Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Kb annyira szentségtörés mint mondjuk CM játékost csatárba, LM-et CM-be, vagy LM/LW ST-be küldeni. Nincs azzal semmi baj. Vagy legalábbis nem ez a játék legnagyobb baja. Kénytelenek vagyunk így a felszínen maradni.
A mostani WL-em világi fosch amúgy. Sikerült feltornázni 12/12-re. 6 meccs van hátra. 2 win kell a kényelmes Gold3hoz. Úgyse fog sikerülni :D.
Vagy 4-5 meccset adtam fel, amikor egyszerűen egy jó átadást nem sikerült véghezvinni. Vagy a 16os sarkáról egy fake Shottal 2m-t vert Tapsobara szinte álló helyzetből. Küzdeni küzdök, de szenvedni nincs kedvem. Az utolsó pár meccsen már beleálltam a hátrányos kezdésbe is, és többször sikerült is fordítani, dominálva.
És valóban én is azt tapasztaltam hogy egyik meccs nyerhető, következő nehezebb. Szinte felváltva. Kabaré. Vagy csak ennyire nem vagyok már ott fejben talján barátaink ellen.Az hogy Gold Kanté jobb mint a FB Renato-m azt kicsit nehezen dolgozom fel, de Sanches fiú hamarosan úgyis az enyészeté lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest