Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
detre
csendes tag
If Mandzukic vagy If Milik kore erdemesebb csapatot epiteni? Tapasztalatok esetleg?

-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem, ez a PC-s update, ami most jött konzolokra, pár nap csuszással.
-
77Guba
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Érdekes, hogy James, aki kb. 10-szer annyiba került, mint az egész csapat, nyújtja a legkevesebbet, bár ennek valószínűleg az az oka, hogy vele tudni is kell játszani...

-
LendvaiFeri1
veterán
PC-re jött update?
-
gabigyerek
senior tag
Nekem is nagy kedvencek

Mondjuk Ibarbo helyett egy Felipe Pardo lehet jobb választás
de az már csak szőrözés 
de tényleg durva, ahogy a fizikum mellett van pace is és a kettő megállíthatatlanná teszi őket

(Mondjuk chem lapokkal tovább lehet őket bolondítani)Kíváncsi vagyok majd magasabb osztályban mennyire lesznek elegek.
-
Kapcsolom be a PS4-et, szedi le az 1.02 frissítést. Na kíváncsi leszek, hogy a játékmenetbe hogyan nyúltak bele.
-
tibi206
tag
Sziaszzok , szerintetek feljebb fog menni if benteke ara vagy nemnagyon mert szeretnem eladni ot?
-
77Guba
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
http://www.futhead.com/17/squads/1381074/
Betettem Bacca helyett Cordobat, Cuadrado helyett Ibarbot. Első meccs Pabón, Cordoba 2-2 gól. Igaz csak 6. divízió.
A profik így is meg fognak verni, de akik csak azt hiszik, hogy jók, azok meglepődnek, iszonyat erő, lendület van a csapatban, pattognak le az emberek róluk... :-) -
#TOTTI
őstag
válasz
bdave16
üzenetére
Azokat megcsináltam jól jöttem ki de a végén kellett egy 10k-s svéd játékos.
Viszont jött egy Bellerin, akit majdnem betettem Gold SBC csapatba, szerencsére mégse, 19k-ért ment el.
Most meg nem rég rálicitáltam egy Handanovicra 6,3k-ért aztán nézem 12 perc elteltével senki nem ütött rá.
-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
+Marquee Matchupsokra is megéri készülni. Most nézem,hogy 7kor befejeződik a mostani . Talán lesz a BL-ről vagy licensz nélkül ezt sem lehet?
-
LedyGyuszi
addikt
-
Meghivott
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kettőn kívül milyen csapatokban vannak még ezek a jólmenő játékosok? Köszi
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
nyitogass 400as bronz pakkokat...nekem egy csomószor adott 10k-s áron menő játékost...
(Hammarby, Sydney FC, stb...)
amúgy mindig ad min.3 játékost + healing, training, fitness kártyákat amit még eladhatsz, sőt néha add ajándék pakkot vagy coint is, így bőven nyereséges egy csomag!
-
77Guba
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Pardo meg volt nekem is, Ibarbora hasonlított, nagyon állat volt, de ebben a szisztémában nem találok neki helyet. Neked miért jelenik meg pirossal a link, nekem meg nem? Pedig ha máshova másolom be ott jó... Elvileg ez a fittnes csapatom, gyakorlatilag meg sokszor jobb az eredmény velük...
-
sz_abika
addikt
Az azért kemény hogy PS4en nincs Hammarby lap eladó, SEMMILYEN.
-
_adaml21_
őstag
Ez az, amit mi már múlt héten megkaptunk PC-re, vagy ez most megint valami új?
Más: Sok predictiont megnézegettem, és Salaht egyik helyen sem emlegetik az esélyesek között (Whoscored-on is Dzeko lett a MOTM), így aztán vadásztam egyre, sikerült is elhoznom 60k-ért egyet (hétvégén legolcsóbban 52k-ért volt, még aznap haszonnal továbbadtam, félve attól, hogy kap SIF-et).
Aztán, pár másodperccel később kirakott valaki egyet 22k-ért, behúztam azt is, mint a szél
Remélhetőleg az 56k-ért vett Gameirot is el tudom majd adni haszonnal, azt egy kicsit drágán vettem, most van 48k-ért is. -
scholl
tag
hello!
szabadrugásokat hogyan szoktátok gyakorloni ?
training módban vagy barátságos meccs közben? -
MdewC
nagyúr
PS4-en tölti a javítást. 778 MB.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Cordobára én sniper lapot tettem, bőven elég...
mondjuk én nem is az eszetlen futkorászások híve vagyok, elég a 80as pace -
gabigyerek
senior tag
Módosítottam rajta.
Cuadrado és bacca ment a padra

Ezeket próbáld ki elől. Főleg ST cordoba hunter lappal. 91es!!!! Beast rating. RW Pardo 90es!! Beast rating
-
77Guba
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nekem is van egy hasonló csapatom..

http://www.futhead.com/17/squads/929271/ -
#TOTTI
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A nyerő taktika a jó taktika, mi a baj azzal ha valaki győzelemre játszik?

-
sz_abika
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én az elmúlt 4 SBC csomaggal összehoztam egy 20as minuszt coinban, de cserébe lettek eladhatatlan goldjaim.
Win is a win. -
Aguinaga
őstag
Ez a napi mobil/web app belépési ajándék meddig van? Vagy mitől függhet, mert ma pl. nem kaptam, eddig azt hiszem minden nap, ha beléptem a webes vagy a mobilos applikációba, adott valamit (250 - 500 gold, silver pack, talán 1-2 arany is).
-
-
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, elég lett volna belepakolni egy jobbféle gold pakkot, azonnal vonzóbb SBC vált volna belőle. Furcsa fiúk (lányok) ezek az EA-nél

-
gabigyerek
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
De Gea még mindig 130 felett van. Miért lenne érdemes venni?
-
gabigyerek
senior tag
Tegnap kifogtam egy nagy szériát. 12 meccsből 11 gyufa

Az utolsó 3 meccsen összeraktam ezt a gárdát, velük nyertem 1x de 2x kikaptam de azok már az én hülyeségeimből adódtak

Ezt a csapatot imádom.
Sztem nincs is olyan poszt ahova más tudnék elképzelni
(Max ST, mert Bacca kicsit gyengélkedik)Padon lévők statjai is megérnek egy misét

-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egyetértek,de kikkel találni,hogy ezzel mi volt a terv,de szerintem nem találtak jobbat
.Más: A BPL-en kívül lesz szerintetek máshonnan is nyerhető hónap játékosa ? Személny szerint örülnék neki nagyon

-
bdave16
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Az a célja,hogy azokból csináld meg akiket elraktál az előzőkből,de ez nekem se jött össze
... -
Francesco003
aktív tag
Az új sbc mekkora fasszs......add 2800 ha csinálsz 7 arany játékosból csapatot.ha 450×7 az 3150 huuu mekkora biznisz.....
-
válasz
zarakisan08
üzenetére
Igazából ebben az alakzatban félig CM-nek számít, és oda jó lehet. Wingernek nekem sem kéne.
-
zarakisan08
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Arnautovicot próbáltam már, nekem túl lomha szélre (igaz csak a sima volt meg). Ha már a fizikum döntő tényező akkor én oda Bolasie-t tudnám ajánlani. Így a feka csapat is megvan
, CDM-be Kanté vagy Coquelin. Can se rossz, őt meg Coq-ot játszatom felváltva, nincs velük nagyobb bajom. -
válasz
Rypejakten
üzenetére
Viszont Arnautovic magasabb és erősebb. Martial egy másik keretemben már benne van (és zseniális), szóval csak Depay mehetne még oda, ha nem ez az állat.
-
Mit szólnátok egy ilyen csapathoz? BPL Beast
Direkt arra mentem, hogy magasak legyenek a játékosok, erősek és gyorsak, valamint jól tudjanak labdát szerezni, szóval hogy pontrúgásoknál és a mezőnyben fölé kerekedhessek az ellenfelemnek. Szerintetek ez mennyire életképes?
Szóval a fizikai tulajdonságokat előtérbe helyeztem a technikai tulajdonságokkal szemben. -
Rypejakten
addikt
válasz
Chelseaboy10
üzenetére
pc-n is ugyanez van, ha nagy a nyüzsgés a marketen, nem a te hibád, és tenni sem lehet elleni, csak várni tudsz, míg megjavul.
-
Chelseaboy10
csendes tag
válasz
Chelseaboy10
üzenetére
"Sziasztok Fifa 17-esek! Olyanokhoz lenne egy kérdésem akik tolják az UT-t és PS4-es verzióval rendelkeznek. Nektek is szokott gyakran olyan lenni, hogy amikor próbáltok leigazolni egy játékost és miután beírtátok a keresőbe a nevét, akk nem dobja ki a kártyákat, csak sötét képet a játékosok helyén. Ráadásul egyikre sem tudok ilyenkor licitálni, nekem ezt kb 10 percente csinálja. Ilyenkor ki kell lépnem a gameből és újraindítani az egészet és akk működik újra egy ideig, de azért 10 percente fárasztó és idegesitő dolog tud lenni. Azért lennék kiváncsi, hogy csak nekem van ilyen gondom és szar a gamem, vagy esetleg másnak is :roll:
Erről lenne szó:
Senkinek semmi tapasztalat ezzel kapcsolatban?

-
chop
őstag
Kapaszkodj meg, nemhogy magatol szerel, de meg 11-est is lehet ugy vedeni, hogy hozza se nyulsz az analoghoz. Az iment vedtem ki egy bal also sarokra tarto buntetot ugy, hogy nem mozdultam el semerre sem.
Egyebkent golt lovok, kozepkezdes utan vegigszlalomozik az urge, lepattan rola 3 vedom, vegul begyotri. Megint vezetest szerzek, kozepkezdesbol szoglet, termeszetesen befejeli. Es termeszetesen mindez a veletlen muve...

-
zarakisan08
tag
Eddigi legdurvább csapat akivel találkoztam: [link]
"B" keretem: [link]
Ez lett a vége: [link]

Lehet csak véletlen volt, de azért mindig jó ilyen csapatokat megverni.

A jó öreg Pepe kiállítatta magát a 2. gól előtt, de nem nagyon volt más választása mivel üresen vittem a kapura.
Bentekével amúgy nagyon jól megy mostanában. Ami számomra érthetetlen, hogy a másik csapatomban Rémy játszik a helyén és nagyon súlytalannak érzem, nem is jönnek a gólok tőle nagyon. Csak én nem tudok vele játszani, vagy más is tapasztalt hasonlót? Zaza meg szárnyal szinte mellette... Nem vágom pedig 15-ben és 16-ban is legjobb csatárom volt.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Már sajnos nem tudtam szerkeszteni, de a másik lehetőség IF-ra Herrera: Made more tackles and interceptions combined (18) vs Liverpool than any other player has in a Premier League match this term.
-
szupersanyi
aktív tag
Akinek van rá pénze, az most vegyen pár De Geát szerintem.
-
vegitossj7
addikt
Szerintem meg az ellenfél sosem jobb, mindig szemét játékosokat használ, laggol direkt az ellenfél, és mindig szerencséje van. Aki fekákkal jön, az rohadék.
Div 3-ig most jutottam el 2 SBC-re készített csapattal. Csodás volt az a sok ragequit a második-harmadik gólom után.
(#3942) Aguinaga: Igen. N'jié jobb.
-
Aguinaga
őstag
Firmino tényleg ekkora fos?
-
Chelseaboy10
csendes tag
Sziasztok Fifa 17-esek! Olyanokhoz lenne egy kérdésem akik tolják az UT-t és PS4-es verzióval rendelkeznek. Nektek is szokott gyakran olyan lenni, hogy amikor próbáltok leigazolni egy játékost és miután beírtátok a keresőbe a nevét, akk nem dobja ki a kártyákat, csak sötét képet a játékosok helyén. Ráadásul egyikre sem tudok ilyenkor licitálni, nekem ezt kb 10 percente csinálja. Ilyenkor ki kell lépnem a gameből és újraindítani az egészet és akk működik újra egy ideig, de azért 10 percente fárasztó és idegesitő dolog tud lenni. Azért lennék kiváncsi, hogy csak nekem van ilyen gondom és szar a gamem, vagy esetleg másnak is :roll:
Erről lenne szó:
[kép] -
Casti98
tag
Ti szerettek fekak ellen jatszani?(nem vagyok rasszista,meg)
-
detre
csendes tag
Sziasztok! Nem reg ota kovetem a topikot, ami azt illeti en szemely szerint orulok az ilyen topikoknak mert sokat tanulhat belole az ember, igy remelem par hasznos tanaccsal el tudtok majd latni
Rendelkezesemre all 80k arany, mit erdemes ilyenkor tenni? Hogyan es mikor valtozik a jatekosok ara altalaban? Trade vagy ebbol epitsek csapatot? En egy kis tradeelesre gondoltam, egy ket tradeles menetet ismerek, esetleg megosztanatok, hogy ti hogyan tradeeltek? 
-
j.peter65
tag
Sziasztok kinek milyen felállás jött be ?
-
majnkopf
tag
válasz
szeby241
üzenetére
Hát igaz kevés meccset toltam eddig, de még olyan nem volt, hogy ilyen nyomás ellenére se nyerjek, szerencsére itt sem történt másképpen. Ha nem "adja a gép" akkor a félpályát is keservesen lépem át, nálam nem úgy mutatkozik meg a gép csalása, hogy minden kimarad hanem, hogy már a passzaim sem sikerülnek és az ellenfél kapujáig is alig jutok el.
-
toome1985
tag
Nalam Hamsik a ktk. Nem emlekszem de nem ugy remlik hogy vallalhatatlan draga lett volna ahhoz kepest meg le nem cserelnem Pjanicra. Cdm-em Parolo engine lappal, hat őt sem fogom lecserelni senkire szerintem.
-
ProEvoFan
nagyúr
Megcsináltam egy hibrid nations SBCt.Végre kaptam egy Immobile speckós kártyát.Már nem csak legenda hogy eshet ilyen is

Most van 58k cointom. Be kellene fektetnem valami nagy bizniszbe
-
-
Meghivott
addikt
SeriaA csapatba CAM pozícióba kit ajánlotok?
Handanovic-Sandro-Koulibaly-Murillo-Lichtsteiner-Allan-Cuadrado-Insigne-Salah-Bacca
Köszi -
trapedli
csendes tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
2 hét kötelező jelleggel kivett munkahelyi szabadság, mivel nem vihetem át következő hétre... igen igen, kicsit ráfüggtem amíg otthon voltam. Visszajelzését köszönöm, továbbítom az ügyfélszolgálat felé

u.i.: álommeló az ilyen
-
sz_abika
addikt
Hát ez a SBC annyira nem adja..reggelhez képest 15kt elcsaptam játékosokra, de 1-2ezerért eladható kártyákat kaptam, aminek a nagyrészét inkább érdemes berotálni további challengekbe..

-
rvn_10
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
És nem lehet valahogy kijátszani hogy ne kelljen lejátszani mind a 10 meccset?
-
-
Meghivott
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Joaozinho nem jó cm-ben?
Nehéz döntés, mert mindkettő (Nani és Joa.) bitang jó.
Neked mi a javaslatod? Felállás 443(4) -
Meghivott
addikt
Nani Quaresma hybrid csapata van valakinek ütős?
Jó lenne bele Joaozinho is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Casio G-Shock Nano DWN-5600 ring watch
- ÚJ Corsair HS65 Wireless Fehér Bolti ár:47k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondjuk én nem is az eszetlen futkorászások híve vagyok, elég a 80as pace