Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Úgy voltam vele, hogy 15-5-ben majd ma reggel lehozom a nyugis g1-t azt kész. Aha... :D :W Szarabb a játék mint napközben. Fizika konkrétan nem létezett reggel. Adamát imádom mert egy fizikai szörny tehát alig bírják ellökni. Na ma reggel a tavaszi szellőtől is métereket repült. A védőim szintén. Reinier úgy rakosgatta odébb Bendert mintha 2,20 és 130 kiló lenne. Na mindegy :D

A csapat amúgy jó. Így, hogy a hétvége nagy részében jó volt a netem elmúlt ez az auto tackle animációs hülyeség a védőknél(egészen ma reggelig) :D .

Az újak:
    Adama(LM) 25 meccs 15 gól 10 gólpassz: Azt hozza ami a kártyán van. Brutális fizika+a 99es shot power is érződik. Nálam a pace nem érződik de ez minden kártyára igaz(biztos szarul nyomkodom a sprint gombot) ;]
    Kent(RM) 25 meccs 6 gól 6 gólpassz: Annyira pehelysúlyunak érződik, hogy folyamatosan arrébb lökik a védők ami amúgy nem lenne baj de mint Adamánál írtam az én játékosaim képtelenek bárkit is megfutni így a sebessége sem mindig jön ki. A mezőnymunkája nem rossz egyébként. Szélre nem ajánlom.
    Kehrer: Nem rossz védő egyébként, de ha nem fejlődik l****szt nem fog érni. Akanjitól nem feltétlen rosszabb, de a helyezkedése nem az igazi+elég sok missed tackleje van.
    Reus(csere ST) 20 meccs 10 gól 10 gólpassz: Ő speciel nagyon jó kártya :D Sajnos chem miatt nem fér be, de amikor beállt tudott lendíteni a csapaton. Viszont nála meg a ball rollok borzalmasak. 5-ből 3-szor elhagyja közben a labdát... Biztos valami német sajátosság vagy nem tudom :D

Az EA meg összeszedhetné magát. Ha már szar a játék legalább normális ikonokat adjanak ki mert bár tisztelem mindhárom ikont aki jött(Campbellhez még ugye kötődésem is van) de egyrészt a játék ezen szakaszán már szarok(Campbellen kivül régen is szar volt a másik 2) a másik meg, hogy mire várnak a prémium ikonokkal? 5-6 millás lapokat nem fél nap kirakni.

Új hozzászólás Aktív témák