Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az én szintemen olyan nincs hogy mindegyik támadóm jó számokat hozzon, szóval az alulhasználtság, az itt is befigyel.
Jelenleg Nedved szenvedi ezt meg, de még így de vállalhatatlan.Neymar extra, gól + assziszt szinten is. Ő marad végig. Neres eddig szintén extra, de Atalt is 41/40-nel adtam el (+20x gólpassz) (igaz ebben benne van 3 rage quit a mostani WL-ből, mert csak a 4 win-re mentem az icon token miatt... De megérte
)TOTS után/alatt vagy 91es Ronaldinho vagy Cruyff fog érkezni. Persze ha a fodderek jó áron mennek majd el :).
Arra várok, más nagyon már nem érdekel. ToTS lapot úgyse nyitok.Aguinaga: Schmeichel, vagy Yashin?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)