Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Xboxon tele a piac ikonnal.... Cruyff 5 milla...
Eto'o 4.4, Cantona (90-es) 5,5. -
evibly
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És ahogy nézem a Twittert, a játékosok elég nagy része ezzel szív...
szerk: most enged be éppen
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Ja. Mondjuk nem értem miért nem voltak képesek előre felrakni a storeba a companiont
Maximum nem tudtatunk volna belépni. 1 év alatt nem tudták ugyanazt a szar appot átszinezni lilára mint ami a 20-ban volt?
Rápróbáltam én is de sem safariban telefonon se gépen nem enged be.
másfél-2 nap alatt majd kijavítják
-
Chereiose
addikt
Ha előfizetek a sima alap ea playre havi 4 euroért, azzal tudok a fifa teljes verziójával játszani jövőhéttől? Vagy az csak a trialra ad hozzáférést, és az ea play proval lehet csak rendesen használni?
-
gjoe
addikt
Akinek megy annak is magyar fiók van?
Szerintem lehet valami régiós különbség esetleg.
Play áruház nem jelez frissítést a companionra. -
Raunchy
tag
Engem se szeret, se gépről, se mobilról. Csak a xML hibauzenet rögtön
-
Stylerr
addikt
Titeket hogy enged be? Milyen böngészőből toljátok?
-
gjoe
addikt
webapp nálam sem megy. Companion meg még a 20.
-
akooos
veterán
-
Nandinagy
addikt
Nem is az ea lenne ha nem ilyen inkompetens módon intéznék ezt is

Companion már fenn van storeban? azon nem tudtok belépni?(#480) Robertoredo
az unassigned item nem jelöl csomagot
az mez,vagy játékos vagy valami hasonló lesz. -
akooos
veterán
Közben éles webapp!
-
Tomi0703
addikt
A 10 oras trial, hogy van amugy? Csak a jatekban eltoltott idot szamolja, ugye? Nem pedig mondjuk a telepitestol szamitja.
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Robertoredo
üzenetére
Talan 6, de varj nagy packokat
-
Robertoredo
tag
Aki játszott a 20-al az mesélje el,hogy indulásnál hány pack-ot kapott.
Köszi -
sz_abika
addikt

(nem az enyém) Ez akár mehetne a nyitó postba is...Chemistry style változtatások a megszokotthoz képest, lényegében butítások történtek. A Snipert el kell felejteni, Finisher az új Sniper! Meg a basic felértékelődik szerintem. -
grimmjow67
tag
trial holnaptól lesz elérhető
-
Digestive
veterán
válasz
bohus1984120
üzenetére
-
Aguinaga
őstag
válasz
Robertoredo
üzenetére
Tegnap éjjel még PS-en se láttam.
Szerintem holnap bejelentik, hogy az se lesz
-
Woodslave
félisten
na úgy tűnik látszik az ellenfél skill ratingje.
gyorsan vissza kell tennem a 20-at még a végén megjön a kedvem
-
Robertoredo
tag
Sziasztok,
Én sehol sem találom az xboxon a trialt.Tudja valaki hogy honnan kell letölteni?Acces van és a trialoknál látom a maddant de a fifa-t nem... -
Clapaucius
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagy igazság, köszi a tippet!
-
Gatho87
tag
válasz
bohus1984120
üzenetére
A 20 metaja szelen futsz , kozepre bead..lehet igy nerfeltek xdddd
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg a web app 2 órával előbb startol, mint a totw, szóval ne nyissatok azonnal hanem várjatok amíg az inform lapok megjelennek! Legalábbis én így látom!

-
gjoe
addikt
Majd meglátjuk mit ad az elején. Ha lesz valami nagyobb akkor köré kell építeni.
Én a 20-at laliga kezdtem, majd jött gold neymar. Támadósor liga1 lett. Aztán summer heat alatt francia csapat lett, majd a végére PL.
Viszont mivel az elején laligát választottam a nyitott csomagokban nagyobb súlyban voltak spanyol és laliga playerek. -
dkaro
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ugye csak a május utáni objecteket vágom de volt egy pár amikor meg volt szabva milyen játékossal kell lőni gólokat (PL,Bundesliga etc.). Én sztem amiket nyitok azokból állítom majd össze a külön csapatokat és majd utána vegyítem őket az alapján, hogy hogyan teljesítenek. aztán meg talán már lesz coin arra, hogy vegyek néhány játékost aki tetszik.
Bár sztem 2 hét után úgyis borul minden és lesz ami lesz a csapatomban
-
Raunchy
tag
Én is Bundes csapaton gondolkodtam, a védelem elég atom = Davies, Alaba, Klostermann, Mbabu komolynak néz ki. Középpálya is jó a Zakaria, Laimer, esetleg Goretzka, Can, Sabitzer! Ami kevésbé jó az a támadó szekció. Sane az ok, Haland oké és talán Sancho vagy Gnabry.
Bundesbe nincs nagy meríteni való, de azért minden posztra akad playa.
Persze a jobbak itt is marha drágák lesznek. -
Nandinagy
addikt
Mármint milyen spéci objectre gondolsz? Az ikon swap? Más nem nagyon rémlik ami volt

Tavaly az elején örültem ha 1 csapatot össze tudtam rakni. Az első 1 hónapban Bundesliga csapattal játszottam és egész jók voltak
Talán először akkor váltottam mikor meglett a season Zaha 
-
bohus1984120
csendes tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
bohus1984120
üzenetére
Tehát Pickford jó választás első kapusnak
Köszi
-
bohus1984120
csendes tag
[link]
Nem sok különbséget látni a 20hoz képest
-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
de ez mennyire durva mennyiség már.
-
Nandinagy
addikt
[link] Nem rossz dolgokat mond.
Majd nézzétek meg.
-
Woodslave
félisten
Bateson elpattint 3 millió fifa pontot

na jó nem fog de annyi van az accon
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Van köztetek olyan, aki BP-en él és esetleg közel van valamelyik notebook.hu vagy edigital (de inkább előbbi) szaküzlethez? Találtam ott jó áron fifa pontot, de én vidéken élek és sok lenne mire ideér! Személyes átvétellel így jóval olcsóbb lenne, természetesen egyből küldeném a dellát, ha megvan! Nyilván csak a kód kellene belőle, viszont ők azt nem tudják elküldeni.

-
Nandinagy
addikt
[link] ez leírja az összes létező nyereményt amit kaphatsz. Elég változó

De egyébként ez az online draftra is jellemző. Van amikor adnak 2 rare gold packot meg 1 premium gold packot 4 winért, máskor meg egy rare players packot+45k coint+egy premium gold packot. MIndkettőt kaptam már sajnos...

Azt tudom, hogy lényegtelen a nehézség. Pont ezért mondtam, hogy beginneren mert akkor még csak játszanod sem kell csak lepörgetni a meccseket

(#435) Zimmi91 1 winért általában loan packot meg ezüst packokat ad a játék
-
marcess
senior tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Sok cég csinálja ezt. Bár egyébként a 19 meg 20-nál is bugos volt a trial aztán nem csak 10 órát lehetett játszani vele
Vagyis valami ilyesmi dolog rémlik. Mindegy igazából. Én mondjuk biztos nem adnék 7 vagy 10.000-el többet azért, hogy 3 nappal hamarabb kezdjem el. Inkább vennék akkor már fifapontot a különbözetből az meg mehet draftra vagy packokra.
300 pont egy draft ha jól rémlik. 150 meg egy premium gold pack ára .
Például ha single draftban valaki letolja beginneren 4 győzelemig akkor milyen packok járhatnak érte?
Oké, hogy időigényesebb de lehe jobban megéri. Bár ahogy nézem nagy eséllyel kapsz 2-3 premium gold packot meg mondjuk mellé valamit. Pontokra leosztva végülis így is jobban megéri
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ezért gondoltam én is. Ennek így mi értelme? 9.-én jelenik meg a játék a drágább kiadással meg 6.-án. Ha pc-n már elsejétől lehet játszani az elég nagy igazságtalanság.
Egyébként tényleg így írják az ea oldalán. Bár azt nem értem minek 8 féle megjelenési dátum egy már eleve elbaszott játékhoz
na mindegy....
-
Jinxb1rd
addikt
Összefoglalóba miért nincsenek ezek beleírva? Össze vissza mondjátok a hülyeségeket a dátumokról, az ember tájékozódni jönne ide...
-
toxicjew
addikt
- Az EA Play Proval holnaptól lehet fullba nyomni a játékot.
- Csak PCre érhető el.
- Igen, az Origin Premium utódja, ahogy az EA Play pedig az Origin Accessé.
-
bohus1984120
csendes tag
Elvileg nem. A teljes játék kotlátlanul játszható holnaptól. Tavaly is így volt.
-
Toxy
aktív tag
Sziasztok,
Látom, hogy EA Play-el már 1-jén játszható a játék 10 órát.
Azt viszont sehol nem látom, hogy akkor ez azt jelenti, hogy EA Play Pro-val is játszható a teljes játék korlátlanul 1-jétől?
Tud erről valaki konkrétat?
Köszi.
-
eM'82
addikt
mi a tapasztalat a konzolboltokkal (tavalyról)? az indulás napján kiszállítják, vagy csak rákövetkező munkanapon az előrendelt Fifát?
-
Woodslave
félisten
válasz
Toguro San
üzenetére
Nehéz kezdés

-
gjoe
addikt
Már látom magam előtt az első nyitasom. Bronz rare.
-
skt
tag
Elvileg ma csak csomagokat nyithatnak, jatekmenetet csak rogzitett videoban csinalhatnak (gondolom youtube-ra)
-
MarioAna
senior tag
Azért az kemény, hogy a jelenleg streamelő gamechangers 21-esek közül 90% packot nyitogat, a mardékok közül az egyik UK arc marketen snipeolgat
, harmadik az olyan rossz minőségben tolja, hogy 1080p-ben sem látni semmit, a spanyol srácnak a webkamerája a képernyő negyedét kitakarja...akit most nézek, neki meg fogalma sem volt a stadium customisation itemekről....Honman szedték ezeket a nyomorultakat össze egy bagázsba? 
-
Stylerr
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Akkor Castro hogy tolja? Ő is PS-es tudtommal.
-
dkaro
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
És hány cds?
-
Stylerr
addikt
PS-en van EA Play, de game trialsban csak az NFL és az UFC van. Vagy rossz helyen keresem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eto'o 4.4, Cantona (90-es) 5,5.

legalábbis vagytok 10-en akik megvettétek