Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Még mindig sokkal jobb annál, mint amikor full rare gold csapattal kiálló pro aláz meg 98% passzpontossággal, minden helyzetből góllal, minden egyes cseled vagy indításod leszerelésével, tipikus időhúzó és idegesítő szemétkedéssel... Megy 4-2-re, ziccere van, és ahelyett hogy belőné elkezdi kifele vezetni... De nagy jampi vagy.
Pont ellenem kell ilyennek is jönnie. Sztem fél kézzel megvert volna. Az ilyen fasszopók miatt fogom abbahagyni az egészet a jövő héttől. Így is sok időt tettem a játékba, de ilyen beteg kocka szintre sose akarok eljutni, a folyamatos megalázkodásra meg nincs szükségem, bőven ossza a pofonokat az élet is. A kikapcsolódás akkor már legyen kellemes. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont ellenem kell ilyennek is jönnie. Sztem fél kézzel megvert volna. Az ilyen fasszopók miatt fogom abbahagyni az egészet a jövő héttől. Így is sok időt tettem a játékba, de ilyen beteg kocka szintre sose akarok eljutni, a folyamatos megalázkodásra meg nincs szükségem, bőven ossza a pofonokat az élet is. A kikapcsolódás akkor már legyen kellemes.