Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

láttam repkedtek már a képek az új fícsőrökről de itt van egyben minden:
    https://esport1.hu/news/2018/08/4/esport-damilosk-fifa-fifa19-gameplay-video/2

Ahogy a cikkíró is írja a végén, le a kalappal, remek újítások ezek. Nagyon fasza, hogy az online ligát leváltotta ez a division rivals rating rendszeres cucc, amit lényegében minden jelenlegi e-sport játék használ szóval már ideje is volt. Lényegében ezentúl aki eddig is div1 szinten játszott az automatikusan ott lesz a WL-ben és más mód nem is lesz rá hogy ott legyél. Ráadásul amit pofáztam is mindig is végre megvalósulni látszik, az MMR-rendszernek köszönhetően végre "div1 felett" is van tovább, tehát nem profikkal fog rank1-en sem összedobni, hanem az MMR-ednek megfelelő ellenféllel. Oh yeah!

Szépek a kártyák, fasza a jutalom rendszer, végre talán nem az lesz hogy kapjuk össze vissza minden hülyeségét a bronz pakkokat amiket nem győzünk elnyitogatni, hanem érdemi és választható jutalmak lesznek.

Egyedül a BL kártyákat nem értem, mert azt nem írják, hogy most ez egy BL módot is jelent, mármint a menüben sem látom a képeken, hogy bármiféle BL játékmód bejött volna, de akkor mik ezek a BL kártyák? Az új IF gyakorlatilag vagy mi?

Az EA most kitett magáért ez látszik, én még mindig egy dinamikus időjárás effektet várok és akkor tényleg befogom a pofám. :)

UI: na meg Lampard ICON, kedvenc játékosom, pff arra fogok gyűjteni az tuti.... még anno nem is tudom talán a 16-ban még benne volt, de baromi lassú volt és senki azaz SENKI soha nem játszott vele, viszont az én csapatomnak oszlopos tagja volt még így is a kis Lampi!!! Szóval ha valaki én megérdemlem, hogy kinyissam az ICON lapját really :)

Új hozzászólás Aktív témák