- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
Azért ennek a játéknak is megvan a nosztalgikus hangulata. Mondjuk azokból az időkből, mikor még nem volt sárga lap.
Mondjuk azért indokolatlanul kaptam egyet. Az 500 forintos ár amiért ezt a játékot vettem, mlna az is nosztalgikus volt. -
chungee
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De akkor a nyíl is eltűnik, neki a nyíl segít. A szöveg csak bezavar. Csak a nyíl maradjon meg

-
chungee
addikt
Estét!
A 8 éves unokaöcsém kérdezi hogyan lehet eltüntetni a fejen lévő szöveget és csak a nyílat megtartani

-
pulyka jocó
senior tag
-
MdewC
nagyúr
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Itt tudsz support ticketet felvenni az ea-nél, hátha megoldják.
-
MdewC
nagyúr
válasz
pulyka jocó
üzenetére
A két rész között nincs átfedés.
Esetleg ha már megkaptad ajándékba valakitől, akkor többet nem tudod aktiválni.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
66-os szinten vagyok, van egy csomó pontom (196k most éppen), nézegettem a FUT listát, és egy csomo mindennél zöld pipa van, illetve kiírja hogy már felhasználtam elvileg. De az a gond hogy FIFA 17-ben meg konkrétan be se léptem ebbe a menübe, egyet se aktivaltam be, mégis ezt írja. Az lehet hogy előző fifa részben aktivaltam volna, vagy ez hülyeség? -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Fél év után újra elkezdtünk fifa 17-ezni haverral.
A problémánk, hogy akár offline akár online toljuk, a meccsek közben iszonyatosan lelassul a játék.
Van amikor már az elejétől, de legkésöbb a második félidő közepétől mintha lassított felvétel lenne. A ruhák az átvezető videokban remegnek mintha orkán erejű szél lenne.
Jött valami windows frissítés amíg nem toltuk vagy fifa vagy nvidia frissítés?
Neten nem nagyon találtam semmi választ.
Kicsit monitoroztam a játékot és nem hajtja szét magát a gép jobban mint korábban, teljesen normálisak az értékek. Próbáltam többféle videóbeállítást, ablakban, full screenben...semmi változás.Előre is köszi a tippeket!

-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
nemrég kaptam egy Fifa 17-et és elkezdtem játszani karrier módban. ESL2-ben. Most kezdem majd a 3. szezon, Championshipben.
Van egy "Brand exposure" tételem, amit teljesíteni kéne, ez most a legfontosabb prioritás, de nem tudom, hogy kéne. Neten azt írják, vegyek vmi jobb játékost, de erre nem nagyon van keret, főleg a fizetésére. Meg játszak mindíg a legerősebb felállásban, de ezt meg szoktam tenni egyébként is. Mit lehet ezzel kezdeni? Már több saját nevelés játszik a kezdőben, elég jók, és nevetégesen alacsony a fizujuk.
-
RootRulez
félisten
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Akkor vajon eddig miért engedte?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
XBox One-on a FUT 17ben indítanám az online meccset, de azt írja, hogy "Your profile does not have the correct permissions to acces this feature".
Tegnap este még ment, azt tudni kell, hogy nem volt rajta live előfizetés, igazából azt se tudom, hogy csak azzal megy-e, mert eddig sem volt és eddig is ment.
Szóval lehet hogy valami beállítás probléma vagy valóban kellene hozzá az előfizetés?
Köszi: RR
-
Darabokra
senior tag
mennyi live transfer van kb ps4 en fifa 17-ben?
-
Darabokra
senior tag
ez szerintem nem igaz, 2 hete nagyon kiégetett weekend alatt és el is adtam az xboxot a játékkal együtt. Azóta sem hiányzik a fifa 18, vettem egy ps4-et viszont. A 17-el imádtam játszani, a 18-al csak coin és rewardok miatt játszottam, nem szerettem a gameplayt. Szerintem nagyon arcade lett és még durvább a hendi benne online.
-
Helmoras
őstag
Sziasztok!
Régebben 15-16-ban relative sokat játszottam online 5-600 meccs, a 10 ből a harmadik ligában voltam, hogy ez most jó vagy sem mindegy... a kérdésem az lenne most vettem PS4-et és szeretnék rajta fifázni, van még játékos a 17-ben lehet multizni? ( használt játéknak van valami hátránya? ) vagy mindenképp a 18-at kellene megvennem?
Köszi a választ előre is !
Zsolt
-
kisengi1
tag
Összegyűjtöttem megint vagy 20 pakkot, szarabb volt mint múltkor egy darab 83-as inter cam esett aztán ennyi. Kár gyűjtögetni... Mérgemben vettem egy TOTGS Yeddert berakom cam-ba és szét pusztítok mindenkit jövőre,(ha meg lesz még a kezem az éjszaka után).
-
czarp
csendes tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi, a következő lépés az lesz.

-
czarp
csendes tag
Sziasztok. Egy ismerősömnek az Ultimate Team account lockolva.
Minden lehetséges jelszót már megváltoztattam, biztonsági kérdés változtatva, sms-re kapok kódot.
Online tudok játszani, de az ultimate teambe nem akar belépni. Mi lehet a hiba, mit ronthatok el?
Köszi. -
majnkopf
tag
[link] Gépednek megfelelőt leszeded, feltelepíted. Elvileg megoldja a problémát.
-
majnkopf
tag
Bár már itt a 18 és úgy néz ki ennyi volt a 17, legalábbis a nagy többségnek, de nekem nem. Én idén kihagyom, januárig nem lesz rá keret, megvenni pedig csak az elején van értelme, mert mire kibontakozol benne már vége is az évnek
Így egy hónapja újra nekilendültem multiban tolni és végre sikerült megnyernem az 1. osztályt. "Ezzel" a csapattal: [link] [link] Akkori csapatom:
Sterling->Son
Vardy->Gabbiadini
Jesus->Shaqiri
Holebas->Baines
Mendy->Rooney
Kouyaté->Touré
Johnson Jsz

Érdekes azért ez a játék.. elég régóta fifazom mind online mind offline, de 16 után végig azt éreztem ebben a játékban, hogy nem tudom felvenni bárkivel a harcot. Mintha a játék nem igazán lenne partner hozzám. Nem úgy mentek a passzok ahogy korábban bármelyik fifaban és egy jobban tömörülő ellenfél hát.. nehéz dió szó-mi-szó. Voltam korábban 1. osztály közelében, de a nagy részében 14-16 pont, bent maradás és ennyi. Utána visszazuhantam az 5.!! osztályba (ebben nagyon nagy rész volt a játszhatatlan laggos meccs és a töltőképernyő beragadása /tehát várhattam volna az idő végezetéig, de nem töltött be csak alt+f4/ persze az én gyenge teljesítményem is közrejátszott ebben a zuhanásban hiszen az igazsághoz hozzá tartozik ez is). Utána kis szünet majd újra nekikezdtem. Sorra jöttek a győzelmek többször cím közelébe kerültem, de valahogy mindig elmaradt.. 94 perces gólok, kifagyások. para a siker kapujában.. aztán az ahogyan a fenti képen is látszik egy menetelés után csak összejött és még azt sem mondhatnám, hogy nehéz volt.. 2-3 gólkülönbséges győzelmek. Akinek van kedve írjon és tolhatunk meccseket. Nem vagyok egy nagy játékos ha valaki vérre menő profi annak nem leszek szerintem méltó ellenfél

-
Tonchi26
csendes tag
Sziasztok! Valaki esetleg tud abban segíteni hogy miért nem indul a pc-s FIFA 17 nálam? A játékom eredeti, a számítógépem elég erős a videokártya driver a legfrissebb. Mikor rányomok a az indító képernyőn a PLAY gombra nem történik semmi, a feladatkezelőben is látom elindulni de aztán eltűnik magától. Mi lehet a baj? Segítségeket előre is köszönöm.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engedd el már

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valaki?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még mindig aktuális!

-
chungee
addikt
Estét!
Bocsi az off-ért. Fifa 12 visszajátszást hogyan tudom teljesértékűen visszanézni
Eredeti a játékom Origines. -
LedyGyuszi
addikt
bundes csapatosoknak ajánlom IF Zubert LB, CDM, CM poziba is...

-
Jankó7
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom akadt, hogy mikor indítom el a FUT-et, ez a hibaüzenet fogad:
“We are sorry but there has been an error connecting to fifa 17 ultimate team.”Tavaly fel lett törve az origin accountom, az helyre is lett állítva telefonos segítséggel, de az akkori gépemen nem ment még a FIFA és akkor mondták, hogy ha majd új gépen elindítom, hívjam fel megint őket és akkor azt is helyre tudják állítani. Eljött ez a pillanat, csak pont nemrég megszűnt a magyar segítségnyújás az ea-nél, így nem tudom felhívni őket.
Valaki tudja h manuálisan is helyre lehetne-e állítíni, topicot írtam de arra kitudja válaszolnak e.
Előre is köszönöm a segítséget! -
dracox
addikt
válasz
ThomBoy101
üzenetére
Szerintem valami Bug lehet.
-
Clapaucius
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
PÜ

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valaki?

-
dracox
addikt
válasz
ThomBoy101
üzenetére
Érdekes, mert nekem sem rakja be az Arsenalba. Átrakom a Lyon-ból utána még tudom pakolgatni kezdőként, de kick off-nál már nekem sem érzékeli az átigazolást. Lyonban van még mindig......
-
ThomBoy101
csendes tag
válasz
dracox
üzenetére
Annyira nem érdekes számomra, mert amíg kutyaütő szinten tolom bőven elvagyok ezzel, mivel Premier League és főként Arsenal játékosokkal van tele a csapatom más meg nem kell.
Viszont ma délután átraktam Lacazette-et az Arsenal-ba, látszik is, hogy ott van, viszont ha egy Kick off meccset akarok játszani akár a gép ellen akár a gyerekkel nem tudom berakni a csapatba, mert se a kezdő, se a csere játékosok között nem látom. Mit rontok el?
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Van akinek még vannak nagyobb értékű játékosai a 17-ben, főleg Serie A?
Szívesen vennék párat áron alul! 
-
dracox
addikt
válasz
ThomBoy101
üzenetére
Szerintem már nem fognak hozzányúlni a 17hez igazolasok és pakkok terén sem. Itt a 18 a 17nek lecsengett az EA részéről. Ami van abbol kell gazdalkodni.
-
ThomBoy101
csendes tag
válasz
dracox
üzenetére
Köszönöm a válaszod. Ha jól értem akkor a jövőben a pakkokat még frissítik az átigazolásoknak megfelelően, de nem lesznek promó pakkok 125 meg 150 pénzért?
A másik esetben pedig offline szoktam játszani a gyerekkel, így ő is bepakolhatja az átigazolt játékosokat és én is.
-
dracox
addikt
válasz
ThomBoy101
üzenetére
Amikor átigazolt az Arsenalba akkor adott ki az EA arsenalos Lacazettet. Aztán akik kinyitották feldobták piacra ezért van Lyon-Arsenal Lacazette a piacon.
A lyoni Lacazette idővel drágább lesz, mert olyat már nem lehet nyitni ergo egyre ritkább lap lesz a francia bajnokságban míg arsenalost bármikor kidobhatja egy pakk.A kick off meccset, ha offline játszod csak akkor jeleníti meg az átigazolt játékost. Online nem, mert akkor mindenki egybe rakná a legjobbakat és úgy csapatná. FUT mód ingyen.

-
#TOTTI
őstag
válasz
tothpisti21
üzenetére
Az elment sajnos. De figyelmeztet is.
-
tothpisti21
csendes tag
üdv, segítséget szeretnék kérni, nemrég kezdtem játszani a Fifa 17 Ultimate Team-ben, olyan gondom van hogy van az a csapatépítős dolog squad challange...
namost ott kiraktam egy full arany csapatot azokat a játékosokat mind akikkel játszani szoktam, és utána szőrén szálán eltűntek mármint a kezdőcsapatból és sehonnan nem tudom visszahozni őket

létezik erre valami megoldás, vagy arra a csapatra keresztet vethetek?
-
ThomBoy101
csendes tag
Ma kipróbáltam egy dolgot, de csak fél eredményt értem el.
Tudtam transzferrel játékost mozgatni két különböző ligában játszó csapat között (Lacazette-et átraktam az Arsenalba), meg is jelent ott és eltűnt Lyonból. Ezt követően megnéztem mi történik ha egy kick off meccset akarok játszani az Arsenallal, de ott nem láttam a squadban, tehát fogalmam sincs mit csináltam, mire jó ez.A másik furcsa dolog amit nem értek, hogy FUT-ban gondoltam megveszem. Erre Lyon játékosként és sokkal drágában néhény Arsenal játékosként is felbukkant. Hogyan lehetséges ez?
Annyit kell még tanulni... -
sz_abika
addikt
Fú, az elmúlt heti Fifa 18 után, annyira simán ki fogok hullani DIV1ből mint a pinty. Gyakorlatilag nem tudok gólt lőni se

Viszont jó lenne a kettő gamet vegyíteni jobban, mert a 18 nyúlós lassúságát kéne kicsit felpörgetni, de a 17 pass interceptiont meg a 18aséval felcserélni és tökéletes kombináció lenne nekem.
-
ThomBoy101
csendes tag
válasz
rosscowka
üzenetére
Látom nem csak én vagyok apukaként itt.

Én úgy vettem a rutinos srácok válaszából, hogy nem lehet csak ha megveszed a 18-at, az UT-ben viszont kezdhetsz mindent előröl. Én emiatt valószínű leteszek erről, elleszek Lacazette nélkül a gyerek ellen, UT-ben pedig azt veszek meg akire van pénzem. -
rosscowka
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A nyári átigazolások után pár játékost át akarok rakni az új csapatába. Láttam erről egy videót, ami "reset all squad" lépéssel kezdődik. Kérdésem, hogy ez mit okoz a játékban? Mármint törlődik az eddigi pontjaim, elért eredmények, vagy a FUT csapatom?
Igazából nagyrészt csak a gyerekkel játszunk egymás ellen vagy a gép ellen és aktualizálni szeretnénk a csapatokat.
Előre is kösz!
r -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ennyire.kihalt? Azért PSen még vannak a marketen bőszen
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok! Valakinek vannak még PC-n elfekvő játékosai pl. a Seria A-ból? Szívesen megvenném licitben!
-
TBMC
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
uuu köszi, ezt nem is tudtam basszus

-
Szigma70
addikt
Srácok
1 gépen, egymás mellett ülve 2 joyal nem lehet coop seasont nyomni? Akkor az ofline meccseken kívül egymás ellen mit lehet ketten játszani egy csapatban?
-
nyervi
aktív tag
17-re már MM sem lesz? ennyi volt, aki még valamit akar az vegyen 18-at?
-
kicsirobi
tag
Na. Működik a Webapp. Gondolom már egy páran szét is nyitottátok a pakkokat

A legjobb nyitásom egy Salah ( Liverpool)
Na de a kérdés.
Ha PC-n is, és PS4-en is megvolt a Fifa 17, akkor miért nem tudok vajon mindkét platformra nyitni?
A 17-es webappon tudtam váltani platformon. Itt nem -
TBMC
addikt
elpackeltem több mint 800.000coint az imént. 1 értelmes játékost nem kaptam kb

-
chop
őstag
válasz
Garsza
üzenetére
"This year, Xbox and PC (through Origin Access) players with will be able to play the game days before the release of the Icon/Ronaldo editions. The official launch date of the EA Access window is set for the Thursday, September 21. However, there is good reason to believe that it will come out in the late evening of the 20th. EA Access has typically launched earlier than the official launch date. For more details on the possible launch date, check out our article covering a predicted September calendar for FIFA 18."
Tavaly volt 10 oras jatek, nem emlekszem, hogy pontosan mikortol indult, de biztosan volt, mert mar megjelenes elott jatszottam vele.
-
Expendable
aktív tag
válasz
Garsza
üzenetére
Ne a játékon belüli nézd (mármint az adatlapján belül), mert az is fog tudni vele 10 órát játszani, aki nem rendelte elő, de van access-e. Ott csak azt a dátumot látod, hogy access nélkül mikor tudnál vele játszani.
Amúgy a hírek között írják, hogy a 10 órás próba 09.21-től lesz elérhető. -
Garsza
veterán
válasz
Expendable
üzenetére
Van origin Access -em. És nálam a game azt írja csak 26. lehet vele játszani. És 22. lehet előtölteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk azért indokolatlanul kaptam egyet. Az 500 forintos ár amiért ezt a játékot vettem, mlna az is nosztalgikus volt.

Így egy hónapja újra nekilendültem multiban tolni és végre sikerült megnyernem az 1. osztályt. "Ezzel" a csapattal: