Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyervi
aktív tag
válasz
marcess
üzenetére
de, tolt már. viszont simán érezni mindkettőt már az elején. de az ellenfélről is meg lehet állapítani, hogy jobb vagy csak a gép tolja. azt meg eléggé kétlem, hogy minden 2. rohadt jó fifás csak most tudta megvenni a játékot és azért futkos annyi alap BPL csapat, leginkább 89-96-os chemmel. van, amelyiken szinte érzed, direkt rakta úgy össze, h véletlenül sem legyen 100-as a chem.
valamelyik nap játszottam valakivel, akinek full színes csapata volt, Neymar-Suarez-Messi támadósorral és érezhetően jobban is játszott nálam. már előre feladtam, hogy oké játsszuk végig, legalább a meccsért kapott zseton meglegyen. erre nem kellett 1 félidő és már sajnáltam a másikat, mert konkrétan szinte mindegy volt mit nyomok az összes passzom célba ért, a védők maguktól szereltek, a kapus mindent védett stb. és tudom h 10 perc alatt nem tanultam meg istenként játszani. no, a sima nem 100chemes, arany (néha benne 1-2 ezüst) lapos csapatoktól ugyanezt kapom, csak akkor én szívok.
az meg egyszerűen hihetetlen, ha végre 2 divet feljebb tornázom magam, egyetlen pont kell onnan is a feljebb jutáshoz és az 5 meccsből nem tudom behúzni. sőt, a legtöbbször vissza is zuhanok 2 div-et.
no, az ilyenektől szar igazán a játék -
Szigma70
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Akkor meg van a hiba, engem miért nem tol a gép.
Gond van a lemezzel.
Milyen gond lehet egy original lemezzel? De még a használtal sem, ez BD , nem is karcolódik. Ellenben a kódos oldalakkal, ott lehetnek gondok.
A másik meg, hogy jó az itt a polcon, a többi game között, és még némi pénzmag is visszacsoroghat, ha eladnám.
-
Szigma70
addikt
-
Edgar2621
őstag
válasz
marcess
üzenetére
Sajnos ez már úgy néz ki done deal. Nem is amiatt sajnos hogy elmegy, mert ha menni akar nem tartja senki vissza, de a világ egyik legjobb védője nem 40 millió eurót ér. Gondolom a tavalyi problémák, konfliktusok miatt esett az ára, plusz Olaszországban akar maradni, úgyhogy esély sem volt licitháborúra. Ez van, a valós értéke szerintem 60-70 millió lett volna( ha már Walker...).
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
marcess
üzenetére
Sziasztok, ez az új patch zseniális ps4re
offline meccs:
Ismerőssel eldöntöttük hogy játszunk egy lengyel random meccset (valami 2 csillagossal voltunk). Első félidő 35. Perc támad az ismerős, 16 os szélén felrúgom, repül 5 métert majd mehetet tovább úgy hogy a félpályán álló csatáromhoz pattant és csak elkellett futni a kapujáig egyedül, de a kapusa hatalmas bravúrral védi a lövést, majd szöglet helyett szabadrúgással jött ahonnan elfelejtette befújni a szabálytalanságot. Nem hittük el amit látunk
Majd kapott egy tizit úgy hogy a kapusom átugrott a kapufán és leütötte a csatár lábáról a labdát 
Most meg online Div3 (Ajaxal vagyok New castle ellen)
Lőttem egy olyan gólt hogy beadtam a labdát kapusa a levegőbe felüti majd megáll, csatárral visszafejelem az érkezőnek majd egy pasz ellövöm gól és lefújja a bíró és szabad
ugyan ezen a meccsen lőttem egy "lesgólt" kiugrattam Dolberget (16-oson belülre)aki belőtte, majd a gyerek (nem is én) visszajátszatta és a lesvonal előtt voltam, a másik csatár volt lesen
nektek is ilyenek történnek ? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
marcess
üzenetére
Nem vagyok olyan profi, de ez sikerült! [link]
A középső védő helyére be tudsz rakni csereként bárkit!
De ez sem rossz, szerintem Kante 8 chemen is jó, viszont ha egy Batshuayi megy Benteke vagy Fellaini helyére, akkor 9 a chem. Ebből a felállásból meg átállsz ingame az 532-re. De Fellaini helyett lehet akár Defour vagy Dembelé is. -
-
gabesz82
őstag
válasz
marcess
üzenetére
nekem már tegnap este is ez volt a helyzet... 2 hétig nem játszottam, csak a laliga tots miatt tértem vissza, persze 80+ db csomagból semmi se esett
tegnap este lejátszottam egy wl kvalit, a döntő viszont mindent vitt, ilyen el...szott gameplay még talán sosem volt, ahogy Te is írod, pattog összevissza a labda, kapufahegyek, borzasztó. A patch előtt mielőtt letettem a játékot, viszonylag tűrhető volt, de most úgy látom, hogy legközelebb intenzívebben már csak a 18-cal fogok játszani 
-
etaclan1984
őstag
-
etaclan1984
őstag
válasz
marcess
üzenetére
Én is olyan szülinapos SBC-kre számítok majd, biztos hogy fog kelleni magas ratinges csapat. Bukni nem hiszem hogy fogsz vele, de én nem ülnék rajtuk majd hetekig. Viszont szerintem már mindenki a saját ligás TOTS-ot várja, irgalmatlan mennyiségű packokat fognak nyitni az emberek ezért bőven lesz kereslet is meg kínálat is

-
vatafakk
aktív tag
válasz
marcess
üzenetére
Ne is mondd... én csak a SIF és MOTM SON kártyámon buktam 250ezret, nagyon remélem hogy legalább lövi a gólokat és a POTM-ben fel tudom majd használni az egyiket.
Szerintem a WL végén lesz a holtpont (akkor még sokat eladják a csapatukat), utána remélem emelkednek az árak. -
eM'82
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Nincs valami program ami always on top-ba teszi a Fifa-t?
Remélem ez az új Game Mode majd erre lesz gyógyír.
Nekem éjfélkor szokta aktiválni az asztalt a win10. Ilyenkor DNF van egyből. Valami szutyok program aktiválódik a háttérben (lehet a Nod?).Jatszottatok már úgy le meccset hogy a kezdőrúgás után vetted észre hogy a Viber fut a háttérben?... Az érzés dupla-para

-
Szigma70
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Köszönöm
Bár ezt a szélsős dolgot nem értem mire gondolsz.
Álltalában a 70. perc körül szoktam frissíteni egy védőt meg középpályát, ezért érdekelt. Akkor érdemes mindíg a legerősebb kerettel játszani? Én mindíg pihentetek valakiket, de ha úgy jön ki a lépés, akkor a második félidőre behozom a jobbakat. Ezekszerint nem érdemes. Mondjuk én nem vettem észre ezt a chem hiányt, mert sok cserém dönt el meccseket.
Más hogyan csinálja ezt?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
marcess
üzenetére
Először volt 50k, amit beletoltam, utána eladtam Keitat 95-100k-ért és azt is ráköltöttem. Van kb. 3-4 85-ős is. Volt sok olyan 84-es, akit 1000 alatt hoztam el. Jelenleg úgy tűnik, hogy csak a profitra megyek és nem csinálok totw sbc-t. Nekem túl kockázatos, hogy 3-4 alkalommal nyissak valami gagyi informot, akit el lehet adni 15k-ért. Az untreadable-nél ugye nem kell inform, az eladhatónál meg 1?
Na persze először legyen sbc... Lehetőleg olyan feltételekkel, mint eddig, hogy eladhassuk ezeket a 84-es fickókat. De hát az EA-től bármi kitelik, simán benne van egy nagy szivatás. Ha lenne egy 3x-os profit, azzal már megelégednék. Az már majdnem egy fél Pogba!
-
Attis1117
tag
válasz
marcess
üzenetére
Koszi. Úgy néz ki beválik. De nem szelsonek hanem csatarnak! Igen jól olvastad :p
Be cseréltem csatarnak, mert 4-4-1-1-rol váltottam meccs közben 4-1-2-1-2-re es nem volt a padon csatárom ...
0-0 állásnál hihetetlen hogy lefutja a védőket! Nem ő rúgta a gólt csak előkészített, de tökéletes helyzeteket tudtam így kidolgozni.
Valamiert most nekem csak a gyors csatárokkal megy a játék :SBoldog karácsonyt mindenkinek!
-
bdave16
senior tag
-
_adaml21_
őstag
válasz
marcess
üzenetére
Na mondjuk Piszczek pont elég fasza, szerintem!

BPL indokolatlanul drága, én ott nem építek csapatot, ahol egy Walker 25k....
BBVA csapatom van, Turan-Gomes-Wass kb. 25k, és elég jó. Wass helyett egy Modric 90k, és kész a tökéletes középpálya.Ligue 1 tényleg nem rossz ötlet, viszont Di Mariánál rosszabb ár/érték arányú RW-t még nem próbáltam. Érte a 2k lenne a reális, ha nem lenne ekkora neve, és nem lenne ilyen magas ratingje, mert amúgy in-game átlag-1.
-
Lmh
őstag
válasz
marcess
üzenetére
Aguinaga és marcess: Köszönöm a válaszokat. Igazából nem is volt érthetetlen amit Aguinaga írt, csak nem volt életszerű, nehezen tudtam elképzelni, hogy így működik. Hogy clubba betéve Zidane, Ancelotti, Conte, Allegri...kihatással van a csapatra...hmmm. Arra gondoltam, hogy sokat kell játszani az adott managerrel vagy vmi ilyesmi és akkor nő...nem gondoltam, hogy így oldják meg.
Ti szoktatok csere nélkül letolni meccset, h ne veszítsetek contractból?
Vagy ez már túlspúrkodás? Sérülésveszélyes ha valaki full fáradtan végigtolja a meccset? -
vegitossj7
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Ebből lettek "valakik" ezt várják el a "nézők", néhányan próbálták a PES-et erőltetni, meg oda is vinni az AIDS-et, de nem sikerült nekik...
Most néztem egy MdewC-féle vidit, asszem a Driven shot volt az, ott is ment a reklám előtte, vegyél coint, mert drága lesz mindenki....
Amúgy nincs legális coineladás, főleg nem milliárdos mennyiségben... Az meg hülyeség szerintem már, hogy a coinoldal fizet az EA-nek... Max. az alkalmazottaknak, hogy írják át 1000000000000 coinra az accján a cuccost. Az EA szerintem már kinőtte ezt. Nekik már ez 1000x haszon, amikor kijön a játék, nem fognak itt 10-20 millió dollárokon veszekedni...
-
hajbel
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Kádinak a defendingje simán van 80-as. Tanárian játszott az EB-n. Egy Lech szurkoló kommentelte, hogy alulértékelt, az egyik legjobb a lengyel bajnokságban. Nikónak pedig a shootingja lehetne magasabb, mert a finishingje 85+, de passzolásban sem annyira rossz, mint itt 70 körül megvan simán. Sajnos a magyar játékosok még mindig nagyon alulértékeltek... Football managerben is...
-
Sati1984
tag
válasz
marcess
üzenetére
HD 6770-em van, ahogy lent is látható, én tegnap hajnali 4:53-kor indítottam el a demo letöltését, úgyhogy mikor ma hazamegyek, ki tudom majd próbálni, de nem sok jót sejtek.
Még jó, hogy ott van az asztalon az új GTX 750Ti-m, csak nincs még beszerelve... Azzal tuti menni fog, csak most akkor ez most pár napig nem lesz kipróbálható részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem magyarázom, meg nem vitatkozni szeretnék, ha vki nem ért ezzel egyet, akkor semmi gond.

Modric jöhetne még, ezeket meg szeretem

Vagy ez már túlspúrkodás? Sérülésveszélyes ha valaki full fáradtan végigtolja a meccset?