Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
Érdekes amit mondtok,mert nekem gold csapatom van, az egyetlen kivétel UCL Neymar. Ráadásul még olyan játékosaim is vannak,akik alapból az op kategóriába tartoznak( Varane,Rashford néha csereként). Én mégsem érzem azt,hogy amikor találkozok egy sokkal erősebb csapattal (ahol ráadásul még tud is játszani az ellenfél) akkor nekem segítene azzal a játék,hogy próbálja butítani az ellenfelet,engem meg felhúz. Általában pont az történik,hogy még ha egyenlő is a tudásunk az ellenféllel, felé billen a mérleg,mert valamelyik spec lap vagy Icon majd 4 visszapattanás után beveri.
Most a legutóbbi 2 wl alatt pl egy olyan meccs nem volt, ahol annyira tolt volna engem a játék,csak mert gold lapjaim vannak. Még az olyan meccseket is többnyire elveszítem,amelyek a végéig izgalmasak, meg apróságokon múlnak,pont azért,amit feljebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- sziku69: Szólánc.
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crypto Trade
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest