Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- iPhone topik
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
láttam repkedtek már a képek az új fícsőrökről de itt van egyben minden:
https://esport1.hu/news/2018/08/4/esport-damilosk-fifa-fifa19-gameplay-video/2Ahogy a cikkíró is írja a végén, le a kalappal, remek újítások ezek. Nagyon fasza, hogy az online ligát leváltotta ez a division rivals rating rendszeres cucc, amit lényegében minden jelenlegi e-sport játék használ szóval már ideje is volt. Lényegében ezentúl aki eddig is div1 szinten játszott az automatikusan ott lesz a WL-ben és más mód nem is lesz rá hogy ott legyél. Ráadásul amit pofáztam is mindig is végre megvalósulni látszik, az MMR-rendszernek köszönhetően végre "div1 felett" is van tovább, tehát nem profikkal fog rank1-en sem összedobni, hanem az MMR-ednek megfelelő ellenféllel. Oh yeah!
Szépek a kártyák, fasza a jutalom rendszer, végre talán nem az lesz hogy kapjuk össze vissza minden hülyeségét a bronz pakkokat amiket nem győzünk elnyitogatni, hanem érdemi és választható jutalmak lesznek.
Egyedül a BL kártyákat nem értem, mert azt nem írják, hogy most ez egy BL módot is jelent, mármint a menüben sem látom a képeken, hogy bármiféle BL játékmód bejött volna, de akkor mik ezek a BL kártyák? Az új IF gyakorlatilag vagy mi?
Az EA most kitett magáért ez látszik, én még mindig egy dinamikus időjárás effektet várok és akkor tényleg befogom a pofám.

UI: na meg Lampard ICON, kedvenc játékosom, pff arra fogok gyűjteni az tuti.... még anno nem is tudom talán a 16-ban még benne volt, de baromi lassú volt és senki azaz SENKI soha nem játszott vele, viszont az én csapatomnak oszlopos tagja volt még így is a kis Lampi!!! Szóval ha valaki én megérdemlem, hogy kinyissam az ICON lapját really

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- ASUS ROG Ally
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest