Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Borusito üzenetére #17748

Hehe :DDD Én ezeket az ajánlásokat igazából azért nem is értem, mert minden egyes játékos máshogy játszik, más fekszik, más taktika és szükségletek a focisták képességeit illetően, tehát nagyon ritka egybeesés lehet amikor egy Mdewc kollégának fekvő Dybala ugyanúgy fog menni nekem neki vagy neki... Van az az egyértelmű OP kategória, akikkel valószínűleg a legtöbb user tud azért kezdeni valamit, de az sem egyértelmű.
    Tehát örülök ha más is sikeresen tudja felhasználni az ilyen gyöngyszemeket mint egy Taison :D

A mostanában keringő van vagy nincs handicap, ilyen olyan szintű csapatok között, sajnos én is szorgalmaznám hogy egy létező dolog lehet. Vagy egy olyan, definiálhatatlan tényező ez az egész, ami a rengeteg féle játékstílus, rengeteg féle képesség, környezeti és irányítási lehetőségek sokaságának a katyvasza miatt néha a rendszerben összeakadó dolog, amit a motor nem tud úgy leprogramozni, hogy csak és kizárólag úgy menjen minden ahogy nyomjuk, ahogy kéne és ahogy a játékosok statjai megkövetelnék. Ebbe még beleszól a legszarabb tényező: hogy a realitást szimulálva próbálnak évről évre több random dolgot beletenni a játékba.

A leírtak máris alátámasztják szerintem hogy Neked komám, és nekem is miért megy annyira ezzel a 80as brazil fenegyerekkel :DD

Amúgy PS3, de sajnos ritkán tudom tolni :\

Új hozzászólás Aktív témák