- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintem én inkább divi helyett többet fogok Fut Friendliest tolni, mert ott érdekes módon semmi jele a lagnak, de amint próbálok egy kicsit divizni, az asztalt püffölöm mérgemben, annyira nem akar semmit sem csinálni a csapatom.
Én nem tudom, hány évig kell ezt elviselni még, hogy nem hajlandóak több erőforrást a játékra fordítani? Egyértelműen csak több szeró kellene, fut friendlis alatt annyira élvezem a játékot, hogy ott tényleg azért kapok ki ,mert jobb a másik, nem azé, hogy a karaktereim nem hajlandóak semmit sem csinálni...
Btw nem értem mit csinálnak, amint rúgok egy gólt nekik, rögtön kilépnek. Ilyenkor elintézik valahogy hogy számolja nekik teljes meccsként? Vagy csak nem akarnak ellenem játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest