Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

Köszi Skacok! :)

Örülök, hogy vissza jeleztetek. Azóta 3 meccset toltam, 1 db IF és 2 db IF játékossal a 2 keretben, igazából most olyan, mintha téglákat vettem volna a vállakról, szóval lehet, hogy fordult a kocka, pedig "csak" 1 IF-el van kevesebb a keretben... Ezzel nem akarok mondani semmit, csak ez van. (Az első meccsen csak kapufák voltak és meg is szakadt a meccs 0-0-nál, de a kapufák aránya 3-1-ide, ziccerek maradtak ki, felvettem ezt a meccset is... :D)

Most azt érzem, hogy folyékony a játék, de hátul egyáltalán nem érzem a magabiztosságot a keretben. Na mind1...

Ha van rá igény, akkor teszek fel még meccseket, persze amik érdekesebbek, szívesebben rakok fel teljes meccseket, amiken minden látszódik, hogy mi történik, mint mondjuk csak a gólokat, persze ezt most megosztom veletek, ez még az előző videó előtt készült, hivatalosan ez az első videóm, egy gól összefoglaló... :D (Egy első osztályt megjárt játékos ellen, szóval lehet, hogy velem volt a játék, nem tudom, de van ilyen is.) Gól összefoglaló.

Szóval ha van rá igény, akkor néha teszek fel teljes meccset, amin történik valami tanulságos dolog, akár védekezésben/támadásban/belenyúlásban, vagy valamiért nagy a tétje.

:R

Új hozzászólás Aktív témák