Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
toome1985
tag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Elsőre az lesz. Másodszorra is, de idén én is abba invesztálom a pénzt. Erősiteni kell a konkurenciàt hogy legyen itt is fejlődés.

-
toome1985
tag
válasz
üzenetére
Akkor lesz az accessben. Max ha hometarsam megveszi akkor jàtszok hamarabb, de én ezért pénzt nem adok. Mindenki másnak ezt ajànlom. Inkább megműttetem a térdem es veszek egy új stoplist. Nagyobb elmeny lesz. Amugy a friss accok ugy basznak agyon hogy öröm nézni. Jövőre én leszek az a pöcs akit szidni fognak azok akik egész évben szenvedtek.
-
toome1985
tag
Hopp ma elpakkoztam kb 700 ezret. Megfogadtam ha beadna Ronaldot akkor is quick sellt nyomok. Hát nem kellet aggodni mert a legjobb egy 85os Gaitan volt. Hazaerek torlom a klubbot is. Esküszöm most szorakoztam a legjobban a játékban. Csak visitottunk munkatarsainkkal hogy miket dobál. Sok sikert mindenknek. Jo jatékot. Majd valamikor jövök vissza. Mondjuk áprilisban.

-
toome1985
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Mivel mar kidobtam mindenkit ezert a cserek koze bronzok es ezustok mentek ettol 82es ahogy irták. Tavaly megfogadtam hogy ha idén is megszopatnak ezzel a gusztustalan uzletpolotikával akkor csak acces keretein belul vagyok hajlando kiprobalni. Inkább támogatom a konamit idén. Egy evet megérdemelnek ők is. Végülis mitől lenne szarabb mint ez.
-
toome1985
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Hat ha elolvasod a fifa 16 topik utolsó pár oldalát akkor rájössz hogy kb ctrl+c ctrl+v-el át van masolva az egész ide. Tudatos a leépités minden évben hogy minél többen váltsanak a következőre. Ocsmány egy dolog ez, de hát tulajdonképpen csak "magunknak" köszönhetjük.
-
toome1985
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Nem vagyok en mérges azon mar rég túlvagyok. Egyébként értem a stratégiàd. Ezt ugy lehetne még tökéletesíteni hogy a csapattársat küldöd a labdàsra közben az irànyitottal zàrod a passzsávot. Az a baj hogy előbb utóbb ez is el fog "romlani". Futtal ne jatsz ha kedves az eleted. Sima online is manipulált de itt élhetőbb a játék ez biztos mert elsőre behuztam az összes divet màr csak az első osztaly win kell es kész. Futban meg div 2 a max.
-
toome1985
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Placebó. Ami ma mükodik az holnap màr nem. Az ember talal valami kifogast hogy most ezert megy aztan ha a gep azt akarja hogy bukjàl akkor valtogatsz nyugodtan pont nem ugy fog kijonni a lepes ahogy szeretned. Tegnap veletlenül elkeztem egy wl selejtezőt. Első meccs sima win ki is lepett az ellen. Masodik egy csodateam Pelével az élen. C Ronaldo csak a masodik felidőben jött be raadasul gusztustalanul szopatott mellé a gép. Egy egyenes passz nem ment persze az öreg dzsopszi 25röl kapasbol verte a golokat Buffonnak. Meccs utàn el is adtam mindenkit a faszba aztan sima onlineban behuzam magam div1be.
Ui: Alig varom a 18at biztosan kijavitanak minden hibat es az ev jatékat kapjuk. (Egy random 9 éves gondolatai...
) -
toome1985
tag
Úgy berágtam hogy csináltam is egy topicot neki itt:Pro Evolution Soccer 2018
-
toome1985
tag
Hat igen. Jatszottam par meccset de vicc az egesz jàték. Tavaly csak mondogattam de iden inkabb visszaterek a jol bevàlt Peshez. Ha pc-n tolnám már idén megvettem volna de eljutottam oda hogy ilyen okadek gamepalyt semmi nem ellensúlyoz, sem a licensz sem a csillogàs. A futban ugysem számit a licenszelt csapatok mennyisége. Akkor mitől lesz kevesebb a myclub? Majd ea access kereteben kiprobálom ezt is de egy fillérrel nem fogom támogatni ezt a rohadék bandát mégegyszer.
-
toome1985
tag
-
toome1985
tag
Ha valaki szeretne játszani boxon pár kötetlen meccset akkor en benne vagyok
-
toome1985
tag
Ja ha már op dolgok. Szoktatok ugy rugni szögletet hogy a d pad vagy(kereszt) mi kétszer le, ekkor a Nainngollanom a tizenhatoson kívül a hosszu oldalon kempel. Kiválasztom őt, ahol áll vagy ahhoz legközelebb sdom be a szögletet es mielött elrugom hátramegyek vele pár métert hogy lendületböl érkezzen. Ha atvette a labdàt egyből lövöm a hosszuba tekerve. Mostanában 5 meccsből 3on tuti lövök egy ilyet.
-
toome1985
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Szerintem az a baj hogy az altald preferalt felállashoz akarsz jatekstilust kreálni. Forditva kellene. Ha van egy adott stilusod akkor ahhoz nézz felállást taktikát instrukciót. Pl én tudom hogy két dolgot kombinálok, játszatom a széleket és beadok bepasszolok ezt kontraszerüen. Viszong ha ezek elhalnak akkor jön a sokpasszos játék középen plusz labdajáratás amig lesz indithato ember. Ehhez kerestem meg a leghasználhatóbb felállást. Hozzá állitottam az instrukciokat plusz egy bevàlt tacticot és egész élvezhetők s meccsek nagyrészt. Márcsak a végtelenségig kell gyakorolni a szituáciokat amik aztán vagy bejönnek vagy nem.
-
toome1985
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a cél. Ne legyen ember a piacon mert akkor inkább nyit az ember. Ezzel a longer and bigger dumával tökéletesen jellemezte magát az ea mert ami egyből beugrott az egy büdös nagy ló.asz, ami nagyobb és hosszabb mint tavaly.

-
toome1985
tag
pár meccs stream a mixeren. Kb egy órán át.
Érdekelne hogy mennyire nézhető.
-
toome1985
tag
Megy tovább a fentebbi stream. Egyébként mindenkinek only tots teamek jönnek szembe wl-ben?
-
toome1985
tag
-
toome1985
tag
válasz
dudu5130
üzenetére
Olcsóbbtól a drágább fele próbálok addni tippeket. 433-4et játszok. Gk:Hart, Buffon, Handanovic. Cb: Koulibaly?! Manolas Barzagli Chiellini. Lb: Evra, Alex Sandro. Rb: Abate, Florenzi. Cm: Parolo, Brozovic, pjanic, Hamsik, Marchisio Nainngollan. Cam: Muriel, Banega, Hamsik, Dybala. Lw: Gomez, El Shaarawy. St: Niang, Eder, Icardi, Dybala, Higuain. Rw: Salah, Cuadrado. En ezeket probáltam. Masnak biztos más jön be de ezekkel nagyon nem fogsz mellé. Árakat nem tudok mert boxon játszom. Bár feltételezem a tots miatt felmentek az árai ott is az embereknek.
-
toome1985
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát bocsi de lehet tudta hogy ö a gyengébb és minden lehetséges modon védte a vezetését. Ilyen meccsen én sem rohannék a pusztulàsba.
Szóval annyira talán mégsem volt olyan butus... -
toome1985
tag
Elcsereltem Jensent erre a palira mert képtelen voltam beepiteni a cserecsapatba. Ez a csávó viszont felkeltette az érdeklődésemet. Nainngollannal kiváncsi vagyok mit művelnek majd. Valaki próbálta már. Dendoncker
-
toome1985
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Erről a mai wl döntőm jutott eszembe. All tots team volt az ellenfél. Volt Lila Son pluszba Lukaku Kanté tökömtudjakik. Szoval gondolom a tots bpl. Srác 2014ben regisztrált. A meccs kb annyi volt hogy megláttam a csapatot és megálmodtam a tutit. Kicsit defenzivre vettem a szitut es csak passzolgattam. Volt kb 3 támadásom egy félidőben ő kapuig nem jutott el. Masodikban találtam egy golt is gondolom mar kezdett ideges lenni es elhuzta a vedelmet. Utánna vissza passzolosba mert kb eselyem nem lett volna egy ki-ki meccsen. Valahogy kihuztam a vegeig, de a legcsunyabb az egeszben az volt hogy nem ereztem azt hogy most az ellen egy micsoda atom team. Nem is a rogtonzott taktikam volt a nyero hanem az hogy szerencsetlennek semmi nem jott össze szószerint. Sajnaltam is végsősoron a srácot mert kurva sok lové és idő szerintem ezt osszehozni. Értelme meg mégsincs. Ezért nekem eszembe sem jutna egy full szines csapat. Nálam is tobb van a kelleténél néha.
-
toome1985
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Xboxon van a mixer az ott nem kesik. mixer.com
-
toome1985
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Bocsi de szerintem ne itélj elsőre mert ugyebár a Fifa is elsőre milyen jónak tűnik aztán pár hónap után azért már teljesen más az összkép. A Pes triállal játszom mostanában elég sokat mióta kiégtem a fifával és bàr tele van baromságokkal meg no licensz stb. de attól még egy élvezhető játék ami után egyszer nem jutott eszembe hogy belebasszam a boxot a tvbe vagy a kontrollert a boxba vagy mindent a sarokba. Szoval lehet a vakok között a félszemű a király de ha a vakok szorakoztatnak akkor inkább rájuk szavazok.
-
toome1985
tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
10 losebol 7 volt olyan hogy a focihoz nem volt sok koze. 40ről 3 lövés 3 gól az ellennél. Flipperfoci. Ez nem skill kérdése. Ha egy 92es Higu üreskapura kihagyja 5 méterről. Jöhettek nekem ezzel az albérleti dumával hogy a div 1es játékosoknak megy csak a wl, de akikől kikaptam ma kb joindulattal a div6ban tanyázhatnak. Ha engem tol a gép mint állat téged meg szétszivat akkor hiába vagy div1ben én lehetek a 10ben is, elkenem a szádat. Ez a fut weekend championship. Nem kell ezt tulmisztifikálni.
-
toome1985
tag
Jo ez a wl 4 meccs 0 győzelem. Kozben kikapcsolodaskepp felmentem div 2be.
-
toome1985
tag
válasz
krokostamas
üzenetére
Az össze letező update bios is? Gyari driverek mindenből? Directx? Egyebkent boxon jatszok csak tippelgetek.
-
toome1985
tag
Ha valakit érdekel játszok párat ha nem laggol be a twitchtől
megy a foci. -
toome1985
tag
Ha valakit èrdekel egy fura 433-4 tesztelheti. Lényeg a passzolgatàs és a manuàlis inditgatások kényszerìtőre. Széljáték is megy bár én csak a lőtt passzokat tolom befele. 65 45 organized 55 50 60 org 50 55 47 cover. Lb rb stay back conservative, cmek stay back conservative, cam come back free roam, rw lw get in behind(itt lehet probalkozni plusz cut insideal is) st wr függő med low attal get in, highal balanced, stay central es press back line. Védekezés egy az egyben Blashe gondolatmenete alapjàn a 4231 tacticnál leírt. Nekem egyenlőre fekszik.
Oneon jatszanek par meccset ha valaki akar csak irjatok ram mert offline vagyok. Tag:Gyepref0s(nulla)
-
toome1985
tag
Tots Nacho behuzva. Iden ez a 3. Wl-em, vicc egyébként. Valahogy mégsem jött be Blashe taltikàja. Inkàbb összeháziasitottam egy 433-as taktikkal. Fura egy fuzio lett az biztos de csak behuztam ezt a mocsok wl qualifit.
-
toome1985
tag
válasz
Blashe
üzenetére
Azt szokták mondani hogy a nagyoktól nem szégyen másolni. Én most simán lemásoltam a teamedet. Na jó nem mert csak Diao De Rossi és Abate jött a csapatba. Őket már régóta ki akartam próbálni. Anno ezzel a felállással kezdtem a 17-et de akkor valahogy sulytalan volt és elvesztem a középpályán. Akkor váltottam 4411-re. Közben jöttek a patchek és próbáltam igazodni hozzá de valahol elcsúsztam a tactic instruction gameplay háromszögben. Mindig is feküdt nekem ez a labdatartós passzolós játék szóval ezt most nagyon rámszabtad ha lehet ilyet mondani. A védekezésre kicsit figyelnem kell mert tényleg el lehet számitani hamar a team containnel. Olyan szinten lehet járatni a labdát hogy tényleg kiidegeled az ellent. Ez mentette meg most a csapatom mert este már nyomtam a random packokat hogy a végén egy big delete-el megkoronázzam az idei részt. Most egy picsit még elszórakozok. Grat! És köszi!
-
toome1985
tag
Kicsit kapkodsz. Ugy jatszol mintha be lenne ragadva a joyod előremenetbe. Csak a felpassz meg az indítás. Háttal állsz de már tolod a passzt előre mert jó játékosaid vannak aztán arra számítasz hogy minden bejön. Rajtad van a csőlátás effekt mert egy visszapasszt vagy visszafordulást nem csinálsz, 3 védő közé akarod beerőszakolni a labdát az egy szem csatárodnak. Tök felesleges. Próbálj lassítani kicsit. Vàrd meg mig lemozognak a támadók. Ha nem teszik akkor sima passzal tedd a labdát nekik és egyből fedezd ha átveszed. Nem szégyen az sem ha megvárod mig mig legalább félig arra fordul az embered amerre passzolnál. Én türelmesebb játékot ajánlok és kényszerítőket.
25. Perctől van egy nem olyan lagos meccsem ott probálkozok azzal amit keverhetnél a mostani játékoddal. Az elő meccs delayes azt ne nézd ha jót akarsz.
ezüst gold argentinok -
toome1985
tag
Valaki hasznalja 89-es Buffont? A kupasat nem az SBC-t. Milyen nálatok?
-
toome1985
tag
Gondoltam belesz..ok a napba és elköltöttem a kis pénzemet. A megszokott csapat jött vissza annyi változtatással hogy Icardi helyett jött Higu és Cuadrado 85-ös lapja a sima helyett. Na meg persze Buffon 89-es lapja. Marha kiváncsi vagyok erre a három emberre hogy milyen lesz. Ha valaki használta őket akkor érdekel a véleménye. Az is hogy milyen chem lapot érdemes pakoni rájuk.
Ez a team:Gyepre
Gondolkozom egy Florenzi Dani Alves cserén is. Annak van értelme? -
toome1985
tag
válasz
Garsza
üzenetére
Ha ez megnyugtat. Sima online seasonsben div 2ben vagyok jelenleg összesen 8 vereségen es 9 döntetlenem van többit behúztam. Fut seasons. Azt hiszem 690 győzelem kb 150 döntetlen 590 vereség plus minusz pàr meccs. Legjobb eddig a div 2 volt. De folyamatosan div3ban vagyok mar 2 hónapja. Összesen 2x JUTOTTAM BE EDDIG WL-BE SZEPTEMBER ÓTA. Szóval a wl a prók jàtszótere. Ez van.

-
toome1985
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nyugodj meg. Nem biztos hogy az ellen is div 567 ben van. Egy idoben rendszeresen rakerdeztem. Legjobb eddig div 4ben div 1es ellen volt. Mondjuk talan 2x fordult elo de 2 divvel fejebbi jott mar tobb is. (Vagy csak kamuztak) a masik meg hogy egy brutal iranyitott meccsen tuti nem modod meg h ki a jo meg ki a nem.
-
toome1985
tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Nem vagy egyedül. Én a konkurencia ingyenesen játszhato verziójával készülök a szeptemberre. Esélyes hogy idén inkább arra ruhàzok be. Ea accessig kihuzom vele aztan onnantol lehet fifazni is. 0 bizodalmam van az eavel kapcsolatban. Tavaly is mindenki mondta hogy majd jövőre milyen jo lesz a jàtèk. Hát tényleg hú de jó lett. Mindent csinálhatsz benne csak játszani ne játsz. Szóval ha találkoznánk a Pes topikban valamikor az ittlevők valamelyikével nem fogok meglepődni.
-
toome1985
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Felvettem két meccset az első egy tipikus delayes meccs volt nem tudtam vele mit kezdeni. Igazàból szar voltam én is meg a net is. A màsodikon szintén volt nèmi delay de erőltettem amit akartam mutatni. Nagyjabol ugy tamadok végig hogy a középpályàtol minden sima passz mellè nyomom a bal alsót.
Légyszi ne szoljatok le tudom hogy gyengen jatszottam, igazabol csak a folyamatos inditgatast akartam megmutatni mást leszartam.
Első meccset ne is nézzétek.
teszt meccs -
toome1985
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Az nem baj ha ott vannak. A szelen valo tamadasepiteshez gyakorold be azt hogy a szelső védővel felpasszolod az szelső tàmadónak sima passzal. A szélső tàmadóval vagy vissza a védőnek vagy be a középpàlyàsnak. Folyamatosan tartsd lenyomva azt a gombot amelyikkel megindul a passzoló jàtékos előre màr a szélső védőnél is mert akkor mire bepasszolod a középpàlyàsnak addigra ő is feljön a tàmadàsra igy két lehetőséged is van. Vagy lepasszolod a szèlre az érkező szélső védőnek azzal picit megtartod 1-2 mpre és indítod laposan vagy ivelve a szèlső tàmadót aki addigra már leshatàron fut fel mint àllat. Vagy a màsik hogy ha elèggé fent van a középpàlyás akkor egyből lehet kényszerítőzni a szélső tàmadóval. Lehet ugy is hogy szelső védő szélső tàmadó középpályàs utànna forogsz egy kicsit fel a cam vagy st-nek ő indítja a szélsőt. Végig tartsd lenyomva az L1et azt hiszem ez az indítás. Hidd el lesz felfutàs. Mire eljutsz beadàshoz érkeznie kell minimum 1-2 embernek. Remélem érthető, majd csinálok egy tutorial videót. Ez egy alap tàmadàsfelépítés szerintem 433-ban.
-
toome1985
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
En nem azért adtak el hogy engem toljon hanem mert nem akartam még többet bukni rajtuk, plusz letoltam velük vagy 300 meccset szóval igen uncsi volt. A laza hendi jelenség meg csak arra jó hogy inkább horgászni menjek mint fifázzak. Amugy meg a játék adja a játék elveszi. Nem én tehetek rola hogy igy működik.
-
toome1985
tag
válasz
nyervi
üzenetére
Az semmi. Van egy félig ezüst félig arany argentin csapatom. 81es Pereyra a sztár a csapatban. 75-ös rating és mióta eladtam a félmillás olasz csapatomat ezzel tolom a harmad osztályban. Kb annyiból szar velük hogy hamar fáradnak de kb ugyanazt a gameplayt adják mint a régi sztárok. Tényleg vicces döntetlent nyomni egy 86-7es csapat ellen meg hát hogy két helyzetemből 2 bemegy. Eddig meg 25 kapuralövésből egy gól. Es tényleg ugyanazt játszom. Ugyanazok a kidolgozott helyzetek. Es a kis hokifejüek beverik a nagyok meg mellé. Ennyit számit a skill meg a helyzetkihasználás meg a megmagyarázás hogy mit kell jobban csinálni. Szerintem semmit. Megnyomod a b-t. Beindul a rulettkerék aztán ahol megáll az lesz vagy gól vagy nem. Ez nem skill kérdése.
-
toome1985
tag
Oneon is kijött a patch?
-
toome1985
tag
válasz
nastygeek
üzenetére
Biztosan igazad van. Csak akkor légyszi magyarázd már el hogy pl ezeket a roppant komoly kivitelezésű támadásokat hogyan védekezzem le. Szeretnék tanulni.
örök kedvenc
szopi
nyali
ha nem gól akkor nem gól
Ezt meg azért csak hogy legyen valami jó is. Itt véletlenül jól pattogott nálam.
Dybala
BalePjanic -
toome1985
tag
Én vettem egy Bale-t. Remélem később is ilyen atom lesz a pali. Modric jobb lett mint a 87es Casemiro. Casemiro kb értelmetlen lap nekem. Hiába a papiron jo statok ezzel a paceval nem értem oda az emberhez hogy védekezzek. Modric viszont fut mint a nyúl. Kicsit gyenge de még elviselhető és erőszakos.
-
toome1985
tag
Valaki hasznàlja Casemiro 87es lapjàt? Statra jol néz ki de hàt ingame azert totàl más. Esetleg annyi hogy Modric használhato allround középpályásnak? Gondolom támadásban jo de a védekezés is fontos lenne.
-
toome1985
tag
Nem vartam tovabb es elkoltottem a kis penzemet. Kb ez a csapat böven eleg kell legyen egy ideig hogy elszorakozzak. Ugyis csak haverokkal jatszok mar meg neha a seasont. Kivancsi vagyok mennyire fogja adni vagy elvenni a jatekelmenyt. Az olasz oldalt kb 700 meccse hasznalom azzal meg voltam elegedve. A spanyol meg kellett mar mert hat megis a Real a szivem csucske. Holnap lehet ki is probalom. Ez lett az uj csapat.
Realista Fc -
toome1985
tag
Kezdem unni a banánt kicsit. Wlbe nem tudok bejutni mert gondolom nem érdemlem meg. Fut draftban meccset nem tudok nyerni mert szintén nem vagyok kozkedvelt az ea-nél. Kicsit vicces ez a játék. Azt hiszem el lehet felejteni azt hogy valaki megkérdezze a másiktol hol te haver mennyire vagy jo a fifában. Erre csak az tud válaszolni aki kb 50 meccset ha játszott. Ő meg naiv és azt hiszi van ráhatása bármire is. Komolyan ha inditanék egy új reget és átraknám a lóvém akkor röhögve vernék keresztbe mindenkit kb. Aztan ha elkezd szopatni majd megint lesz uj reg. Lehet ez a megoldás a buzulásra.

Kb ilyen ha adja a csoda gameplay:[Dybala]
egyéb
Ez meg ha ki kell kapni: nem Dybala
Most ennek mi köze is van a skillhez kérdem én.
Komolyan be kéne perelni ezeket. Mégis csak az emebek megtévesztésével csalnak ki pénzt nem? Ha lenne valami jogi precedens erre komolyan megtenném. És nem azért mert kikapok hanem mert valodi pénzt nyulnak le többezer embertől egy jol felépitett csalással. -
toome1985
tag
Leteszteltem a három legértelmesebb jobbszélső tàmadót az olasz bajnokságból. 86os Salah, 85ös Cuadrado, 85ös Candreva. Salah lett a befutó mert kb ő az aranyközépút a másik kettő között. Candreva jól lő de valahogy túl lomha volt nekem. Cuadrado gyors mozgékony de mindig a rossz lábával akar lőni és hát el is lövi a csába a labdákat. Salah meg pont jó a bal lábával oda. A 86os már elég erős is hogy ne nyomják mindig el. Ha valaki gondolkodik valamelyiken akkor Salahval kezdje. Esetleg Cuadrado de Candreva abszolut tulárazott, kb olyan mint egy sima Perisic.
-
toome1985
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Engem lehet érdekelne a tacticod. En is ugy latom hogy lehet racio a 3 vedös rendszerben mert a 4 védős sokszor csak 2 szokott lenni egy kontránál ha a 2 szélső ugy gondolja hogy felmegy. Amugy is szopóágon vagyok most ugyhogy belefér a tesztelgetés.
-
toome1985
tag
Valaki próbálta már a szülinapos Candrevát? Nagyon csábos a képe.

-
toome1985
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ja. Nem paràzok. Csak alapbol megérdemelnék. Meg a telefonos kollega sokrol tehet nem. Meg majd ezért telefonàlgatok. Csak vicceltem nem kell komolyan venni.

-
toome1985
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Parádé. 87 es Hamsikomon kereshettem volna pár coint erre itt processingel ő is. Én felhivom őket és elküldöm az egész bandát a pi...ba.
-
toome1985
tag
válasz
Attis1117
üzenetére
Köszi fiúk! Akkor bepróbálom a Nainngollant. Rajta ugysem lehet bukni nagyon már pénzt. Max ha nem tetszik akkor meglesem Parolot. Attis tudom hogy mindenki catalystot ajánl Higuainra de én szembemegyek vele. Ha van rá felesleges párszáz coinod teszteld le enginnel. Nálam csak azzal vált be. Kiváncsi lennék te mit tapasztalnál.
-
toome1985
tag
Üdv. Kicsit átszabtam a középpályát és érdekelne hogy Inform Parolo megéri-e azt a 70-80k-t? Statra meggyőző. Tudom hogy Nainngollan olcsóbb és kb ugyanez de min 4es weak foot fetisiszta vagyok. Szóval ha valakinek megvan akkor szóljon róla pár szót. Ha nem éri meg akkor marad a belga vagy egy otw Pjanic. Szerintetek? Ez lenne a team. Vagy 4411 vagy 433
calcio a 4411
433 -
toome1985
tag
válasz
scholl
üzenetére
Ugyanez van nàlam is. Cmben probàlgatom. Hawk lappal vettem még nem raktam rá mást. Kicsit ritkàbban kerül a kapu elé de tényleg jól lő és eddig megbizhato a jatéka. Kicsit tankszerübb mint Brozo de nem zavaró. Szerintem ő id kapni fog egy engine chemet mert bár mindenki a catalystet ajànlotta még Higuainra amikor probàlgattam, ő is csak enginnel lett mozgékonyabb.
-
toome1985
tag
Egy tippet megosztanék. Otw Milik nagyon olcsért van. Mivel ujra jàtszik benne lehet egy ket gol. Nem egy Neymar de talan hozhat egy kis pluszt. Mivel senki nem adott vàlaszt 87es Hamsikkal kapcsolatban letesztelem magam. Talan holnapra osszeall a velemenyem. Eddig pozitiv.
-
toome1985
tag
Valaki használja Hamsik 87-es lapját? Egy részletesebb véleményt elfogadnék. Cam cf poziba menne felallastol fuggoen. 85 Brozo megvan hozzá képest milyen?
-
toome1985
tag
válasz
gabesz82
üzenetére
Hát ja. Van balance rendesen. A középszerü vagy semmilyen kapusok istenek lesznek, Buffon meg a kezébe lőtt labdánál felugrik a levegőbe és lepkézik egyet ugy hogy a kezei között és arca előtt 2 cm-el megy be a labda. Nem is a baj hogy van ilyen de tul gyakori főleg ha az ember mondjuk egy frissen regisztrált ember ellen tolja. Most komolyan, ezzel kb szemenköpi az EA az elismert klasszisokat esetleg legendának számító sportolókat. Gondoljunk bele csak hogy egy 10 éves gyerek mit gondolhat ilyen szituációban. Biztos röhög hogy mekkora balfasz egy kapus ez. De lehet ez bármelyik játékosnál bármely meccsen amelyikbe csúnyán belenyúl a rendszer. A gyerek meg tuti hogy levonja a következtetést tudatalatt hogy ez és ez a játékos biztos egy szar mert a fifában is az. (ez is egy megközelítés hogy miért kéne normális játékmenetet alkotniuk)
-
toome1985
tag
88as megvolt. Őt adtam el mert ár felett is van most meg egy ideje ellaposodott a kis sunyi. Amugy ideális volt nálam a posztra. Ezért fura hogy a higannyal meg nem meg.
MdewC: Informot probáltad vagy a simát? Azért gondolom hogy az engine jo lenne mert a dribblingnél látom soványnak a srácot. Egész pontosan a balance környéke. Lehet az Inform már a jobbik oldalról súrolná az ingerküszöbömet. -
toome1985
tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Hidd el játszattam stben. Ott is gyenge nekem. Mondjuk Lukaku sem az esetem.Érdekes nálam nem tartja meg a labdát. Egy sima kezeléssel gondjai vannak. 16ról sőt még néha az ötösről is veszélytelen. Amit egy sima Icardi Eder Totti berúg azt ez feszt kihagyja. Ezekkel a husi Lacikkal idén nem megy.
-
toome1985
tag
Hú srácok ez a Higuain sose lesz jó. Képtelen vagyok vele játszani. Igaz h 88as de baszki nem fordul elhagyja a labdát. Gólt lőni se ugy tud ahogy elvárnám. Próbáltam már régebben is de ugyanez volt. Kukázom is. Ha valkinek van ötlete cfbe kit rakjak 4411be akkor segitsen légyszi. Van kb 80ezrem rá de inkább csak olyan 25-30at költenék. Dybala van. Marci van. Pjanic van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Ulefone RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest