Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Google Pixel topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Kb annyira szentségtörés mint mondjuk CM játékost csatárba, LM-et CM-be, vagy LM/LW ST-be küldeni. Nincs azzal semmi baj. Vagy legalábbis nem ez a játék legnagyobb baja. Kénytelenek vagyunk így a felszínen maradni.
A mostani WL-em világi fosch amúgy. Sikerült feltornázni 12/12-re. 6 meccs van hátra. 2 win kell a kényelmes Gold3hoz. Úgyse fog sikerülni :D.
Vagy 4-5 meccset adtam fel, amikor egyszerűen egy jó átadást nem sikerült véghezvinni. Vagy a 16os sarkáról egy fake Shottal 2m-t vert Tapsobara szinte álló helyzetből. Küzdeni küzdök, de szenvedni nincs kedvem. Az utolsó pár meccsen már beleálltam a hátrányos kezdésbe is, és többször sikerült is fordítani, dominálva.
És valóban én is azt tapasztaltam hogy egyik meccs nyerhető, következő nehezebb. Szinte felváltva. Kabaré. Vagy csak ennyire nem vagyok már ott fejben talján barátaink ellen.Az hogy Gold Kanté jobb mint a FB Renato-m azt kicsit nehezen dolgozom fel, de Sanches fiú hamarosan úgyis az enyészeté lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest