Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyicucu
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék!
Váltanék pc-ről ps4-re.Az lenne a kérdésem,hogy a sima és a ro között mi a különbség?Nem volt még konzolom. -
A guru
addikt
Láttátok, hogy Boras megnyerte a DKT-t egy 48-as teammel? Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.

-
badzsó
csendes tag
üdv mindenkinek,szerintetek megéri pogbának valamelyik if lapjára gyüjteni?
-
A guru
addikt
Végre sikerült megtörnöm a jeget és nyertem egy draftot.

-
sz_abika
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Vegyél fel, 6 körül játszhatunk párat.
-
ShiberMonkey
senior tag
Valaki délután/ este pár meccset akar játszani ? Platform PS4

-
dtrms
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Rákérdez úgy, hogy milyen ligákat szeretnék betölteni, de mindenhol azt láttam, hogy csak azt töltsem be amivel játszani akarok, hogy ne terhelje le a töltési időt. Most be van rakva vagy 10 liga és már januárig eljutottam, viszont minden meccs között van vagy 15 perc töltési idő (sok kicsire bontva napok szerint), mert leszimulálja az összes meccset.
Ezért nekem csak az angol kellene, de úgy, hogy az összes stáb tag látható legyen, ahogy a játékosok is ugye. Esetleg felderítőkkel tudom őket is megtalálni !?
-
Aguinaga
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Igen, amúgy végre tényleg egy Serie A-s jutalomfalatot kaptam, amilyen csapatom van, nem mindenféle belga meg török TOTS-játékost.
Szerk: gondolkodom ezen a Son SBC-n. Lenne értelmes alternatíva egy Serie A-s kerettel?
Ilyenek vannak:
sima gold: Higuain, Dybala, Chiellini, Bonucci, Alex Sandro, Buffon, Dani Alves, Marchisio, Nainggolan, Manolas, Salah, Asamoah, Eder
IF: Balotelli, Icardi, Gomez, Perisic, Brozovic, De Rossi, Tonelli, Muriel,
TOTS: Torreira
Futties: Bruno PeresEzekhez jönne Son, ha lehetne valami értelmes hibridet összerakni vele (tuti lehet)
Van valami nyerő tippetek? Persze, tudom, Fifa, nem lehet nyerő tipp. -
dtrms
aktív tag
Sziasztok!
Ez egy nagyon off topic lesz, de kérlek ne töröljétek. Most kezdtem el football managerezni (FM17) és semmilyen fórumot nem találok azzal kapcsolatban (illetve van de nem él igazán, viszont láttam ott is fifás emberkéket, ezért írok ide).
Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom elérni az összes edzőt, physiot stb-t, ha csak egy bajnokságot töltök be ? Csak az angol első osztályt töltöm be, hogy gyorsan fusson, viszont így a stáb nem az igazi, mert nincsenek betöltve a legjobbak, akiket megvennék.
-
Aguinaga
őstag
Megcsináltam ezt az unikornisos SBC-t.
Tuti egy Castillo vagy egy Alex Telles lesz a pakkban...Szerk: Ja, hogy annyira faszariak, hogy még csak nem is a mostani TOTW-ból eshet csak "játékos"....
85-ös De Rossi -
Szigma70
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
Persze, csak pontosítsunk, 8 vagy 20 órától?

Ha reggel 8 tól melózol, akkor np., ha 20 órátol, akkor 18 h ig simán játszhatsz, majd vacsi, kv, fürdcsi, összecucc, és távolságtól, közlekedési eszköztől függően 19-1/2 20 kor indulás.

Jó lesz így?

Még valaki?

-
#TOTTI
őstag
Két hete nem játszottam, gamepadtörés/szabadság miatt, erre ma beetetett egy gördülékeny játékmenet által lehetővé tett győzelmi sorozattal.

-
MdewC
nagyúr
Nemsokára itt a 18 és ha csak 1-2 hétig is, de porrá őrlöm az összes kis mákert, aki idén a gameplay miatt lemákolt.

Az elején amúgy is jóra csinálják, akkora verést mérek az összesre, hogy hetekre elmegy a kedvük. Várjatok csak handi huszárok...

Aztán mire remélhetőleg semmi időm nem marad, addigra jönnek a javítások.
Ha pedig 0 idő marad és lesz coinom, akkor elajándékozom. Volt már rá példa.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Szerintem az EA-jel kapcsolatban semmi sem fikció. Sokan utálják is emiatt, de belegondolva egy nagyon sikeres vállalkozás legsikeresebb termékéről beszélünk, amit utánozni próbál mindenki más. Az UT úttörő volt és töretlen a fejlődése, nagyon eltalált mód. Mint kompetitív játék már régóta nem állja meg a helyét a Fifa, vagy legalábbis többet várnánk tőle. Ettől függetlenül elvitathatatlan, hogy minden játékfejlesztő szeretne egy UThez hasonló fejős tehenet. Mint a demok és a játék megjelenése utáni pár hónap is mutatja tud(na) élvezetes, jó gameplay-jel ellátott kompetitív fociszimulátort is gyártani az EA, de akkor a játékosoknál maradnának a bankók

-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Nem tudom, érdekes.
A gall csapatomban Sanson87-Matuidi87-Tolisso85 a középpálya.
Nem gondolnám gyengének.
De Sanson alaplapja szar, Tolissoé is, Matuidi viszonylag működik.
Elöl Depay86-Laca86-Dembélé85
Depay és Dembélé alaplapja szar, Lacáé jó, ő jó is, csak nem jut játékhoz.Vagy az olaszaimnál. Brozo85-De Rossi85-Radja85
Egyedül Radja ér valamit most, de ő gold.
Elöl 86os Perisic jó, de a gold lapja is jó, viszont Keita és 87es Salah pont semmit nem ér, az alaplapjuk szintén.Tudom, túlgondolom, de mint mondtam, fikció, konteo az egész
-
Szigma70
addikt
válasz
ProgenXL
üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy épül be a csapatba.
Khedirát váltja, vagy 3 CM el fognak játszani? MeglátjukKonkrétan aki szembejön gold csapattal, attól kikapok, de úgy, mintha fordított ratingűek lennének a csapataink. Mivel csak és kizárólag gold, vagy annál rosszabb csapatok jönnek szembe furcsamód kb 1 hete, így kb. mindenkitől kikapok. Hihetetlen. Érdemes volt ezért keccsölni, hogy legyen egy viszonylag jó csapatom? Minek?
Ez csak egy fikció, de felvetem.
Mikor megtalálja a gép az ellent, és van az a töltőképernyő, ahol még a saját csapat látszik, ott irja, a támadó-középpálya-védelem ratingeket.
Nos nálam pld. 78-80-82 a rating, és nincs 85 alatti játékosom.
VValószinü, hogy az alap lapokból számolja ezeket.De mi van, ha az alap lapok szerint is játszanak a srácok? Csomó szines lap van, aminek az alap lapja 78, vagy e körüli. Így már érteném, miért picsáz el egy 80as gold csapat.
Ez így van, vagy bug?
-
ShiberMonkey
senior tag
Valaki pár meccset ?(ps4)
-
Kristof_94
nagyúr
Utolsó SBC-k: Futmas Miranda, Futmas Can, 2nd POTM Son....

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Használtam ezt a felálást, olyan passzolgatós, mindenhol van mindíg ember alakzat, de kicsit gólszegény.
Nálam legalább is, csak a középső CAM és az ST került kizárólag gólközelbe , a többiek szinte sose. Egy próbát megér, de így tedd az embereket is, ST és a közép CAM legyen gólérzékeny, a többi inkább passzos és long shotos
De majd kijavítanak
-
Kristof_94
nagyúr
Ebbe a felállásba kit raknátok a hiányzó helyre? Egyáltalán jó ez a formáció?

Mindenki megvan, akit láttok. Van 700k-m PC-n. Sajnos TOTS Kanté 1,2 millió PC-n, pedig ő nagyon kellene. Láttam a redditen sokan reménykednek benne, hogy kijön újra az SBC-je, de az EA annyira sóher, hogy a TOTS miatt nem fogja kiadni...
Esetleg valamelyik Mkhi? Az a baj, hogy Kantén kívül a BPL-ben nincs jó M/H középpályás.Amúgy próbálok gyűjteni Kantéra, de fogalmam sincs kit lehetne elpasszolni. Aki ér valamit, az Vertonghen, Keane, az egyiket még tudnám pótolni Futties Smallinggal. De kb. ennyi, mert Son és Eriksen kell.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Élből egy Neymar.

Ahogy kell. Örül az ea...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Basszus 89-es Eriksen! Defour is jó, Mikhi is, de ő lesz vagy 800k.
-
LendvaiFeri1
veterán

-
sz_abika
addikt
Jó ez a betegszabi:
elsőre mentből meglett DKT, pedig a döntőben egy BPL TOTS/Elite pirosokból álló csapat jött, de már a 30.percben 3-0val mentem, miután Smallingja volt a meccs hőse. 20.perc tizi, 30.ban öngól. De nem ezen múlott , 60-40labdatartással igazából esélye se volt.
Mondjuk azt hittem ma még tart a Bday, azért mentem rá a DKTra, holott a multheti failságokból már megkaptam a top25 invitationt most is, valamint DIV1 bentmaradás is megvan, így tuti volt már a hétvégém. -
Kristof_94
nagyúr
Ezt b*zdmeg komolyan nem hiszem el. Utolsó meccs a DIV2-ben, vezetek egy magyar ellen 2-1-re, mindjárt megvan a feljutás, 90. perces hosszabbítás. erre megáll a játék és az egész FIFA bezáródik... MI a rák ez? Már előfordult egyszer.

-
Kristof_94
nagyúr
Az előbb kaptam ki egy 49 chemes csapattól... Vezetett az elején, megfordítom, kiegyenlít 2-2-re, megint vezetek, majd a végén lő kettőt... Kár, hogy nem volt bekapcsolva a felvevőm, a végén miket hagytam ki...

Szánalom az egész. Fel akartam venni a gyereket originen, de nem találtam, bár lehet jobb is. -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tegnap én is megakadtam a 3. körben, igaz ott a tudás volt TOTS, nem a csapat. 0/0 kapura lövésem volt a 120. perc végén, de sajnos szögletből a 116.ban bekotort egyet a srác az 5 lövéséből. Iszonyat kemény defending volt mindkét oldalon.
-
Szigma70
addikt
Képzeljétek, este egyszer sem idegesített fel a játék.
Álltak a szerverek, így nem tudtam játszani

-
MdewC
nagyúr
Pár perce rajta volt a kezem a törlöm a klubot csempén, egyedül a 2012-es dátum miatt voltam nyuszi.
Nem tudok mit kitalálni, hogy jól menjen, annyira ki van egyensúlyozva a gameplay, annyira belenyúl, hogy semmit nem tudok csinálni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vagy az anyukája.

Kristóf: handi, elcsalta neki a gép.

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez már csak akkor lenne szebb, ha mindez egy augusztusi, vagy legalább júliusi acc alatt van

-
Kristof_94
nagyúr
Az előbb a DKT 3. körében brutális csapat jött ellenem...Mindenki TOTS volt, még a cserék is. A kezdője: Hazard, Sanchez, Mané, Casemiro, Kanté, Lallana, Filipe Luis, Ramos, Azpi, Walker, De Gea. A cserék: Alonso, Griezmann, Nainggolan, Carrasco, Alli, Dembelé és a 90-es Son. Na most képzeljétek el ezt 4321-ben...

Szerencsére nyertem a hosszabbításban 1-1 után 2-1-re, de nagyon kemény volt. Amúgy ez PC-n alsó hangon egy 15 milliós keret...
-
Szigma70
addikt
Semmi pánik, most játszottam pár meccset, nem kell ide alakzat, sőt, még csapat sem. Az a jó, ha minnél szarabb, oszedobált csapattal vagy.
Hihetetlen, hogy egy 10 ezer se coinos ccsapat, 70 es chemmel elver úgy, hogy 3 kapuralövés 2 gól, nálam 24ből semmi.
Most már viccnek is rossz
Ha valaki leírja most, hogy lehet jobban tudott mint én, akkor az igen igen csuklani fog

-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Ok.

De.
1. Brozot én soha nem ajánlottam, mert interes.
2. Ez nem a valóság, hanem a fifa, itt fifás fejjel kell gondolkodni.
3. Mindenki azt használ akit akar, én csak leírtam a sztem legjobb opciót ár/értékben Kristófnak, őt kell meggyőzni, nem engem.
4. Nekem az a tapasztalatom, főleg div 1-ben, hogy kell a védekezés és a fizika a kp-re, pláne ebben az alakzatban. Nem egy kreatívabb CM fogja megoldani a meccseket, viszont több gólt kaphatsz. Aki más egyénit használ, annak lehet kell egy ilyen ember --> ergo 3-as pont, le kell tesztelni.
5. Nem egem kell itt meggyőzni, mégegyszer mindom, hanem Kristófot.
Én elmondtam, amit tudtam.6. Qrva mindegy kit teszel oda, a gép dönt...

7. Kristóf mindegy kit rak be, az olaszokat akkor is szidni fogja.

-
Szigma70
addikt
Nem akarlak győzködni, és adok a véleményedre is

De

Túl fifás fejjel gondolkozol már, ami lehet, hogy jó. Én inkább a valós, "edző" fejjel.
Ha beáldozom a középpályát védekezőre, meghal elöl a támadójáték.
Amit nem old meg Radja és De Rossi, azon Savic már nem segít, viszont előrejátékban Brozovic többet hozzátehet, és nem veszít annyit a védekezésben, mint amit előrejátékban nyer.Persze én CAM nélkül, szélsőkkel játszom épp, így lehet CAM os alakzatban nem kell kreatív CM annyira.
Persze ez a valós élet, nem a Fifa, ahol semmilyen szabály, szokásjog,elképzelés nem számít.Savicot nem próbáltam, bevallom férfiasan, de a statjai alapján egy kis erőt kivéve semmivel nem jobb, Brozo ára viszont iszonyatosan leesett.
Egyébként csak azért lett Brozovicom, mert pár hónapja ti ajánlottátok, pont erre a posztra, akkor ő volt a "jó" és nekem be is vált.
Ez nem kötekedés, vitaindító, csak egy vélemény egy koca fifástól,

-
Kristof_94
nagyúr
Egyelőre csak figyelgetem a piacot, mert van, hogy feldob egy adott 1 játékosból egyet, utána meg tízet...

De most adtam el IF Llorist, rajta is volt vagy 45k profit, így már 688k-m van, szerintem csináltam vagy 200k-t. TIF Eriksent is hajnal 3-kor 100k-ért majd 190-195k körül elment délután.
És ez mind licit! -
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Engem nem kell győzködni, nem véletlenül javasoltam.
Majd Kristóf kipróbálja. (amúgy is másokat használok, mindenkinek más a stílusa. Én ár/érték mondtam egy olyat, aki tud passzolni és védekezni is. Oda szvsz ez kell. De majd teszteli, mindenkinek mások az igényei.) 
LedyGy: vili.

-
A guru
addikt
2 elvesztett DKT döntő után kedvem lenne szétverni az egész konzolt a TV-vel és az ellenféllel együtt. Egyszer egy stock pl csapat ver meg aztán meg összedob egy egy olyan csapattal, hogy ennyi színt lehet nem is ismerek mint amennyi kártya volt benne. Vicc ez a matchmaking komolyan.
-
kicsirobi
tag
Sziasztok,
PS4-en barátként felvenne valaki?
Valamiért cimborával nem tudunk csatlakozni egymáshoz.
Bármi multi megy, de egymás ellen nem megy valamiért.
Sinter_Papa az accom.
Előre is köszönöm -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
De nem is a legjobb oda.

Inkább CAM.

-
Blashe
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
ST Keita nekem a 9 DIV1 győzelemből hatot ő hozott össze CAM-ban!

-
Mr.Rain
senior tag
Gyerekek! Kellett egy év, hogy beérjek!

Nem vagyok egy nagy spíler (a statból is látható), és nincs is rengetegnek mondható meccsem, de most végre sikerült a DIV1-be bejutnom.

Ráadásul 5-2-1-2- formációval, korántsem védekezésre játszva és bunkerfocival, hanem mindig támadólag fellépve, megpróbálva dominálni a meccset. 2 hónapja álltam át erre a formációra, jó döntés volt.
És most még mehetek a bajnoki címért is. Tudom, valakiknek megszokott dolog ez, de nekem ez nagy öröm most.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
én a TOTS lapját használom ST poziban, nagyon jó a pali!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dybala - hawk
Savic - basic
Radja - basic
De Rossi - hunter vagy basic
Chiello - Barza - Sandro- anchor
Keita - deadeye
Sári - architect
Abate - sentinel
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor inkább Dybala.

Küldj linkben csapat kezdeményt, alakzatot, megfestjük. Egyébként nem rossz.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Qrva jó!!!

Sőt MOTM Bernardechi is!
Dávid és Szigma:

-
Szigma70
addikt
Figyelem közérdekü felhívás!
Emberek, aki meg akarja élni a 18 megjelenését, vagy csak nyugodtabb, boldogabb napokat szeretne, az csináljon egy képernyőmentést a kedvenc fiairól, majd gyorsan felejtse el őket
Ezekután csináljon egy újj csapatot, de a lényeg, hogy gondosan összeválogatott legények legyenek.
Minden posztra a legmihasznább, alacsony ratingű, leglassabb játékos kerüljön,
Figyeljetek oda, hogy feltétlenül össze nem illő játékosok legyenek, az is előny ha nem a posztján játszik, és ne egy csapatból, sőt, ne egy nációból legyenek.
Cél, bőven 80 alatti rating, 70 alatti kémia.Ha mind ez megvan, jöhet a sósmogyi, citromos Gösser, kényelmes terpeszkedés a fotelben, széles mosoly a szájon.
Olyan élményt kaptok, amt a Fifa17 sose tudott eddig adni.Így a végére megcsinálta az EA. Megcsinálta az igazi szórakoztató foci szimulátort.
Csak tudni kell használni. Mi egész évben félreértelmeztük a koncecpciójukat.
Mea Culpa EA
-
djrenato
csendes tag
Sziasztok!
Hétvégén megvettem a játékot acessen keresztül, de kb. 3-5 perc után borzasztóan belassul. Mindegy, hogy online vagy offline, egyszer csak stabil 60fps-ről leesik 52-55re és totál játszhatatlan. Már újra raktam a gépet, legfrissebb driverek fent vannak. Probáltam vsync on/off, adaptive-on de nem használt. A gépem megfelel a minimum követelménynek szóval nem értem.
-
törölt tag
Ez mekkora!
Nézzétek végig. -
Z'Z"
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mármint?
Lehet, hogy Boxon is lehet, már nem emlékszem, meg nem is érdekelt.
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! MOTM Sow-ra van valakinek egy jó kerete, ami nem Süper Lig? Akár Sonnal párosítva!

Vagy egy Aboubakar - Sow is jó lenne! -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ott is meg lehet osztani egy másik emberrel, igen...ezért furcsállottam...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönjük!!

Reméljük az lesz, igen!

-
Kristof_94
nagyúr
Hajnal 3-kor vettem egy 88-as Eriksent licitben 105 ezerért, még én is meglepődtem, hogy nem ment tovább a licitháború. Most adtam el 195-ért!

Már csak IF Llorist kellene eladni valahogy. PC-n nem tudjátok mennyi lehet? -
A guru
addikt
válasz
SzakalyAti
üzenetére
De nettel semmi baj nincs, rendesen belép az UT-be is elkezdődik a meccs, semmi lag aztán egyszer csak kidob.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoLTE/VoWiFi
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)