- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
:) kitartás (én is végeztem a SBtls tokenekkel, melós volt :D ).
Kíváncsi vagyok mit nyitsz a 84+-ból, de én jövő pénteken nyitnám, vagy utána Ligue 1 TOTSkor.Nándi: ez a Tapsoba nekem is érdekes lenne, de nekem is variálni kellene a csapaton. Oblak is repülne, meg J.Navas, meg Kounde (aki egy zseni eddig) is.
gjoe: átérzem. Tavaly nekem is ő volt az első ikon nyitásom, aki eladható volt, olyan 120-140 körül tudtam eladni. Hulladék, pedig az életben Del Piero-val jók voltak együtt.
Jinxb1rd: én pont emiatt már nem is tudom igazából hogy kell-e PS5, vagy sem. Ha majd egyszer hívnak, hogy elérkezett a nagy nap és átvehető. Kíváncsi leszek hogy ősszel a Fifa 22vel hányan játszanak majd inkább PS4gyel, mert az "könnyebb".
---------+--
Azt mondja már meg valaki hogy TOTS De Jong mi miatt zuhan már megint egyre lejjebb? Rájöttek az emberek, hogy vannak filléres alternatívák?
Lehet visszaveszem Cruyff-ot, Atal meg majd megy átadó listára, igaz egyre kevesebbet is ér. De TOTS Messi is birizgálja a fantáziámat CAM poziba. Fun miatt jó lenne. Főleg hogy 1 nap alatt 700k-t zuhant :).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest