Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShiberMonkey

senior tag

2 hónap kihagyás után úgy döntöttem hogy kvalizok a WL-re sikerült is tegnap. A meccsek izgalmasak voltal nem éreztem hogy belenyúlna a gèp volt pedig hogy az ellenfél 2:0ról vezetett, de azért mert szlalomozott és a long shotokat tolta. Nem volt baj mert koncentràltam és engedte kijátszani az akcióimat, így megtudtam fordítani.
    Mai WL meccs (Brazil csapatom van 3-5-2-ben) IF Mossoró helyett SIF Raffaelt tettem CAM-ba. A gameplay hányadék volt (1:0-ra nyertem).
    Azt is úgy hogy IF Vagner Loveval 25-ről lőttem be. Az ellenfélnél Rousillon CB-be húzódott be, IF Alessandrini is is visszament RB-be valamint Bakayokoval 3 szor futott el szélen és adott be. Kèrdem én, hogy lehet az hogy Jesusra (80+-os sprint speed) mindig Roussilon jutott és Firminora aki izmos arra mindig Koscielny ? Willianre is mindig Mané zárt vissza. Pedig a gyerek high pressure ultra attackingon tolta (védelmi vonal felezővonalnál volt).
    Amúgy a 3 védőnél: Naldo van kòzépen (nála jobb védőt nem láttam még fifában )
    Szögletnél jól fejel, szabadot kiválóan rúg és jól helyezkedik. Miranda és Marquinhos is teszik a dolgukat. IF Neto a kapuban korrekt, nem bakizik és tud nagyokat fogni.
    CDM-ben Fred és Paulinho van. Fred baromi jó, Paulinho is teszi a dolgát. Egy jó LM- meg egy jò RM kéne, most Willian és Joazinho van ott, de nem a legjobbak, valami ötlet ?

Új hozzászólás Aktív témák