Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMDvader
csendes tag
sziasztok szeretnék egy kis segitséget kérni. Most vettem meg a fifa 17 et és a menüben müködik mikor pedig elkezdeném a meccset csak befeketedik a képernyö. A demo simán ment.Nvidia 820m 2gb videókártyám van.Kérlek segitsetek ha tudtok
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha kifejezetten a csatár posztot kérdezed, akkor nálam a center pozícióban, kifejezett erőcsatárként, Zlatan elég előkelő helyen szerepel. Nemcsak fizikailag, hanem technikailag is brutális a faszi.

Más:
Tud bárki bármit az új TOTW-ről? Már ki kellett volna jönniük nem?

-
Aguinaga
őstag
Szia!
Itt linkelte valaki korábban:
De azt mondjátok, hogy offline drafton leviszem Amateur szintre a nehézséget, és megkapom ezt mind?
(Akkor gondolom az ilyen módon nyert pakkokban lévő játékosok maximum minősége lehet a béka segge alatt)
-
gabigyerek
senior tag
Én 13 évig kapus voltam, de nem mondanám ettől, hogy szakmai szemmel írom. A lényeg, (kicsit magamat is fényezem
) hogy amikor engem tanítottak kapusedzők, még az volt a vallás hogy a 16-on kívülre nem nagyon kell kimerészkedni, de én rendre a 16 vonalán álltam és a védők mögé érkező indításokat söprögettem (NB 2-3+korosztályos válogatott szint), de sok savat kaptam emiatt. Azonban elismerték, hogy sokat segítek ezzel.Hogy hogy jön ez Neuerhoz? Ő volt profi szinten az első nyíltan ilyen kapus "stílusban" játszó játékos. Oké voltak vannak legendák (Buffon, Schmeicel, Chilavert, Lama és sorolhatnám) azonban a délamerikai cselezős kapusokon kívül európában mindegyik nagy név ha 16-oson belülre ment a labda akkor felvette kézbe.
Neuer új stílusa nagyon erőteljes koncentrációt igényel, mivel azzal, hogy a pozícióját a kaputól 10-14 méterre helyezi még akkor is ha védekeznek, azzal még a lendülő lábakra is figyelnie kell, a boka állására, hogy rögtön le tudja reagálni, ha mögé akarják ívelni. Ebben ő egyedi. Egy kapust ma már nem a védései alapján kell csak megítélni, hanem a mezőnyhöz hozzáadott értéke szerint. Buffon, De Gea, Navas, Handa védések terén ugyanazt a szintet hozza, az őket körülvevő kultusz más, viszont Neuer amellett, hogy ugyanazt a szintet hozza a kapuban, mezőnyben is besegít. ezért is ő most talán a legjobb kapus.
És elárulom, utálom a tagot mert nem szimpi
De lényegében ez is olyan vita, hogy ha két csatár ugyanannyi gólt lő ugyanolyan szinten ugyanolyan bajnokságban, de az egyik mindig becselezi magát, a másik meg távolról rúgja be akkor melyik jobb

-
kicsako
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A héten csak hétköznap jó max 5ig
jövőhéttől leszek este is. -
77Guba
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem érzem most olyan konzekvensnek a gépet, van, hogy nehezebb semi-pron, mint world classon...

-
Keller16
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Márpedig megnyered, míg online simán kizúghatsz első körben is, ha olyan ellenfelet kapsz. Én csak azért hagytam abba az offline draftot, mert dögunalom és sajnálom rá azt az 1 órát.
-
77Guba
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Semi-pro, nem mertem kockáztatni még online, most jutottam fel 5. divízióba, és ha első meccs dob egy "állatot" alapon...
-
Kristof_94
nagyúr
Akkor ad valami normális csomagot, ha megnyered mind a négyet. Az mindegy, hogy amatőrön vagy világklasszison játszol, a nyereményt ez nem befolyásolja, csak a zsetonmennyiséget, ami elenyésző!
De tegyél vele egy próbát és majd látod! Mondjuk alacsony szinteken is képes megszívatni a gép! A kedvencem az, amikor 1-2 perc hosszabbítás van, nálad van a labda, hajtasz az egyenlítésért vagy győzelemért és lefújja pár pillanat alatt. Bezzeg amikor a gépnél van, akkor az 1-2 perc hosszabbítás már 5x annyi ideje megy, aztán valami véletlen folytán a gép bombagólt szerez.
(#4084) kicsako: Akkor majd holnap délután rád írok és este vagy pénteken megejtjük valamikor. A Barcával szoktam nyomni, de nekem mindegy, felőlem a koreaiakkal is mehetünk.

Shearer azért is kiemelkedő, mert tuti, hogy jó pár évig nem lesz senki, aki megdöntené azt a PL gólcsúcsot!
Rooney van hozzá a legközelebb, de 66 gólt nem fog már lőni 30 évesen. -
77Guba
aktív tag
Offline draft 2 győzelemért mind a kétszer egy gold premium player packot és egy jumbo gold packot adott.
-
zarakisan08
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A kedvenc csatárom Ronaldo szerintem kb. örökre, na nem az a rinya p..., hanem az igazi brazil Ronaldo. Nyilván megszépítik az emlékek, meg minden, de nekem ő a legjobb akit láttam játszani mikor a csúcson volt. Persze Arsenalosként ott van még Henry is.

Kapusok, meg úgy általában nézve bármilyen játékosra azt mondani, hogy a valaha volt legjobb hülyeség. Minden korszaknak megvannak a maga emblematikus alakjai, az hogy kinek melyik játékos a legjobb teljesen szubjektív. Én pl. kapusok közül van der Sar-t szeretem a legjobban, utána Cech jön a sorban (már CFC-s időszakában is). Ettől még elismerem, hogy voltak, vannak lesznek más kiváló kapusok is, és tiszteletben tartom más véleményét is, de nekem is lehet véleményem, amit meg mástól várok el, hogy tiszteletben tartson. Lehet statisztikázni meg ilyen olyan szempontokból nézni, akkor is szubjektív vélemény marad. Speciel Neuert én nem tartom sokra (nem nézek nagyon Bayern meccseket), de összességében fele annyi lövés nem megy a bajnokikon a kapuja felé, és azok minősége se mindig olyan mint sok más csapatnál. Eleve egy jó védelem csinál jó kapust valakiből szerintem. Na de mindegy nem akarom, hogy kitiltsatok a fórumból. Szóval a témában nem fogok többet nyilatkozni.

-
mkbla
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
miért nem érdemes? nem ad olyan pakkot vagy csal a gép? túl nehéz? coinért sem?
majd tervezek venni éves előfizetést és akkor szivesen kiállok majd az itteni kollégákkal ha van rá lehetőség
-
kicsako
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én coopozok veled szívesen. A héten max hétköznap napközben érek rá de jövőhéten már több időm lesz. Nekem is ez a gondom hogy akikkel eddig coopoztam már nem nagyon aktívak.
-
balisz
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A csatérkérdés is ugyanolyan nehéz, ha nem nehezebb, sok csatár teljesen más stílusban játszik. Ezért nem is kéne rangsort felállítani, legflejebb kedvencekrôl érdemes beszélni.
De hogy válaszoljak is: Raúl
Persze nem mint minden idôk legjobbja, csak mint személyes kedvenc. -
-
mkbla
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
sbc? wtf? vannak még ilyen plusz küldik meg marhaságok, hogy pl hozzak össze adott posztokon 4 külön nemzetet meg 50 chemet meg ilyenek, ezekre gondolsz?
offline mennyire nehéz a draft? ott csak pakkokat ad? vagy coint is? Milyen jutalmak vannak ha 1-2-3 csapatot megversz? -
mkbla
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
igen, kb ezen gondolkoztam én is, hogy valami angol v valami nemzet 3-4 osztályt összeszedek és azzal tolom aztán majd lesz valami coin, meg a küldiket letolom... kb igy csináltam a 15nél is...
mondjuk ott mindig vettem pakkokat aranyakat aztán lett jobb a csapat, de most valahogy jobban szervezett és hatékonyabb akarok lenni
vagy inkább toljak fut draftot 15K coinért? az megéri?
Vagy nyitogassak pakkokat az jobb lehet? megéri?
ezt a fejést arra értettem, hogy akkor a ps4re is kell live szerűséget venni mint xboxra? lehet h én vagyo ka rosszul tájékozott vagy tévedek, de ugy tudtam hogy régebben ingyenesen lehetett neten játszani pl ps3-al.
Kristof_94
Jelenleg nálam jelenleg Zlatan a favorit!!! Régebben Batistuta volt a kedvencem, persze Shearer is nagyon jó játékos mint még megannyian mások

-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy kapusposzton nagyon nehéz eldönteni ki a legjobb, inkább arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ki(k) a valaha volt legjobb csatár(ok)?

Nálam Shearer az abszolút favorit, de ez betudható annak, hogy mindig is a Newcastle volt a kedvenc. -
77Guba
aktív tag
Milyen kameranézetben a legérdemesebb játszani? Jelenleg dynamicban játszom, ami nagyon jó a közelebbi helyzetekhez, de így nem látom át az egész pályát...
-
Tényleg, jut eszembe. Valaki emlegette itt a Pro Clubsot PS4-esek körében. Most így, hogy kicsit beleuntam más játékmódokba, már nyitott lennék arra.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
A kooperatív módot szerettem a 16-ban, itt is ideje lenne belekezdeni. Csak akivel nyomtam még nem vette meg a fifát.

-
válasz
vegitossj7
üzenetére
A következő patchig én sem nagyon fogok játszani. Az UT-ba egy kicsit beleuntam, alig játszottam az elmúlt egy hétben, a karrier módot is kipróbáltam a patch után, ugyanolyan szar, könnyű még Legendary-n is és túl sok a gól. Levittem a játék sebességét Low-ra, úgy egy fokkal jobb, de sajnos még így is rossz. Legnehezebb fokozat, és 4:1-re verem a Chelsea-t, 5:2-re az Arsenalt, így semmi kihívás a bajnoki címet illetően.
Ha Buffont éltetted volna akkor még hozzászólhatnál 10-szer még ha hülyeség is, de mivel nem ezt tetted, ezért ne szólj hozzá és szégyelld magad.
Kb -
LedyGyuszi
addikt
offline nyomd a diveket és a kezdő 14 feladatot csináld meg.
coin boostot is talán tudsz már a katalógusból aktiválni.
én csináltam egy koreiai és egy kolumbiai ezüst csapatot kb 5k coinból és velük toltam az offline diviziókat...ui: a fejést nem tudom mire érted, sztem PS-en is fizetni kell a szolgáltatásért...
-
vegitossj7
addikt
Király meg sehol?

Mindenki azt látja jónak, akit kedvel. Nálam Kahn 1995-2000 onnan jó 10 év Casillas, majd az elmúlt években nálam
EnyeamaNeuer a menő. Buffon jó meg minden, de ha a klubhűséget nem nézzükDE AMÚGY NÉZZÜK, akkor szerintem Handanovic is megérdemelne egy kisebb kultuszt a kapusok között...Nekem ennyi volt a témám ezzel kapcsolatban.
Jöhetne már egy patch, valamit csináljanak ezzel a laggal, coopoznék meg UT-znék már...
-
mkbla
senior tag
Üdv mindenkinek!

Újrakezdtem és platformot váltottam!
Még anno a 15-tel toltam x360-on sokat meg UT-t, most vettem egy PS4-et és egy 17-et. Tegnap elkezdtem de csak még a fos bronz csapatom van pár arannyal, 69 ratinggel meg kb 50 chemmel.
A kérdésem az lenne hogy milyen újitások vannak a 15höz képest a 17ben? milyen trükkök stb? mikre kell figyelni? Valamint ahhoz kérnék tanácsot, hogy minél előbb minél jobb csapatokat tudjak létrehozni? (nyilván nem akarok erre pénzt szánni és bevásrolni ea pontokkal meg fifa coinnal holott biztos ez a leggyorsabb és biztosabb módja)
Egyelőre elkezdtem a 10es osztályban aktiváltam 2 nap trial ps networkot de valahogy nekem nagyon laggosnak tűntek a meccsek, más is igy van ezzel vagy csak én? Ez azért érdeklne mert ha ez továbbra is fennáll én nem igazán akarok neten játszani... Vannak még itt ps4-ről játékosok? Valamint nekem ez is újdonság régen nem úgy volt még a ps3-nál hogy eredeti játékot meg kellett venni és lehetett játszani? Most meg már ők is rákaptak h megfejjék az embereket mint az MS az xboxlive-al?Előre is köszönöm a segítséget és az építő jellegű hozzászólásokat

-
Kristof_94
nagyúr
Remélem Gayle kap egy új IF lapot, szombaton 2 és tegnap is 2 gólt szerzett!
Bár akkor már 74 feletti ratinget kapna, szóval arany lap lenne, az meg elég ritka. Az viszont tuti, hogy ha folytatja az eddigi teljesítményét egy szuper TOTS lapot fog kapni!
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mindenki leírhatta 1x a véleményét, sajna valakinek ez sem sikerült / tartotta tiszteletben, hogy zárjuk le. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, hogy ez a téma nem ide tartozik.
Légyszi zárjuk le a témát.
-
LedyGyuszi
addikt
Befejeznétek már végre a melyik kapusnak nagyobb a fütyköse témát? + az ehhez hasonló méregetéseket?
sztem ez nem az a topik...
THx
-
válasz
h_eduka
üzenetére
Az tény, ha De Gea nem lenne, a MU az elmúlt években még Európa Ligás helyre sem jutott volna.

De hogy Neuernél is jobb, azt nem gondolnám. De lényeg a lényeg, ne mondjunk olyanokat valakire (Buffonra), hogy ő a valaha volt legjobb kapus, mert az szerintem szimplán hülyeség, mivel még a saját korszakában játszókból is vannak jobbak nála - akárcsak jelen pillanatban, akárcsak 10 éve.
Amikor tart feléd a lövés, nem számít, milyen múltad van, hány év stb, hanem hogy itt és most jelen pillanatban ki tudod-e védeni. És ebben jelenleg Neuer és De Gea a két legjobb, és az elmúlt pár évben is.
-
h_eduka
tag
Nem szoktam sűrűn kommentelni de most ehhez a kapus témához hozzászolnék.
Szerintem ha nem a komplett pályafutásukat nézzük hanem szigorúan az elmúlt 3-5 évet akkor nálam toronymagasan De Gea vezeti ezt a listát. Annyit tett hozzá a csapathoz, hogy csodálkozok a Madridon, hogy nem vásárolta ki 100 millió euróért mert ahol egy ilyen bravúrokra képes kapus van a védelem mögött ott bármi elképzelhető (kivéve a MU mert semmi koncepció nincs a minden idők egyik legdrágább és túlértékeltebb csapatában mondom ezt MU drukkerként..) DE amikor De Gea a MU-ba került akkor még nem volt ilyen szinten ő folyamatosan fejlesztette magát és úgy ért el egy ilyen szintre. Mindezek mellett szerintem Casillas a legjobb éveiben SE volt top1-es kapus de a top5-ben mindig ott mozgott. Neuer pedig egy zseni kicsit túl nagy egóval szerintem. -
Meghivott
addikt
Akkor most a hétvégire bejutni hány próbálkozás van, heti 4, napi 4, vagy feltételenkét 4?
Köszi -
_adaml21_
őstag
Teljesen egyetértek.
Illetve Pirlohoz: Mindenki ezt a futballk*rva Pogbát istenítette, de másfél éve a BL-döntőbe Pogba nélkül lehet, de Pirlo nélkül biztosan nem jutottak volna el, ő volt a csapat motorja... Arról nem is beszélve, hány megújulásra volt képes pályafutása során, még viszonylag idősen is képes volt egy új kihívásba belefogni, és sikeresen teljesíteni. -
HdRew
őstag
Uhhh srácok, egy ilyenért ne ragadtassátok el magatokat

Azért még Neuernek is sokat le kell tennie az asztalra, bár kétségkívül felnőhet Buffon mellé. Kahn is jó kapus volt, de neki inkább karaktere, tekintélye volt.
Madridistaként mondom, hogy Casillas kicsit túl van értékelve. Igen, fénykorában a legjobbak közé tartozott, de egyszerűen a reflexek kopnak a leghamarabb, és ha valaki vonalkapus, akkor az az idővel csak meglátszik. Azt hiszem 180 centi lehet? Kapusok között elég alacsony...Mennyire Istenítettük Ochoát a 2014-es VB-n, nem? (Így jártam anyátokkalból Ted hasonmás)
Aztán mégsem vitte el egy nagyobb csapat sem, vélhetőleg a kora miatt, és a fentebb leírt okok miatt. (Magasság, reflex.) Pedig azt hiszem pont szabadon igazolható volt akkoriban.Ha valaki ennyi ideig képes a legmagasabb szinten teljesíteni, mint Buffon, és nem csak azért van ott, mert egy klubikon, hanem a teljesítménye miatt is kiszoríthatatlan, akkor megérdemli a tiszteletet.
De Gea is nagyszerű, de még vele is várnék pár évet.
-
77Guba
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi, bíztam benne, hogy ilyen választ is kapok, most Banega is nagyon jó, de mindenképp ki fogom. Néha van olyan érzésem, hogy egy játékos statjai és az ingame játéka köszönő viszonyban sincs...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
+1
már a múlt hétvégi weekend kupa is tele volt sprinthuszárral...

-
Casti98
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
1 meccset jatszottam,lehet faradsag meg minden,de valahogy nem adta,ma lessz ra tobb idom,es meglatom,de az elso benyomas nem volt jo!
-
gabigyerek
senior tag
Na visszakaptam az alapítási idejét a klubnak

Semmi hála vagy valami csak kiírták, hogy javították...vicc
-
majnkopf
tag
válasz
Citroware
üzenetére
Neuer ezt azért tudja megtenni, mert a Bayernben véd egy olyan korszakban (bár mikor nem) amikor szarrá szopatja a Bayern a mezőnyt, reálisan nézve nincs esélyes hosszabb távon hazai fronton ellenük. Kicsit kimozdulnak otthonról már szarba is tudják őket szopatni és Neuer sem játszok védekező középpályást, ráadásul én edzőként már lepadoztattam volna. A kapus maradjon kapus, tanulja meg hol a helye, akármennyire vered a másikat meg játszani akarsz meg meg akarod mutatni mekkora vagány vagy otthon nem kell.. a Buffonos témához. Az elmúlt 10 év top5 kapusa közé sorolható, a játékosok elitjében (topx) gyakorlatilag rangsort sem lehet felállítani, mert annyira kicsik a különbségek, inkább az dönt kit mennyire szimpatizálnak. Ami egyik kapus erénye abban a másik egy picit gyengébb és/vagy fordítva, VISZONT vannak tények, akárcsak Buffon vagy akárcsak De Gea hatalmas bravúrokat hoz és ezzel pontot, pontokat ment meccsenként a csapatának. Akármennyire nem szeretsz valakit (vagy valakit elismerni), de el kell ismerni. A tények azok tények. Én pl. Casillas fan vagyok számomra ő marad a Nr.1 mindig is ettől függetlenül be kell látnom sajnos az elmúlt 3-4-5 éve nem úgy alakult ahogy az jó lett volna vagy amit megérdemelt volna. Talán a kor is hozzárakott ehhez, talán az, hogy ki is csinálták egy kicsit és azok az "igazi" szurkolók is ellene fordultak akiktől a legnagyobb támogatást kellene kapni rosszabb időkben.. nem pedig 2-3-4 baki után kihátrálni mögüle meg küggyék vissza a B csapatba mondatokat skandálni. Buffon a kora ellenére rendkívül karizmatikus egyéniség, irányítója mind az olasz válogatott mind a Juventus csapatának és (szerintem) korát meghazudtoló bravúrokra képes. Jelenleg aktív top ligás kapusok közül top4be sorolnám.
-
balisz
senior tag
válasz
Citroware
üzenetére
Neuer-nek is az a mázlija hogy a világ legjobb csapataiban játszik, de így is sikerül azért párszor egy évben a semmire kirohannia vagy benéznie egy beadást, ennek ellenére a megítélése nem változik. Buffon-nak volt 2 rossz meccse az elmúlt 2 évben, máris azt kell magyarázni kik jobbak nála. Mégis mi ebben a logika?

-
77Guba
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Vazze, én meg azt hittem fejlődök.. Harmadszorra vágtam neki a 6. divíziónak, és ma simán feljutottam, pedig a legdrágább embereim el is adtam. Igaz ma jól működött az elfutunk a szélen szisztéma...Mondjuk én csak 1-2 gólos meccseken nyertem...
-
válasz
Rypejakten
üzenetére
Szerintem De Gea jelenleg a világ második legjobb kapusa (Neuer után) és amiket véd az elmúlt 1-2 évben, ő is említést érdemel...
BTW a játékban is ő a második legjobb.

-
Rypejakten
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Kahn jól helyezkedett, de technikailag képzetlen volt, és sosem volt olyan tehetséges, mint egy Neuer vagy Leno. az ő előnye a hosszú távon fenntartott fizikai teljesítménye volt - mentálist nem is említeném, ezek a bolond, üvöltöző kapusok nálam a vicc kategóriát súrolják.
ezen meg mindig kacagnom kell, elment gyufáért a srác.
Casillas jól röpködött, de ő pont bravúrkapus volt, abban az időben, amikor a Real all attackban volt, védekező erők nélkül a Galaktikusokkal. 5 meccsenként folyamatosan 10 védés, aztán egy potya.
de ő közelít.
Neuer a tökéletes kapus, ha nem ragadtatja el magát, és játszik középhátvédet, de kvalitásait tekintve csak a technikai képzettségében van Buffon előtt.a Tottis-Pirlos részre inkább nem is reagálnék, szomorú, hogy nálad a foci egyet jelent a fifa karrier móddal.
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Nálam most vágtad el magad egy jó időre, elfogyott a türelmem, pedig számtalanszor megkértelek, hogy hanyagoljuk a témát. Nem érdekel a véleményed, pedig sokszor "elnéztem" dolgokat, pozitívan álltam hozzád. Azt csinálsz amit akarsz, innentől ignorálom a hozzászólásaidat és játszanunk sem kötelező. Köszi.
Ezt a témát zárjuk le, semmi köze a fórumhoz. Kérlek ne válaszolj, ha csak nem a FIFÁ-ról írsz. Másnak itt helye nincs, bár megint kifejtetted a véleményed egy olyan dologról, amit már mindenki tud, de senki nem kérdezte. 1 dicséret hangzott el és ez lett a vége. Néha el lehetne viselni ha nem egy angol csapatot emelnek ki.
Számtalan jó BL meccs volt ma is, inkább az jött volna fel...
(A stílus maga az ember.)
-
Én a saját csapatomban Gerrardot (szerintem nem kell bemutatnom) is simán padra küldtem volna jó párszor már a vége fele, hazai nevelés (ami nem mondható el pl Buffonról) és hazai legenda ide vagy oda, sok történet meg tapasztalat ide vagy oda, a színtiszta teljesítményt nézve néha lassú volt már ebbe a 'poolba. Én csak realista akarok maradni, mindig túlistenítik azt, aki már idős meg sokat lehúzott egy csapatnál, akkor is, ha a teljesítménye a közelében sincs már a csúcshoz, de még egyesek fénykorukban sem voltak az élmezőnyben, mégis istentiszteletet kapnak idős korukra.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Több tiszteletet a valaha volt legjobbról.
Bár tőled elnézem, tudom, hogy nem vagy teljesen tisztában ezekkel a dolgokkal.
Bár örömmel törölném ezt a szemétláda kommentedet, amit Pirloval kapcsolatban megengedsz magadnak. De nyugodtan égesd magad.
Mert a Liverpool tele volt jobbnál jobb, nagyobbnál nagyobb tehetségekkel. Szánalmas.
-
válasz
Rypejakten
üzenetére
LOL szerintem meg Buffon nem köthetné meg övékét.

Most attól függetlenül, hogy az egyik kiöregedett, a másik meg tönkrement, fénykorukban jobbak voltak szerintem, meg a mindenféle szavazáson alapuló díjak szerint is.Gyakran túléltetik azt, aki régóta egy csapatnál van vagy nagyon idős és még nem vonult vissza meg stb. (Totti is mennyi istenítést kap)
Pirlón is jót nevettem anno, mennyire szopkodták, pedig amikor a fénykorában volt, még akkor sem volt a világ 3 legjobb középpályása között ő sem, azután meg főleg nem. -
Rypejakten
addikt
válasz
Casti98
üzenetére
srácok ez nem a patch hibája!! valszeg a patch-csel jött a hendihullám, kb. 6-10 meccs és minden megfordul, mindenki bemozog területbe, én most épp ezt a korszakot élem, a "mellékhatása", hogy minden lövésből gól lesz.. előző előtti meccsem 6-5, az előző meg 4-4 lett, úgy, hogy Barzagli meg Smalling voltak hátul, nem kutyaütők.
-
Casti98
tag
Nekem ami tetszett eddig a 17be azt ez a patch mindent tonkretette,fu de elment a kedvem tole,semmi mozgas,eddig olyan jol lehetett jatszani a labdaval most meg allnak a jatekosok,miert EA miert???Inditas megint nuku!
-
mashroom
csendes újonc
Én komolyan nem értem már ezt a kibasz*tt játékot....23 meccs alatt 2 gólt rúgtam mondanom sem kell hogy az összes lose...egyszerűen tehetetlenek a támadások bárhogy próbálkozom, 10-20 16oson belüli kapuralövésből nem találok egy gólt sem persze ellenem 3 kapuralövésből kettő gól lesz, távol állnak tőlem az összeesküvés elméletek de ez már kezd gyanus lenni, 15 óta egy accal játszom az összesben 1 oszályig vittem simán..volt néha ilyen 3-4 meccses vereség széria de 23 meccs ez valami elképesztő...
-
Aguinaga
őstag
Tippjáték?
Kiket vártok a holnapi TOTW-be? -
77Guba
aktív tag
Érik Buffonnak az IF...
-
HdRew
őstag
Igen, már megtettem az első kb. 2 meccs után, amikor 41212 (2)-t játszottam.
Boufal - Musa - Oxlade a BPL, Felipe Anderson - Taison - Lucas pedig a braziloknál nálam.
De ennek így semmi értelme. Addig passzolgatok középen, míg a szélsőm teret nem nyer, és ki lehessen őt ugratni. Ezt megteszem, aztán vagy sikerül csellel vele bemennem lövésig, vagy bepasszolom. Na most ezt én nem nevezném olyan hű de nagy játéknak.
Lényegében egy jó védekezéssel hozni tudod a W-ket, mert 10x alaphangon el tudsz futni, és a nagy számok törvénye alapján egyszer csak összejön egy jó támadás, ami góllal ér véget. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Rohadt jó volt a játékmenet, most meg minden olyan gyors mint a 16-ban... Nem olyan vészes, de nekem jobban tetszett.
Nem mondom, hogy annyira rossz, de újra tanulni kell.
-
Rypejakten
addikt
én őszintén nem értem ezt, a patch előtt is full ugyanez volt a szitu PC-n, papíron nem is csináltak semmit a játékmenettel, én sem érzem másnak, előtte is szét lehetett futkosni a mezőnyt, ha valakinek arra állt fel, meg most is megvan ez opcióként.
vagy konzolon játszhatóbb volt eddig? erre tudok csak gondolni, mert a getdizzy által küldött streamer srác konzolos gameplay-e kb olyan vajsima volt, mint a demo.
-
HdRew
őstag
Ez az új patch egyszerűen rossz.
Tegnap egész jó kombinatív játékot tudtam játszani, jól mozogtak a játékosok is, ma semmi, persze így is jönnek a W-k, de kicsit 16-os feelingje van, cselezhetünk megint orrba-szájba, amit mondjuk szeretek, de valahogy ez a sokpasszos játék jobban illett magához a focihoz is. (Mintha nehezebb lenne kihozni a labdát.)
Pace is back hivatalosan is azt hiszem, 2 felállást játszottam a 16-ban, 4-3-3 (5)-öt a Serie A-val, 4-1-2-1-2 (2) pedig a franciákkal való játékom során.
Próbáltam a 17-ben a 4-1-2-1-2 (2)-t, de haszontalan, mindenki jön majd a szélvészgyors szélsőkkel.
-
77Guba
aktív tag
Köszi, mivel azt veszem észre, hogy gyorsult a játék, most Niang ST-ben van, megvettem Banegat, az első meccsen az ő góljával nyertem 1-0-ra,ügyesnek tűnik, Dybala lesz az tuti, majd ha olcsóbb lesz. Olyan szinten tűnik gyorsabbnak a játék, hogy el is adtam Naingolant, és Cuadrado CM-be a helyére, eddig nem bántam meg, mert elől meghúzza, hátra meg visszaér.
-
Rypejakten
addikt
srácok, van olyan, aki tud ajánédkozni PC-n klubátnevezős itemet? nagyon meghálálnám.
-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nincs rá csapatom, majd talán csütörtökön, követelmények nélkül. De gondolom, hogy nem az igazi.

Plusz nálam az is gond lesz, hogy jön majd pár jobb formában lévő játékos, akivel meggyülik a bajom... Bárcsak megbékélnék a javított játékmenettel, mármint, hogy újra tetszeni fog...Guba: Nálam fontos a pace CAM-be, így Niang van ott. +3 pass és phy lappal. Ha van coin, akkor Dybala, ugyan ezzel a lappal.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nekem be sem tölt az UT, ezért nem is tolom.

-
Meghivott
addikt
Az új SBC nem volt nagy kihívás. Cserébe semmit nem adott.
-
77Guba
aktív tag
Szia! Cam pozícióba kit ajánlanál Serie A-s keretbe? Most Perisic van, aki nagyon jó volt RF-be, de amióta felállást váltottam ő van ott, de valahogy nem az igazi, de csak lehet azért, mert általában a szélső játékot erőltettem... Tottinál nagy probléma lehet a sebesség?
-
MdewC
nagyúr
Hát 6 meccsre volt energiám, nem sok, de most ennyire futotta.
1 döntetlen Tigo kollégával, simán kikaphattam volna, nem tudtam, hogy mire számítsak a patch után.
Aztán 4 win, 1 vereség, sajna megszakad mostanában a Digim, de valószínűleg azt is megnyerem.
2 jó dolog:
- lehet cselezni
- lehet időben lőniGyorsult a játékmenet, ami nekem nem tetszik, nem élvezem annyira a meccseket, több a ping-pong eddig, mint amit korábban tapasztaltam.
Lehet, hogy feküdni fog a játék így is, de a javítás előtt jobban élveztem a meccseket.
-
toome1985
tag
Nem tudom mi bajotok a játékkal. Handi ugye nincs... Az is egyertelmu hogy ha nem nalam, nem a palyan kivul es nem épp az égben száll a labda akkor esélyes hogy az ellenfélnél lesz. Sprinthuszárok? Hát a 90es futásu szelső bizony lefutja a 80as futasu vedőt legfőgképpen ha helyzeti előnyben van. Ez ilyen. Az életben is ez történik nem? Félretéve a viccet. Ez egy pénzeszsák az EA-nek. Nem gondoljátok hogy majd a két szép szemetekért elállnak az üzletpolitikájuktól. Megkapod a mézesmadzagot az elején, jönnek a csalodások invesztálod a pénzt a jobb játék reményében és meg is jöttünk. A hiszékenyeknek és reménykedő tudatlanoknak köszönhetjük eme csodás gameplayt.
-
zarakisan08
tag
Pedig kezdtem örülni, hogy végre kis területen is működik valamennyire a kis rövid passzos játék, 16 is az elején azért tetszett nagyon mert nem csak a pace dominált, de most megint arra kezdünk el haladni. Nem értem miért jó ez... Ok nem vagyok egy nagy játékos, de 3 meccs alatt tényleg feltűnő mennyire visszapattognak a labdák a támadóhoz, és megint csak mennek a speedstereknek az indítások. Remélem tudok majd alkalmazkodni ehhez a játékhoz...
-
Meghivott
addikt
Tegnap két dolgott állapítottam meg:
- a chem számít (nekem): 40-50 közötti chem esetén hiába lőttem gólokat, olyan szinten húzott az ág (öngól, szuper szerencsétlen gól, bennyhill-bukások) hogy nem tudtam nyerni.
- nem szabad feladni: félidőben buktam 0-3ra, vége 6-4 lett ide. -
bab1987
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Teljesen igazad van. Párszor kifakadtam már itt mióta megjelent a játék.
Patch előtt is után is rendszeresen pattog vissza az ellenfélnek a labda. Ami nekem pozitívum h teljesen eltűnt az input lag és a védekezést is kordában tudom tartani végre. Bár még mindig ha olyanja van akkor szépen szétnyílik középen a védelem.
Péntek délutántól hétfő délig 17 meccsen voltam veretlen, elsőre abszolváltam a FUT Champions selejtezőt és 3 osztályt ugrottam FUT divben,
Tegnap este ismét elvágták a fonalat. Előrejáték ismét körülményes stb. stb. stb Vért kell izzadnom még a döntetlenekért is. Fel is függesztettem a játékot 1-2 napra, túl sok volt a jóból.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Tényleg több lett a visszapattanó, mint előtte. (Bár előtte is volt.)
De ez megint nem foci, ez a Fing-Pong 17...
-
kisengi1
tag
Patch előtt 6meccs 6 győzelem, patch után 3 meccs 3 sima vereség 10gólt kaptam 3at lőttem.
Kétszer veszem el a támadótól a labdát kétszer pattan vissza elé a védőim összefutnak, kár hogy így elcseszték. Pedig olyan szépen meneteltem felfelé. Szart sem ér amit eddig játszottam. Kár -
szeby241
csendes tag
Na az új patch nagyon bejön eddig 3 meccs 0-6- os golarány,1 pont,nincs terület játszani,hihetetlen hogy mennyit szopat ez a játèk,ès mègis játszunk rajta.
-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Nem, ez "ugyan az" a javítás.
Amikor kikerült a Title update FAQ, abban is benn volt, hogy a PC az első, aztán a többi. Ez 1 éve így megy.
Elsőre:
Ami jó:
- gyorsabb lövés kivitelezésAmi (nekem) rossz:
- ismét 16-os agyatlan turbó foci
- mindenki gyors, az egész játékmenetet felhúzták, kombinatív játéknak értelme nincs
- gyönyönyörűen pattognak vissza a leszerelt labdák az ellenfélhezKaptunk egy új játékot, ami szvsz rosszabb mint volt.
Tesztelem még, eddig 2 gy és 1 döntetlen, de így elbarmolni ami eddig jó volt... Welcome back 16 sprint.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Macska topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Riasztó topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Salahon 3-4K-t buktam, egyébként jó kis lap az IF-je.)

) hogy amikor engem tanítottak kapusedzők, még az volt a vallás hogy a 16-on kívülre nem nagyon kell kimerészkedni, de én rendre a 16 vonalán álltam és a védők mögé érkező indításokat söprögettem (NB 2-3+korosztályos válogatott szint), de sok savat kaptam emiatt. Azonban elismerték, hogy sokat segítek ezzel.
jövőhéttől leszek este is.

Kb

Tavaly is minden 3. Golja 11-es volt.