- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Még mindig sokkal jobb annál, mint amikor full rare gold csapattal kiálló pro aláz meg 98% passzpontossággal, minden helyzetből góllal, minden egyes cseled vagy indításod leszerelésével, tipikus időhúzó és idegesítő szemétkedéssel... Megy 4-2-re, ziccere van, és ahelyett hogy belőné elkezdi kifele vezetni... De nagy jampi vagy.
Pont ellenem kell ilyennek is jönnie. Sztem fél kézzel megvert volna. Az ilyen fasszopók miatt fogom abbahagyni az egészet a jövő héttől. Így is sok időt tettem a játékba, de ilyen beteg kocka szintre sose akarok eljutni, a folyamatos megalázkodásra meg nincs szükségem, bőven ossza a pofonokat az élet is. A kikapcsolódás akkor már legyen kellemes. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont ellenem kell ilyennek is jönnie. Sztem fél kézzel megvert volna. Az ilyen fasszopók miatt fogom abbahagyni az egészet a jövő héttől. Így is sok időt tettem a játékba, de ilyen beteg kocka szintre sose akarok eljutni, a folyamatos megalázkodásra meg nincs szükségem, bőven ossza a pofonokat az élet is. A kikapcsolódás akkor már legyen kellemes.