Hirdetés
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
Érdekes amit mondtok,mert nekem gold csapatom van, az egyetlen kivétel UCL Neymar. Ráadásul még olyan játékosaim is vannak,akik alapból az op kategóriába tartoznak( Varane,Rashford néha csereként). Én mégsem érzem azt,hogy amikor találkozok egy sokkal erősebb csapattal (ahol ráadásul még tud is játszani az ellenfél) akkor nekem segítene azzal a játék,hogy próbálja butítani az ellenfelet,engem meg felhúz. Általában pont az történik,hogy még ha egyenlő is a tudásunk az ellenféllel, felé billen a mérleg,mert valamelyik spec lap vagy Icon majd 4 visszapattanás után beveri.
Most a legutóbbi 2 wl alatt pl egy olyan meccs nem volt, ahol annyira tolt volna engem a játék,csak mert gold lapjaim vannak. Még az olyan meccseket is többnyire elveszítem,amelyek a végéig izgalmasak, meg apróságokon múlnak,pont azért,amit feljebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Disney+
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs