
Illetve mennek e lejjebb az icon árak, érdemes e várni még a vásárlással? -
Nandinagy
addikt
válasz
drachoHUN
üzenetére
Nézd, szerintem aki nem tud egy adott divben a 30 meccsből annyi pontot összeszedni ami elég a rank1-hez az nem biztos, hogy alapvetően abba a divizóba való.
Szerintem így is annyi dolog van idén, hogy ha nem költesz a játékra akkor a heti (30 rivals+30 wl+20-30 sb meccs) rengeteg
Mi lenne ha többet kellene tolni?
Attól függetlenül még díjazza a játék ha sok időt beleölsz mert fejlődsz
Legalábbis szerintem. -
inter89
csendes tag
Sziasztok!
Ultimate teamban, mit kell megnyomni, hogy gólnál a beállított gólörömet csinálja az adott játékos?(xbox)
Köszi válaszotok!
-
Woodslave
félisten
Itt keresd [link]
Amikor hallottam ezt a 30 meccset azt hittem a div besorolásra lesz de igy csinaltak kb egy week leaguet... Pont ez az extra kompetitiv mód hiányzott.
Mint kívülálló sztem jobbat tett volna az online season megoldás. Tudod ha elersz x pontot aklor biztosan maradsz. Vagy feljebb jutsz.
-
Nandinagy
addikt
Nem tudom igazából. Lehet csak kiégtem a gép elleni játéktól
Tavaly januárig kb minden héten elite1 voltam sb-be. Azóta meg szinte nem is játszottam ezt a játékmódot. Visszaszokni meg nehéz mert más játékstílus kell mint az emberi ellenfelek ellen.Kiváncsi leszek mennyi kellesz a rivals rank1-hez div4-ben.
van 14 winem eddig és még kb 74 meccsem ha jól rémlik.(hometársam játszott tegnap aztán sikeresen behúzott 3 vereséget
) -
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ja legendaryn az az érzésem, hogy nem csak az ellenfelet húzza feljebb, hanem mintha az én csapatomat meg lejjebb venné. mintha nem ugyanaz a csapatom lenne mint előtte mondjuk world classon. Viszont pro és world class között meg mintha nem lenne különbség.
Azt a competitive módot hol lehet kikapcsolni? valahol már olvastam hogy akkor a gép kevésbé cselez.
Éjfélre lehet az 50000 pont is kevés lesz elit1-hez -
K.J
senior tag
KAA Gent csapat goal song nevét tudja valaki? Hogy a francba keressek rá? Ha egyáltalán benne van a játékban.
-
Nandinagy
addikt
Mert attól, hogy mindenki szenved valaki még azért letolja a 40 meccset
Léteznek ilyen mazochisták. Engem mondjuk már teljesen hidegen hagy az sb
Max egy gold1-elite3-ig elviszem aztán annyi.
Én idénre elengedtem ezt a Squad Battle dolgot. Tényleg félelmetes mennyire parasztul tud játszani a gép Legendaryn. -
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ha mindenki így szenved hogy a fenébe ilyen magasak a ponthatárok?
-
MarioAna
senior tag
Laggol egyet a meccs SB alatt és kibasz a windowsba 4-0-nál world class ellenfél ellen 88. percben, mikor pont az az 1700 pont kéne ahhoz, hogy meglegyen a Gold1.
De toltam ma egy "friendly" meccset is azért a 180 xp-ért, de a gyerek loan Mbappéval csapatta ott is full weekend league szellemben. Rettentően durva, hogy kb ~1. héttel az early access után eljutottunk már arra a szintre ismét, hogy online senki nem fordul skillmove nélkül, folyamatos dragback,ballroll, fakeshot chainkurvaanyja már az egész játék
. De legalább mostmár a SB alatt is élvezhetem ugyanezt a competitive mód nevű csodát, mert elfelejtettem még kikapcsolni és csak pislogtam amikor nagy bátran felvettem legendaryra arra az egy meccsre (74 OVR 50 chem team), és a 62 OVR-os bronze szétszopatta a Klostermann-Diego Carlos CB sort és vert hármat
. Vért izzadva sikerült 6-3-ra nyerni.Hányinger kerülget, hogy este még lépjek vissza erre a fosba és farmoljam ki az a 2-3 ezer pontot azért a + 1 csomagért, amiből majd dob egy non-rare 76-os lapot meg egy LF-CF pozíciómódosítót, hogy meglegyen a "rare" limit.
Próbálnám élvezni a "focit", de nehéz ezzel az eszközzel
. -
eM'82
addikt
Android. De nem arról van szó hogy nem lehet névre keresni, hanem előtte valamilyen paramétert át kell állítani (ez lehet az hogy gold-ra állítod a keresést, aztán vissza a mindegyre). Majd ezután már tudod a nevét pötyögni.
dkaro: eskü trial alatt sokkal könnyebb volt az sb (érzetre), most meg a World Class is izzaszt (olykor). Legendary-n alig tudtam nyerni tegnap délután. Estére a pedigree csapattal végre sikerült.
-
dkaro
őstag
Csak sztem lettek sokkal nehezebbek az sb meccsek? Ponthatárok is magasabbak, örülök ha Elite 3at fogom tudni érni hetente de inkább gold 1 lesz ezekből
-
akooos
veterán
Azért rendes az ea-től hogy kikapcsolták az sb div rivals placementet 1 hét után
-
thebigK
addikt
szokásos heti2 raregold packból jött egy Grizi
-
Szigma70
addikt
válasz
Gatho87
üzenetére
Azért, mert minek is lenne jó, ha a sok idióta streamer miatt , akiknek az a nézővonzó, hogy milliókat nyitnak el, mindenki veszi a pontot, az EA-nak meg dől a lé. Az egész játék Pay to Win lett, szarik az EA a játékmenetre, a lényeg, hogy jöjjenek a színes, szagos futóbolod lapok, arra majd úgy is elkölti a nép a játék árának 3x-át.
Felejtsétek el, hogy ebből valaha is lesz még jó játék
Sajnálom, mert nincs más. Sztem ezt a részt is feladom karácsony környékén.
Nem szórakoztat, akkor meg minek? A harácsolás nem az én műfajom, arra vannak más játékok, vagy az élet -
dracox
addikt
Webappon a POTM Ansu Fati lapját hogy tudom megnézni? Remélem ezt a kis apróságot is javították már azokban a komoly fejlesztésekben amit erre a részre fordítottak.
-
sz_abika
addikt
Na 1.3M van most, játék nincs... Várjam meg a piaci areseseket es majd shoppongoljak ha kell akkor, vagy ikon sbck ellenére meg kellene próbálni flipelni?
-
Gatho87
tag
Gyerekek tenyleg..ez a jatek miert ilyen fos?? Van egy kozepes csapatom. Jon ellenem egy gyerek pogba,martial hasonlokkal. Csinal egy 5 skilles hugy cselt folyamatosan 10-1x tudom el venni tole. 100x szerelek akarkit es mindig visszapattan. Ha becsuszok atugorja, ha nem szabalytalansag vagy visszapattan. Indokolatlanul szar passzokat adnak es 100% helyzetben 50 meterre a kapu melle lovik. A vedoi odateleportalnak az en embereimhez. Mi ez de komolyan. Ennyire lathatoan csalas meg sosem volt. Egyszeruen hanyinger...es nyilvan 11essel nyer, ahol nem iranyitott jatekos "szabalytalankodik".
-
Chereiose
addikt
Nyitottam egy Rashfordot, megéri megtartani vagy inkább adjam el amíg 170k körül el lehet?
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a Fati nem néz ki rosszul!
-
Mrguba
őstag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Vegyel fel
Majmoc1001 -
PRDZsolesz
aktív tag
Ha valakinek van kedve lenyomni a coop témákat xboxon, vagy csak néha funból menne a coop, az nyugodtan vegyen fel: ZsoleszHU92
-
Nandinagy
addikt
Kiváncsi vagyok honnan van valakinek október 10.-én már R9-e div3-ban
.
A gyerek úgy lőtt 4 kapuralövésből 4 gólt, hogy a 16osomon belül nem is járt
Leguritja r9-nek az meg jobbal-ballal felső sarok.4-3 Nyert
-
dtrms
aktív tag
Gondolom esélytelen, de hátha: van itt olyan, aki PS4-en játszik és Voltázik ?
Én idén szerintem hanyagolom az UT-t és inkább Volta meg Pro Clubs menne, csak jó lenne akár csapattal nyomulni... -
sz_abika
addikt
Na asszem akkor idén is high rating SBCk lesznek es nem az IF kereskedés kuka. Egyik POTM se kér

-
arpo04
őstag
Hat ebből a részből elég volt a 10 óra trial... védekezés most meg jó, de kb 1 hónap és kuka. Majd jön vissza a jó öreg AI védekezés
Pozitívumot nem is találtam igazán benne, amit igen azt úgy is el fogjak rontani.
Mindenkinek jó mérgelődést!
-
v-man
őstag
Hát elég drágán adják Fatit
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Baromira remélem, hogy a védekezésbe nem is fognak belenyúlni holmi patchhel. Teljesen jó, de komolyan! Végre van értelme a cseleknek is. Sok olyan ellenfelet kapok, akinek fogalma sincs, mit kell csinálnia a kapu előtt (szerencsémre).
A kapusokon volna talán mit csiszolni, de Pope nálam remekül üzemel. -
Nandinagy
addikt
Közben egyébként kiderült,hogy rivalsban inkább skill rating alapján kapunk ellenfelet mint div alapján. szerintem egy +/- 50-es határon belül. Az előbb 1470 ponton egy 1517 pontost kaptam(ugye div4 vs div3). mondjuk kaptam is érte 33 pontot

Fura de egész jól megy a játék pedig sokkal rosszabbra számítottam. div3-4ben eddig 12 win 3d 1l

-
K.J
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezt én is néztem. Hol látszik, hol nem. Ha jól figyeltem, sb-ben látni, de rivalsban már ki van takarva.
-
Kristof_94
nagyúr
Season csomagból esett egy untrade duplicate Davies... 60k lehúzva a WC-n...

-
Nandinagy
addikt
-
Aguinaga
őstag
link
Molnargabo -
freddyadu
senior tag
Üdv!
Az Oblak-Telles-Militao-Varane-Carvajal vedelemnél van jobb PL védelem hasonló áron? Kb. 300k. -
Nandinagy
addikt
válasz
bobitusz
üzenetére
Cancelo,Jota,Pereira,Bernardo silva,Bruno fernandes,Semedo,Dias,Podence. Tele van Portugál játékkosal a PL hála a Wolvesnek.
Jobb szélre ott van Gelson Martins is aki zöld linket ad neki. 433-ban rw-be berakod martinst,cm sanches és rb-be a semedo,cancelo,pereira trióból valakit aztán meg is vagy
-
bobitusz
csendes tag
Sziasztok
Tegnap nyitottam egy Inform Renato Sanches-t.
BPL csapatba belehet valahogy építeni szerintetek? nekem nem nagyon sikerült -
eM'82
addikt
1 év alatt sem sikerült kijavítani Companion app-ban azt a bug-ot hogy marketen való játékoskeresésnél nem tudsz névre keresni egyből, hanem előtte valamilyen paramétert meg kell adni (gold player, stb). Biztos a Covid miatt nem volt prio
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Menüben bal stick felfelé>>Stadium>>Match day és ott lesz a badge
Durva egyébként, hogy az emberek mennyire csak 1 kaptafára játszanak. Minden egyes ellenfelem feláll 2 csatárral aztán velük próbál háromszögezni. Néha be is jön nekik mert Upamecano néha elképesztően vakon van
Vagy elfelejt tovább futni,vagy elfut a labda mellett vagy hozzá megy a labda aztán nyom egy becsúszást passz helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
1250-től van 4, de le nemtudom meddig lehet ottmaradni.
ezt a felállást toltam tavaly is.
Nem laggol meg semmi ,de a játékosaim mégis kretének. Egy la croquettával kicselezem a kapust a labda tovább gurul erre Depay fogja magát azt nem hajlandó tovább menni a labdával

.