Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Sziasztok! Azt már lehet tudni, hogy mikor jön ki a FUT játékos adatbázis?
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem a FIFA karrier mód is jó lesz, főleg ha elér az EA-hez a kérésem/ötletem, hogy legyen benne Magyarország is az ifikutatásnál, ha már Moldova és Albánia belefért...

-
Nandinagy
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Próbáltam a PES 18-19-t. 1 dolog volt ami tetszett benne és az a kapusok reagálása a lövésekre. Üditő volt látni, hogy tényleg minden lövést próbáltak máshogy védeni nem úgy mint a fifában a 3-4 póz közül amit tud a gép bedob egyet. Viszont maga a játékmenet nekem egyáltalán nem jött be meg a cselek sem.
A másik dolog meg, hogy nekem egyáltalán nem jön be ez a rendszer, hogy a legnagyobb ikonok 1-2 hét után megszerezhetőek. Ha a fifában az első hónapban meglennének a legnagyobb lapok 2 hónap után ráunnék a játékra. A 20-ban is annyira jó érzés volt mikor végre összejött a pénz Mid Henry-ra aztán 500 meccsen tudtam játszatni a kedvenc játékosom. Pesben meg igazából nem tudom tudsz-e kitűzni ilyen célokat, hogy mindenkit ingyen hozzádvágnak.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Pontosan, mi vagyunk az igénytelenek mert megvesszük. Sz.r, meg undorító, de minden évben ott landol a gépen. Akkor? Az EA széttárja a kezét, és minden évben egyre többet adnak el belőle, ez az év pedig (szerintem) még a többi közül is ki fog emelkedni, mert a PES idén csak Season updateet kapott.
Viszont! Úgy gondolom, Next-genre nagyot kell villantania a Fifának, mert a PES 22 irtózatosan brutális lesz, erre fogadni mernék. Nextgen lesz a javából, az alapoktól felépítve.
Igencsak érdekelne, hogy a Fifa is újra építette a NextGen verzióját? ...Asszem tudjuk a választ. 😀
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen. Végülis a 10 órás trialra ígyis úgyis befizetnék kipróbálni a játékot az már csak plusz pont, hogy olcsóbb is lesz így a játék ha mégis megvesszük

Bár kiváncsi vagyok miért nem merik megmutatni a játékot. Azért a 20-ban is a legjobb játékmenet a megjelenéskor volt kb 1-1.5 hónapig. Ezekszerint ezt olyan szinten szárnyalták túl, hogy már a demo sem jó
-
Undorító sz*r cég az EA, tudjátok mi lesz a demo?
Megvesszük Steamen, és ha nem tetszik, refundoljuk. Mert Steamen erre (is) van lehetőség. Az Origin meg tőlem le is húzhatja a rolót.
Lehet hosszú évek után ez lesz az első FIFA, amit nem veszek meg, és megyek PES-ezni inkább.
PC-seket már cserbenhagyták idén, demo se lesz, szerintem nemhiába takargatják a játékot a nagyközönség előtt, current gen egytől egyik ugyanaz mint a 20-as, nextgenhez meg még kell nekik idő.
Ráadásul néztem beta videókat - nektek feltűnt hogy 5 éve kb. UGYANAZOK AZ ÁTVEZETŐ VIDEÓK, ANIMÁCIÓK VANNAK? Hogy lehetnek ennyire igénytelenek? Vagy mi vagyunk azok, hogy megvesszük?
Nálam elvágta magát ez a cég egy életre.
-
Nandinagy
addikt
-
dkaro
őstag
Sztem se gáz, hogy nincs demo. Jöhet a teljes most már
-
Woodslave
félisten
válasz
TrueGooner
üzenetére
ja nyilván jó lett volna látni valamit, de a grafika ugyanaz, az ut részre vonatkozóan semmiféle következtetést nem lehetett volna levonni szóval egyetértek veled tök mindegy

de vicces pár youtuber (Krasi, Ovvy) akik ebből csináltak 2 videót mikor jelenik meg a demo

-
TrueGooner
senior tag
Én nem tudom. Ahogy olvastam, hogy tegnapra várjátok a demót, pont az ugrott be, hogy ez a demo dolog annyira egy felesleges dolog ma már. Főleg a Fifánál, ahol havonta változik a gameplay.. 😀 Jó ez így, hivatkozzanak is bármire, nagyon kíváncsi vagyok a next-gen Fifára.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezt nem hogy beneztuk ez az utobbi idok leggusztustalanabb huzasa toluk
-
toxicjew
addikt
Végülis minek a demo, hát a teljjes játék úgyis tök más lesz
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nyilván majd azon fognak dolgozni, hogy nekünk minél jobb legyen, ahogy eddig is tették...
-
Talán ma jön, talán nem. 22-25 közt a legvalószínűbb elvileg.
Találtam én is egy 21-e dátumot, 17:00 órai brit időszámítással.https://www.hitc.com/en-gb/2020/09/21/fifa-21-demo-release-date-download-ps4-xbox-one/
"There are mumblings that the FIFA 21 demo will come out on the release date of September 21st at 17:00 BST, but between the 22nd and 25th is more likely."
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
En is ugy tudom , hogy ma
-
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ma? Ezt hogy számoltad ki?

-
LendvaiFeri1
veterán
Elvileg ma DEMO!
-
sz_abika
addikt
Mi a legkorábbi időpont amikortól játszható a 21?
PS: nem a demo ofc -
Nandinagy
addikt
November elején/közepén jön az új konzol

Igen a PS4-PS5 nem 1 szerveren lesz de ha ps4-en kezded el a játékot majd tudod frissíteni ps5-re a csapatod és nem kell mégegyszer megvenni a 21-t +előlről kezdeni a játékot.

Az ea egyébként azt mondta, hogy például idén a versenyek még PS4-en lesznek szóval gondolom nem lesz hátránya senkinek abból ha nem vált azonnal újabb genre. A jövő évi fifáról még nem tudunk semmit. Esetleg ha valaki emlékszik még mi volt az előző gen. váltásnál ő tud segíteni.
-
scholl
tag
hello.
szerintetek mennyire fog bekavarni a fifába az új platform?
az idei kiadásba még nem , mert karácsony körül jön ki a ps5.
de jövőre bezavarhat már, nem?
ps4 és ps5 játékosok nem játszhatnak gondolom majd egymás ellen.
bár talán fifaban jövőre még több ps4 tulaj lesz, mint ps5 -
Toguro San
tag
Én úgy tudom Szeptember 25 a DEMO
-
Szeptember 22-én lesz elvileg a demó, jól tudom?
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igazából én a ratingeken már meg sem lepődök. Annyira nem tükrözi a valóságot, hogy az hihetetlen. Valaki 30 gólokra downgradet kap vagy semmilyen emelést valaki meg upgradet kap egy átlagos szezonra
Statok alapján viszont simán top ikonnak néz ki. Igazából nekem az 5* skill lenne fontos nem a weak
Bár ez attól is függ idén mennyire fog ez számítani. A 19-ben azért nem volt ekkora gyengébb láb fétise az embereknek
3 weak footal egy TOTS Salah simán 2-3 millás lap volt. Idén meg egyből milla alatti lap lett. -
törölt tag
Futbin nagyon képben van.

-
törölt tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
94-es prime rating tippem bejött, pace nekem kellemes meglepetés, a fiatal lapját kivéve kevesebbre számítottam kicsit. Annak is örülök, hogy szinte egyformán jónak tűnik a 3 lapja, nem olyan, mint Ronaldinho, vagy Gullit.
Viszont a WF-hoz még mindig fűzök nagy reményeket... De hátha eltekintenek a realitástól.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
Az rémlik valakinek, hogy az OTW lapok a megjelenés után kb. mennyi időn belül szoktak bekerülni a játékba? Mert jó lenne ahhoz időzíteni a pack openinget. Ha viszont várni kell rá akár egy hetet is, akkor nem biztos, hogy fogok.
-
Toguro San
tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Hogy érdemben válaszoljak, azért mert a hivatalos BL és EL jogokat birtokolják még nem fogják az összes csapatot betenni a tornába. Az idei kiírásban sem lesz benne a Ferencváros szerintem, ahogy a tavalyi EL-be sem tették bele.
De amúgy a BL főtábláról a tavalyi évben Crvena Zvezda, hasonló okok miatt mint amiket te is írtál úgyszintén nem szerepelt a játékban. Valamint a Zenit sem, de azt tudjuk hogy exkluzív a megállapodása a PES-sel, -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez hivatalos már. Futbin is elkezdte feltöltögetni a lapokat. Nekem Puskás mellett Etoo,Cantona,Schweini tetszik.
Igen egyébként Puskásnál azért várható volt a hasonló stat. Nála inkább a WF/SM lesz döntő. Ha kap egy 4/5, 5/4, 5/5-t akkor Cruyff meg Eusebio szint simán lesz ha nem jobb.
-
dkaro
őstag
Ez lesz az official topic? Mert akkor elmentem.:)
-
törölt tag
Lehet ma jönnek az új icon rating-ek. [link]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Közben válaszolt az egyik "community manager", hogy továbbítani fogja a javaslatot.
Illetve a poszt kapott egy "EA-approved solution" jelzőt/jelvényt, ami szintén jó. -
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Ha tudjátok kérlek "pontozzátok" fel ezt a posztot az EA fórumon: [link]
Hátha úgy jobban észreveszik!
Még ChuBoi-nak is írtam instagramon, hátha válaszol és tud segíteni!
-
Azt nem tudjátok pontosan, hogyha a Fradi bejutna a BL főcsoportba, akkor nem kellene az EA-nek belerakni őt, mivel ők birtokolják a BL jogot?
Bár gondolom ez sokkal több licenc kérdést vet föl, pl. a Fradival is meg kellene állapodniuk stb.
Ennek mennyi a valósága?
-
Kristof_94
nagyúr
A FIFA 21 karrier módról felkerült pár videó a youtubera és szomorú, de ismét nincs Magyarország azon országok között, ahova megfigyelőt lehet küldeni és ifiket igazolni...
Közben meg olyan országok is bele kerültek, mint Wales, Moldova, Észtország, Litvánia, Ukrajna, Szerbia, Szlovénia, Lettország, Albánia...
Gyakorlatilag körbelőttek minket... Nevetséges. -
MdewC
nagyúr
Kicsi rá az esély. Suareznek intézni kellene az olasz állampolgárságit, mert a 2 db eu-n kívüli hely elfogyott, Suareznek nyelvvizsga kellene és necces, hogy elintéződnek a papírok. Necces a fizetési igénye is, egyelőre nem reális opció. Am nem bántam volna.
Ebből Dzeko lehet a maximum (sztem égő) abban az esetben, ha Millik elfogadja a Roma ajánlatát és elmegy a Romába 5 éves szerzivel évi 5 millióért, a Nápoly már nem számol vele. Ez az egész full gáz sztem.LFeri: azért az bíztató, hogy jönnek szerverek.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ha az EA-nek van egy központja Bukarestben, akkor ott miért nem lehet egyet. Európa keleti részein is játszanak páran...
-
-
gjoe
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Akkor nekünk Milánó lesz.
-
LendvaiFeri1
veterán
3 új szerver!

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Vagy Dzeko. Egyiket se szeretném kommentálni.
-
MdewC
nagyúr
Annyit mondjuk bánok, hogy nem a Juve igazolta le Lukakut, most a barmok nem találnak értelmes centert. Lukaku egy újra épített interben lett húzó ember, nem motiválatlanul játszott mint az MU időszakának a végén, de majd kijavítanak aki jobban tudja. Nehéz am összehasonlítani Firmivel, teljesen más alakzatban és taktkával játszanak. Alma és körte. Egyébként a Poolt most nem sok csapat verné, ez független sztem a bajnokságok erősségétől. Más téma ez sztem.

-
MdewC
nagyúr
válasz
TrueGooner
üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy az olasz bajnokságot, pláne az ősi riválist védjem. Szót se ejtettem a bajnokságokról, erre tévesen következtetsz.
De akkor is elfogult sztem a kommented
Lukaku semmivel sem rosszabb player mint Firmi. Sőt. Simán megállná a helyét a Poolban. Szubjektív vélemény ugyan úgy, mint a tied. 
A rating értékeknek meg semmi értelmét nem látom, a nyitásokon kívül.
-
toxicjew
addikt
Na de srácok, ne veszekedjetek ilyen földi dolgokon... Itt egy a lényeg, hogy ez a játék (habár még meg sem jelent) egy nagy rakás szar
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Félreértés... Elnézést ha félreérthető voltam, nem akartam lehúzni az olasz bajnokságot. Nagy nevek, tradicionális csapatok. Én mindössze arra céloztam, ahonnan egyébként ide lyukadtunk ki, hogy Lukaku, az Angol bajnokság után talán könnyebben vette fel a kesztyűt az Olaszban. Mert ha az egész szezont nézzük, talán könnyebb dolga lehetett mint Angliában. Bár az olasz foci mindig is híres volt a jól védekező csapataitól.
Na mindegy, szóval nem, nem akartam elfogult lenni, de ez a 2 OVR különbség szerintem, és ismétlem szerintem, teljesen rendben van.
-
Nandinagy
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Jogosan akadt fenn rajta.
Egyébként senki nem hasonlította össze a bajnokságokat egymással rajtad kívül.
Az ,hogy te a Seria A-t olyan szinten húzod le mintha legalább az NB1 szintjén lenne az 1 kicsit nevetséges.
Arsenalos vagyok szintén bár én közel 20 éve. Azt megtudod mondani, hogy az Angol bajnokság hány csapatos mostanában?
Nekem az rémlik, hogy a Pool meg City után akkora szakadék volt ami alapján perpill az Angolt se nevezném több csapatosnak. -
TrueGooner
senior tag
Elfogult? Arsenal szurkoló vagyok 15 éve, szó sincs elfogultságról. A FIFA OVR értékek néha valóban érdekes dolgokat mutatnak, de EBBEN az esetben szerintem teljesen helyénvaló. Még ha igazából nem is feltétlen a 2 játékoson van a hangsúly, hanem a Fifa logikáján, akkor sem gondolnám, hogy száraz számok (gólok/gólpasszok) alapján kellene, hogy alakuljanak az OVR értékek egy támadó esetében...
Szerk.: A profilképed alapján a "2 csapatos Olasz bajnokság" megjegyzésen akadhattál fenn, de ha úgy gondolod hogy a Seria A egy erősebb bajnokság (vagy ugyan olyan erős) mint a PL, akkor nem Én vagyok az elfogult, már bocsi.. 😀
-
MdewC
nagyúr
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ilyen elfogult hülyeséget se gyakran olvasok már bocsi.

A rating az valóban egy bullshit mérő, azt adom, évek óta az. Az in game stat sokkal fontosabb.
Egyébként pedig 2 stat számít csak igazán. A pace (acc/speed) és a dri (agy/bal/rea). A többi csak illúzió.

-
Yodamest
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
A rating, ezt már régen is leírtam egy presztízs szám, semmi köze ahhoz, hogy a játékos jól játszott vagy rossz szezonja volt. Ez a reputációját jelöli, mennyire híres, népszerű. Nyilván itt is kijön az, hogy Firmino azért egy reputánsabb játékos mint Lukaku, ezért 2-vel magasabb ez az értéke, ez nem a tudását mutatja, arra ott vannak a statok.
-
Nandinagy
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Mondjuk én itt sem Firminotól sajnálom a +ratinget hanem nem értem, hogy Lukaku miért nem kap..
Vagy Auba 30 gól+2 kupára miért downgradet kap vagy egy Thomas Müller 20+ gólpasszra meg semmit.Valaki gondolkozott már amúgy, hogy milyen csapattal akar kezdeni majd?

Nekem egyenlőre egy Insigne-Papu Gomez-Mertens sor tetszik előre. -
Woodslave
félisten
na most találtam meg. Belevágunk majd de megpróbálom nem ilyen félvállról venni mint a 20-at hátha

-
Az EA-nál már egy ideje az értékelések semmit se érnek. Pár napja a Milan játékosainak értéke is kikerült, Donnarumma 85, Ibra és Romagnoli 83, a többi sz*rt se ér, Chana 79, Kessie 77 stb.
Kb. ugyanaz az érték mint 20-nál, pedig a Milan az egyik legjobb hajrát csinálta év végén és sok játékosuk szintet lépett.Másrészt azt is elhiszem, hogy 0,5-1 év alatt nem tud annyit fejlődni egy játékos, hogy jelentős értékeléseket kapjon felfelé. Szoboszlai értékelésétől se sokat várok, max 77 lesz szerintem.
-
Edgar2621
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azért a Liverpool teljesen mást játszik mint ezek a csapatok, Bobbynak nem az a szerepe mint egy befejező, előre tolt csatárnak, ő rengeteget lép vissza labdáért, rengeteget védekezik mélyen, mert Salah marad fent, és rengeteg gólpasszt, vagy gólpassz előtti kulcspasszt ad. Mondjuk a ratingekre és azokon belül az értékekre sokszor nincs értelmes válasz, hagyjuk meg ezeket továbbra is EA logicnak, felesleges fejtegetni ezt. A lényeg hogy béke legyen, sör és p.na, a többire nekünk hímneműeknek nem érdemes időt pazarolni
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ez meg is állná a helyét, de
17-18-ban, Manchesterben, Lukaku: 51 meccs 27 gól.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hogyha csak a száraz számokat néznénk, akkor lehet, hogy egy 19 éves Brazíliai 4. osztályú srác 96os lapot kapna, mert vert 30 gólt meg adott ugyanennyi gólpasszt. Firmino egy angol bajnok csapatnak a tagja, egy erősebb ligában játszik erősebb ellenfelek ellen. A számok azt mutatják, hogy gyengébben teljesített (statisztikailag valóban) ennek ellenére mind tudjuk, hogy egy jobb jatékosról van szó mint Lukaku. 😀 Illetve ha Messi 92-es, Ronaldo 91-es (ha jól emlékszem), akkor Lukaku még is hova képzeli magát a 2 csapatos Olasz bajnokságban? 😀
Szerk.: És akkor a pályán töltött időről nem is beszéltünk. 😀
-
LendvaiFeri1
veterán

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
True.

Legalább is az volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem ma azért kiderülnek az ikon ratingek is, meg a maradék játékosbázis.
-
LendvaiFeri1
veterán

-
LendvaiFeri1
veterán
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Többi csapatról nincs hír?
-
thebigK
addikt
na latom.itt is beindul a buli
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jó döntés.
-
toxicjew
addikt
válasz
underdark
üzenetére
Here’s what you get with EA Play Pro membership:
- Score unlimited access to all our best games and brand new releases.
- Play the best editions of our top games with all the added extras including in-game rewards, Season Passes, and premium player content.
- Get early access to select new games before they’re released to the public.
Tavaly is így volt a 20szal, az akkor még Origin Access Premium előfizetéssel az Ultimate Editionnel tudtál játszani ameddig elő voltál fizetve és a korai hozzáférést is megkaptad mivel a legdurvább kiadásod volt meg. Idén is így lesz.
-
toxicjew
addikt
Az EA Play (előzőleg EA Access) bekerül az Xbox Game Pass-be! Röviden: a Game Pass előfizetők grátiszként megkapják az EA Play könyvtárát is.
Ez azért elég jó, kár, hogy nem a pro verzió, mert akkor lehetne tolni a 21et is havi Game Pass áráért
De a 10 óra trial ezzel is járni fog annak, aki előfizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem használható sm/wfet kap.