- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
"Azt mondja már meg valaki hogy TOTS De Jong mi miatt zuhan már megint egyre lejjebb? Rájöttek az emberek, hogy vannak filléres alternatívák?"
Gondolom ahogy jön a többi ligából is a TOTS squad azért fognak csökkenni az árak. Filléres alternatíva nem tudom ki lehet, szerintem eszméletlen lap, nem volt még hozzá hasonló a csapatomban. CDM-ben használom, de a csapat motorja, mindenhol ott van, szerel, passzol, gólokat lő. A legnagyobb upgrade aki érkezett a múlt héten, pedig szinte minden poszton nagy ugrás történt.TOTS Messi engem is birizgál, nagyjából ez az egy célom maradt a játékban, hogy valahogy még összekuporgassak rá. Remélem esik még szépen majd az ára, mert még nagyon messze vagyok tőle (max. 1 millió van, ha eladok mindenkit).
16 winnel zártam a napot, két meccs maradt, azokat majd reggel még letolom. Ha meglesz a G2 az lesz az eddigi legjobb eredményem, de ha nem akkor sem rossz, főleg úgy, hogy nem is vettem igazán komolyan most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 480 GAMING X 4G - Twin Frozr VI
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- Xiaomi 14T 5G 256Gb Dual, kártya független, újszerű
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest