Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Még mindig sokkal jobb annál, mint amikor full rare gold csapattal kiálló pro aláz meg 98% passzpontossággal, minden helyzetből góllal, minden egyes cseled vagy indításod leszerelésével, tipikus időhúzó és idegesítő szemétkedéssel... Megy 4-2-re, ziccere van, és ahelyett hogy belőné elkezdi kifele vezetni... De nagy jampi vagy.
Pont ellenem kell ilyennek is jönnie. Sztem fél kézzel megvert volna. Az ilyen fasszopók miatt fogom abbahagyni az egészet a jövő héttől. Így is sok időt tettem a játékba, de ilyen beteg kocka szintre sose akarok eljutni, a folyamatos megalázkodásra meg nincs szükségem, bőven ossza a pofonokat az élet is. A kikapcsolódás akkor már legyen kellemes. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont ellenem kell ilyennek is jönnie. Sztem fél kézzel megvert volna. Az ilyen fasszopók miatt fogom abbahagyni az egészet a jövő héttől. Így is sok időt tettem a játékba, de ilyen beteg kocka szintre sose akarok eljutni, a folyamatos megalázkodásra meg nincs szükségem, bőven ossza a pofonokat az élet is. A kikapcsolódás akkor már legyen kellemes.