Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
Esetleg valakinek van tippje hol lehet legjobb áron hozza jutni a játékhoz Xbox onera? 🙂
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát nekem is kb lenne 2-300k de megvárom a vasárnapot, hátha nátha

-
thebigK
addikt
pc-n mar megy az update, szinte ki se jott a jatek, mi a pocsomet kell mar most javitani?
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csoro..neked tenyleg megszuletni volt nehez
-
Zimmi91
addikt
Hybrid-Nations pipa : Reus, Walker, 2xJoao Cancelo,Regulion és 2 IF
Ha így adja a kövi ilyen advanced is akkor királyság

-
akooos
veterán
Pro tip: SB-ben könnyebb a world class, mint a professional.
-
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hallod bazmeg te megint nyitottál egy ilyet day0? Nekem még új accountról se ad Pavlenkánál többet!!
-
toxicjew
addikt
Ti a szedett vedett csapattal toltátok le a besorolót, vagy azért vettetek pár játékost hozzá? Ilyen csöves csapattal ami most van, nem tudom van-e értelme megpróbálni.
-
akooos
veterán
válasz
Clapaucius
üzenetére
Az de szép

Jó, ehhez meg kellett volna nyerni 5 meccset, nem csak 3-at
-
Stylerr
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Emelkednek az árak. Tegnap 97 ezerért vett Aguerom már 130 ezer 😊
-
akooos
veterán
Div 5 1100 skill rating, 44k coin

-
Woodslave
félisten
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Ja nézem 12.5 futbin szerint

-
gjoe
addikt
Jöhetnek az ajánlatok az olcsó de op lapokra, főleg PL játékosokról. Mint tavaly volt kent stb..
Ne tartsátok magatokba. -
akooos
veterán
Úgy látom, hogy a kapus ebben a játékban dísznek van
Oblaknak 16-oson kívülről gólt fejel James Rodriguez 
-
MarioAna
senior tag
Xbox és PS4-en kapott új price ranget Klostermann és Rodrigo, de PC-n meg nem. 10k-n extinct mind a kettő. Tegnap este már Laimer is eltűnőben volt, most is 1 db van marketen 9.8-10k-ért.
Nagyon durva lesz ez a piac a kezdeti 50-120k coin boost a div rivals placement miatt. -
gjoe
addikt
Nekem meg csak most reggel indult el!
Gondolom valamit javítottak, mert sokaknál a 20-at indította. -
PRDZsolesz
aktív tag
Woody, a mi Sergionk ára emelkedik, legalábbis boxon
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg is csináltad mindet + mmet is?
Én még a basicet fejezem csak be, igaz tegnap inkább pörgettem az sbt, hogy minél hamarabb végezzek velük... Eddig még csak egy Busquets jött ami ér vmit, de még nem adom el, mert csak 10k... Azon felül sajnos csak pár 82-83. -
akooos
veterán
Na, kezdődik
Meccs közben csak úgy minden üzenet nélkül kilép a játék 
-
Clapaucius
tag
Srácok, Joao felix és Lautaro Martinez brutálisan túl vannak húzva ingame, ha van rá lehetőség tegyetek velük egy próbát!
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De akkor eleg 1 csapat vegre nem mert nem faradnak el
-
Galat74
csendes tag
A nine yards-nak melyik nemzettel érdemes nekiugrani?
-
Galat74
csendes tag
Hová tűnt a squad fitness?
-
Kristof_94
nagyúr
Egész jók voltak ezek az advanced sbc-k és a MM is, most van 120k úgy, hogy a nagyobbakat még nem adtam el, mint pl. Son.
-
Chereiose
addikt
40k s kezdő hybrid csapatot tudnátok ajánlani?
-
Gatho87
tag
Nektek ez a jatek tetszik? Xd 5-1 et nyertem. Mar mindenki a tul tolt paceszarokkal megy es ugyanazt csinalja mint a 20ban. A labda ossze vissza pattog. Az emberek boxa kivehetetlen, hogy hol fog labdaba erni. Jobbrol jobb labbal ivelt labda a jobb kapufarol kozepre pattan termeszetesen ures emberhez. A kapus all es nez. Ez mi ez? 50 meterre van a labdatol, akinel eppen van. Ez katasztrofa. Fel is kurtam magam xddd
-
blizzrd
senior tag
Akik már megcsinálták az advanced sbc-ket is, ti honnan farmoltátok a játékosokat? Vagy pontokbol volt nyitás?
-
Rhair
csendes tag
Elmúlt napokban játszottam egy rakás FIFA20 meccsett, hogy kicsit jobban emlékezzek játékra és most a 21-ben pár meccs után azt mondom, ez a játék katasztrófa lesz, ha így marad
20-ban se kutya, de itt a pace+dribbling nem normális már, semmi mást nem kéne csinálnia az EA-nek csak ezt a szart kivenni belőle vagy teljesen lehúzni vagy nem tudom és világ legjobb játéka lenne...
amúgy FUT menü nagyon tetszetős lett, főleg a squad része
csak hogy legyen valami pozitívum is -
toxicjew
addikt
Másnak is spanyol a goal announcer?
-
Kristof_94
nagyúr
Látom mit sem változtak a dolgok. Bundes lapok idén is indokolatlanul sz*rrá húzva...
-
thebigK
addikt
na az egyik advanced sbc megapackbol jott egy ter stegen-ederson paros, egy hunterrel, cf cam lappal, kellemes
-
sz_abika
addikt
5 meccs. 5 fut founder. 1020pont. Centire ott ahol tavaly, 44K coin a jutalom
-
Stylerr
addikt
Div3 lett az 5 lejátszott meccs után. 5-ből 4-et megnyertem. Adott 89 coint, így majd 100k coinom van, és az alábbi csapattal tolom.

[link] Nyilván induláskor mindenki full chem. -
Nandinagy
addikt
Kroos 12k. Verratti 6k. 2 példa csak. Az,hogy minden létező játékost kidobálnak max áron amit senki nem tud/akar megvenni nem azt jelenti, hogy annyiba kerül.
Lehet tanácsosabb előbb utánanézni
Semmit nem jelent, hogy Jimenez 30k és 84-es ha használható lap. Davies meg 81-es és kerül 55k-ba. Attól függetlenül mindenki áron alul van jelenleg.
Neymar 880k || Mbappe meg 1.145.000. Tavaly Neymar 900k alatt februárban járt először kb.
(#842) Woodslave
Az ea play megy is megosztva de a trial sosem működött csak azon az accounton amin előfizettél rá.
-
Woodslave
félisten
Az miért van hogy megosztott accal nem tudok játszani. Lakat van rajta. Korábban ment az ea play megosztva
-
Kristof_94
nagyúr
PC-n már láttam base és mid Puskást is a piacon, bár jó drága.

-
dtrms
aktív tag
A 10 órás trialt letolom és így hogy ennyiket ad (89k!?) valószínűleg lesz benne rivals meccs.
(Idén nem fogok túl sok időt a fifába ölni, mert csak felidegesít....de azért így az elején a semmiből felépíteni egy viszonylag jobb csapatot még izgalmas tud lenni)(#837) Nandinagy: ja így nem néztem meg jobban a lapot
most ránéztem és ahogy látom még fejelni is tud, ami ha minden igaz op lesz idén. Akkor nem adom el. thx az infókért
-
-
dtrms
aktív tag
Richarlisont érdemes lehet eladni most? 30k pluszba megy és csak 81-es....gondolom hétvégén a trial alatt azért már bőven lesz fent olcsóbban is, mert azért a 81-es lapok elég gyakoriak
-
getdizzy
aktív tag
Aztaq***
5 Rivals meccs
Skill rating: 1540
89000 coin jart erte
-
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nahh jó, elárulom neked.
Vettem egy üveg [CHIVAS REGAL The Icon] -t, és a Fifa volt az ajándék egy PS5-el
-
blizzrd
senior tag
Majd mondd mit sikerült. Ps-re gyakorlatilag egy nullás csapat jött össze. Nem nagyon értem ezt a starter team packot. Xbox acc alatt adott még pluszban 4 packot meg hasonlok. Tököm se érti. Délután énnis leveleztem ea helppel. Hát na...sokra nem mentem.
Megérheti vajon egy teljesen szűz profil?
-
eM'82
addikt
engem ez így konkrétan demotivált. Most az ea helppel próbálok megint elbaxni 1 órát szerintem. Lehet full restart lesz a legjobb, ezt az ezeréves accomat, meg hagyom a faxba, mert úgysincs előnye + lehet később is összeakad az xboxos accounttal.
Bónusz, Companion appban sem tudok átváltani a PS-es accomra... az opció adott, csak éppen login errort dob. Szupi.
Ezek a szeptemberben megszerzett Player Pick-ek mostantól, vagy majd okt 6-tól érhetők el?
Kvázi ettől függ, hogy rebootolom-e a "pályafutásomat". -
Woodslave
félisten
válasz
Tomi0703
üzenetére
Pont ezt akartam mondani. Én untam. Egy sb egy rivals. Úgy tűnik mintha kétszer olyan hosszú lenne s meccs.. Nem volt kedvem többet játszani

Nem voltam drag back king 20-ban se de nagyon szokatlan igy l1-r1-el.. Az r1 dribbinget nem vettem észre mondjuk a jatekosok xarok ez tény..
A menű meg nekem sok..
De 5 csik kapcsolat 18-22ms ez jó

Mondjuk nem kell lejatszani mi skippeltük

-
akooos
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
Androidon most van frissítés, épp telepítem.Benn is vagyok.
-
Tomi0703
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ket meccset jatszottam. Az elso amit mindenkepp le kell, a PSG-vel, meg egy SB-t. Lassabbnak, darabosabbnak tunik mint a 20. Vagy hozzaszoktam a 20-as szinte fullos csapatomhoz...
-
Bence910905
tag
Udv mindenkinek ! Mobil appot van aki sikeresen letoltotte mar?
-
TrueGooner
senior tag
Na de ne csak a FUT legyen a téma, milyen a gameplay skacok?
-
blizzrd
senior tag
Ti miböl nyittok?
Nekem adott egy starter pakkot és gatya :D -
Gatho87
tag
Az elso meccs utan eldontottem, h nme veszem meg ezt a szart xd ez egy hulladek
-
Szigma70
addikt
Gyerekek, kell ez nekem?
Tudjátok milyen nyugodt ember vagyok. Békésen nyitom a xarabnál xarabb semmiket, tűröm, hogy a tized annyiba kerülő csapattal a holnapután kezdő játékos szarrá alázzon, és dab-eljen nekem non-stop. Élvezem a játék minden momentumát, lelkesen csinálom az eventeket, mert megéri, szóval az átlagnál békésebb FIFA player vaagyok nahh.
Én még be se léptem, másnak meg már itt is van fél milla coinja, vagy annyit érő playere, szóval helyre állt a világ, a lelki békém, csiii meg ying-yang meg minden szép és happy.
Jön a futár , leköpöm, elgáncsolom, elzavarom, a lóvét meg odaadom az asszonynak, ilyen faxságra Ő is el tudja baxni a pénzt. Aztán fogok még egy pár tízezrest és begyújtok a kandallóba.
Hirtelen ennyi prológus csak nektek, csak itt, csak most tőlem.Nahhh, hiányoztam?
-
Raunchy
tag
Gyerekek!! 16ms rivalsban, és egész jó a game.
De idén is csak a pace számít. 😁😁😁 -
Stylerr
addikt
18 ms Rivalsban!

-
thebigK
addikt
Ha lejatsza valaki a rivals osztalyozokat, kap egy nagy adag zsetont! Ide 5bol 4win es adott 89ezret. Ez tavaly is igy volt?
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Boxosok, sikerült valakinek letölteni ? Nekem nagyon lassan jön. -
eM'82
addikt
Beléptem a Fifa21be és lenullázta a clubom, semmi loyalty. Sztem market se fog menni. Kvázi tök új account. Amiket Fifa 20ban kaptam player pickeket vajon megkapom majd ha előrendelem? Mondjuk addigra mindegy.
Nem vagyok csalódott. Kicsit se. 10 óra trial jut, ebből kell kihozni a maxot.
Web appban most már az tudnám váltani PSre, csal éppen hibával elszáll. Companion app meg sehol. -
Zimmi91
addikt
Jól gondolom, hogy ezeket az Advanced sbcket most kell megcsinálni amíg 900ba mennek a 83-82es lapok?!
-
LendvaiFeri1
veterán
Chem stylokat, meg a játékosokat hol tudom listázni a marketen? Már vagy 5 perce keresem...

-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne add el
Lesz még drágább is
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mozilla Firefox
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Imádom

Én még a basicet fejezem csak be, igaz tegnap inkább pörgettem az sbt, hogy minél hamarabb végezzek velük... Eddig még csak egy Busquets jött ami ér vmit, de még nem adom el, mert csak 10k... Azon felül sajnos csak pár 82-83.