Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

SIKERÜLT feltölteni videót!!! :C

Ígérem lesznek később gólok is, de ezt nézzétek meg (tudom, hogy első videónak gáz, de ezt látnotok kell!)

Az elején látszik, hogy sima GIGI és SIF Kurzawa az új érkezők. :DDD

Annyi kiegészítés, hogy annyi a hiba a cseréig, hogy 5 meccs alatt nem csinálok ennyit, de majd meglátjátok, avatott szemmel nézzétek, van itt minden, mint a búcsúban! (félre szerelések, rossz emberváltások, félre fejelések, labdakezelési hibák, elkésett szerelési kísérletek, rossz helyezkedés, le nem fújt szabálytalanságok, ember összeakadások, minden ütemet tévesztett, csak nyomozom a labdát, gyakorlatilag nem az történt, amit nyomtam, például 2:46, kapus rossz helyre gurít ki, vagy 2:58 nem passzol Matuidi, stb...)

Van 1-2 megállítás is, bíztam abban, hogy enyhül a lag, kontrollert is kikapcsoltam párszor, de nem segített!

Aztán 4:27-nél, a cserénél sok minden megváltozik. Figyeljétek! (passzok, szerelések, helyezkedés, cselek...)

Tudom, 15 perc hosszú, de egyben nézzétek (akinek van kedve), mert úgy az "igazi"... Persze ez nem egy profi cucc, sajna ennél többet nem tudok kihozni belőle, sokat ne is várjatok, de vállalom és sztem magáért beszél.

:R

Na szóval: Helyzet jelentés.

Új hozzászólás Aktív témák