- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Huu, hol is kezdjem. A magasság nem befolyásolja a sebességet. A sebesség egy szám. Pl ha egy kamion menne 100al vagy egy trabant 80al akkor nem a trabant a gyorsabb.
Labdával lassabb. Persze. Csak már akkor visszarántja a gép amikor indítod. Az értékek. Lehet megversz olyan csapatot aminek értéke 3x akkora. De amiről én beszélek ott egy játékos 6x annyit ér mint az én keretem. Gondolom érted hogy a számok között vannak különbségek. Valószínűleg te is a cselezgetős jános vagy. Igen az biztos nem jön be mindig a gold játékos ellen. A gond ott van hogy harmicszor visszaszívódik, de ha harmincadszor is elrontod akkor ez ilyen. Más ligába vagy. Valószínűleg első osztályban kevés a full objectes, olcso sb-s játékossal felálló csapat. És te se vagy az... De hidd el ki van ez találva. Az meg hogy van egy haverod aki EGY ingyen kártyát használ elég komolytalan érv. Na meg ha szerinted ugyanaz a játékmenet wl-en mint sima Rivalson, és friendlisen... Akkor... Ha szeretnéd meghagylak abban a hitben, hogy amikor végig szántod valakivel a pályát cselezgetve te vagy a jó. Én ha lealázok 5 góllal egy sokkal gyengébb csapatot látom hogyan helyezkedik neki a gép. Amúgy fun fact. Ha trainerrel kikapcsolod a gép sprintjét a labdától lecsorgó labdákra ugyanúgy előbb oda ér a gép... És sok esetben a sprintversenyt is megnyeri sprint nélkül . Az egész játék túl van buherálva. Ezért lett évről évre egyre távolabb a focitól, azért hogy a cselezgető gyerekek kellő csapattal jónak érezzék magukat. Az más kérdés hogy gyorsabban futnak a játékosok mint egy sima passz. A profik meg azért veszik meg a legjobbakat, hogy aztán 4 védő ellen 6 támadóval átcselezhessék magukat és 30-0 eredményt hozzanak. Nekem valahogy most ugyanazzal a taktikával, driven passzal kontrázva is mindig 6-7 védő ellen mentem 3 támadóval. És ugye mondanom sem kell. A játék rákfenéje ott van hogy te egyszerre maximum 2 embert tudsz irányítani. 9 másikat nem. Na az a 9 másik a gépen múlik. Ami meg... Próbáld ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- További aktív témák...
- GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPad Pro 13" M4 (2024) Wi-Fi 256GB - Újszerű, 100% akku / 47 ciklus
- P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-12800H NVIDIA T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest