- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintem én inkább divi helyett többet fogok Fut Friendliest tolni, mert ott érdekes módon semmi jele a lagnak, de amint próbálok egy kicsit divizni, az asztalt püffölöm mérgemben, annyira nem akar semmit sem csinálni a csapatom.
Én nem tudom, hány évig kell ezt elviselni még, hogy nem hajlandóak több erőforrást a játékra fordítani? Egyértelműen csak több szeró kellene, fut friendlis alatt annyira élvezem a játékot, hogy ott tényleg azért kapok ki ,mert jobb a másik, nem azé, hogy a karaktereim nem hajlandóak semmit sem csinálni...
Btw nem értem mit csinálnak, amint rúgok egy gólt nekik, rögtön kilépnek. Ilyenkor elintézik valahogy hogy számolja nekik teljes meccsként? Vagy csak nem akarnak ellenem játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest