- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokipuding8
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Én nem tudom. Mi most nagyon hasonló dolgokat csinálunk a csapatunkkal. Nagyjából az állomány is egyezik ha jól emlékszek egy korábbi linkedre. És sajnos a tapasztalat is hasonló... Ami nem baj, mert trex quicksell áras. Csak na... annyira szertném hogy jól működjön Mertens.... Ment is egy jó szériát (no nem kiemelkedőt), de elromlott

De am jó pár játékossal vagyok így. Aki 18ban bivaly volt, itt egyáltalán nem. Radja még isten császár szerencsére

Viszont így elakadtam a fejlesztésben. A következő kategóriás emberek már jó drágák, vagy nem passzol a keretbe.Egy korábbi kérdésedet megválaszolnám én is: Allan, Telles.. ezen ne is agyalj. Allan is a számokon túl teljesítő kártyák között van idén. Telles meg.... Teljes

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest