Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha a lehető legjobban meg akartok gazdagodni az elején, akkor vegyetek első hetes TOTW játékosokat, két héten belül a többségnek az ára meg fog triplázódni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ahogy gondolod. Elég jó lap, érdemes játszani vele. Viszont ha eladod, akkor be is lehet forgatni a hasznot, de csak olyan lapra érdemes cserélni, ami tartja az értékét. Át kell gondolni.
Garsza: örülök, ha segített.
-
akooos
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Én eladnám 1 millió fölött. Nézd meg a piacon mennyiért mennek.
-
Expendable
aktív tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
PC-n 1,2M a 86-os
(és 1 db van) -
akooos
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Melyiket nyitottad? 86-os? 88-as? 91-es? Milyen platform? Xboxon a 88-as Sevaból 1 darab van 586k a start price és 594k a buy now. 86-osból több van, ott 700k-1.2milla között van az ára.
-
TrueGooner
senior tag
Srácok 150 fifa pontért nyitottam egy prémium gold packot, és egy Shevchenko icon volt benne... Iszonyat nagy máknak érzem, mennyiért tudnám elpasszolni?

-
peetie1
aktív tag
Én csira csapattal jászom, és azt vettem észre, hogy ebben a fifában a szélső hátvédeknél nagyon fontos lesz a pace, mert úgy rakják be mögéjük a labdákat (a gép még semi pron is, nagyobb szinte durvábban, az ember meg pláne), hogy már csak röhögni lehet rajta. Plána ha az ellenfél meg jön egy Manéval, itt sokkal jobban kiütközik a sebesség különbség. Míg a 17-ben mindig utolérte a hátvéd, itt a 18ban már csak távolról kamerázza az eseményeket

-
dtrms
aktív tag
válasz
Expendable
üzenetére
Én minden évben csak BPL-eztem és sokat játszottam/játszom ebben a felállásban.
Először is hogy hogy állítanám be: CDM poszton változtatnék leginkább. Most Matic és Bakayoko nagyon egy kategória, mind a kettő a védekezésért felel leginkább. Én úgy állítanám fel őket hogy vagy jobb vagy bal oldalra és egy poszton, tehát egymás cseréi lennének. Mellé pedig betennék egy védekezni is tudó, de inkább support CDM-et pl Dembélét (egyik nagy kedvencem). Alternatívák: Herrera, Klaassen, Henderson és esetleg Wijnaldum (ő a másik nagy kedvencem).CB poszton meg én Bailly + Sanchez vagy Bailly + Koscielny.
RB: ha kijön Valencia rendes lapja fixen ő. Neki nem kell alternatíva se

CAM: Sigurdsson teljesen jó, cserének esetleg ajánlanám Rooney-t. Nálam nagyon jó és sok gólt lő. Tegyél rá egy free roamot meg hogy maradjon fent.
LM: én is Arnautovicot használom most, de nem érzem túl jónak. Lassú és körülményes (ahogy Silva is egyébként). Még nincs tanácsom, hogy kit kéne....Illetve de csak rohadt drága: Martial.
RM: szerintem Silva is rossz. Oda Mahrez fixen.
De amúgy ha nem változtatsz semmin, akkor is el leszel ezzel jó darabig
Elég erős kis csapat. Mondjuk én lehet eladnám Ibrát és az árából felépíteném a teljes keretet, majd ha lejjebb megy az ára akkor meg visszavenném.Geradossz: Nekem a szélső védőim nem alkalmasak arra a fajta játékra amire a szélsőket használom. Egy Alaba vagy Marcelo megfelelne, de jelenleg Shaw és Cédric van
A meccs felénél már fulladoznak a sok futástól...Szerk: Esetleg még annyi, hogy én a két szélső középpályást beküldeném 16-os felé és a szélső védőkre hagynám a beadást. Valencia és Rose is teljesen alkalmas rá és így plusz 2 embered lenne fejelni is akár. (és akkor maradhat Arna is mert jó magas)
-
Geradossz
aktív tag
Mivel nem játszok szélen engem nem zavar
de ott a két szélső hátvéd azoknak szélen kéne futkosni. Nem tudtam eddig beadogatni és am is utálom aki azt játsza, ebben a fifában könnyebb ma jol mentek a beadások de ettől nem fogom álandóan azt játszani az 5-2-1-2 középen kényszeritő gyors passzok egyérintő igy kell vele játszani.Én a wl meccseim tervezem youtubra feldobni majd, de nem élőbe, de lehet nem lesz belőle semmi, mert rosszak a körülmények most itthon. Egyébként ugy terveztem fifa elején h mindent stremelek majd. De ez nem fog összejönni, meg nem is jött mert már elkezdődött a szezon talán téltől. Amúgy ahogy nézegetem a pontokat ha nem kaptam volna ki kétszer tegnap simán top20 lennék csak legendaryn. Sztem legendaryn egy top 100 vagy top 50 tuti lesz minden héten.
-
Expendable
aktív tag
BPL szakértőket kérdezném (első bpl csapatom egy jó nyitást követően), hogy esetlegesen kit lenne érdemes még kipróbálni?
Fontos hogy a szélső középpályások jó beadási stattal rendelkezzenek, mivel egy csatárral játszom és őt kellene kiszolgálni
Cserék egyelőre: Schmeichel, Tadic, Giroud, Wanyama, Mahrez, Mirallas
Köszi előre is.
-
gabigyerek
senior tag
Szerintetek mikor várható price range növelés?
PS4-en Matuidiből sikerült szereznem 1db-ot. egyáltalán nincs a piacon, max villám áron tudtam lecsapni rá. De így ugye nem érdemes listázni.
-
v-man
őstag
Aki xboxra icont vett, annak a játék indító képe is a brazil Ronaldo? (Még mindig nem kaptam meg az iconhoz járó jutalmakat 😕)
Most olvastam el este óta a hozzászólásokat, valaki kérdezte, igen nálam is mindig elállítódnak a mez számok, ha valakit cserélek a keretben. Bosszantó.
-
Aguinaga
őstag
Banyek, 180k haszon? Grat! Csak a MM sbc-kre gondolsz, vagy az összeset tegnap csináltad?
Más, egy kérdés:
Ugye tavaly kezdtem a FUT-ot, előtte nem fifáztam régen, így szépen, folyamatosan nyitogattam a coin boost-okat.
Azonban most belépve UT-be látom, hogy megmaradt a szintem, tavalyról, így tudok nyitni egyszerre több boost-ot is. Illetve pont ez a kérdés: tudok-e egyszerre egy csomót kinyitni, és így egyszerre kapok egy meccsre pl. 200+...+500+.....+1000+...+ boostokat? Azaz egy meccsen 3-4 ezer coint is össze tudok hozni? -
dtrms
aktív tag
Engem csak akkor, ha minimum egy elite szinten vagy folyamatosan, és a top100 is meg szokott lenni. Valamint nem ezt a buta road to glory témát nyomod, mint az összes youtube-os (tisztelet a kivételnek). Ezt ne vedd támadásnak amúgy, csak ha nem vagy ilyen maga szinten, mindegy ha magamat nézem vissza :S

Én csak "tanulás" céljából szeretek youtube fifát nézni. Meg néha pack opening miatt, hogy lássam másnak is ilyen szarokat dob e
Geradossz: kipróbáltam az alakzatot, de nekem nagyon nem jött be. Viszont amit másodiknak említettél, a 3 védő és RM + RF is van, az tetszik. Azzal még csak 3 meccset játszottam world classon és mindegyik win. Az elsővel, amit ajánlottál majdnem kikaptam pro-n is :S
Viszont a taktikádat raktam az új felállásra is, szóval az király. Szimplán csak a szélsők hiánya nekem sok.Gameplay:
Engem két dolog idegesít nagyon. Nem tudom ti ezeket észreveszitek e, vagy zavarnak e...Az egyik, a folyamatos MEGBOTLÁS. Ütköznek a játékosok, majd megbotlanak. Rosszul passzol és megbotlik. Elé állnak és megbotlik. Leszerelik és megbotlik. Rosszul lő és megbotlik. Lefejelik levegőben és megbotlik. Nem elesik, vagy visszalök meg hasonlók, hanem megbotlanak egy pillanatra, majd tovább fut, de ez pont arra elég, hogy egy ütemmel lemaradjak vagy lemaradjanak. (ezt csak gép ellen tapasztalom amúgy)
A másik meg az, hogy egy csomószor a pontos passznál is hülyén viselkedik az, akinek ment a passz. A legtöbbször előforduló az, amikor a teste alá vagy mögé kerül a labda. (lényegében lehagyja és nem tudok menni vele, mert vissza kell lépjek) A másik meg hogy sokszor elkerüli és nem futhatok felé.
Ezeket ti észrevettétek már, vagy van egyáltalán ilyen nálatok ?
-
MdewC
nagyúr
Talán egy ilyet össze tudok hozni még 1 nap alatt: SO 1
Necces, de ebből 3 drága ember is kölcsön lenne, majd kiderül... Meccs közben alakzat váltás, Fekir CAM.
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ezek a hétvégi meccsek, és még 6 napig elérhetőek, tehát szerintem nem lesz a héten már marq. Viszont én péntekre várom a potm-ot meg pár sbc-t, hogy pörögjenek a pack nyitások.
-
Garsza
veterán
Melborn Victory - Sydney FC -re szoktak csinálni SBC ha jól emlékszem. Jövőhéten meccselnek. lehet érdemes betárazni belőlük.
-
LedyGyuszi
addikt
most nézem... szegény EL Fáraót eléggé kiherélték ezzel a 2* WF-tal...

-
bornike88
csendes tag
Srácok!
Kérlek titeket , valaki világosítson már fel az IF lapok jelentésével. Miért IF egy lap? Itt is és más fórumokon is írják folyamatosan de egyszerűen nem értem.(valószínűleg a hiányos angol tudás miatt).
Köszönöm a válaszotokat és elnézést a amatour kérdésért.
-
MdewC
nagyúr
Köszi a tippet!
Teszek vele egy kísérletet, de 100K sztem is irreális érte, pénteken várok egy pici esést az új belépők miatt, de hétvégén megint visszamehet. Attól függően, hogy ki mikor lövi el a puskaport, pénteken / szombaton.
Tegnapi SBC-knek megvolt az eredménye, 180K haszon lett rajtuk + kereskedés + point is volt, így lett 340K coin, nem bírtam ellen állni és ma még nyitható, kereskedési céllal megvettem IF Mertenst 290K-ért...

Csapat így még nincs, de reménykedek benne, hogy drágul.
Grat a csapathoz, nagyon bitang, masszív kp, gyors és skill szélsők, stabil védekezés, ez így nagyon OP elsőre. Jó játékot.
(#1655) Blashe: csak akkor kolléga, ha néha friendly meccset is közvetítesz!

Egyébként hajrá és sok sikert a kezdéshez.

-
ferni
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Jó, mindig lehet keresni bizonyos játékosokon, a kérdés mindig az, hogy melyik playerekkel és mikor..

Anélkül sokra nem megyünk ezzel az infoval
-
gabigyerek
senior tag
Skacok ha valaki akar kereskedni játékosokkal most tegye
(PS4)Én kb 1 óra alatt 20k-t összeszedtem, úgy hogy ugyanaz a 3 játékosom megvan még akikkel kezdtem, de mindegyik minimum 10K-val már többet is ér.
-
ferni
őstag
Hogyne próbáld ki, ahogy te játszol neked lehet jó lesz, nekem 4321be kellett, de ott meg birkózni kell sokat és leadni a labdákat a szélsőknek, erre jó most Balotelli, 100k-t nem ér meg nekem Mbappé
Baldé - Lucas duót meg imádom.
Baldé tökéletes workrate, 4/4 skill és weak foot, rohadt jól lő és mivel magas még beadni is lehet neki nyugodtan meg a mozgása is sztem nagyon jó ingame.Sikerült is végre összeraknom egy komolyabb teamet, ami annyira nem drága, ha Mirindát és Handát lecserèljük.
Nagyon tetszenek eddig, az hogy Fabinho megoldja az egész chemet előre parádé és jól is játszik.
Aranguiz nekem tetszik és kb Discard IF áron van, vétek kihagyni.
Miranda-Handa duót meg lefogom cserélni, jók nagyon, de 33-34k a kettő együtt, sajnálom még rájuk a coint.
Sajna Mirandának nem tudok más kapust tenni , de Handa meg 20k +....Benatia Szczesny kombó remélem ugyanúgy működni fog.
-
Geradossz
aktív tag
Majd irjvelemenyt kivancsi vagyok. Annyi ha felidobe nagyon vezetek akkor a ket szelso vedot felveszem staybackra legalabb 2 gol vezetes. Ja es attakingba kezdem mindig a meccset ha szarul allok valtok 3-2-4-1 tan ez a neve az amelyikbe van lf rf es lm rm es allout attacking. Sokszor nyerek eg ket gol hatrqnybol online de nem mindig valtok meccs kepetol fugg
-
ProEvoFan
nagyúr
PS4en játszik valaki?
Mondana offline/online játékmenet véleményt?
Esetleg egy-két infót a FUT játékos árakról.
-
ferni
őstag
Formációknál talált bárki valami újat?
Nálam ugyanaz a 2 maradt meg jónak, ami a 17ben, a 4321 meg a 41212 (2).
-
Z'Z"
őstag
Azt aláírom, de a csapat fitnesz kêsőbb jóval többet ér majd. Biztos lesznek olyan SBCk, ahová kellenek majd a 80 feletti játékosok, szerintem érdemes ezen az úton elindulni. Viszont ezt csak a pénteki kezdéskor érdemes elkezdeni, mert a több pack nyitás miatt lejjebb mennek az árak, de ahogy megkezdődik az SBC szezon, úgy fog változni a piac alakulása is.
-
bab1987
tag
Ha minden jól megy,estére összejön 350K. SBC-k és a játék kezdeti jutalmaiból. Kibe/kikbe lenne érdemes fektetni?
Nem tervezem megvenni egyenlőre a játékot,csak teadelni szeretnék egyenlőre. -
Garsza
veterán
Emberek a mobil appos listázásnál figyeljetek oda. Ha valakinek az árát beírjátok a mezőbe de nem léptek ki a mezőből, csak rányomtok a listázásra akkor az alap értéket veszi alapul. Nem a beírt értéken fogja listázni.
-
akooos
veterán
Srácok egy kérdés. FUT-ban nektek is megváltozik minden játékos mezszáma minden meccsen?? Xboxon nekem minden meccsen mások a játékosok számai. Elég idegesítő nekem.
-
ferni
őstag
Összegyűlt 110k és megvettem Mbappét kipróbálni 89500ért.
Hát nekem nem volt az a nagyon áll leejtős, bár amikor volt területe jó volt, de a darálóban nagyon gyenge volt.Balde Keita viszont nagyon megtetszett és Lucas is jó volt a jobbszélen.
Elméletileg Mbappét elviszik majd 95ért, így még pár százat kerestem is rajta

-
MdewC
nagyúr
Ne is mond, nekem is rá fáj a fogam, őt néztem ki a kezdő csapatba.
Szerintem holnap este az új IF lapok miatt és talán péntek hajnalban / este, amikor elérhető lesz a sima 18, akkora saccolok egy új beesést az új belépők és nyitások miatt. Hétvégén megint emelkedni fognak az árak szvsz.
-
Geradossz
aktív tag
Gorgess feljebb tegnap nyomtam kepet azt hasznalom csak a masikhoz hozza se szagoltam. Nem tudom h habriel jesist eladjm e 40 k nem tom miota ennyi de sztem jatek elejen par ezer volt. Van hozza leirom nem nyomok kepet sorba irom. 70,45,70 free 70,55,70 free 80,80,25 nem a les hanem a masik nem jut eszembe a neve. Instrukciok meg minden alap amin valtoztatok irom. Harom belso vedo stay beck es agressziv ket szolonek always overleap es agressziv jobboldali kozep stay back ide vedekezot rakok akinek azok a statjai jobbak ezen kivul free es agressziv balkozep get foreard free es agressziv ktk stay forward stick position sataroknal stay forward es cut passing lanes.
-
akooos
veterán
Egyéni taktikában mit érdemes beállítani? Van valakinek bevált taktikája? Sosem állítottam még be ilyet, nem tudom, mi lenne a jó

-
-
Geradossz
aktív tag
Próbáld ki 5-2-1-2 be a squad battlest. Legendaryn nagyon könnyű összvisz múlthét óta háromszor kaptam ki ma kétszer de ideges voltam és nem koncentráltam. simán kap egy ötöst a gép. Nem kell cselezni a lényeg passzolgass . bár én cselezek de ritkán megyek úgy el. és ne a védőkkel rohangálj hanem fuss vissza a középpályással azt irányítsd.
-
ferni
őstag
Mbappé ára hova a picsába megy még baszki?
50-60 volt a legelején most meg már 90k minimum.... -
akooos
veterán
BPL-ből most jókat találtam én is. Vettem egy Sturridgeot 3200-ért, egy Sigurdssont 4800-ért. Rájuk fogom építeni a csapatot. Vettem egy Musondát is 2700-ért, nagyon ütős ez a hármas eddig. Musondából RW-t csináltam, így beillik a 4-3-3-ba előre. Gyors, jól cselez és lőni is lehet vele. Sigurdsson meg messziről jó bombákat ver és szabadrúgásokban is elég penge.
-
MdewC
nagyúr
Na, megvan az első meccs!
Kész!SBC team, full portugál gané vs. Grizi death team, legendás szint, nem aprózzuk el, 4 kapufa itt, 3 ott,
de 4-1 ide hosszabbításban.Olyan darabosak a játékosok a demóhoz képest, mint egy 18 éves rúdtáncos pics@ öreganyámhoz képest.

De legalább win. Sztem legendáson és UT szinten is játszható lesz.
-
gorje
senior tag
Szerintetek Dembélé (spurs) értéke még ettől is magasabb lesz? Most 30e-be mennek.
-
gorje
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Moreno 500-1500
Zapata 1000-1500
Andre Silva 1000-1500szerk.: Most licitbe hoztam őket el: Moreno 500 / Zapata 800 / André 900
Dzeko 3000
Radja 150-200eMég valakire kíváncsi vagy?
-
gorje
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kikre lennel kivancsi?
-
dtrms
aktív tag
Én már kipróbáltam szinte az összes 4 védős felállást.
A 4-3-2-1 és 4-3-1-2 teljesen rendben van, de nem érzem olyan jónak mint tavaly, de nincs is olyan jó csapatom, szóval még kitudja.
A 4-3-3-as felállások nekem most annyira nem jöttek be, pedig nagy kedvenceim.
Amin meglepődtem az a 4-1-4-1. Ez jelenleg az egyetlen olyan felállás nálam, amiben nem egymásba rohangálnak az embereim, és a szélsőknek ha beállítom, hogy maradjanak fent, akkor fent is maradnak.
MÁS:
BPL játékosokról egy kis vélemény. Rooney és Mahrez elképesztően jók és nagyon olcsók. Én Rooney-t 5-ért, Mahrez meg 3K-ért (!!!!!) vettem. Nevetségesen olcsó egy Mahrezért. Bernardo Silvát meg 2.700-ért megszereztem, de nem jön be; túl lassan reagál és körülményes a passzolása.PC-n játszom
Szerk.:
Ezt a Squad Battle dolgot meg én lehet nem fogom erőltetni, mert botrány amit a gép művel és idegileg nem bírnám
lenyomom mindet Pro-n és berak ahova berak. Legalább nincs stressz és kapok is valamit -
LedyGyuszi
addikt
vki megtudná mondani,hogy mennyiért mennek a ROMA/MILAN játékosok Xboxon? thx

-
Toguro San
tag
Mi ez a ki fehéredős képernyő sztori ? Ez mindenkinél jelen van?
-
blizzrd
senior tag
Az erzes amikor mobil app-bol buy now-val eselytelen vagy megvenni jo aron az MM jatekosokat, felejthetetlen.
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dinamikus, mert szerzed a pontjaidat és van egy aktuális helyezésed, de a többi ember is csinálja közben ezért visszacsúszhatsz a többi játékos eredményeitől függően. Mivel úgy bontják meg, hogy a játékosok felső X százaléka kapja a jobb rewardokat, ezért ha több ember játszik, akkor több pont kell a jó helyezéshez.
Én ma lenyomtam 4 meccset amatőrön mert nem volt időm foglalkozni vele, hanem gyorsan bevertem 4 gólt aztán otthagytam a gépet

-
vatafakk
aktív tag
válasz
DallasKorben
üzenetére
Kb a játékosok 50%-ának alapból nyitva volt a market, a többieknek játszani kell pár meccset konzolon, mielőtt nyitja.
Én PS4-en ma lenyomtam 4 meccset de még zárva van a market, szóval még nyomok 1-et hátha 5 után nyit, de lehet hogy jóval többet kell.
-
ProgenXL
őstag
webapp jó de a mobilapp nem. nektek?
szerk...
Mostmár a mobilos is jó.. -
Garsza
veterán
Ki milyen felállást használ jelenleg? Van valami kimondottan op?
-
Kristof_94
nagyúr
Akkor most hogy is van ez a squad battles? Minden nap változik, hogy a silver-gold-elite kategóriák eléréséhez mennyi pont kell?
-
Geradossz
aktív tag
Nagy dillemába vagyok. Jesus mióta kerül 45 ezerbe, még a legelején nyitottam, nagyon jó, de 81 es lap 45 ezerért
?? Monjuk most marque matchupba kell man citys nagyon jó, 28 meccs 34 gól, nem tom eladjam e ennyiért és később vissza vegyem, feljebb vagy lejebb fog menni az ára? Megjelenéskor is ilyen drága volt? Ha nem be kellett volna belőle tárazni
-
dtrms
aktív tag
válasz
laci1117
üzenetére
Sokkal! A demóban nekem fel se tűnt, de itt szörnyű. De csak egy egy pillanatra, mert utána visszasötétedik. Csak az épp elég arra, hogy elpasszoljam, vagy beragadjon a támadás, esetleg elhúzzanak mellettem.
Egy megoldást találtam.....a legleárnyékoltabb standionban kell játszani, ahol nem nagyon van napfény

-
melodie
tag
Üdv.Mindenkinek! Rettenetesen csalódott vagyok, mert az előrendelt Fifa 18 Ronaldo Edition PS4 változat a mai napon( a megjelenés napján) nem érkezett meg hozzám! Konzolok szervizétől rendeltem! A Futárszolgálat munkája és hozzáállása kritikán aluli!!! Más tapasztalt hasonlót?
-
DallasKorben
csendes tag
Bocs el gépeltem. Valakit már a kezdetektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hivatalosan akkor jelenik meg a játék.

?? Monjuk most marque matchupba kell man citys nagyon jó, 28 meccs 34 gól, nem tom eladjam e ennyiért és később vissza vegyem, feljebb vagy lejebb fog menni az ára? Megjelenéskor is ilyen drága volt? Ha nem be kellett volna belőle tárazni