Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Közben megtaláltam redditen, hogy 22-e.
Origin Access egy hónapra 4 euró és ezzel 10 órát játszhatunk a játék megjelenése előtt, ami UT-ban nagyon jól jöhet. És emellett még 10%-os kedvezményt ad az EA játékaira, szóval a FIFA 60 helyett csak 50 euró lenne. Így összesen 54 euró, vagyis kb. 16000 Ft. Lemezzel 15000-ért lehet itthon megvenni, de szerintem az a +1000/1500 Ft megéri, mert 10 órát játszhatunk megjelenés előtt és szintén megjelenés előtt tölthetjük le a játékot. Plusz még lesz 1 hónap Origin Accessünk, amivel ingyen kipróbálhatunk más játékokat is. -
szupersanyi
aktív tag
Origin Access-vel mikortól lesz elérhető 10 órára a játék? 1000 Ft-ért lehet, hogy előfizetnék rá egy hónapra.
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
(#1495) kicsako: +1

-
clizer
tag
Szerintetek Amazon-ról vásárolt Super Deluxe Edition-t, lehet ugyanúgy 27-én aktiválni PS4-en, magyar accounttal, vagy csakis USA játszik?
-
szeby241
csendes tag
Más: letöltöttem a demót,hát biztos hogy szokni kell mèg ezt,sokban különbözik a ps3- tól,viszont a demót nem is fogom gyakorolni,mert unom a gèp ellen játszani,inkább fejest ugrok majd az online rèszbe.
-
szeby241
csendes tag
Udv mindenkinek,mátol èn is a ps4- ek táborát erősittem majd szeby24 az id.,ha valaki akar fölvehet barátnak.
-
thebigK
addikt
Megint problémába ütköztem. Visszaraktam a 14.9es catalyst drivert, mondván, hogy jó móka ez kickoffban is, nem kell a journey, ami nem is működik a HD XXXX széria alatt ezzel a driverrel. Elindítom, FPS megvan, viszont a játékmenet kb 0.5x sebességgel "száguld". Így nem járt senki, aki régebbi kártyával játszik?
-
fidorr
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon off kérdésem lenne, de mivel minden platform jelen van ezért ha nem probléma egy kérdés elejéig OFF leszek..
A pc-n eléggé megnehezíti a használt játékok eladását, hogy az adott gyártó saját rendszerébe be kell regisztrálni, (pl: EA Origin igy talán nem annyira off) a játékot, így az csak fiókkal együtt adható el.
Kérdésem, hogy az Xbox esetében van e ilyen? vagy ha veszek használt játékot, akkor nem kell hozzá, az eladó fiókja?
-
hajbel
addikt
A moddingway modot frissítik fifa 14-re is, tehát az új igazolásokról sem maradsz le, feltéve, hogy PC-n játszol (vannak még mezek, drapik stb.)... bár alapvetően szerintem a 15 az eddigi legjobb fifa. A tavalyiban az EB-t jobban megcsináltk, mintha különálló EB játék lenne. Az ideibe örülnek majd ha a mezeket sikerül cserélniük az új motor miatt.
-
B0V9B
tag
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
Köszönöm, úgy látom itt semmi újítás, szokás szerint...
Fogalmam sincs, hogy azokat a válogatottakat miért nem teszik bele, amely országoknak van minimum 50 játékosa már alapból a játékban. Csak a mezt és a címert kellene összedobni hozzá, ráadásul még a licenszekre sem foghatják, mert most is van egy rakat válogatott amely nem is az eredeti címer vagy mez szerint szerepel.
Akkor megint nem vesszük meg, maradok a 14-nél
Szerintem aki nem játszik az online móddal és csak karrier módozik, annak elég 4-5 évente megvenni az új szériát, mert a karrier módban szinte sosincs semmi újítás, azért meg nem fogok évente 10 ezreket kidobálni, mert a játékosok ide-oda igazolgatnak, a fifa pedig ezt leköveti.
-
ProEvoFan
nagyúr
Totál új vagyok a fifában, így lőre is bocsi a hülye kérdésekért; de mi az a web lap meg a coin amit farmolnak bootokkal?Mik ezek a magyar kártyák?Online manager játékon belül?
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
Jól hangzik.
Más: Ez nem tudom volt-e már linkelve.
Magyarok, de a szöveg hozzá: Some stats slightly differ from the ones announced by EA. However, it's still a quite accurate indication of what the players will look like.A Capture Event-ről való statok elvileg, ami nem végleges, de nagyjából be lehet lőni milyen játékosok lesznek.
Kádár, Bese, Nagy, Kleinheisler egész fasza lapok.
-
B0V9B
tag
Így kevesebb mint 2 héttel a kiadás előtt lehet már hivatalosan tudni, hogy milyen ligák és válogatottak lesznek a játékban, illetve milyen csapatok a Rest of the World-ben?

-
Mivel állítólag holnap vagy holnap után indul a Web App, ezért elvileg még ma de legkésőbb holnap meg kéne jelennie a teljes adatbázisnak.
-
Meghivott
addikt
Rutinosabbaktól kérdezem, ha indul az app, mi a követendő stratégia a csapatépítésnél? Elsőre egy jobb bronz csapat, vagy pakknyitás, adásvétel és gyűjtés egy-egy arany emberre, illetve csapatra?
-
Sati1984
tag
Szintén 576-os előrendelő, szintén Székesfehérvár... nekem is baromi jó lenne, ha két nappal a megjelenés előtt átvehetném

-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
GeForce 372.70 -es driverrel egyszerűen fekete lesz a képernyő és a gépet csak resettel lehet újraindítani.
Win7 és Win8.1 alatt is teszteltem.
Geforce GTX660 2GB
Doom játék jó. Driver vagy vga hiba lehet? -
Ery
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen ott megvan, ha rákattintok előugrik egy ablak de csak details gombom van és ezen kivül settings meg favorite lehetőségekre tudok kattintani. Detailsnál semmi nem történik.
-
Ery
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a demo letöltésében. EA oldalán rámegyek, hogy Download the demo now PC Origin ez átirányít az origin oldalra (gépre is telepítettem) és itt egyszerűen sehol nem tudom elindítani a letöltést. Ha kikeresem a játékot a demo-k közül az originen azt írja "Owned" és csak fizetős lehetőségeket tudok választani. Tudtok esetleg segíteni, hogy tudnám letölteni?
Köszi előre is!
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Már nincs sok hátra, várom én is.

-
_adaml21_
őstag
válasz
underdark
üzenetére
Ugyanez volt velem is. A megjelenés napján vártam már, hogy bármelyik pillanatban jöhet a futár. Aztán jelzett is a telefonom, jött az sms, hogy két nap múlva szállítják.... Úgyhogy szépen kibattyogtam az Oktogonra, és megvettem fél órával később

Hívogattak még egy hét múlva is, holott mondtam nekik, hogy kösz, így már nem kell... -
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ha sokáig nem voltál belépve, akkor lehet, hogy én töröltelek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Citroware
üzenetére
Passzolom a kérdést....
Már egy jó ideje ezt a psn nevet használom, volt 2 év kihagyásom konzol fifa terén
Acc jelszót meg ugye nem tudtam....Ha töröltelek akkor sorry , nyilvány rinyálós lehettem és akkoriban picit forró fejű voltam Fifa terén és persze mindenki más hibás volt csak én nem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PSC ritkán járok fel oda max egy hónapban 1x...
Itt jobb és gyorsabb az infó áradat
-
underdark
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
tavaly tőlük rendeltem elő(konzolvilag), három nappal megjelenés után kaptam meg... (remélem neked nem lesz ilyen) nem volt kellemes, hogy minde. ismerősöm már játszott, irkált én meg csak vártam

első és egyben utolsó előrendelésem volt

most úgy vagyok vele(16miatt), hogy várok 2-3 hetet megjelenés után és akkor nézek értékeléseket -
dtrms
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Én is 576-on rendeltem elő, de a biztonság kedvéért be is mentem megkérdezni, hogy tuti lesz e a megjelenés napján. És azt mondta a srác, hogy már náluk lesz 2 nappal korábban. (ez Székesfehérváron volt)
-
válasz
tigomigocika
üzenetére
Már vagy 100 éve fel vagy véve PSC-ről.
Hacsak azóta nem töröltél. Még az előző felhasználód is megvolt kb a FIFA 10-es időkből, játszottunk akkor is, én emlékszem. 
-
dracox
addikt
Akinek AMD kártyája van annak nem csinál olyat a játék, hogy gameplayben 100 FPS fölött tükörsimán fut, de az animációknál és menünél lezuhan 20-25re ez a szám? Vmi megoldás jól jönne erre a problémára, mert nagyon zavaró..
(VGA bőven megfelel a játéknak) -
Na megrendeltem a FIFA 17-et a konzolvilágnál most először.

Visszanéztem a tavaly megjelenés előtti hozzászólásokat, és a konzolokszervizétől 1 nappal később érkezett meg a játék nekem, ezért most váltottam. De ez csak max azokat érintheti, akik konzolosok, és vidékiek, és futárszállítással rendelték elő.

-
ForRedGlory
félisten
Na van már a demo idején változtató tweak mellett olyan is, ami a fáradtságot kapcsolja ki teljesen.
Akinek nincs kedve olvasgatni, az ezt tegye be a FIFA 17 DEMO\Data mappában lévő local.ini fájlba az első sora (FIFA_DEMO = 1) alá közvetlenül, idézőjelek nélkül:
"FIFA_DEMO = 1[]SKIP_BOOTFLOW=0HALF_LENGTH=10
AI_SETTING_HALFLENGTH=10
NEVER_FATIGUE = 1//"
Ugyanúgy csökken a stamina bar, de ha elfogy akkor is sprintelhetsz a végtelenségig. A félidők hosszát meg csak át kell írni, a fenti példában 10 perc van.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A videóban csak 15k zsetonja volt. 1 millió pont azért kemény, bár ő elég sok adománygyűjtő adást csinált! Mondjuk az lenne a durva, ha nem lehetne átvinni a pontokat...
Bár nála úgy is megoldanák. -
marcess
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Youtube + Twitch. Megnézés, lájk, komment, adomány. Minél többet költ, annál nézettebb lesz, minél nézettebb annál több pénzt kap, minél többet kap annál többet költ....

Castro Twitchen tegnap 1.000.000 fifa pontot vett Fifa 17re durva nem?
Mivel hivatalosan vette ez 8300 dollár volt. Úgy fizette ki mint más a kenyeret meg a tejet. -
tigomigocika
senior tag
Valószínű tudatlan vagyok de honnan van tizen millió coinjuk?
vagy több száz ezer point?
meg teljes játé?
-
vegitossj7
addikt
Én is felvontam a szemöldökömet...
Lesz itt még valami... Csak bukjon el a dolgon, ahogy kell azt... Ezzel mindenki jól jár. Csak ők nem. Aki van olyan béna, vegyen Fifa pointot, aztán töltse meg a piacot játékosokkal.
Azzal is csalnak már egy ideje (máshonnan veszik és továbbadják a kódokat, máshol jelentkeznek be vele [accal] és úgy adják hozzá, stb...)
, de bármi jobb a coineladásnál. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ekkora "okosságot" is rég olvastam.

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ráadásul ha kiderülne, hogy az ea benne van, akkor nem lenne több fifa sem. Ezeket az élősködőket meg el kell kapni, vagy más juttatást biztosítani a hasznos videósoknak.
-
marcess
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Konkrétan a G2A-re gondoltam, ott is lehet venni, de hozzátartozik, hogy kiírják hogy nem hivatalos játék elem és büntetést vonhat maga után. Nekem aztán tényleg nem lesz se több se kevesebb bármi is legyen. Bár ezeket pont az EA hívta meg, hogy készítsenek videókat a fifa 17ről pl ilyeneket.
-
Kristof_94
nagyúr
Az ázsiaiak úgyis gyártani fogják a coint ezerrel! Van ahol külön iroda van erre bazi nagy felhőkarcolókban.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
W2S-KSI párosra nem vár ilyen dolog?

-
vegitossj7
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Ebből lettek "valakik" ezt várják el a "nézők", néhányan próbálták a PES-et erőltetni, meg oda is vinni az AIDS-et, de nem sikerült nekik...
Most néztem egy MdewC-féle vidit, asszem a Driven shot volt az, ott is ment a reklám előtte, vegyél coint, mert drága lesz mindenki....
Amúgy nincs legális coineladás, főleg nem milliárdos mennyiségben... Az meg hülyeség szerintem már, hogy a coinoldal fizet az EA-nek... Max. az alkalmazottaknak, hogy írják át 1000000000000 coinra az accján a cuccost. Az EA szerintem már kinőtte ezt. Nekik már ez 1000x haszon, amikor kijön a játék, nem fognak itt 10-20 millió dollárokon veszekedni...
-
marcess
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Valószínű ez az oldal fizette a legkevesebbet az Ea-nek. Régen mikor ezek a toppon voltak minden fifás reklámozott valamit. Ha mindet lecsuknák, a fifa ingyen reklám nélkül maradna. Fifa 16 sztem már teljesen rendben volt, nem láttam semelyik nagyobb youtubeosnál reklámot max olyat, amelyik legálisan működik. Eltolták október 4re a tárgyalást mert ha lesittelték volna nem reklámozná a Fifa 17-et ennyi

Tippre pénzbüntetés!
-
tigomigocika
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
IJ...
Volt habzsi-dőzsi, majd most lesz oboáré![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vegitossj7
addikt
Van Isten...
Köcsög Coinsellerek elleni per a bíróságra is eljutott...
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miről beszélsz? Abban mi a kifogás, hogy azt mondom, hogy Mourinho szétesett? Én reméltem nyáron, hogy csak egy szokásos megingás volt neki az a tavalyi év, de úgy tűnik, hogy teljesen szétesett José. Kettőnk közül én néztem meg az összes United meccset, tudom, hogy tanácstalan az egész csapat, nincs mozgás és Mourinho nem tud belenyúlni a meccsbe.
Guardiolának is lesznek hullámvölgyei, de ilyenek biztos nem és ott már látszik valami cél. A MU-nál semmi."Ki kéne edzőnek? Carlo, vagy Zidane?"
Zidane
D Imádtam játékosként, de edzőként semmi különös. Hasonló, mint Luis Enrique, egyikőjük sem egy zseni, mindketten átlagos, jó edzők, akik nagyon jól kezelik a sztárokat és ilyen erős keretekkel ennyi kis túlzással elég is.
Carlo tényleg rohadt jó, őt akartam elsősorban, de sajnos ezen látszik, hogy a Bayern vezetői mennyivel jobb szakemberek Woodwardéknál. -
chop
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mezey Gyuri bacsi
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
Na, ismét a kifogás. Először Moyes, utána vGaal, most pedig Mourinho. Érdekes, a City simán megy Guardiolaval. Ki kéne edzőnek? Carlo, vagy Zidane?
-
marcess
senior tag
Azt hiszem enne az MU-nak nagy szüksége lesz Alex Hunterra a következő idényben

-
ProEvoFan
nagyúr
Mindig is a PESt szerettem, de az idei fifa demó nagyon meggyőző!
A PES pcre nagyon fos portot kapott, hiába a jó játékmenet, a grafika iszonyatosan elrontja az összképet. Gondolkodom a vásárlásán...utolsó Fifa amit megvettem, az a Fifa 99 volt
-
Lmh
őstag
Eddig nem próbáltam 30fps lockkal, mert úgyvoltam vele, hogy "nemáááá ez csak egy fifa".
De sajnos így is akad, talán kicsit kevésbé...
A játék így nekem már sokkal rondább mint a 16 xD Annyira le kellett vennem mindent, hogy legalább a játékélmény meglegyen
Azért ezt kicsit túlzásnak tartom. Tudom én, h nem egy bika a konfigom, de azért a16-ot vitte maxon röccenés nélkül, most meg nem tudok már mit lejjebb venni, hogy játszható legyen. + mint említettem VGA alig dolgozik :S
Próbáltam frissíteni a VGA drivert, mert abból is régi volt fent, mert az újak más játékoknál galibát okoztak.
Hát feltettem a legújabbat és el sem indult a játék...Reus papánál kilép
Vicc....

-
kicsako
őstag
A mostani web appot fogjak frissiteni 17esre, vagy majd ujat kell letolteni? Ha frissites jon ki a jelenlegiz, akkor valaki linkelje pls. Koszi
-
Chereiose
addikt
EA accessel előbb lehet játszani majd? (Mondjuk gondolom csak akkor, ha digitálisan veszem meg, mert a lemez ugyanúgy csak 29-én jön)

Remélem lesz olyan, aki eladja egy bundleból a kódot

-
zsolti72837
addikt
Tegnap varázsoltam egy ilyet. [link]
-
Lmh
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Megnéztem... a 4 cpu mag szépen dolgozik, kb kiegyenlítetten 85-100% között.
A VGA viszont 50%-on lazsál....
Elvileg 4 éve amikor összeraktam ezt a konfigot akkor sok PH-s szaki együttes ajánlásával párosítottam ezt a cpu-vga frigyet. Elég népszerű páros is volt annak idején lévén ez a proci ki kéne, h hajtsa a HD6850-et.
Most megy úgy néz ki, hogy nem hajtja.
Akkor nevezhetjük ezt proci igényes játéknak....vagy nevezzük rossz optimalizációnak?
underdark: a hirtelen godmode szólóktól én is megőrülök

-
underdark
aktív tag
jo lenne, ha iden nem abbol allnaa az a ket erossegi szint, hogy gep 95%osan passzol es a meccs nagy reszeben csak vedekezik ,aztan egyszer benyomja a cheatet es vegig fut a palyan ugy, hogy nem tudod megallitani es gol

hiaba hangzik megint jol az egesz, ha elccseszett AI lesz :S
sajnos ettol tartok megint -
eM'82
addikt
no, kezdek megnyugodni, és kezd egyre jobban tetszeni a 17-es. Valóban máshogy kell játszani mint korábban, pl.: nincs az, hogy előre vágod a labdát aztán a szélen kapuig sprintel a játékosod és gól (vagy legalábbis nekem eleddig nemigen jött ez össze).
Legutolsó meccs (továbbra is profin): RealM - PSG - 5-0. Gépnek 1 lövése volt kapura, nekem 13. Az utolsó harmadban továbbra is találgatok mikor kellene a játékosaimat indítani
, de már alakul. Szenvedésnek semmi jele nem volt.A Fut Web appot én is várom.
Fut Point vásárláson gondolkodom, hogy megéri-e belefeccölni pár ezer Ft-ot még, hogy simábban induljon a 17-es FUT?... (16-osban ~200k-nyi coint nyitogattam el szórakozásból múlt héten... hááát nem mondanám, hogy megérte, viszont egy bronz csapatnál mindenképpen erősítés lett volna jó pár játékos (Modric, Dybala, David Luis, T.Müller, Bacca)World Class és Legendary között mintha nem lenne különbség nehézségben amúgy. Vagy legalábbis elenyésző.
Ki milyen formációval+csapattal játszik a demóval? -
tigomigocika
senior tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Okvetlen élek vele....Zsolti zseton löket bizonyos szint után kapod ut katalógban van 10x200,10x500,10x1000 és azt hiszem 10x10000 és ezekhez társul a meccs búnusz illetve a benn maradási bónusz,kiesési bónusz feljutási bónusz...
Röviden ennyi
-
Rypejakten
addikt
csekkold le feladatkezelővel és MSI afterburnerrel, hogy miközben játszol, a procimagok futnak maximumon, vagy a VGA (a RAM biztos elég).
ha magas egy szálas igénybevételt látsz (4 magból 1-2 fut 100%-on, többi alig van igénybevéve), akkor prociérzékeny a játék, ha a VGA teper maxon, akkor VGA-érzékeny - általánosságbana Frostbite motor jól skálázódik több magra, szóval ha ez a kraft nem elegendő számodra, csak egy teljes szintlépéssel (min. Haswell, de inkább Skylake i5, GTX950 / R7 270X környéki kártyák) tudnál érzékelhető változást elérni, a tuning nem hozna sokat, max a minimum FPS számokat simítaná ki, ha esetleg nagyon bedroppolni néha (amit írsz is).
-
_adaml21_
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Igen, rögtön az elején fel tudod használni, és nagyon érdemes is!

-
zsolti72837
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
Zseton-boost az mi?
-
Meghivott
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
"FC Credits (Football Club Credits; FCC) is the coin used on EA Sports Football Club. Works exactly like the XP, being linked to your Origin account and not directly related to the FIFA you’re playing. It’s basically used to purchase EASFC Catalogue items and it’s shown immediately in front of the XP. Don’t forget to save a few FCC to purchase coin boost items at the start of FUT 17."
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Gyűröm a demót és hát eléggé határeset nekem a helyzet gép ügyileg :S
1600/900-ban low rendering, off MSAA-val Full Screen alatt is sajnos időnként be-be akad kicsit. (általában kamera váltásnál) :S
Konfigom épp csak karcolja alulról a gépigényt:
AMD Phenom II X4 965 BE
Sapphire HD6850 2GB
Kingmax 2*4GB DDR3 1333MhzMit igényel inkább a játék, proci/vga?
Sajnos azt az infót kaptam régen, hogy ehhez a procihoz érdemben erősebb VGA-t nem érdemes venni. Max a 6870-et hajtaná még ki állítólag.
Kérdések: Várható-e szerintetek teljes kiadásnál jobb optimalizáció?
Illetve - bár sosem húztam semelyik hardveremet, de talán most megtenném - érdemes-e turbo módra raknom a procit vagy afterburnerrel húzni kicsit a VGA-n? Segíthet-e?
-
tigomigocika
senior tag
Még annyi kérdésem lenne , hogy elértem egy bizonyos szintet54v 64 a szintem amit a fifa alatt értem el...
Akkor most az új fifában ujra fel tudom használni ultimate team-ben a zseton boost-ot? -
tigomigocika
senior tag
Hali!
.A webapp mikortól él?
THX előre is! -
Meghivott
addikt
Meddig tudok úgy fifa 16 pontot venni, hogy át tudjam vinni 17-be?
Köszi -
marcess
senior tag
Engem is idegesít kicsit, de már feldolgoztam mert múlt hétvégére vártam.
Más téma!!!
Mit lehet tudni ezekről a "ones to watch" kártyákról. Azt értem, hogy ezek a játék elején jönnek ki, fekete kártyák a sima arany lap statjaival, ami ha informot kap akkor felveszi annak az értékeit és meg is tartja. Magyarul ha nyitsz egy fekete Ibrát és aztán kap egy Tots lapot akkor Tots ibrád lesz. Mikortól meddig lehet ezeket nyitni? Már csak az érdekesség miatt is, nem találkoztam még ezzel a fórumon. Egy kis összefoglaló
-
dtrms
aktív tag
EZ MÁR VICCCCC AMIT AZ EA MŰVEL !! ....
Nem ám kiadná a teljes adatbázist, hanem egyesével. Még az elején úgy voltam, hogy hú oké végül is felspanol.
DE MAAA.......top 20 japán liga !?? komolyan ? -.-....és ki van írva még mindig, hogy coming soon....ezek után mi tud még jönni ? Top 20 leglassabb, meg top 20 legrosszabb passz stb...?Ez csak engem idegesít iszonyatosan ?
Szerk.: a liga legjobbja olyan, mintha valami magyar kocsmában a legalja részeget lefotózták volna....
-
dracox
addikt
Idei Pakk nyitás ötletes lett
Nagyobb sztároknál megjeleníti teljes egészében
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- ASUS routerek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(lehet, hogy még ma)
sehogy nem sikerül letölteni

(VGA bőven megfelel a játéknak)