Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Annó vettem egy SIF Aspast, hátha jó lesz befejezőnek, és mellé kellett a link miatt egy spanyol CM,
ez lett IF Saul.
Aspas ment haszonnal elfele, mert kb Eder szintjét ütötte nálam sokszoros árért, de Saul megmaradt, mert nagyon olcsón vettem és jó ára van.
Tegnap este bevarázsoltam a csapatba, hogy a chemek is jók legyenek, mondom játszatom kicsit mielött coin lesz belőle. RCM ben játszik, 4312-ben
Grizi-Gameiro
SIF Fekir
Matuidi-piros Fabinho-IF Saul felálásbanNos, lehet csak az új seprű jól seper efektus van, de 4 meccsen 6 gól, 4 gólpassz fut szezonban.
Teljesen jó mindenes középpályás a srác.
Jól védekezik, jók a passzai, aggilis, és viszonylag jól is lő távolról. Simán megéri az árát, aki be tudja építeni, annak ajálomKülön öröm, hogy este jött ismét egy PL team szembe, 41212 szélesben, ahol ugye mindenki támadó volt, no az ilyeneket rühellem, és most sikerült kiütnöm a srácot, sztem volt egy kis hendim is, de sebaj, rám fért egy kis öröm
Csodálom, hogy végigment a meccsItt egy mester hármas Saultól, érdekes, hogy csak egy csatáromlőtt ezen a meccsen egy kósza gólt, a többit CM-ek, vagyis Saul

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- TERVEZŐGÉP HP FireFly 16 G9 / i7-1265u /16gb ddr5 / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- új Lenovo Legion 5 (15IRX10) - 15.1" 2560x1600 OLED 165Hz kijelző, RTX 5070, 32GB DDR5 RAM
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csodálom, hogy végigment a meccs