Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
igen van 1-2 érdekes benne

az united eléggé OP lenne az biztos
tavaly olyan szeptember első hetében jöttek ki a hivatalos ratingek -
BMS
őstag
több oldalon is láttam
szerintetek?? 
-
sagem
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ok, ez tényleg király, de a friss Gamescom gameplay..hát..nekem alig különbözik a 16-tól..
-
_adaml21_
őstag
válasz
sityuka80
üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy ismerni kéne a gép többi komponensét is, hogy megfelelő választ adhasson.
Erdemes 8 gigával nekivágni a játéknak (főleg a mai memóriaárak mellett), de sanszos, hogy nem (csak) a memo lesz a szűk keresztmetszet.Cuad jobban is illik a Juvéba, mint a Chelsea-be, jó lenne, ha visszavinnék. Csak azt nem értem, miért nem adják el véglegesen.
-
sityuka80
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Üdv.
Tehát a válaszod nem? -
HdRew
őstag
Én Depayt simán lefokoznám az utóbbi éve után, és csak 3 csillagos skill moves-ot adnék neki, az meg nagy érvágás lenne szerintem, bár balszélső van egy pár, Sterlinggel, akár Martiallal jó lehet ez. (Szerintem Marci megkapja majd a 4*-ot.)
Higuaín ha megkapja a 4 csillagot, akkor jó, különben nem használnám.
Nagyon kis OP csapat lenne ez.

-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Ez még csak 1 skicc...

Viszont le vagy maradva pár körrel a kolumbiai ügyében, egyrészt keretben sem volt a kékek első meccsén, ráadásul egy 4 milliós kölcsönvételről ír a sajtó. Mi akarjuk, a kékeken múlik. Az olasz mercato ilyenkor még csak takarék lángon van egyébként, néha az utolsó 3 napban, vagy 31.-én az utolsó 3 órában több esemény történik, mint egész augusztusban. Majd kiderül, ezen a nyáron bármi megtörténhet.

-
_adaml21_
őstag
Hű, micsoda tervek, már ilyen korán!

Szerintem azért jobbszélre keress valami más alternatívát, mert én mindenhol azt olvastam, Conte ragaszkodik a kis rasztához.
Talán majd Felipe Anderson kap egy 81-82-es RW lapot, az tökéletes lesz ebbe a gépezetbe
Shaw szerintem kap majd egy kis upgrade-et (bár a mostani lapja is király, OP elég rendesen), Depay szerintem downgrade-et kap, gyengusra sikeredett ez az első idény.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azért Pogbat csak beépítem a Juve-s keretbe. Valahogy...

Sztem nagyjából össze is állt a 17-es keret, max néha Dybalat feltolom ST-be. (Annyi kell csak, hogy Cuad-ot újra kölcsön tudjuk venni.) Ha nem akkor vmit a sima 4-2-3-1-el kell variálni és bízni benne, hogy Pjaca OP silver lapot kap.

-
eM'82
addikt
bakker, ez mekkora: "There are more ways to compete against your friends in FUT 17. For the first time ever, your opponent can download their FUT squad to use in a local offline match. The couch bragging rights are at stake in FUT 17!"
Ezt hiányoltam piszkosul a Fifa 16-ból, miután rákattantam a FUT-ra.
Plusz ha lesz benne teremfoci is, akkor már most akarom
. -
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sőt, ezek a srácok egy csapatban is lehetnek. Mondjuk egy 433(4)-ben, Depay-Ibra-Mahrez csatársor, mögötte CM Pogba, CAM Ben Arfa, másik CM meg mondjuk Matuidi (hyperlink Ben Arfaval), onnan meg valahogy biztos fel lehet építeni full chemre.
Bár az is igaz, nem lesz egy olcsó csapat így
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pogba, Ibra (ő főleg) megérdemlik, Ben Arfának eddig is volt, Depay, meg Mahrez, hááát nemtom. Depaynak asszem volt 14-ben, 15-ben elvették tőle, nem tudom mondjuk, hogy most épp mivel érdemelte ki.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Csak amiatt szerintem sem éri meg. Sok dolog miatt persze jobb a PC, ha kell munkára vagy bármi másra.
-
Chereiose
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az a baj nem csak a csalók, hanem eleve a kevés játékos nekem nem tetszik. Transfer marketen is sokkal kevesebb eladó dolog van, mint konzolon. Egész olyan kihalt gépen, látszik, hogy a konzol az "otthona'".
-
-
Chereiose
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jó igen ott észrevettem a PC-hez képest rosszabb teljesítményt, de nem nagyon érdekel, főleg ha az árakat nézzük, egy pc amin elfut rendesen ahhoz kell azért 200K, konzolt meg nyomott áron lehet szerezni.
Persze kinek mi, én se vagyok hatalmas konzol fan, PC-m is van 16-ot még azon toltam, de jobban tetszik xbox-on.Új NEO-ra vagy Scorpio-ra meg szerintem nem érdemes várni annyira (ha olcsón beruház az ember egy jelenlegire), még több mint 1 év mire jönnek gondolom.
-
elod22
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
De mi a baj a 30 FPS-el? 24 felett már folyamatos képet látunk.

-
elod22
senior tag
Közben én is nézegettem használtam és láttam egy-két példányt egész jó árban. Egyelőre nem ugrok bele a vásárba, aztán ha kijött a FIFA és jók lesznek a visszajelzések, akkor még megfontolom.
-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Használtan lassan a feléért is találsz és sokkal jobb élmény azon játszani, fifában pont nincs különbség a PC-s verzióhoz képest, 60fps 1080p-ben megy.
bab1987: Szerintem sok értelme nincsen az újnak, persze ha van rá kereted és most akarsz venni akkor igen, mert azért majdnem fele akkora, beépített táp, stb. Viszont ha ezek nem érdekelnek és még a pénzt is sajnálod rá kicsit, akkor jobban ajánlok egy használtat, vagy boltból felújított 500gb-os verziót, fele annyi pénzért.
-
elod22
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Csak az a gond, hogy már a 16-os is határeset volt a laptopomnak (i5 Sandy bridge + Geforce GT 540m). A 17-es nagy valószínűséggel már nem futna el, s akkor egy évig nem játszanék szinte semmit, mert a 16-os elég komolytalan lett, már most szinte alig játszok vele. Új laptopra pedig nincs most keret.
Mondjuk nincs semmi garancia, hogy ez se lesz tönkretéve a sok patch-el és pár hét után lehet meg is bánnám, hogy annyi pénzt fektettem bele.
Nem egyszerű döntés és csak este 12-ig él a kedvezményes ajánlat.
Racionálisan belegondolva nem venném meg, de sokszor érzelmi impulzusok alapján dönt az ember 
-
vegitossj7
addikt
Ha low grafika alatt akarsz játszani, rendszerint 30 fps és 720p-n, drágábban, toxicabb community-ban, akkor a konzolt ajánlom.
Én azért megvárnám a PC-s coincsalókat, Frostbite más engine, a Fairfight alap minden játékában, ami épp a trainer elleni védelem főleg, és a szervert védi az ilyen behatások ellen. Eddig még 2010 óta ugyanazt a programot használták a csalók, az engine miatt. Ignite alatt is.
Ha lesz csaló PC-n (nem az abszurd "direkt gyorsabban fut, stamina csalás" meg egyéb hülyeségek, akkor is a PS4-et ajánlom. A Legend lapok ugyanazok, mint az IF Aguero és társai. Csalás és befizetés nélkül sose lesz neked...
-
sityuka80
tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek elvinné a 17-et is 4gb rammal?
Köszönettel. -
elod22
senior tag
Sziasztok! Látom pörög már rendesen a topik!

Kedvezményes áron (ma estig van a promóció) tudnék venni Xbox One-t és az lenne a kérdésem, hogy mennyi lenne a Live egy évre. Megérné úgy is, hogy nem terveznék más játékokkal online játszani? Kb. 65k forintba jönne az új konzol, szerintem ez elég alacsony ár. Csak az a baj, hogy a játék is elég drága, meg nem tudom mennyibe kerülne még az Xbox Live Gold (a Microsoft oldalán nincs feltűntetve). Viszont ott vannak a legend lapok, azok is elég csábítóak, meg coincsalók sem lennének konzolon.
Akinek PC-je van váltana ennyiért?
Köszönöm a válaszokat! -
_adaml21_
őstag
Na, ma volt időm belenézni az egyik videóba.
Azért ezek az EA-s srácok értenek a hatásvadászathoz... A trailerbe belerakták a Blur - Song 2 című számát (a játékban is benne lesz), ami a FIFA '98 ikonikus zenéje volt (nem mellesleg az egyik legjobb brit rockmuzsika a mai napig, annak ellenére mondom ezt, hogy a legkevésbé ez a kedvenc műfajom). És hát pont a '98 volt az első FIFA, amivel játszottam 7-8 éves fejjel...
Na, szóval, engem már ezzel is majdnem meg tudnak venni kilóra - gyanítom, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
-
Chereiose
addikt
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Nekem eszemben sincs konzolt venni jelenleg, így vagy megveszem PC-re vagy nem Fifázok. Akármennyire nem tetszett a 16, így is sok időt beleöltem, el voltam vele. Szóval 99,9%, hogy még így is megveszem. Pedig kétszer annyit kéne adnom érte, mint a 16-ért adtam előrendelve...
-
-
LendvaiFeri1
veterán

-
fidorr
csendes tag
Sziasztok!
Ha jól emlékszem, tavaly volt sz arról, hogy a origin fiókot platformok közt meg lehet e tartani? Sajnos már nem emlékszem, hogy mi lett a végeredmény.....
HA minden jól megy, váltok pc-ről - Xbox-ra ha van valakinek információja, tapasztalata írja már meg légyszí, hogy megtarthatóm e a jelenlegi tapasztalati pontjaim, nevem stb....
-
_adaml21_
őstag
Hát, a francba, ez bitang jól néz ki, lassan nem marad kétség, meg kell venni megjelenéskor.
Ha jól értem akkor, a Div 1-10-et nevezik át ilyen Elite, meg ilyenekre? Meg mik ezek a Weekend league-ek? Sajnos videót nem nagyon van időm átnézni, valaki egy írásos összefoglalót nem akar linkelni/írni? LendvaiFeri?

MDewC, nem váltasz Xboxra? Alex legend....

Én azért még titkon bízom abban, hogy megnyirbálják a csalókat PC-n, de a szívem mélyén tudom, hogy mire számíthatok....
-
drachoHUN
senior tag
Nem semmi előrendelői ára van PC-re...

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Olyan feje fura van ennek az embernek, mintha egy konzervuborka és egy Julio Cesar keveréke lett volna a felmenői között. A monitorom több mint 100%-át elfoglalja.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
bab1987
tag
Tök mindegy h gyalulják át az egész FUT-ot ha a csalókkal nem akarnak/tudnak mit kezdeni. Mindegy h Div 10 vagy Silver2.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na.

Akkor eljött az ideje, hogy CR után Messit is kipróbáljam, ez a szőke haj nekem nagyon adja.
Nagyon Simon Főnixes! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
menyhartlevi
aktív tag
Nekem ez most nagyon bejön!

Ez az új játékmód is érdekesnek tűnik.
Mondjuk lehet, hogy ahhoz, hogy ott bármit elérjek jobbnak kéne lennem... 
Akkor szerintetek lesz valahol majd arra lehetőség, hogy mikor kijön megvegyem 10k alatt?

Citroghost: Én úgy értelmeztem, hogy majd bejelentik, hogy ki lesz abban a squadban akikből megjelenik ilyen kártya... Szóval én sok emberre nem számítok.
Mondjuk lehet félreértettem és ez hülyeség.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Most magyaráznak valami olyat, hogy a lapok hétről-hétre változhatnak attól függően, hogy a játékos hogyan teljesít élőben. Azt nem értettem, hogy ez bizonyos kártyákra vonatkozik-e csak, vagy mindegyikre, de a lényeg, hogy amire ez érvényes, abból érdemes venni az elején, akire számítasz, hogy élőben jól fogja tolni, mert akkor egyre jobb lesz a lapja.
-
bab1987
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez lehet leülteti a videokarimat. (Bár a BF4 még jól futott) Gondolkozom h inkább Xboxot kellene vennem pc fejlesztés helyett.
-
LendvaiFeri1
veterán
Football, Powered by Frostbite - FIFA 17 Official Gameplay Trailer
szerk:
ÁÁÁá, ez valami kegyetlen...

Messi, mi lett veled?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LendvaiFeri1
veterán
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Emlékszem, tavaly nagyon nem nyerte el elsőre a tetszésedet a 16 design-ja, de ez szerintem most pöpec lett!

Kicsit talán túlontúl minimalista is, nehezebb megkülönböztetni a non-IF lapokat az IF-ektől. Mondjuk a kép úgyis más lesz rajtuk, szóval az majd segít. -
LendvaiFeri1
veterán

-
_adaml21_
őstag
Nem hiszem, hogy PES-eznék is FIFA mellett, nincs időm mindkettőre. Ha hirtelen nagyon sok szabadidőm lenne, előbb állnék neki Football Managerezni, a régi Championship Manageres időkből igen szépek az emlékeim

LendvaiFeri1: csak ki lehet kapcsolni valahogy az üzeneteket

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szerencsére PC-n nem tudnak ilyeneket küldeni. Legalábbis tudomásom szerint.

-
_adaml21_
őstag
Én idén adok egy utolsó esélyt a PC-s FIFÁnak, legfőképp azért, mert a következő 1 évben még nem is lenne lehetőségem konzolozni.
Azonban ha a helyzet változatlan, én húzok Xbox One-ozni... -
kicsako
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
14ota elso osztalyban 10bol 9 ellenfel coin csalo(azaz legelejen megszakad a meccs), iden mar van valami dczteto hack is. Leallitja a meccset az ellenfel aztan par masodperc mulva kiirja hogy megszakadt a kapcsolat es megkapom veresegnek. Ezert nem fogok idegeskedni utben.
FM azert teljesen mas, egy jobb karrier mod elferne mar a jatekbanHuzom a szam hogy minnel olcsobban akarom megvenni, de a lenyeg hogy indulas napjan mar tudjak vele jatszani. Egyetlen jatek amivel sokat jatszok, nem szeretnek varni hogy megjelenes utan lemenjen az ara.
16ot 12ezerert rendeltem elo szallitassal ajandekkal egyutt. Nekem megerte.
-
vegitossj7
addikt
Hát, ehhez csak gratulálni tudok, mikor itt az FM ha karrierezni akar az ember... De mind1.
Ha talál az ember 10k HUF alatt Fifát, szóljon, de más esetben SOHA NE RENDELJEN ELŐ JÁTÉKOT ember, főleg AAA-t. Tapasztalat. Division 20k-ért...
Te is jobban jársz, a játék is jobb lesz később stb,stb...
Én a 16-t előrendeltem kemény 9800 hufért, 900 órával aszondom oké. De a mostani árak mellett nem szabad.
Ha mégis bátor/hülye az ember, akkor várjon vele, legutóbb is uccsó 2 hétben volt értelmes akció rá.
-
kicsako
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Marmint mindenkit erdekel a karrier mod es csak akkor ut-zunk ha mar meguntuk?

14ota nem ut-zek. Semmi ertelme a sok hacker/coin csalo mellett.
Valaki nem tudja hol tudnam legolcsobban elorendelni? Eddig g2a a nyero, de ha valamelyik boltban lenne ingyen kiszallitas+ajandek(16hoz polot kaptam) akkor bevallalnam azt az 1-2ezer tobbletet. -
LendvaiFeri1
veterán

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönjük!

-
sagem
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy a motorváltás magával hozza e az ultrawide felbontások támogatását.
-
Kristof_94
nagyúr
FutHead tesztelte a karrier módot: [link]
-
LendvaiFeri1
veterán
-
BMS
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
na azt hiszem itt az ideje abbahagyni a cs-t és visszatérni a fifához

-
LendvaiFeri1
veterán

-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Azért, mert a csávó elmondta a végén, hogy fake is lehet, de valószínűleg valódi kiszivárgott.
Időközben hivatalosan is felkerültek a képek, szóval valódiak voltak.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezaztánajáúkírdís.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Értem én ezt, de miért kell kérdésnek beálllítani?
Az meg a másik, hogy aztán senki nem tolja vele, csak ha már megunta az ember az UT-et. -
LendvaiFeri1
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Azt nem értem amúgy, hogy a FIFA Street miért nem jelenhet meg PC-re is... Pedig annyira játszanék vele, de nem fogok miatta konzolt venni. Ugyan ez a helyzet az NHL esetében is.
Amúgy ennek az 5 játékos (?) módnak örülnék, persze kispályán.
-
szupersanyi
aktív tag
Gamescom FUT Stream
2 új FUT játékmód lesz. Remélem tényleg 2 teljesen új, nem csak javítanak pl. a Drafton. Egy Five-a-side, kicsit FIFA Street szerű módnak nagyon tudnék örülni nagyon tudnék örülni. -
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Sztem egyébként is, sok csapat erősödött a nyáron. Érdemes lesz nézni a BPL-t, és a BL-t is. Meg persze sok más bajnokságot is.

-
szupersanyi
aktív tag
MU játékosok
Memphisnek rohadt nagy lett a szeme -
LendvaiFeri1
veterán
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Rivaldooooooo!!! Állat. Na végre!

Anno nagy kedvencem volt.Ezeket csak pakkból lehet majd megszerezni első körben, nem?
Mennyire szép is lenne Legends Kubala, vagy Puskás... -
LendvaiFeri1
veterán
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez amúgy mi? Mert ebből nekem semmi nem derül ki.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
szami777
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ha megvan a laptop már, próbálj ki más frostbite motorú játékot
Pl Bf4, emlékeim szerint annak volt ilyen gépigénye, de ha mondjuk egy sw battlefront elmegy, vagy az uj nfs, nem lehet baj. (mindhárom általam említett játékot ingyenesen kipróbálhatod originen)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Spórolós topik
- iPhone topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)