Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Datsyuk

aktív tag

Én most már kb 3 hónapja nem játszom a játékkal. Sőt már a 19-et se fogom megvenni.
    2 évig játszottam (17,18) és be kellett látnom, hogy semmi se változott. Ugyanaz a játék updatelt rosterrel, valamennyire belenyúlnak a játékmenetbe (ne keverjük össze a javítással vagy fejlesztéssel) és már kész is a 19-es verzió 20e-ért.
    EA magasról tesz arra, hogy bármit is javítsanak. Amíg az emberek megveszik a játékot addig nem is kell. És azt kell, hogy mondjam igazuk van!
    Addig legyen momentum, pay to win, megmagyarázhatatlan patchek amik tönkreteszik a gamplayt és grindig a heti 40+ meccsel amit bele kell fektetni. Ami már abszolút nem egészséges, semmilyen szempontból.
    Sajnálom, pedig ez jó is lehetne, ha tényleg egy minimális törődés lenne a fejlesztők részéről és hallgatnának a communityre.
    Idén még PS4-et is vettem, de inkább töltöm majd időmet más játékokkal.
    Helyette inkább adok esélyt a PES-nek vagy a 2k19-nek (Egyébként a PES demó meglepően élvezhető egy fifa bughalmaz után).
    Az EA-nek én már nem adok több pénzt!
    Köszönöm azoknak akik segítettek tippekkel itt a fórumon! Biztos vissza olvasok ahogy többen is teszik, de egy jó darabig szüneteltetem a FIFA és EA kombinációt.

Új hozzászólás Aktív témák