Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz castiels #8533 üzenetére

Pont tegnap szereztem egy olyan gólt, hogy a kapufáról a kapus háta mögé pattant a labda, aki ekkor szó szerint hátracsapott a kezével és beütötte a labdát a kapuba. :DDD Ha nem látom, nem hiszem el.

Más:

Korábban írtam, hogy nem éreztem, hogy segítene a hendi az alacsony értékelésű olaszokkal, viszont tegnap a 83-as BPL ellen összedobott egy iszonyú gyenge, full non-rare csapattal. Chemistry ötven valahány volt, még azt a nevet is adta nekik a gyerek, hogy "Tards from packs". :DDD

Hihetetlen, minden kapuralövéséből gól született, amikor támadott, a védőim teljesen használhatatlanok voltak, nem tudtam velük csinálni semmit. Pedig nem kombinálta túl, sima szlalomozás, bármiféle skill move nélkül.

Viszont én is tudtam gólokat szerezni, volt olyan pont, amikor 5-3-ra vezetett, sikerült megfordítanom a 60. perc körül 5-6-ra, ekkor rage quit-elt. De ha van türelme, akkor a meccs alapján lehett volna akár még 10-8 is a vége oda...

Lehet ki kéne próbálni nekem is egy ilyen non-rare csapatot, a karácsonyi pack-okból úgyis van egy csomó eladhatatlan játékosom, akiket nem használok semmire.

Új hozzászólás Aktív témák