Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
2 hónap kihagyás után úgy döntöttem hogy kvalizok a WL-re sikerült is tegnap. A meccsek izgalmasak voltal nem éreztem hogy belenyúlna a gèp volt pedig hogy az ellenfél 2:0ról vezetett, de azért mert szlalomozott és a long shotokat tolta. Nem volt baj mert koncentràltam és engedte kijátszani az akcióimat, így megtudtam fordítani.
Mai WL meccs (Brazil csapatom van 3-5-2-ben) IF Mossoró helyett SIF Raffaelt tettem CAM-ba. A gameplay hányadék volt (1:0-ra nyertem).
Azt is úgy hogy IF Vagner Loveval 25-ről lőttem be. Az ellenfélnél Rousillon CB-be húzódott be, IF Alessandrini is is visszament RB-be valamint Bakayokoval 3 szor futott el szélen és adott be. Kèrdem én, hogy lehet az hogy Jesusra (80+-os sprint speed) mindig Roussilon jutott és Firminora aki izmos arra mindig Koscielny ? Willianre is mindig Mané zárt vissza. Pedig a gyerek high pressure ultra attackingon tolta (védelmi vonal felezővonalnál volt).
Amúgy a 3 védőnél: Naldo van kòzépen (nála jobb védőt nem láttam még fifában )
Szögletnél jól fejel, szabadot kiválóan rúg és jól helyezkedik. Miranda és Marquinhos is teszik a dolgukat. IF Neto a kapuban korrekt, nem bakizik és tud nagyokat fogni.
CDM-ben Fred és Paulinho van. Fred baromi jó, Paulinho is teszi a dolgát. Egy jó LM- meg egy jò RM kéne, most Willian és Joazinho van ott, de nem a legjobbak, valami ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Coca Cola Vanilla
- Autós topik
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 33 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest