Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Ez is jól néz ki!
Az a baj, hogy kicsit félek bárkit is venni, hiába van játék vége, mert ugye csökkennek az árak, én meg egy TOTS Kantéra hajtottam, de csak 700k-m van, ő meg jelenleg 1,9 millió, de csak 1 van a piacon. A reális ára szerintem olyan 1,2-1,3 millió lehet.
-
HdRew
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Ma reggel, mikor alig vannak a szervereken, negyed7 körül felmentem, játszottam 4 meccset.
A 4 meccsből 3 rage quit.
Szóval ha jó a gameplay, akkor nincs gond, de nekem nincs arra energiám, hogy lehetetlen időpontokban játsszak. Pedig ilyen "lehetetlen" időpontban azért szerintem nem rossz játékosok játszanak.

De nekem ennyi elég is volt, pont ez a különbség fáj nekem, hogy normális időpontban játszhatatlan a játék.
(#23161) Blashe
Ezt csináltam, 4-4-1-1 felállással játszok, nagyon adja, 88-as Hamsík 8 meccs 14 gól 3 assziszt.

Csak hát a gameplay..
(#23162) Stylerr
Lehet, hogy idegesítő a sírásom, de nézd meg a többi streamert is akkor kérlek. Aki valamilyen szinten is picit komolyabban veszi, látja a hibákat, látja, hogy mik történnek normális gameplay mellett és mik azok a dolgok, amiket már 1 éve nem tudnak kijavítani a fejlesztők. Mdewc is nyomott egy rage-et ellenem, mert délután fél5-kor a gameplay egyszerűen akkora fos volt, és úgy összejött nekem minden, hogy az gusztustalan volt. Nagyon sajnáltam szegényt, tudom milyen érzés. Pedig ha valaki, akkor ő nem gyengén tolja, de nagyon nagyon nagyon nehéz a gépnél jobbnak lenni.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Akkor azok az ellenfeleid nem csinálják jól. Ez már a játék eleje óta op, nem is változtatott rajta az Ea. Ha megfelelő játékos áll ott, a labda megfelelő helyre jön megfelelő erővel és jó ütemben nyomja le a lövés gombot + jó irányba húzza az analógot, akkor elég sok be tud menni belőle, néha még akkor is ha jól ismered ezt és megfelelően védekezel ellene. Próbáld ki, jó variálni a szögleteket, egy kis szöglet, egy a rövidre, egy a kipattanóra, egy a hosszúra, egy be a sűrűbe stb. És akkor kell ám váltogatnia az ellenfélnek.
-
Szigma70
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Attól függ, ki áll ott a röviden.
Sok gólt szereztem így Dzekoval, Germainnal, Perisicel.
De mostanság is bemegy egy kettő, Laca, HiguA másik fele, hogy sok ilyen belövés ujra szöglet lesz, vagy ha nem, akkor is ritka a kontra belőle, mert oldalra vágódik a labda
Sztem
-
HdRew
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Írhatsz nekem bármikor, én is szívesen játszok!

(#23035) Kristof_94
Végül úgy döntöttem, hogy megvárom a WL rewardokat, és abból remélhetőleg olyanok esnek, akiket fel is tudok használni. Ha mégsem, akkor sem bukok legalább szerintem, mert az egekben vannak az árak..
-
Blashe
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
Az első pontod lehet az igazsághoz a legközelebb. Mivel reseteltem a klubot ahova küldtem az 50k-t, azt hihették, hogy vásároltam a coint, ami jelen esetben a fő accom volt. Most kivárom, h mit válaszolnak. Ezeket leírtam nekik szóról szóra és kértem, hogy oldják fel a bann-t. Viszont nincs semmiféle hátrányom ebből, hiszen játszani ugyanúgy tudok. Akármennyi accountot lehet regisztrálni konzolon, csak a fél millás team ami egy kicsit bosszantó.
Annak tudatában, hogy amu is vége van lassan a 17-nek, nem zavar annyira. Amit szerettem volna, azt elértem idén. Már csak FUNolást jelent számomra, már ha lehet ezt élvezni egyáltalán.... 
-
-
Szigma70
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Eröltetni nem akarom, én sem vagyok vele 100% ban megelégedve.
@LedyGyuszi
Akkor kiveszem, egyenlőre megy a helyére Brozovic, az ő helyére meg Marchisio. Vagy beteszem még is Koulibalyt CB be, és mehet Hamsik CAM ba.
Perisic nagyon jó, de teljesen át kellene variálni a csapatot hozzá.Köszi a tanácsokat
-
HdRew
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Mutatok egy új meccset neked, egy mérkőzésen belül megmutatja a játék egyértelműen, hogy kinek is kellett nyernie.
13 perc 10 másodperctől nézd (YT idő) és odahívtam a labdáshoz embert, míg futottam fogni Sont, mert tudtam, hogy ő fogja kapni.. majd Messi hirtelen odalöbböli Sonnak -nekem ne mondja senki, hogy ilyenkor valaki a passzt nyomja- és így már begyalogol a labdával..
Utána van a szöglete, az én Sandróm elfordul a labda elől, hogy ne blokkolja a lövést, míg az én szögletemnél, mikor fejelek, az embere áll a gólvonalon teljes mellszélességgel és NO GOAL.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Erről van szó!

Ha gondolod, akkor tolhatunk több meccset, nem kell vérre menni, simán tesztelhetünk is, örömmel segítek, tudod jól.

Van, hogy 30-40 meccset is bele kell tolni 1 adott csapatba, hogy kiderüljön, hogy mi a gond. Én csak annyit tanácsoltam, hogy figyelj oda a védekezési mutatókra, mert amit linkeltél csapatot és alakzatot, azon átrohannak. A török ilyen szempontból a 4-3-2-1-ben sokkal stabilabb volt, mint a holland, lehet nem annyira labdaügyesek, de a többit meg tudod oldani a támadóval, míg a másiknál csak mennél az eredmény után. A törökkel legalább szereznél labdát.
Amit most linkeltél, az egy jó átmenet, mindenki tud védekezni, de van labda ügyes is, ez a jó irány. Csak kell egy jobb ST.

Plusz azt se lesz mind1, hogy melyik alakzatban fogod tolni. 4-3-2-1 / 4-1-2-1-2(2) / 4-3-1-2 / 4-2-3-1(2)
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Nézegesd akkor a statokat.

Elmondom mégegyszer. Semmit nem jelent a chem lap, ha alapból ratyi védelmi statokkal rendelkezik. Leírom azt is mégegyszer, hogy már többször próbáltam én is javítani ezeket, de nem segít. Ami alapból rossz, azon nem tudsz érdemben segíteni.
De nem vitatkozok, ennyi kihagyással biztos jobban tudod.
Legalább amikor meccselünk, mégjobban megkönnyíted a dolgom.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Mondtam amit mondtam, hónapokat hagytál ki, mégsem adasz a véleményre, akkor miért kérded?

Semmit nem ér az a holland kp, akármilyen chem lapot teszel a védekezésükre. Azt hiszed én nem próbáltam hasonlót? Mind elbukot... Te is bajban leszel, ha nem látsz túl a statokon... de majd meglátod.
-
Yodamest
veterán
válasz
Citroware
üzenetére
Fú aki ezt elszenvedte azzal csúnyán elbánt az EA....

Én meg ezt találtam tegnap:
https://www.youtube.com/watch?v=UtKtd3__8c4Azok gólok gecc...
szerencsére azért ilyen playerekkel még nem találkoztam. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
0 zseton, mivel az összes pakk sbc vagy Wl-ből kapott nyeremény volt
Összesen 169 pakk, az eredmény a teljesség kedvéért:
TOTS Kanté
2 IF Vestergaard
2 IF Batsuayi
1 IF Lux
1 IF Wágner Love
1 motm marlos
1 Cavani
1 Leno
1 Dani Alves
1 Benzemaőket még el kell adnom
+ egy raklap játékos, fogyóeszköz, a quick sellekból kb befolyt 230k -
-
etaclan1984
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Szerintem semmi baj sincs ezzel, legalább elviekben mindenki összerakhatná a számára szimpatikus és szeretett csapatot mivel elég sok a választási lehetőség. Aztán az már más kérdés hogy van pár NON-IF lap ami túl OP és ezért nem nagyon éri meg 150ezret kiadnod Arsenalosként egy MOTM Oxlade-ért amikor abba a poziba ott egy sima 82-es Mane aki szinte mindenkit ver aki PL csapatot szeretne. Ha nem lenne esélykiegyenlítés baromi jól működne az egész.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerencsére azért ilyen playerekkel még nem találkoztam.
Hehehe