Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
Nah lejátszottam 3. és szerintem a jó idő megérkezésével utolsó WL-emet :-) Utolsó meccsre meglett a 11 győzelem... Először :-)
Péntek- Szombaton nagyon rossz volt, bármit csinálhattam kikaptam... vezettem folyamatosan kettővel is, majd a játékosok elfelejtettek passzolni és futni... Így 17/2, nah mondom még a 8 sem lesz meg...
Vasárnap 5-től tudtam játszani és szuper volt. Akitől kikaptam vagy én hibáztam és kihasználta vagy sokkal jobb volt. De lehetett passzolni, támadást építeni. Jó kis meccsek voltak. Ramsey-t azonnal megcsináltam a klubból, így vasárnap már ő játszott végig CM poszton (semmi extra vágott egy nagy kapásgólt, védekezésben nem acélos, de a passzai, amiért nekem kellett nagyon jók). Akkor kivágtam gold Walkert és Robertsont a szélről, mentek SBC-be és megvettem TOTW Robertsont (86) egy állat :-), És mivel a használható jobb szélsőim kifogytak így Carvajal-t kellett ott játszatnom, de nagyon meg voltam vele elégedve...
És igazi döntő lett az utolsó meccs. Ez kellett a 11 győzelemhez. Első félidőben 1-0 az ellenfélnek, 2. félidőben egyenlítettem, így hosszabbítás. ET 1. félidő megszerzem a vezetést egy szöglet után Van Dijk révén, majd a félidő vége előtt egy lecsorgó labdából egyenlít. Nah mondom ez büntetők lesznek. Kezdődött az ET 2. félidő és kb a 115. percben ismét egy szöglet és Sané befejeli. Majd beálltam védekezni és sikerült kihúznom.
Egy valami biztos, hogy akinél Fl. Ibra és CR van, azok előnnyel kezdenek :-)
Jah és volt lehetőségem kipróbálni 98-as Maradonat és 92-es Scholest, hát állatok nagyon, akkor távoli bombákat vertem velük. Nah így aki tud játszani a fifával, annak az iconokkal nagyon élvezhető a játék és könnyebb is.
Jövőre időben kezdem, nem januárban és remélhetőleg jobb sereggel vágok neki a küzdelmeknek :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest