- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Akár lehetne szó arról is de én úgy nagyon kevés gólt kapok. Előre látszik kit akar indítani. Ha kicsit hamarabb odaváltasz vagy egy köztes játékosra akkor lefülelik.
Én azt a kamu kiugratást mondom mikor az egyik csatár fordulásból beindítja a másik csatárt abba az irányba amerről ő jött. Így nyilván az ottani védőm követi őt és lyuk lesz a helyén. Kb. az összes ilyennél elkéne vigyem a labdát de vagy átcsúszik a láb alatt/között vagy néha konkrétan a lábán
Mostanában a háromszögezést is képtelen vagyok levédekezni annyira túlcsúsznak a védőim.De legalább Cucurella lőtt mégegy győztes gólt
Elképesztő az ember.
Egyelőre Dalglish is meglepően jól passzol. Ettől az egytől féltem vele kapcsolatban de aztán rájöttem, hogy tök felesleges mert ha úgy akarja a játék Neymar vagy Ribery sem tud passzolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest