- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
marcess
üzenetére
Egy ideig 5 védőztem, feelinges volt az olasz csapattal.
Sokkal stabilabb lett a védelem, fele annyi gólt kaptam. A szakértők szerint idén az a meta. Akkor érdemes arra átállni, ha nagyon szarul megy a védekezés.Most volt az első WL meccs, és már kivan a faszom az egésszel: félidő 3-0 ide, vége 3-4 oda. Másodikban egy passzt nem tudtak megcsinálni Vieiráék. 89.be nyerte meg, aztán hátul nekiállt buzizni... Lehet én is geci leszek innentől, és a 2. perctől hátul fogok passzolgatni 1-0nál végig. Rohadjanak meg, tök jó kedvvel leülsz játszani, aztán egy meccs után ki kell lépned mert úgy felbosszant. Ha focis játéktól azt várom hogy mindkét fél focisan játsszon, akkor majd a gép ellen fogom tolni a Squad Battlet.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sokkal stabilabb lett a védelem, fele annyi gólt kaptam. A szakértők szerint idén az a meta. Akkor érdemes arra átállni, ha nagyon szarul megy a védekezés.