Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

Üdv Skacok. Giga sztorim van, videó is készült, nem tudom feltölteni PS4-ről youtubra, hiba üzenetet kapok feltöltés közben, de megvan, nem fog elveszni. ;)

Közben azóta is folyamatosan bekakkantok. :Y

(Tegnapi előzmény, lehet kitiltanak egy időre PSN-ről, nem tudom, hogy erről van-e valakinek releváns infója, hogy megy ez, de már kaptam figyelmeztetést csúnya beszédért, tegnap a csodálatos laggolós meccseim után megint írtam egy emberkének, nem írtam ki ugyan a teljes szavakat, csak mással hangzókat, két sorban, "lucky sht" címszóval és kilátásba helyezett egy kis ban-t, nagyon kedvesen gondolom jelentett, nem volt neki elég a mák győzelem, ez van, viselem a következményeket. :N)

NA DE A LÉNYEG!

Eladtam IF GIGI-t, mondván, hogy sok az IF a csapatban, elegem van a szívatásból, újra indítottam a routert is, biztonság kedvéért, minden zavaró netes eszközt kikapcsoltam a lakásban, asszony telója, én telóm, laptop, stb..., hogy még véletlenül se legyen még a wifin se semmi...

Persze nem bírtam magammal, megvettem GIGI árából SIF Kurzawát, mondom most még jó áron megy, jó lesz befektetésnek is, a winter upgrade-nél... Mondom maradok a MAX 2 IF játékosnál, ugyan mi történhet???

4. osztály, 2. meccs, tegnap ugye 1-et már elcsalt a gép, mondom most élből mély víz, nem gyakorlok, élből kezdem is.

Ha még éltetek belenyúlós meccset, hát ez az volt:

- lag, hol kisebb, hol nagyobb, de jelen van, videóból is szépen átjön
    - totál homály passzok, embert nem találok, minden labdámat szereli az ellenfél
    - esélytelen vagyok visszaszerezni a bogyót
    - gólt kaptam, kapufát kaptam

Gyakorlatilag irányíthatatlan volt a csapat, semmit nem tudtam csinálni és még lag is hátráltatott.

A gól és kapufa után, a félidő felénél, LECSERÉLTEM SIF Kurzawat, gyakorlatilag 1 IF játékosom maradt, Dybala. A csere a kapus kirúgásnál történt.

Attól a másodperctől kezdve, minden "VARÁZSÜTÉSRE" helyre állt, minden átbillent az én oldalamra, minden passzom emberhez, szerelni nem tudnak. minden kisebb csel is ül és MINDENRE van idő,, hogy kényelmesen lenyomjam a gombot...

Abból a kirúgásból, egy simán végigpasszolással a saját térfelemről indítva kiegyenlítettem, majd a félidő végén egy hasonló szituban felrúgtak, 11-es és már 2-1 IDE! :DDD :DD :Y Tökéletes munka ea...

2. félidőben folytatódik a széria, a lag ugyan úgy megvan, csak nekem ad be mindent, Tévez lő egyet 26-27-ről, majd egy csere után Auba emel egyet 20-ról, a kapus felett, aztán ellenfél ki is lépett...

HA NEM VELEM történik, nem hiszem el, DE MEGVAN A VIDEÓ, vhogy megpróbálom felrakni, de hihetetlen, hogy egy SIF lap lecserélése után, csettintésre, attól a másodperctől fogva, ahol előtte úgy játszottam, mint egy újszülött döglött kiskutya, hirtelen vágok 2-őt, majd megint 2-őt, úgy, hogy az ellenfelem szinte bele se szagol!!!

VICC!!!

VICC!!!

Ez nem az a videó lesz, ahol bárki jól játszik, de az eredmény, ami kisült belőle, az valami katasztrofális.

:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák