Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajzal
őstag
Ez már a 16-ban is ilyen, csak akkor úgy látszik ez engem azért nem zavart sohasem, mert én 60-as lock-ot állítok be és csak 30-ra felezi
Amúgy megnéztem lock nélkül, átlag 160fps szóval nagyon jól megy (R9 270X), hiába sokkal jobb lett a grafika. Árnyékok, fények, arc és gyep részletesség, ahogy meccs vége felé az izzadság megcsillan az arcokon, irányítás jó lett, eddig nagyon jó. 
-
h_eduka
tag
hello!
a segítségeteket szeretném kérni, hogy a Fifa 17 Demo-t letöltöttem minden fasza azonban amikor elinditom a Launcher-ből a játékot a Play gombbal bejön a kép elindul a 3 pont majd 3-4 mp múlva kifagy. Mitől lehet? Fifa 16 simán indul.
-
hajbel
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy miért lockol folyton animációkban és a menüben 15 fps-re a játék? Játékon belül is ha limitet állítok be, akkor felezi. Mi lehet a megoldás?
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Skócia romokban, atom gólokkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hajbel
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nàlam is hasonlò, èn originből, az origint ùjraindìtva.
-
Gstyler
senior tag
Nekem két meccs után nagyon bejött.
Nehéz lenne megfogalmazni, de jobb.Olyan folyékonyabb és szebb a játék, nem olyan "szögletes". -
tigomigocika
senior tag
Kipróbálva!
De csak picit....
Passzokon nem vettem észre hogy olyan eget rengetőt javítottak volna!
A labda fedezés a ps17re hajaz.
Tizenegyest meg kell tanulni lőni és ez igaz a szabadrúgásokra is!
De ott a youtube és lehet tanulni
Úgy érzem újra alkalmazkodni kell a játékhoz....
Másabb mint a 16 és nehezebb is számomra(nyilván ott már megvan a begyakorolt séma)Messze menő következtetést nem szabad levonni,mert teljesen másabb játékot kapunk a megjelenés napján!
Furcsa egy szóval jellemezve

-
Stylerr
addikt
Originben rámegyek a "Browse Game", ott kiválasztom a Fifa 17-et, de csak tölt az Origin, nem hozza be a játékot. Hogyan tudom letölteni a demot?
/Edit: Sikerült. Leírom, hogy hogyan, hátha másnak is segít. Kiléptem az Originből, aztán weboldalon keresztül léptettem be az Origint, hogy töltse le a játékot, és így pikk pakk elindult a letöltés.
-
chop
őstag
Senki nem jart ugy, mint en?
Launcher elindul, ranyomsz a "Play"-re es ennyi. Nem fagy, nincs crash, nincs hibauzenet. De nem indul.
-
sagem
addikt
válasz
adriano18
üzenetére
elnéztem: nézd meg az Originen, hogy mihez milyen ajándék jár az előrendelőknek, az a biztos

Dobozosok kaphatnak más bónuszokat is, ez országtól/üzlettől eltérő lehet. Bár mostanában nem nagyon vannak extra digitális cuccok (csak amit az Origin is ad), ezért ad a konzolvilág is offline kütyüket. -
adriano18
tag
Sziasztok!
Létezik, hogy több fajta Deluxe edition van ugyan azon a platformon? Mivel vmelyik oldalon ez a kiadás 20 Jumbo Pack mellé tartalmaz még 5 FUT draft token-t. valahol pedig csak Jumbo Pack-et és egyéb apróságokat. Ez elírás lehet az oldalakon vagy van több fajta deluxe edition? -
Kristof_94
nagyúr
Sikerül elindítani, nyomnám az első meccset, erre lecsatlakozik a kontroller egy pillanatra (szokás szerint), ami nem is lenne gond, de hiába működik újra nem érzékeli a játék... Pedig kihúztam a gépből, majd vissza, de semmi.
Már másodjára indítottam újra, szóval nekem ennyi volt a demó, ez így nem fog menni. -
IntelKiller7
nagyúr
A kis huncut..

-
daver88
aktív tag
Na első indítás, launcher működése leállt...a fifaconfig.exe-vel van baja
-
ImACeltic
őstag
Mért kell azt csinálnia, hogy leszüneteltetem a letöltést, pár másodperc múlva elindítom, akkor jön gyorsan, aztán 1-2 perc és visszalassul??

-
drachoHUN
senior tag
90%-ig simán jött 2 megával, de ott lehalt. Azt hiszem mégis BL nézés lesz ebből...

-
zsolti72837
addikt
Na elkezdett lejönni, de lekapcsoltam a boxot, mert jönnek a BL meccsek.

Közben jött le az FH3 demó is.
-
Vampire Bat
aktív tag
Kell Origin access a demo letöltéséhez?
-
chop
őstag
Hat, nekem ez el se indul, bejon az inditokepernyo, rabokok, hogy "Play" es semmi. Otlet?
-
sagem
addikt
na leért, belekukkantottam, az első és számomra nagyon-nagyon-nagyon pozitív változás, hogy támogatja az ultrawide felbontásokat is VÉGRE!
A meü kép néhol kicsit széthúzott, de a meccs normális, és egész képernyős 
-
tigomigocika
senior tag
Megindult ps4 szekciónál
29 perc elméletileg.....mondom ELMÉLETILEG

Ahogy elnézem ne számítsunk jo BL meccsekre ugyanis vizilabda meccsek lesznek,már ha megrendezik a mérkőzéseket....
-
Vampire Bat
aktív tag
Sziasztok
Hogyan lehet originről letölteni a demót? Én nem találom sehol

-
HdRew
őstag
Ilyen a világon nincs, hogy itt húzzák el a mézesmadzagot a nép előtt, hogy mikor jelenik meg a demo, erre még azt is elrontják, hogy egyáltalán le tudjuk szedni.
Mennyibe kerülhet egy értelmes szerver? Legyen 150-200 millió Ft, az EA-nek simán lenne így is haszna...
-
MdewC
nagyúr
-
chop
őstag
95%
Remelem szar lesz.
-
Na úgy tűnik, hogy a többségnek akkorra fog lejönni kb, amikor kezdődik a BL forduló.
Vannak itt olyan elvetemültek, hogy nem nézik meg annak a sportnak a nemes meccsét, amiből egyáltalán van ez a játék, hanem helyette játszanak?

Én max félidőben fogom kipróbálni.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Oldalról indítottam ahogy a srácok ajánlották. Origin teljesen bezár, oldalon "Start Playing" majd "Launch Origin". Ezután be is került a libraryba.

-
ProgenXL
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Szintén nekem is behalt az origin de teljesen.
-
Kristof_94
nagyúr
Jön már nekem is!
3-4 mb, mondjuk 12-vel is jöhetne, de a lényeg, hogy megy! 
-
sagem
addikt
Luckey közvetíti a demó kipróbálását [link]
-
daver88
aktív tag
Na nálam is beindult, 4-5 MB/s között ingadozik
-
szupersanyi
aktív tag
Közben befagyott az Origin, jöhet az újraindítás. Na megnyugodtam, az EA szerverei még mindig a legszarabbak.
Megértem, a legnagyobb videojáték gyártó cégnek nincs pénze a szerverek fejlesztésére. 
-
tigomigocika
senior tag
nekem jövöget csak kibaccccott lassan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sanyi elején szépen jön utánna lassul be

-
bajzal
őstag
Én egy 10-15 perce elkezdtem originen (semmi vpn stb..) és szedi szépen, max sebességemmel. 3,5MB/SEC

-
Meghivott
addikt
EA servernek is kakukk. Origin azért szép lassan tölti.
-
HdRew
őstag
Totál annyi a ps store-nak, meg se nyitja nekem

-
Kristof_94
nagyúr
Nekem még frissít az origin, pedig tegnap frissített az új verzióra...
-
sagem
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Próbálgatni kell a honlapon, aztán egyszer csak beadja a kliensbe..aztán kis idő múlva hajlandó elindulni a letöltés is. 7,14 GB PC-n. (és úgy látom 1 MB/s-re van korlátozva a töltés, legalábbis nálam se több se kevesebb, stabilan ennyi)
-
drachoHUN
senior tag
válasz
szallasi007
üzenetére
Kétszer nálam is lefagyott, harmadszorra elindult a letöltés.
-
szallasi007
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
-
MeghaL0L
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Lefőtt nekem is a rendszer!

-
szupersanyi
aktív tag
Nagyon jó, nekem az Origin már meg is halt, barátlista nem tölt be, a demo helyén csak egy fekete csík van és az origin honlapjáról sem tudom tölteni...
-
zsolti72837
addikt
-
toome1985
tag
En mar szedem oneon. 37%
-
clizer
tag
Én PS4-en egyik piacra sem tudok belépni, kidob hibakóddal. Se japán, se magyar, se USA, se Új-Zéland.

-
Sz7Cs
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Xbox One-n is elérhető a demo...
-
Dorcika50
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Originen is van már

-
Lmh
őstag
Én nem vagyok egy nagy fifás, meg nem nagyon toltam EA játékokat, de pár éve olvastam egy cikket a világ leggyűlöltebb cégeiről. Toronymagasan az EA nyerte xD
Bár lehet ebben a topicban ezzel nem mondtam újat. Mondjuk lehet itt pont EA funok vannak....ki tudja. -
MdewC
nagyúr
Úgy látom, hogy semmiről nem maradtam le.

-
válasz
tigomigocika
üzenetére
Én szóltam, hogy ezért nem érdemes korábban kelni.

-
tigomigocika
senior tag
Na megnéztem minden létező storeban...sehol semmi a demoval kapcsolatban!
De kár....

-
bajzal
őstag
elvileg:
XBox 360 – Live Gold (worldwide) LIVE NOW
UK time: Tuesday, September 13th 2016 12pm GTM+1
US time: Tuesday, September 13th 2016 14am PTXBox One – Live Gold (worldwide)
UK time: Tuesday, September 13th 2016 10am GTM+1
US time: Monday, September 12th 2016 11pm PTXBox 360 and XBox One – Live Silver (worldwide)
UK time: Tuesday, September 20th 2016 10am GTM+1
US time: Monday, September 19th 2016 11pm PTPlaystation 3 (US)
UK time: Tuesday, September 13th 2016 9pm GTM+1
US time: Tuesday, September 13th 2016 1pm PTPlaystation 3 (Europe)
UK time: Tuesday, September 13th 2016 8am GTM+1
US time: Monday, September 12th 2016 9pm PTPlaystation 4 (US)
UK time: Thursday, September 15th 2016 5am GTM+1
US time: Wednesday, September 14th 2016 9pm PTPlaystation 4 (Europe)
UK time: Tuesday, September 13th 2016 8am GTM+1
US time: Monday, September 12th 2016 9pm PTPC (worldwide)
UK time: Tuesday, September 13th 2016 7pm GTM+1
US time: Tuesday, September 13th 2016 11am PT -
szeby241
csendes tag
bocsi az offert,en eddig ps3-on jatszottam,az iden mar nemeri megvenni ra a jatekot,igy elorendeltem egy xbox one slim-re,ami olyan 300 euro,es benne van a fifa 17 letolto kod is,a kerdesem az hogy megeri-e xboxot venni,mert a ps4 konzolok horror aron futnak.
-
sagem
addikt
válasz
Dorcika50
üzenetére
Egy német oldalon most este 8 órát írnak, nem tudom, hogy mennyire valós.
" Als Release-Termin der FIFA 17 Demo gibt EA Sports auf dem PC den heutigen 13. September 2016 um 20:00 Uhr an. Demnach kann spätestens am Abend der Download über Origin gestartet werden.
Besitzer einer Xbox One und Xbox 360 können die Gratis-Version ab heute um 11:00 Uhr testen." -
HdRew
őstag
PS4-en még semmi...
Pedig volt egy 4.0-ás frissítés, azt hittem kell az a fifához, és így már fent lesz, de nem..

-
Dorcika50
tag
PC-re hánykor lesz elérhető a demo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy megnéztem lock nélkül, átlag 160fps szóval nagyon jól megy (R9 270X), hiába sokkal jobb lett a grafika. Árnyékok, fények, arc és gyep részletesség, ahogy meccs vége felé az izzadság megcsillan az arcokon, irányítás jó lett, eddig nagyon jó. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már másodjára indítottam újra, szóval nekem ennyi volt a demó, ez így nem fog menni.