Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szigma70

addikt

Annó vettem egy SIF Aspast, hátha jó lesz befejezőnek, és mellé kellett a link miatt egy spanyol CM,
    ez lett IF Saul.
    Aspas ment haszonnal elfele, mert kb Eder szintjét ütötte nálam sokszoros árért, de Saul megmaradt, mert nagyon olcsón vettem és jó ára van.
    Tegnap este bevarázsoltam a csapatba, hogy a chemek is jók legyenek, mondom játszatom kicsit mielött coin lesz belőle. RCM ben játszik, 4312-ben
    Grizi-Gameiro
    SIF Fekir
    Matuidi-piros Fabinho-IF Saul felálásban

Nos, lehet csak az új seprű jól seper efektus van, de 4 meccsen 6 gól, 4 gólpassz fut szezonban.
    Teljesen jó mindenes középpályás a srác.
    Jól védekezik, jók a passzai, aggilis, és viszonylag jól is lő távolról. Simán megéri az árát, aki be tudja építeni, annak ajálom

Külön öröm, hogy este jött ismét egy PL team szembe, 41212 szélesben, ahol ugye mindenki támadó volt, no az ilyeneket rühellem, és most sikerült kiütnöm a srácot, sztem volt egy kis hendim is, de sebaj, rám fért egy kis öröm :) Csodálom, hogy végigment a meccs

Itt egy mester hármas Saultól, érdekes, hogy csak egy csatáromlőtt ezen a meccsen egy kósza gólt, a többit CM-ek, vagyis Saul :)

[link]

Új hozzászólás Aktív témák