Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1rstK1nq
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy mi alapján kezdi el beengedni az embereket. Első tippem, hogy abc sorrendben, email alapján megyünk és skálázva engednek be, hogy ne omoljon össze a szerver.
Nekem k-val kezdődik beengedett, haveromnak h-val kezdődik, beengedte, másik haveromnak s-sel kezdődik, nem engedte be még.De lehet, hogy full sz@r tipp
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
üzenetére
Őszintén szólva kb az elmúlt 5 évben nem éreztem úgy, hogy ennyire erős leszek FUT-ban, mint most, ugyanis nagyon az én játékstílusomnak fekszik minden, ami változott a 16 óta, és ezt szívesen megfejelném egy kis plusz tőkével, hogy most az egyszer sokra vigyem, mert eddig mindig 200k-s-300k-s keret volt a max, de oda is csak tavasszal jutottam el. Két dolog tántorít el: hogy soha az életben nem jött semmi igazán jó a csomagokból, illetve hogy lehet, hogy megint lesz hendi, azaz minél jobb csapata van az embernek, annál jobban szopatva lesz, így teljesen felesleges fejleszteni. De majd meglátjuk ezt a hendi dolgot.
-
MdewC
nagyúr
Engem még mindig nem enged be, 3 böngészőből se.

-
szpal17
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tudom,hogy eladható-e mivel a transferbe nem enged. Viszont ha tényleg ennyit ér, akkor öröm és boldogság.

Quick sell-be eladható, tehát akkor később el tudom adni. Azt írja, hogy a PC-n a FUT részen kell aktiválnom majd a dolgokat.
-
szpal17
őstag
Beléptem a web appba és kaptam 4 ajándék csomagot, mert régóta nyomom a FUT-on belül. A legjobb egy 88-as Godin volt a csomagokban. A többi említésre sem méltó. Legalább kezdésnek van pár játékosom.
-
gabigyerek
senior tag
Nekem ezt írja a web app

"EARLY WEB START
Sorry you were not invited to participate in early web start in FUT 17. You will be able to use the Web App once FIFA 17 is released. You will need to have first logged in to FIFA 17 on your preferred platform, and created you FUT 17 Club."
-
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem nem mindegy, de hagyjuk is...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Szerintem mindegy ki mennyit költ rá, ha jól esik neki tegye. Nem mindenki olyan profi mint te, hogy egy non rare bronz csapattal is megnyerné a DIV1-t!
Félre ne értsd, nem sértésnek vagy piszkálódásnak szántam!
Ha egy 100k-s csapattal a DIV5-ig jut az sem gond, a lényeg az, hogy élvezze a játékot. Reméljük ez idén megvalósul...
Amúgy az EA nagyon fején találta a szöget, ezzel a csomagnyitós animációval... Elég csábító...
-
vegitossj7
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Ja, nekem is ott a csapatom, 0 forintot költöttem rá és átmegyek mindenkin, ezt garantálom... Div 2-ig szerintem kihúzom velük. Legutóbb is a web appos csapattal eljutottam div 1-ig.
Nem is kell jobb, max. egy cserecsapat. Fölösleges 1 forintot is a játékra költeni, főleg hogy nem leszel jobb tőle.
-
zsolti72837
addikt
1. Pack: Pato a legjobb.
2. Pack: Badelj a legjobb.
3. Pack: Pavoletti a legjobb.
4. Loan Legend Pack: Effenberg 3 meccs.
-
zsolti72837
addikt
Bejutottam.

-
törölt tag
válasz
Citroware
üzenetére
Nehogy már pénzt adj 7500-as pakkért.
De szerintem drágábbért se, csak felhúzod magad rajta, hogy a nagy semmiért fizettél.Más: 1,5-2 hónapja nem fifáztam, nem terveztem megvenni a 17-et, de csak nem bírom ki. Hiányzott már a focis játék, alig vártam, hogy kipróbálhassam a demót, ami egyelőre meggyőzött.
Viszont már most az agyamra mennek azzal, hogy nem engednek be engem sem a web app-ba, jól kezdődik ez a rész is.

-
Egy 7500-as csomag hány valós forintba kerül átlagosan? (igazából nem tudom, hogy hány pont hány forintba kerül, a többit már én is ki tudnám számolni)
Sosem vettem még valós pénzért ilyet, de mindig húzza előttem a mézesmadzagot az EA... -
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Most, hogy én is be tudtam lépni asztali böngészőből, checkoltam mobilos böngészőn és amint loginolok, ugye indulna a flash alkalmazás és írja, azt amit neked, hogy nincs flash player telepítve. Szóval ne haragudj a félreinformálásért, nálam is ugyanez az eset áll fent, mint nálad, csak eddig azért nem jött elő a hiba, mikor próbáltam, mert nem engedett be a bug miatt és nem indult el a flash alkalmazás.

Tedd fel a Photon Flash Player & Browser. Azon azt olvasom van Flash player és desktop mód is.
Amúgy ez számodra úgy látszik jó hír, mert akkor a te accountodat beengedi a rendszer. Vagy ezt már tudtad eddig is?

-
evibly
senior tag
Na, helló mindenkinek!
Aktivizálom magam most már én is, főleg, hogy végre engem is beengedett a mocsok

Ugyanúgy kezdtem, ahogy ti: nem kaptam maghívót, aztán jött a szerverek nem elérhetők szöveg és most egy 20 perce beengedett.
Market nekem sincs, azt írja, hogy játsszak a játékkal, összesen nálam is hét pakk van, az alap keretből pedig ő a legjobb - egy kolumbiai hentes-mészáros csapat nekem is kinéz

Sztem aprénként ma mindenki bejut!
-
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
Nem nyitom ki a csomagokat, csak délután, ha megjön az első TOTW.
A probléma, hogy viszont nem enged be a Transfer Marketba. Akik be tudtak lépni, azokat beengedi?
Nekem azt írja ki, hogy játsszak a 17-tel hogy megnyíljon. Mintha nem játszottam volna eleget a 16-tal...
-
Engem sem engedett be eddig a Web Appba, de most már igen, nézzétek meg.
-
dtrms
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Milyen előnyt kaphatunk PC-n EA Accessel ??
-
MdewC
nagyúr
Nekem is ugyan az a probléma maradt a web app-on, egyre jobban hajlok arra, hogy ez nem bug, hanem "kicseszés"... Úgy értem, hogy tudatosan nincs mindenki beengedve.

-
vegitossj7
addikt
Azt ugye tudjátok, hogy EA Access-el PC-n is kapsz előnyt.

-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Meghivott
üzenetére
A Companion app még nem jött ki a 17-hez ha erre gondolsz, de telefonos böngészőből simán. (ha nem lenne a bug) Szokásos oldalon. Csak böngésző settings-ben: Request Desktop Site.
(#1659) getdizzy: Annyi csak, ha 12-ig nem jutunk be, akkor az első napos rewardoktól elesünk. Annyi belefér, nemde?

-
getdizzy
aktív tag
Elindult a Web App
De nálam maradt a probléma: "Sorry you were not invited to participate in early web start in FUT 17. "
....Végül is tök igazságos, hogy van aki előnyt élvez és hamarabb tudja a csapatát építeni, és a companionból a rewardokat begyűjteni.
Míg én vagy aki kimaradt ezektől mind elesik

BRAFOOO
-
Meghivott
addikt
Telefonról be lehet valahogy lépni az app-ba?
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amúgy igazad van.
Szemüveg nélkül, homályosan mondjuk rá, ő az.
Most így jobban megnézve Neymar staminaja is tavaly óta 16-ot esett (86-ról 70-re). WTF? Tavaly nagyon szerettem azt a lapot LF-ként. Így lehet kevés lesz.

-
F1rstK1nq
aktív tag
Kicsit fura lett ez a chemistry style revamp nekem és még nem vagyok benne biztos, hogy tetszik, hogy ekkora boostot kapott. Mondok egy példát miért:
Suarez (gondolom csillagászati árat kap az elején)
82 PACE | 90 SHOOTING
Teszünk rá egy Hunter chem style-t, kapunk egy:
90~ PACE | 99 SHOOTING SuareztTöredékéből ennek az árnak tudunk venni egy Vardy-t vagy Sturridge-t, majd rájuk is teszünk egy Hunter chem style-t, kapunk:
99 PACE | 90~ SHOOTING Vardy-t
99 PACE | 90~ SHOOTING Sturridge-tNyilván sok más stat is van a játékban, sok embernek mások is a fontosabbak, de azért ez elgondolkodtató.
Lényegében az IF kártyáknak nem lesz sok hasznunk ha ki tudunk bizonyos értékeket maxolni chem style kártyával.Ezzel nem azt mondom h a Hunter Vardy = Hunter Suarez, (positioning, balance, strength, stb baromi fontosak), de közel hasonlót kapunk, "aprópénzért".
Vélemények?
(#1653) Rypejakten: Stamina 63
full igaz, ezt látod nem néztem. Na akkor 1 félidőre tökéletes. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
getdizzy
aktív tag
Gyors összeraktam egy Beast Bundás csapatot, Igaz, Rare illetve Non Rare kártyák, de egy ilyennel elkezdeni nem lenne szar

-
MdewC
nagyúr
válasz
kicsako
üzenetére
Jó van na Urak!

Ezt benéztem, elnézést.

VJ7: Hát azt a hibát elkövettem, hogy PS4 árakban gondolkodtam, de a 150K az maximum a felső határa. Igazából 2 hét alatt lefeleződhet a keret ára, szóval 500K csak nem lesz.
300K sokkal reálisabb, de rohamosan csökkenni fog. Már az első hétvége után. Mind1, ki lehet bekkelni.
-
F1rstK1nq
aktív tag
Musonda-t néztétek? Hihetetlen milyen lap lett.

Pace, passing, dribbling stimmel. Nagyon jo opció lehet az elején egy spanyol csapatba.
5 * SM/WF.
(#1647) MdewC: LOL, amúgy első blikkre én is Balo-t hittem.
-
dtrms
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mellé mehet egy Embolo (RM)....185 centi, 86pace és 85 strength (plusz 4*skill és 4*wf)
nem non rare de "csak" 76-osEzt így lehet én is megnézem

-
vegitossj7
addikt
Ez az ember... [link] Emiatt fogok csinálni egy Non-rare Deutsch csapatot, az tuti... 186 centi, 90 erő, 80 pace...
-
Meghivott
addikt
Szóltok majd ha ismét megy a web app, köszi
-
kicsako
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Elejen olcsobb alternativakkal persze
par honap jon a toty es negyedaron lesz minden. Addig ki lehet birni visszafogottabb csapattal is. -
kicsako
őstag
my little serie a dream team
Egy ilyet jolenne osszedobni olcson
-
eM'82
addikt
na ez már bíztató: "SORRY
Our servers are temporarily down while we work on making things better.Please come back later."
-
Kristof_94
nagyúr
Igazából semmit nem tudtam meg, de amit tapasztaltam az, amit leírtam! Maradt a 16-ból 250 pontom, a web appba belépve megjelent. Próbaképpen vettem a 16-hoz 100 pontot, szintén megjelent a web appon, így már 350 pontom van! Érdekes...
Közben vettem 2200 pontot a 16-hoz, beváltottam originen a kódot és ez is megjelent a web appban! -
F1rstK1nq
aktív tag
Amit kiragadnék ebből a chemistry-s dologból és fontos lehet:
Team Management In-GameOnce in-game, Team Management has no effect on chemistry, this includes but is not limited to formation and position changes.
Szóval idén is mehet ez, amit már tavaly sokan használtunk, de akkor még nem volt rá bizonyíték. Mondok egy példát, mire gondolok: 2 wingeres felállás, full chem-en mindenki, majd kezdődik a meccs, pause és átállni a kívánt formációra, mondjuk 2 csatárosra.

-
-
underdark
aktív tag
Lehet volt már, de én csak most nézem, hogy nincs Dzsu a játékban? lol
Oké, hogy a klubja nem szerepel, de válogatott se lesz akkor korrekt? -
F1rstK1nq
aktív tag
Én még mindig elhiszem nekik, hogy hamarosan rendbe rakják a dolgokat, mert az informálás folyamatos. (lehet baromi naív vagyok
)Reggelre mindenki bent lesz.

-
underdark
aktív tag
Hali
Nem tudom segíteni fog-e a megoldás, de nekem igen
Szóval nekem is csak loadingot írt a FUT Web, aztán eszembe jutott az adblock, kikapcsoltam, frissítettem és azonnal betöltött!
Hajrá
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi van a pointtal?

-
Nekem tavaly is ezt írta ki egy darabig, aztán 1 nap múlva már beengedett. Lehet, hogy folyamatosan hívogatják befele a játékosokat, hogy ne egyszerre legyen túlterhelve. De most ilyenről még nem hallottam példát, hogy aki az elején megkapta, az bent van, a többiek meg csak megjelenéskor... aki amint be tud lépni, szóljon, hogy reménykedhessünk még.
-
-
_adaml21_
őstag
A web app-ba nem azért nem tudsz belépni, mert nem rendelted elő, hanem mert így jártál, ezt dobta a gép. Amúgy ez a balszerencsében szerencse is, ha platformot váltasz, mivel, az utolsó kérdéseidre mindre nem a válasz (tehát nem viszed tovább a klubot, Xp-t, stb), és ha web appban elkezdenél mókolni, akkor azt nyilván még a PC-s accodhoz kötné, így amikor megvennéd az xbox-ot/ps-t ugyanúgy a nulláról kéne kezdened.
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
Volt már valaki aki platformot váltott? A korábbi években kivétel nélkül mind PC-re vettem meg az aktuális FIFA részeket, de idén úgy gondoltam végre váltok konzolra... Az ahogy én elképzeltem a váltás teljesen zavartalan lesz, de ma nem tudok belépni a web app-ra, mondván nem rendeltem elő a játékot. Szóval ez az egész most elbizonytalanított, hogy talán még se lesz az... A kérdésem az lenne: A PC-s FUT csapatomat ps4-en tovább vihetem és a korábban összegyűjtött xp pontjaim megmaradnak?
-
tigomigocika
senior tag
Safari!
Nekem alapbol az van és azon jo
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajnos engem semmilyen böngészővel nem enged be.
Ugyan azt a hibaüzenetet kapom. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
...hogy sikerült végül belépni?..
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy ha én csak 1 hónap múlva veszem meg a 17-et. attól a webappos pontok, zsetonok, játékosok még érintetlenek maradnak, ugye?
-
szupersanyi
aktív tag
Szóval aki eddig nem tudott belépni, az valószínűleg nem is fog tudni. Kösz EA...
redditről
Már attól is félnek, hogy a web app szerverei nem bírnák ezt, akkor mi lesz itt a játék megjelenésekor. Valaki csak 2 nappal később kezdhet játszani, mert túlterheltek lesznek a szerverek?
-
Kristof_94
nagyúr
Lol... Közben vettem próbaképpen 100 pontot a FIFA 16-hoz és a Web App-ban is megjelent! EA

Kicsit zavaros vagy csak hülye vagyok!
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy sikerült belépni? Nekem még mindig rossz...

-
Kristof_94
nagyúr
Na mindegy, közben beléptem! Mindenki 250 ponttal kezdte vagy csak elfelejtettem mennyim volt?

Közben megnéztem és ennyim van, érdekes. Belépésnél azt írja, akkor kapom meg, ha megveszem a FIFA17-t.
Firefoxot használtam a belépéshez!Pakkokat szerintem holnap nyitok, akkor jön a totw, hátha...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Várok még egy kicsit, megpróbálom felvenni a kapcsolatot az EA chaten, hátha tudnak segíteni.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Chrome-on nem működött nekem sem a web app, próbáld meg Edge-ben vagy Explorerben
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem, beléptem és ott volt.
De ami a vicc, hogy a 16 Companion App-ban is ott van ugyanannyi pont
-
Chereiose
addikt
App Store-ban van már companion app? Én nem látom, csak a 16-osat.
-
_adaml21_
őstag
Amúgy már Futheaden is fenn az adatbázis

Gyusszy, légyszíves, legközelebb, ha nem kapsz egy kérdésedre választ, ne írd be szó szerint ugyanazt 5 perc múlva...
Más is pontosan ebben a helyzetben van, random, hogy kit enged be, és kit nem. Legalábbis remélem, hogy random![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyusszy
csendes tag
válasz
dollarZ18
üzenetére
Én több éve játszom az UT-el, de nem enged belépni, mit és hogyan tegyek?
Sorry you were not invited to participate in early web start in FUT 17. You will be able to use the Web App once FIFA 17 is released. You will need to have first logged in to FIFA 17 on your preferred platform, and created you FUT 17 Club.
Csak ennyit kapok! Minden évben simán beengedett, de most csak ezt az üzit kapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De szerintem drágábbért se, csak felhúzod magad rajta, hogy a nagy semmiért fizettél.