Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Kb annyira szentségtörés mint mondjuk CM játékost csatárba, LM-et CM-be, vagy LM/LW ST-be küldeni. Nincs azzal semmi baj. Vagy legalábbis nem ez a játék legnagyobb baja. Kénytelenek vagyunk így a felszínen maradni.
A mostani WL-em világi fosch amúgy. Sikerült feltornázni 12/12-re. 6 meccs van hátra. 2 win kell a kényelmes Gold3hoz. Úgyse fog sikerülni :D.
Vagy 4-5 meccset adtam fel, amikor egyszerűen egy jó átadást nem sikerült véghezvinni. Vagy a 16os sarkáról egy fake Shottal 2m-t vert Tapsobara szinte álló helyzetből. Küzdeni küzdök, de szenvedni nincs kedvem. Az utolsó pár meccsen már beleálltam a hátrányos kezdésbe is, és többször sikerült is fordítani, dominálva.
És valóban én is azt tapasztaltam hogy egyik meccs nyerhető, következő nehezebb. Szinte felváltva. Kabaré. Vagy csak ennyire nem vagyok már ott fejben talján barátaink ellen.Az hogy Gold Kanté jobb mint a FB Renato-m azt kicsit nehezen dolgozom fel, de Sanches fiú hamarosan úgyis az enyészeté lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest