Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdave16
senior tag
Sziasztok! Pár napja már olvasgatom a topicot és érdekelne egy dolog. Aki pc-n játszik múlzhéten,hogy teljesített a hétvégén? Sokkal nehezebb volt mint a napi kihívást megnyerni? Tegnap végre belekezdtem én is és ma meg is nyertem a napit.
-
MdewC
nagyúr
válasz
trapedli
üzenetére
Hát ott szerintem a garantált sávszél is rendben van, gondolom letöltés se megy közben, szóval igen, ezek teljesen rendben vannak. Majd írj, hogy segített-e a tipp.
Genji mester: Igen, ez nagyjából így van, bár érdemes vasárnap este is ránézni a piacra, mert ha a többség akkor kapja meg a (jó esetben) az ajándék FUT champ ajándék pakkokat, akkor az hatással lehet a piacra.

ST Embolo most spéci eset, mert csak hétfő estétől nyitható ma este 19:00-ig.

(#3597) Meghivott: Igen, az ST az IF. Szvsz jó befektetés lehet, bár nem a legjobbkor vettem meg, talán ma még olcsóbb is, mint amikor lecsaptam rá, de onnantól figyelni kell a srácot, mert a következő SIF lap odaverhet az árának, bár ez az ST módosító nem rossz rajta. Az egyik legjobb csatár a német bajnokságban. (in FUT)

-
chelseafan94
tag
IF Ronaldo striker poszton elég komoly lett.
-
MdewC
nagyúr
válasz
trapedli
üzenetére
Várj min 15 másodpercet amikor bedobja az ellenfeled és nézd folyamatosan a latency adatot. Ha egyszer is lemegy sárgába, vagy még rosszabb, el se kezd a meccset. Ha villogtat az ellenfeled és kilép, akkor jobb is, ha nem mentél tovább. Ha 15 mp után egyszer se lett sárga, akkor kezd el a meccset. Milyen neted van egyébként?
(#3578) F1rstK1nq: Jogos, kapkodtam.

(#3586) Meghivott: Egyértelműen ST Embolo. Ha még nem vetted meg, akkor gyorsan tedd meg.
Más:
Bővült a topik összefoglaló a futbin-nel és az OTW lapokkal.

-
trapedli
csendes tag
Na... lenyomtam az első 4 weekend challenge próbálkozásom tegnap... MIND a 4 mérkőzésen 1-2 (szöglet után 3!!! mps-es késés/lagg... Ma megpróbáltam az újabb 4 lehetőségem... 4/4 ugyan ilyen lagg... Mit lehet tenni? Egyáltalán nem szaggat közben, nemes egyszerűséggel elkésik minden 2-3 mps-t ... tehát nem az FPS-el van a baj.
Ellenfél keresésekor azonnal bedobja az ellent, ezt kicsit furcsállom.
Lehet csak délután ilyen laggos? Éjszaka, esetleg hajnalban jobb lehet a helyzet?
Köszönöm!

-
Lehet, hogy bamba vagyok, de ebben a részben nincs gyakorló aréna, amiben lehet gyakorolni a szögleteket, szabadrúgásokat stb?
Rámentem a Practice Arena-ra, de ott csak a kapusra lehet rászaladni a támadóval, nem látok egyéb opciókat.
-
Genji
őstag
válasz
Meghivott
üzenetére
Sok Bundes csatár nincs és Embolo nagyon jónak tűnik. Szerintem statban veri Lacazettet is ha csatár posztról van szó (jobb w/r, jobb week foot, jobb fizikum, magasság, lövés kb egál). Most 150K körül van (Xbox) szerintem lemegy min. 120-130K-ra szombatig. Mivel az OTW lapja RM ezért az ST TOTW sztem tartani fogja az árát illetve picit nőni is fog.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
Részben igazad van, viszont szerintem szeptemberben ő volt a legjobb és nem csak én láttam így. Sadio Mane wins PFA Fans' Premier League Player of the Month
A felsorolás is hibátlan, csak nálam: -Sturridge +Henderson. Ja és Karius-nak drukkolok, hogy bejátssza magát minél hamarabb.

-
Meghivott
addikt
Heti TOTW-ből kiben van fantázia szerintetek?
-
Amúgy tegnap is szereztem egy nagyon szép szabadrúgásgólt nem mentettem le, de lehet, hogy kellett volna, annyira extra azért nem volt, de szép volt.

-
Keller16
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Adblock le van tiltva? Chromeon nálam az kavart be.
-
sz_abika
addikt
Ehhez a vacakhoz vannak transfer botok?
Felrakás után 1mpen belül elmennek a kártyák sokszor...
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Csak abból megy a web app. :I
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
szcsaba95
üzenetére
Mané!
Nézz meg pár Liverpool meccset (hétfői tökéletes bekapcsolódási pont
), talán még Kanté-nál is jobb vétel. Nagyon pörög idén.(#3571) MdewC: Okok. Amúgy R2

(#3572) Citroghost: Nice.
Nekem közöm sincs 17-ben a szabadrúgáshoz. Inkább odahívom a 2 társam, azt hiszem (R1 és L2?) majd 2 lövőcsel elindulnak és megpróbálom beemelni sorfal mögé. Nem mondom, hogy mindig összejön, de többször, mintha direktbe rávágnám és 5 méterrel kapu fölé lőném. 
-
szcsaba95
tag
Szerintetek melyik OTS lapot érdemes megvenni, úgy 200k coin alatt? Kantén gondolkozom nagyon, ő biztos fog még fejlődni.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jó kis internet exploler.

-
Csereként csak 5 chemes a beálló játékos mindentől függetlenül, így viszont Huntert tennék Bakambura.
Cseréknél jobban számít a sebesség, mivel a 60. percig már kifáradnak a védők és jobban ki lehet használni a beálló játékos gyorsaságát. Szóval én nála is mozgékonyabb csatárt tennék be, és az sem baj, ha nem olyan erős meg magas.
Musa, Coman, Lucas, Mané, Taison ilyen játékosok hozták meg csatárnak csereként beállva a győzelmeket a 4 győzelmes draftomban. -
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
MdewC
nagyúr
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
Ja, nem pont erre gondoltam, de így értem.

16-ban is volt egy hasonló visszahúzós csel, kombinációra már nem emlékszem, de itt másképp is hajtják végre a játékosok, ha jól látom.

Minden esetre kipróbálom ezt az L2 + lövőcsel kombit! Köszi. Rakj majd még fel ilyen videókat, ha nem gond.

Más:
Szerintetek ki legyen a szuper csere csatár?
Bakambu maestro lappal, vagy Braithwaite sólyom lappal? Ár értéket is nézzétek, cselt, mindent. 60. perceben jönne.

Köszi.
(#3572) Citroghost: Ez már volt.
Vagy minden meccsen így lövöd? 
-
Kristof_94
nagyúr
Nektek hogy mennek a szabadrúgások?

-
Meghivott
addikt
Nem tudom mit és hogyan nyomtam, de tegnap Quaresma bokából emelt egy olyan cselt (nem sima esernyő volt), hogy nem csak az ellen de én is csak figyeltem

-
F1rstK1nq
aktív tag
Azt nem mondtam, hogy új.
Csak, hogy máshogy kell végrehajtani, mint 16-ban. Ott ugye sprintelhetsz és hozzányomod az L2-t és beveszi, na itt nem. Itt el kell engedni sprintet és újra lenyomni egyszerre a kettőt. De mond, ha tévedek.v drag back, erre mondtam, hogy új és hatékony.
-
F1rstK1nq
aktív tag
L2/LT ha melletted van ellenfél játékosa és nyomogatod, akkor agresszívan ellöki, ha kitartod akkor ugye shield-el. Mez húzáshoz a lövést nyomogatni kell ha ellenfelet kergeted.
Cselek eléggé le lettek butítva idén a 16-hoz képest. Tavalyi baromi hatékony ball roll és berba spin azért használható itt is.
Egyszerűbb csel ami hatékony is, az a body feint, ez még ad egy speed boostot is, ha megfelelő irányba lépsz ki.
Ami jól is néz ki és hatékony az a v drag back, ez az egyik idei új csel. Az L2+R2/LT+RT dribbling is rendben van, csak most egyszerre kell őket lenyomni. -
gabigyerek
senior tag
Sikerült egy rooney-t félrenyomva qick sellben eladni

-
Genji
őstag
Skacok 4-4-2 menynire működőképes?
Az alábbi squadról vélemény? Ezt most össze tudnám rakni. Középpályát meg hátvédsort lehetne erősíteni de egyelőre arra nincs keret.
-
A.M.D.
csendes tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Vicces!

-
A.M.D.
csendes tag
Köszi a válaszokat!

-
szcsaba95
tag
Ahhoz az SBC-hez, amihez kell 10 lejátszott meccs javaslom,hogy offline seasonban kezdjétek el a meccset és lépjetek ki középkezdés után. 5 perc alatt megvan a +1 chem és kész a challenge. Illetve nagyon megéri az összeset megcsinálni, egy délután alatt végigcsináltam az összeset és mindent egybevéve 100k-s profittal zártam. Mióta játszom a FUT-tal még nem volt ennyi pénzem sosem.
Illetve egy kérdés: PS4-en kivél érdemes kereskedni mostanában? Szerződések nagyon keveset hoznak sajnos, az utóbbi pár napban pedig azzal próbálkoztam,hogy a reggel 6-7-8 óra között, amikor ülök a metrón megveszem 10-12k körül azokat a játékosokat, akik délután 15-6k között mennek el. Baccaval és Cuadradoval mindig összejött, de ehhez is elfogyott a türelmem, viszont másnak jó lehet még.

-
sz_abika
addikt
Ti veszitek 600ért a gold játékosokat hogy bedobjátok SBC csapatokba, vagy honnan van ennyi trashelhető lapotok?
-
F1rstK1nq
aktív tag
Nem tudom, hogy kinek mennyire új dolog, ez a 17-es újítás, de még nem láttam itt említve, pedig igazi gamechanger lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az tiszta volt eddig is, hogy L1/LB-vel indítjuk társunkat, ha ránézünk és megnyomjuk a gombot. Az újdonság:
ha az R1/RB-t használjuk és társunkra nézünk akkor közelebb jön hozzánk és így könnyebben lehet kis passzokkal operálni, nem kell befsni a high pressure-től sem, csak hívni társunkat és tudjuk kihez passzolni labdát.Azt már nem is mondom, hogy mekkora királyság ez támadásnál 16-os közelében, csatár közel hívja társát R1/RB, majd L1/LB+passz neki, csatár beindul és vissza passzolni neki a labdát.
Szóval szépen lehet kombinálni ezt az újdonságot régi elemekkel.
-
Yodamest
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Én Mirallast és Pedrot használtam ott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aguinaga
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Wow, köszi!
Ezek tényleg jók. Közben eladtam Sturridge-et, 55-ért ment el, szóval most még egy ST-t kell vennem, bár lehet, hogy ezek közül jó valamelyik arra is, nem?
Esetleg még Vardyra gondoltam ST posztra. Kane összértékelése mitől ilyen magas amúgy (84), olyan kiemelkedőt nem látok benne, mondjuk Futheaden még nem néztem. -
A.M.D.
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek volt már ilyen?
A haverral tegnap próbáltunk online barátságos meccset játszani, de egyszerűen join után egy kb 10 sec-ig állt a kép homályba, majd lost conection -al bontotta a kapcsolatot.
Teljesen mindegy volt hogy az invitet ki küldte. Próbáltuk újra indítani, meg ki be lépkedni, de semmi.Valakinek erről némi infó?
Közsi! -
toome1985
tag
Ja ez az OTW Milik igy már nem akkora biznisz nem? Fél év pihenő...
-
toome1985
tag
Na sírtam és kaptam is a cemistrys sbcből egy Santi Cazorlat.
-
h_eduka
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
És ezzel mi lehet a baj egy Futhead-es cucc alapján állítottam össze csak ahol lehetett olcsóbb de azonos nemzet/azonos ligára cseréltem a játékosokat de csak 72-es chem

-
Latin Lavor
csendes tag
Hali Pc-sek..az másnál is van, hogy 2napja nem tudok bejelentkezni az Originre???
CSak a Hunterrel tudok bohóckodni!!...vagy csak nálam lett kaput az Origin?
Üdv
LL -
h_eduka
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
ultimate és a hard sbc-t csinálom ahol bárhonnan néztem, raktam össze nem sikerült úgy összetenni
-
-
Kristof_94
nagyúr
Most csesztem el vagy 25-30k-t erre az új SBC-re, de nem jött vissza semmi.

Azt tanácsolom ne csináljátok meg, mert a játékos sem egy nagy eresztés! Legalább zsetont spóroltok!
-
szpal17
őstag
Jó, hogy nektek ilyen szép dolgokat dobott a draft. Elég könnyedén megnyertem most az ajándék tokenből. Kaptam egy sima gold pakkot meg egy premium gold player csomagot és ennyi. Volt benne egy Depay, a többi kuka.
Igencsak mérges lennék, ha ez saját zsetonból ment volna. -
Rypejakten
addikt
ez ezektől független. ha nincs elég coinod a challenge-ek teljesítésére (kb. 3-5k általában, amire ennél többet kell költeni, én nem csinálom meg, mert nincs 100%-ban garantálva, hogy megtérül), akkor add el, ha van, akkor tartsd meg, játszhatsz velüka challenge-től függetlenül, ez a két dolog nem hat ki egymásra, több játékost/csapatot tarthatsz egyszerre a klubodban.
-
bajzal
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
kezdő fut-os vagyok, most kezdtem, ezért lesz pár hülye kérdésem. Néztem róla youtube-on videókat, meg itt a topic-oból olvastam és ezeket szűrtem le. Ha elkezdem akkor bukta a jelenlegi squadomnak. ok. Tehát akkor célszerű SBC előtt eladni az összes eddigi játékosomat eladni, ugye? Vagy amikor van a challange akkor az én vásárolt vagy kapott játékosaimat fogom bepakolni, vagy hogyan működik ez?

-
trapedli
csendes tag
válasz
kicsako
üzenetére
Ettől nem kell félni
Pláne, ha lag miatt el sem jutok odáig 
Nem szaggat, egyszerűen késik 1-2 mps-t ... ha legalább szaggatna, azzal még tudnék mit kezdeni.
Építettem új csapatot.... na ezzz az igazi nekem! Nagyon adja!
Eladtam teljesen a Vidal-os teamet, az nagyon nagyon nem feküdt nekem.Holnap délután jöhet egy visszavágó!

-
Meghivott
addikt
Láttátok az új SBCt, a PL árak sose esnek így le... Pár PL SBCre még lehet számítani

-
Rypejakten
addikt
nem, semmiképpen ne költs pakkra. ha nyitni akarsz, csináld meg (okosan, gazdaságosan!) az SBC-ket, a Hybrid Nation-ök / League-ek ajánlottak, ott kapsz pakkot is, coint is, és elfoglalja magát velük az ember.
én nyitottam egy Götzét és egy Delph-et, mindkettő 6k-ért ment el, plusz Lichti, anchor lap, csomó squad fitness + ugye mindenkit hasznosítunk/eladunk.. hirtelen lett +30k-m, úgy, hogy senki 'nagy' nem esett.
-
bajzal
őstag
Most látom, hogy lehet kapni 15 ezres Jumbo pack-ot. Érdemes venni, megéri? Ha esetleg szar játékosok vannak benne, akkor is eladásokból vissza tudok nyerni 15 ezret, nem?
-
trapedli
csendes tag
Srácok... akik megcsinálták a hétvégi Weekend ligát.... HOGY A FRANCBA CSINÁLTÁTOK MEG A SELEJTEZŐT EKKORA LAGGAL???
Folyamatosan legalább 1 mps-et késik... játszhatatlan! A pálya közepén már 2mps-t ....4-ből 3szor már kiléptem, mert egyszerűen nem lehet így lejátszani....
már csak 1 lehetőségem maradt, de így hogy próbáljam meg?!
-
77Guba
aktív tag
Az hogy van, hogy a középső védekező CM-em (Medel) stay back while attacking utasítással center pozícióban ugrik ki? Ennyire nem számít mi az edző kérése?

-
Aguinaga
őstag
válasz
kicsako
üzenetére
Köszi a választ!
Akkor nagyon cseles az eladó, mert 120-ért hirdette meg így Sturridge-et.Hát van egy BBVA csapatom meg egy BPL, de az utóbbiban Martial kölcsönben van, még kb 3-4 meccsig, aztán nem tudom mi lesz. Ha nem találok megfelelő LW-t, akkor lehet, eladom a Sturit is.
Amúgy tudtok ajánlani megfelelő LW-t Martial pótlására?A BPL csapatom 4-1-2-1-2 felállásban:
Fabianski -- Gibbs - Klavan - Zouma - Ivanovic -- Schneiderlin -- Martial - Zaha -- Sigurdsson -- Sturridge - Benteke#3509: Milyen gépen? Driverek frissek?
-
lederhose
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a FIFA17-et PC-re, ma ki akartam próbálni a The Journeyt, azonban a következő problémáim vannak:
- amikor az átvezető videók vannak, az első 2-3 másodpercben van hang, majd utána teljesen elmegy. Ha aktívan én irányítok, akkor ismét van hang, de a következő átvezetőben ismét 2-3 mp hang, és ennyi.
- az átvezető videók néha lefagynak. Egyszer csak belassul a videó, majd teljesen megáll. A vicc az, hogy ha megnyomom a pause-t, akkor a bal alsó sarokban feldobja a kis pause citromsárga pause jelet..magyarán a játék maga talál nincsen lefagyva.Találkozott már valaki ilyen problémával?
Előre is köszönöm!
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Egy gold packból kiesett egy Sturridge nekem. Legmagasabb értékű játékosom lett kapásból, és gondolkozok, hogy eladjam-e. Piacon olyan 50-65k között mennek, ha jól láttam.
Viszont! Találtam egy olyan Sturridge-et a marketen, akinek a képén mintha egy bólya ikon lenne, illetve az értékei is sárgával vannak mobilappban jelezve és sokkal magasabbak, mint a többinek (azt látom, hogy hawk chem. lap van rajta, de az összes többi értéke is magasabb egy tízessel, mint az alap-Sturridgenek).Ez így hogy? -
rvn_10
senior tag
Hello! Valaki mondja már el, hogy mi az hogy UTbe az ellenféll csapatát látva már egymás után 3 szor áll meg a játék és se előre se hátra, csak az alt+F4 és a DNF meg a meccsvesztés... Kinél kell ezt jelezni hogy ez igy egy darab szar???? Ha le printscreenelem akkor meg nem is azt fényképezi amit én látok hanem a Reus os töltőképernyőt...
-
chop
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Es egyebkent hihetetlen, hogy ez a szlalomos gol tortenet a Tactical Defending bevezetese mukodik...
A legdurvabban amugy a passzok sebessegebol latszik, hogy mikor tol a gep es mikor nem. Majd figyeljetek meg.
-
Kristof_94
nagyúr
Láttam 2012-es az ellenfél, mondom ez biztos jó meccs lesz, de amikor megláttam a keretet tudtam mi következik: középkezdés -> sprint --> szlalom és végül gól. Így is lett. Szélen sprinterek, a 2 csatár Martial és Musa, utóbbival 3 gólt lőtt... Nem sok ilyen rohadék ellenféllel találkoztam eddig, a legtovább tartó, legszánalmasabb ünneplések, az összes gól visszanézése. Én mindig röviden ünnepeltem és egy gólt sem néztem vissza. Nem csodálom, hogy milyen sokan abbahagyják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), talán még Kanté-nál is jobb vétel. Nagyon pörög idén.
Nekem közöm sincs 17-ben a szabadrúgáshoz. Inkább odahívom a 2 társam, azt hiszem (R1 és L2?) majd 2 lövőcsel elindulnak és megpróbálom beemelni sorfal mögé. Nem mondom, hogy mindig összejön, de többször, mintha direktbe rávágnám és 5 méterrel kapu fölé lőném.

Vagy minden meccsen így lövöd?
Csak, hogy máshogy kell végrehajtani, mint 16-ban. Ott ugye sprintelhetsz és hozzányomod az L2-t és beveszi, na itt nem. Itt el kell engedni sprintet és újra lenyomni egyszerre a kettőt. De mond, ha tévedek.

ilyen egyszeru.