Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
Nem jellemző, hogy csinálnátok kisebb bajnokságokat, kupákat néhány fő helyi fórumos részvételével PC platformon?
-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem rossz, de amit én állítottam össze, inkább olyat csináltam.
-
eM'82
addikt
Elkezdtem végre az online Div-küzdelmeket. Nyílván egy Div8-as ellenféltől ne várjon túl sokat az ember, de azt nem értettem, hogy egy fullos Seria A-s csapattal miért ment arra, hogy gyűjtse a pirosakat. 4-et kapott. Első félidőben csak egyet, aztán kapott pár gólt, elborult az agya és csak ment a kasza... de végigtolta a meccset. Mi értelme volt?... azért a 300 vhány coin-ért amit kapott? Pár eltiltása azért lesz. Fura volt.
Előtte meg egy olyan TOTS csapattal találtam szembe magam, hogy azt hittem lefo$om a bokám... legalábbis mikor megláttam a kezdő 11-et.
Meccs közben nem mertem elhinni, hogy nem szivat a srác. Arra vár, hogy első félidőben hány gólt rúgok, aztán bedarál?
Vsz. vett pár milla coin-t valahol, aztán a kedvenceket összepakolta és már irány is az online-bajnokság.Kíváncsi vagyok meddig tudok eljutni. Talán Div 4-5? Majd kiderül.
Más:
Van tippetek max. 40 k-ért olyan középpályásra (CM, LM, RM, CAM) aki hasonló kvalitásokkal bír mint Rooney? Angol, vagy spanyol, de még a német bajnokság is szóba jöhet az embert illetően. -
Második meccsem is megnyertem, ezúttal 3:0-ra. (az előző a Div3-ban bentmaradást jelentette, ez meg a kövi szezon első meccse)
Egy fullos BBVA csapat volt, Ramos, Modric, stb. Megvolt az összhang a két csapat között. Az ő játékosai is az én játékosaimhoz passzoltak, meg az én játékosaim is az én játékosaimhoz passzoltak.
Még az olyan passzmester is, mint Modric. A hátvédei melléugrottak a labdának, csak a szokásos.
Érdekes ez így. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Hogy jön ide Aguero? Semmi köze a két játékoshoz... Azért jó Stu, mert olyan a mutatója mint Agunak?
Ez komoly? Hát akkor Zaza Európa csatára! 
(Belenyúlás pedig mindenhol van, nyugi.)

Am nekünk nem szabad fociról beszélgetni, többet nem teszem, téged is erre kérlek. Köszi, ha megérted és betartjuk.

-
Játszhatunk, de szerintem friendlyben nem lesz hendim, szóval agyonversz.

És de, Stu amikor játszik, sokkal jobb, mint egy Higuaín.
Csak az elmúlt 2 évben több ideig volt sérült, mint amikor játszott. Sturridge-nak olyan gól/perc aránya van az elmúlt évekből, mint Agüerónak, kettejüknek a legjobb a PL-ben etéren. Szóval Agüeróval egy szinten van kb. És Agüero sokkal jobb, mint Higany.Tavaly nyáron bizonyos hírek szerint meg is akarta venni a 'pool Higuaínt, Sturridge pótlására, de reménykedtem, hogy ne jöjjön össze, aztán a 'pool szerencsére nem akarta kifizetni azt a 40 misit, amennyit akkor kértek érte.
-
Gyerekek, fél év szünet után lejátszottam az első meccsem. Nevetséges ez az Ultimate Team mód. Minden bekövetkezett, amire számítottam. A Div 3-ban hagytam abba a 200k-s csodacsapatommal (amit elnyitottam), szóval most azt mentem folytatni. Olcsó 79-es 10k-s Ligue 1-francia csapattal toltam (csak Griezmann volt jó, mert ő ingyen van), egy fullos Bundesliga csapat ellen (Reus, Lewa, Robben, Vidal stb). 3:2-re nyertem, de egész meccsen végig engem tolt a hendi. De tudtam, hogy ez lesz. Már az első pillanatokban megszereztem a vezetést, hajmeresztő jelenetek után, a kapus hozzám dobta a labdát, én meg kapásból be 30-ról. Egész meccsen az én játékosaim lebirkózták az övéit, minden úgy pattant, hogy nekem jó legyen. A szerelési kísérleteim indokolatlanul jó arányban bejöttek, miközben az övéi között könnyű volt vinni a labdát. És a passzaim is jobbak voltak.
Gyerekek, ez a gép előre eldönti, hogy ki nyerjen, kb semmi beleszólásotok nincs!
Abszolút nem FIFA-ztam mostanában, szóval nem vagyok olyan jó formában, és a csapatom is nagyon alap ahhoz képest, amivel eljutottam a Div3-ig. És ezzel sikerült nyernem.
2:0-ra vezettem, ekkor hirtelen megtáltosodott az ellenfél, rögtön lőtt egy gólt. Rögtön bejött neki, amik egész meccsen kimaradtak. Mert addig minden kimaradt neki. Aztán csináltam egy borzasztó hibát, és már 2:2 lett, és alig volt hátra 5 perc. De tudtam, hogy itt nekem kell nyerni, hiszen egész meccsen engem tolt a gép, és így is lett. Tudtam, hogy az ellenfél 16-osánál bármit passzolok, az be fog jönni, és természetesen jól érkezett középen is a másik, és ellőttem, és természetesen bepattant kapufáról a 88. percben, amivel megnyertem a mérkőzést. Illetve amivel a gép megnyerte nekem a mérkőzést.
Nem tudom, hogy mely algoritmus alapján szólt nekem a hendi, de már a meccs elején tudtam, hogy itt nyerni fogok. Lehet, hogy az én 79-es alacsony ratingű csapatom miatt tolta az ő 85-öse ellen. Lehet, hogy van algoritmus arra, hogy aki rég nem játszott, azt segíti, hogy visszajöjjön a kedve. Lehet, hogy új csapat építésekor lejt a pálya a új csapatnak. Nem tudom, de azt egész végig tudtam, hogy a hendi nekem kedvezett valamely indokból. Miközben az ellenfelemnek sokkal jobb csapata volt, és megkockáztatom, hogy maga a játékos is volt olyan jó, mint én, mivel én tényleg fél éve nem játszottam online FUT-ban, így nem vagyok belejőve.
-
Rypejakten
addikt
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Csak egy dologra reagálnék:
Nem a Napoli húzza le a 94 millát a Juvéról. Ennyi Higany kivásárlási ára. Ha ezt lecsengeti a Juve, a Napolinak nincs beleszólása a dolgokba. Az, hogy a Napoli nem akarja ennél olcsóbban eladni a riválisnak teljesen érhető. Ennyiért sem szeretnék, de ez ügyben tehetetlenek. -
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én is csak nemrég láttam, hogy mennyiért veszik meg.
Max feleannyit ér . Ezzel a vétellel nem ők erősödnek igazán, hanem a Napoli, mert az jobbakat tud hozni annyiért a helyére. 

Gyakorlatilag nevetséges, hogy a világ minden idők top 5 átigazolási összegéhez (tán 3.?) fog tartozni Higuaín, miközben még jelenleg sincs benne a világ top 50 legjobb játékosa között és a 10 legjobb csatára között sem.Hát Suarez olcsóbban ment a Liverpoolból a Barcába, pedig Higuaín Suareznek a cipőjét nem köthetné meg.
-
Rypejakten
addikt
hiába magyarázzuk, csűrjük-csavarjuk sajna, ha Higuainért ennyi pénzt le tud húzni a Juvéról a Napoli, akkor az az évszázad szégyene. a kolléga ismerősével teljes mértékben egyet tudok érteni, Juve szurkolóként.
Pjanic meg nem Pogba helyére érkezik, hanem a be nem vált Hernanes helyére, Pirlo-féle registának, de ha Higuain jön, és ennyiért jön, akkor Mandzukicnak (és Llorentének) kell valami mocskos mód lehúzható klubot találni, hogy ne bukjunk sokat.
a másik, hogy juhú, van egy befejező csatárunk, de ki fogja rárakni a labdákat, Cuadra, és talán Pogba nélkül? Pereyra szar, Marci a szezon első felében lábadozni fog, Pjanic és Khedira mélyebben játszanak, Lemina még rutintalan, egyedül Dybala marad kreatív erőnek elől.
-
Úgy döntöttem, hogy mégiscsak visszatérek a FIFA 16 UT-be, nem számítok sokra, 1200 zsetonom van, de összehozok majd egy alap sima arany OP csapatot (egyelőre arra sem telik xD), alacsony ratinggel, úgyis meggyőződésem, hogy az alacsony ratinggel rendelkezőket jobban tolja a hendi online szezonban.
És legalább megvizsgálgatom, hogy hogyan működnek ezek a chemistry ügyek, vagy hendi, vagy akármi. -
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez, vagy a PORTUGAL.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Ha a futheaden megépített csapataim közül választanotok kellene melyiket építenétek meg? Mondhattok többet is!
Sajnos az MSN most napolva, mert Messi 700k, pedig nemrég volt 620k is... Suarez, Neymar is drágult, de hátha majd az MLS TOTS lejjebb viszi az árakat. -
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Köszi, ennek volt értelme, egyedül Dzekoba és Robinho-ba kötök bele egy kicsit, (na jó Dzekoba nagyon) de rendben, ész érvekkel meggyőzhető vagyok.

És itt amit írtál, a kulcsszó, az a túlzás. Ha nem erről lenne szó, ráadásul tényként közölve, akkor nem lenne gond a véleménnyel, de így baromságnak hat és bántja a szemem. Ennyi.
Még szerencse, hogy a pályán megértjük egymást a kollégával.
Kristof: Ki is kell, lesz az jobb is.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valaki?

Amúgy ma azt olvastam, hogy a Real megvenné Sissoko-t aki ugye most a másodosztályban játszana a Newcastle kiesése miatt. Állítólag 40 millót is adnának érte! Személy szerint örülnék neki, de úgy sincs rá sok esély, valószínűleg csak sajtóhír... Most Wijnaldum lett eladva 27,5 millió euróért, de hiába lenne a csapatnak 100 milliója, a tulajdonos egy hülye és nem ad szabad kezet az igazolásoknál. Pedig a NUFC évek óta benne van a világ 20 leggazdagabb klubjában... Na mindegy, én minden rossz ellenére kitartok a klub mellett már vagy 10 éve.

-
szupersanyi
aktív tag
Salah, Filipe Luis, T. Hazard, Djilobodji, Christensen, Atsu, Schürrle, DiMaria, Kagawa, Tosic, Boateng, Gervinho, Vela, Aspas, Markovic, Balo, Soldado, Negredo, Dzeko, Jovetic, Holtby, Nastasic, Robinho
Ezek csak az utóbbi pár évből nevek és csak az 5 legerősebb csapatból. Kicsit túlzott Citroghost, de tény, hogy van valóságalapja annak, amit írt. Mielőtt elkezdesz belekötni néhány névbe leírom, hogy nem végeztem hosszú kutatást, csak átnéztem az utóbbi pár év igazolásait, de ezeknek a többsége így is biztosan tökéletes példa. -
szupersanyi
aktív tag
Walesben szerintem Ramsey fontosabb játékos volt, mint Bale és jobban is játszott az összképet nézve, ha muszáj választani közülük. A portugálok ellen amúgy nem sérült volt, hanem el volt tiltva és nem hiszem, hogyha ő játszik, akkor továbbment volna Portugália.
És az óriási, hülyeség, hogy Wales 1 vagy 2 játékos miatt jutott odáig, Wales azért jutott elődöntőig, mert Bale félre tudta tenni az egoját és beállt a sorba, egyáltalán nem képzelte magát többnek a társainál.
Szóval ha egy embernek kell megköszönni ezt az eredményt, akkor az inkább Chris Coleman, mint Bale vagy Ramsey. -
Nincs csapatom most, meg semmim, fél éve.
Pedig kihívtalak volna, hogy na egy meccsben döntsük el az igazságot, kinek volt igaza.

Tudom-tudom, hogy semmit nem döntött volna el, de játszani tényleg jó lett volna. De nem bánom, hogy elnyitottam mindent, mert június közepéig borzasztó sok teendőm volt és nem hiányzott, hogy még ez is kísértsen, hogy rá akarjak szánni a nem létező időmből akár egy percet is.
Most viszont... már nem éri meg újrakezdeni. Majd a 17-ben tuti ott leszek. -
MdewC
nagyúr
CR-t nem ér mondani.
illetve aki az MLS-be ment volna, ők se érnek. 
(#18765) Citroghost: Hát ott sok mindent el lehet dönteni, ezeket a témákat speciel nem.

Amúgy játszani jó lett volna.

(#18766) szupersanyi: Valóban a csapatukon múlott, ez igaz. Bale-t azért emeltem ki, mert végül is kellettek a fontos góljai, anélkül nehéz lett volna, illetve még azért emeltem ki, mert Ő sem a BPL-ben játszik. Ramsey tényleg jól tolta, nélküle se mentek volna sokra.
Az eltiltásra nem emlékeztem (vagy rosszul), köszi, hogy kijavítottál.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Tehát 1-1 releváns példa az nem számít, de a te szubjektív hülyeséged az igen. Értem.

Balotelli nem bukott meg a Cityben, csak elment az esze... Remélem a Poolban helyre billen. Rájuk férne.
(Cuad a portugál alatt "bukott meg", mint mindenki abban az éveben a kékeknél, remélem jön is vissza a Juveba, ha meg tudnak egyezni. Ha nem, akkor Conte alatt jobb lesz. Jovetic folyamatosan sérült amióta átigazolt, ha ezt lehet bukásnak nevezni, akkor ő megbukott, igen. Lamela mondjuk helyette is jól tolja például a Tott-ban...)De BLP játékost még mindig nem hallottam, aki bárhova ment volna és megtáltosodott volna, nemcsak a Serie A számít.
Zárjuk le ezt a témát szerintem, nincs ennek itt helye, folytassuk privát ha van kedved, vagy gyere inkább fifázni.

-
Most egy-egy példa ide vagy oda teljesen mindegy, én az összképet mondtam. Angolból olaszba nem is szoktak menni, általában fordítva van a dolog, Angliába veszik meg az olaszok éppen aktuális legjobbjait mivelhogy előrelépés (pl Cuadrado, Balotelli, Jovetic stb) aztán általában kiderül hogy a Serie A ászai oda kevesek, ezért visszaselejtezik őket a Serie A-ba, ilyen esetek szoktak lenni, de hogy valaki a PL-ben topjátékos, ott jól megy és úgy menne a Serie A-ba, az nonszensz.
Nem így szokott lenni? Aki meg PL-ben nem üt meg egy szintet, azt sem a Serie A-ba fogják kiselejtezni, hanem csak egy kisebb angol csapatba, esetleg a másodosztályba. Így max általában csak az megy (vissza) a Serie A-ba Angliából, aki onnan jött, de mégsem kell.Higuaín nem bukott meg a Realban, csak gyakorlatilag szinte semmit nem csinált, jókor kellett jó helyen lennie, aztán a csapattársainak köszönhetően gyakran bement róla a labda, annyira van jó csatár, hogy éljen annyi lehetőséggel, amennyi a zseni csapattársainak köszönhetően megadatik, de igazából ő csak egy középszerűféle csatár - ahogy a másik kolléga is mondta - aki a Realban csak haszonélvezője volt annak, hogy ilyen remek csapattársai vannak.
-
MdewC
nagyúr
Az angol bajnokság is csak a pénz miatt erős, nem az angol játékosok miatt. Sajnos lehetne több meghatározó angol játékos is, csak kevesebb szerepet kapnak.
Wales is 1 játékos miatt jutott ameddig, ő pedig a Realban tolja. Mondjuk Ramsey is jól volt, sajnáltam, hogy lesérült. -
MdewC
nagyúr
Illetve Callejon a cserepadra se ülhetett, akkor ott hogyan is tudott volna bizonyítani?

Egyik állításoddal ütöd a másikat. Meg ilyen kutyaütő Lavezzikkel példálózni...
Na, majd ha Pogba besül az MU-ba, akkor lehet mondani, hogy mekkora egy fos az olasz foci... Mert tényleg ettől függ egy játékos képessége mi?
Meg még korábban az EB-s példák? Hát ha már itt tartunk a mostani leggyengébb olasz válogatott is taknyosra sz@opatta volna az angolokat, nem beszélve az elmúlt pár év eredményeiről, vagy a korábbiakról... Még a VB-n is leverték őket. Hol van az angol válogatott? SEHOL. Mit nyertek az elmúlt 20 éveben? Walesnek egyszer kijött a lépés, 100 évente belefér.
De tényleg kíváncsi vagyok, ki az a nagy ász, aki a preimerben nem de máshol akkorát ütött volna. Várom a neveket.

Mondjuk ha jól tudom, akkor Alexis bevált az Arsenalban, ha már pozitív példát nem említettél...
-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Grizi-t leszámítva a valaha volt néhány legjobbról beszélsz, hagyjuk már...

Ezek nem érvek, nincs is értelme ennek a "vitának".

(#18754) Citroghost: Higu miért bukott volna meg a Realban? Lemaradtam valamiről? Cavani ki lett tolva a szélre a PSG-ben, nem is a posztján játszott Ibra miatt. Majd most kiderül. Legalább lennél tisztában azzal, amit leírsz, bár kezdem megszokni, hogy nem minden kerek arrafelé ezekben a dolgokban.

Tudsz mondani olyan játékost, aki mondjuk a BPL-ből ment az olasz ligába és akkora etalon lett? Hogy annyira be kell fosni az angol ligától? Megfogadtam, hogy nem is ragálok a hülyeségeidre, de nem bírtam ki.

-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Abszolút megértem, hogy nem szimpatikus, ezzel nem lehet vitatkozni.

Viszont, ha ilyen egy középszerűnél jobb játékos, akkor milyenek az igazán top játékosok?

190/107 Real
94/71 NapoliMondjuk a szimpátia sok dologra képes, egy tényleg közepes játékosból is tud klasszist varázsolni.

Nekem ennyire nincsenek nagy elvárásaim vele szembe, csak annyi, hogy álljon be a sorba, legyen csapat játékos, jó lenne ha szerezne 20 gólt, de azt fontos meccseken. Maradjon egészséges. Ennyi.

A többi a csapaton múlik.
Ha egyáltalán jön...

-
válasz
_adaml21_
üzenetére
Van benne ennyi gól jövőre is, nem azért lőtt ennyi gólt, mert hirtelen olyan szuper lett volna, hanem mert mindig az van, hogy máshol nem bevált játékosok a Serie A-ban másodvirágzásukat élik, annyival könnyebb az a bajnokság. Cavani is mekkora gólzsák volt a Napoliban, aztán a PSG-ben mellékszereplő, de ugyanez elmondható Lavezziről, illetve fordítva, Callejón a Realba a cserepadra sem nagyon fért fel, a Napoliban meg király. Az elmúlt években rendre az van, hogy akik máshol kevesek, az olaszban könnyen kiélik magukat, akik meg olaszban királyok voltak, elmennek máshova és szinte semmit sem érnek, 1-2 kivétel van csak. Szóval ez kb pont reális, hogy a Realból való kiselejtezés után gólkirály a Serie A-ban, ott alacsonyabb a színvonal, könnyebb sikereket elérni.
Most így a dolgok hirtelenjében nem is jut eszembe egyetlen olyan játékos sem, hogy valaki aki nagyon jó volt a Serie A-ban, elhozták más topcsapatba és máshol bármi komolyat letett volna az asztalra, komoly húzóember lett volna, ha végiggondolom a jelenlegi topcsapatokat.
-
_adaml21_
őstag
Igazad van olyan szempontból, hogy én se szeretem az előre károgást, ha a Juve jövőre megnyeri a BL-t, Higu vág 30 gólt az idényben, akkor befogom a számat, mert megéri a 100 milliót.
Csak Higuval szemben nagyon nagyok az előítéleteim, amik nem a FIFA ratingek vagy válogatás videók alapján vannak meg bennem, hanem azért, mert kb. 40+ meccsen láttam már játszani.Szóval, ez a magánvéleményem, de szerintem a középszerűnél csak egy szinttel jobb játékos, aki tavaly megfutotta élete szezonját, és a falat kaparnám, ha a kedvenc csapatom ennyiért, és ilyen fizetéssel akarná leigazolni, de ne legyen igazam, és lőjjön 45 gólt, nyerjék el a Scudettot és a kupát, a BL-döntőben pedig kapjanak ki Messiéktől

-
Takika14
aktív tag
Srácok mióta ment így fel az UT Div-ek díjazása? Megnyertem a Div 6-ot és 12k-t kaptam, nézem a
Div. 5: 14k
11,2k
7,8k
4,4ka díjazás. Állandó marad vagy csak kivételes eset, hogy megemelték?
-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Irgalmatlan mennyire nem értek egyet.

- A VB az argentin edzőn ment el, aki nem vitte ki Tévezt, helyette Palaciot, aki szintén kihagyta a ziccert, Higuain is kihagyta a ziccert és Messi is kihagyta a ziccert. Ha ezt 1 ember nyakába akarod varni, akkor nincs miről beszélni.
- Ha jön Higu, új csapatba jön. Új társak, új közeg. Ugyan annyia benne van az is, hogy ebben a közegben még fontosabb gólokat szerez, vagy megteremti a helyzeteket a társaknak. Más is van a keretben, aki tud gólt lőni.
Plusz a kisebb meccseken is ugyan olyan fontosak a találatok, ott is 3 pont jár.
- Mandzuban nincs 15-20 gól a Serie A-ban, sajnos ez tény.
- Morata 70 millióba lett volna, annyit kért érte a Madrid, szóval ezt hagyjuk is.
- Bele lehet kötni Higuba, nem tagadom, de jelenleg, a körülményekhez képest, ezt gondolom a legjobb variációnak.
- Ami pedig a legfontosabb: a transzfer kivitelezhető 2 részletben, fele idén, fele jövőre. Ugye nem kell ecsetelnem, hogy ez mennyire fontos?
-
_adaml21_
őstag
Nem nagyon akarok a védelmébe szállni, de szerintem eléggé képben van ő is a dolgokkal, általában hasonló véleményen szokott lenni, mint te, de mindegy is, most ez nem lényeg.
Ahogy én látom: szerintem az idei, Mandzu-Dybala csatárpáros mögé elég lett volna egy Morata szintű pótlás, mert ő sem zavart az elmúlt idényben már túl sok vizet, a fontos meccseken a horvát és az argentin voltak az elsőszámú választás. Hozták ezt a Pjacát, szerintem ő tökéletesen megfelelne erre a szerepkörre. Ami Higuainnal kapcsolatosan zavar engem, az az, hogy bár az elmúlt idénye parádésra sikeredett, kifejezetten vesztes típus, nagyon nagy lehetőségek kapujában hasalt már el sokadik alkalommal. Persze ennek Barca szurkolóként örültem, Messi miatt viszont kifejezetten haragszom rá, mert állítom, hogy a VB egyértelműen rajta ment el (ráadásul nem csak a döntőn volt szar, több meccsen is játszott gyengén), de a Copa vereségekben is vastagon benne van. Nem véletlenül készült már róla ezernyi ilyen összeállítás, persze ilyen csak azokról készülhet, aki eljut ekkora lehetőségekhez, de ez nem csak rajta múlt, hanem a csapatán is (ami pedig a Napolit leszámítva mindig csúcsnak számított). Ezeknek a fényében ennyi pénzt messze nem ér meg, felborítja a csapaton belüli egyensúlyt az értékek, illetve a fizetések tekintetében, ami nagyon rossz irányba fordíthatja a dolgokat, mert, mint ahogy Dracho kollega is írta, eddig pont a CSAPATban volt a Juve ereje.Azt a véleményemet is tartom, hogy Higu nem az a csatár, akit tavaly láthattak a Serie A-ban, hanem inkább olyan, mint előtte: évi 15-20 gólra hivatott. Azt meg tudja Mandzukic is. És vele is el lehet jutni, és helyt is lehet állni BL-döntőben is, mint a példa már mutatta.
Az ellenfelek gyengítéséről: lehet, hogy rosszul látom, de szerintem a Nápoly, Higuval, vagy nélküle, tök mindegy, nem ellenfele a Juvénak. Meg más csapat sem Olaszországban. Jó lenne, ha lenne olyan csapat, aki összeszedné magát a nyáron, mint most a BVB Németországban, de semmi jel nem mutatkozik erre.
-
MdewC
nagyúr
válasz
drachoHUN
üzenetére
Értem.

Tévez beállt a sorba (aki a múltja ellenére megkapta a 10-es mezt, vért pisált értünk és soha nem reklamált. Az egyik legjobb 10-es volt, akit valaha láttam. Persze nem maga a 10-es, tudjuk kiről beszélek, de kellemeset csalódtunk sztem.) Vuci beállt a sorba. Zaza beállt a sorba. Vidal beállt a sorba. Mindenki beállt a sorba, aki hozzánk igazolt. A gólokat pedig én is várom, valamivel kárpótolni kell a Pogba által hagyott űrt, ha megy.
DE 1 jó KP-t még várnék én ez esetben. (sok a sérültünk)
-
drachoHUN
senior tag
Mindez még rendben is van. De Higany egy utálatos ****-ként szokott a pályán viselkedni, ha nem neki passzolnak, ha rosszul passzolnak neki, ha nem jut el hozzá a labda, mert a védők jó munkát végeznek vagy éppen ha a bíról nem az ő szája íze szerint fúj. Hisztizik. A Napoliban kikérte magának a főszerepet és meg is kapta. Nálunk eddig CSAPAT volt. Pogba ennek szerves része, láttuk milyen jól megérti magát a többiekkel, főleg Dybalával. Higanyban én ezt nem látom. Félek, hogy megbomlik az egység, ami bizony szerves része volt a sikereknek az elmúlt években. Ráadásul a legenda is távozott(Padoin)...

Én személy szerint nagy nem bírom Higuaint, ezért sem örülnék, ha tényleg jönne. Az ára röhej (de mostanában ez már megszokott). Nem hiszek benne, hogy Pogba eladása nélkül a Juve meglépné a 94 millás vételt.(Adná az ég, hogy ne legyen igazam, mert ha a francia is maradna, akkor brutál csapatunk lenne minden poszton.) Ha majd zebrában tolja megpróbálom megkedvelni, de rohadt sok gól kéne hozzá és teljesen már viselkedés, mint amit a Napoliban mutatott.
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Ez egy így mind egy óriási baromság (nem a te véleményed, de) a Juve fan barátod egyáltalán nincs képben.

1. A Juve eddigi gazdasági modellje és az Exor pénzügyi csoport (tulajdonos) támogatásával a Juventus pénzügyi büntetés nélkül engedhetné meg magának Higut, ráadásul még eladások is lesznek, Pogban kívül is, ha megy. (Sztem megy.)
2. A pótlásról: megpróbálom elmagyarázni, ahogy én gondolom.
1. Ha Pogba menni akar, akkor egy olyan ember kell, aki fossa a gólokat, bizonyított Olaszországban, kész csatár, kerül, amibe kerül, mert ha tényleg BL-t akarunk nyerni, akkor biztosra kell menni. Pogba lőtt X gólt és szerzett Y gólpasszt, ezt egyedül Higu gólmennyisége tudja pótolni, ráadásul egy az egyben, nem számít, hogy más poszt. Plusz még marad is a két tétel között valamennyi, pont egy Pjanic. (Ráadásul gyengül a Roma, bocs kolléga úr
, illetve gyengül a Nápoly is. Nemcsak a bajnokságban, hanem a BL-ben is. Kisebb sansz marad mind a két együttesnek továbbjutnia a csoportjukban, meglehet nekik, csak nehezebben. Így a BL bevételből is több kerülne a Zebrákhoz. Ezt csak mint kiegészítést írom.) Pjanic klasszis játékos, Roma legjobb játékosának tartottam, ráadásul a legjobb korban, Ő egymagában is képes Pogba pótlására, csak nem olyan látványosan. Annyi, hogy Pogbat védekezésben erősebbnek tartom a fizikai felépítése miatt.
2. Ha marad Pogba, akkor egyértelmű, gólokkal akarunk nyerni minden BL meccsen, a BL döntőben is, kis túlzással persze, de akkor nagyon erős keret jönne létre. Pogba nélkül is az marad, de akkor lesz még igazolás sztem.
3. Higu kora nem számít, mert 2-3 év múlva szintén lehetünk olyan jó anyagi helyzetben, ha kell, akkor tudjuk pótolni, ha megy a kínaiakhoz, akkor pláne kiváló húzás. (Ha nem megy Kínába, az se gond, a gazdasági modellünk szerint pár évente ki termelhetünk egy ekkora volumenű igazolást, nekünk igazán nem kell aggódnunk a költségvetésünk iránt, elég nagy hülyeség is lenne. Fejlődünk, spórolunk, befektetünk, mi értelme, ha néha nem költünk? Sokszor pénzt is kell beletenni, ha azt akarjuk, hogy a többi befektetés is sikeres maradjon... Nem sorolom, pláne ha megy Pogba, akkor még a fedezet is megvan anélkül, hogy a Klub költsön.)Mással nehéz lenne pótolni Pogbat (más ember kéne Higu helyett?), ezekkel a nevekkel dobálóznak a Juve fanok is, de:
- Grizi? Esélytelen elhozni, nem is akarna jönni.
- Cavani? Nem is jönne, nincs is olyan jó, mint most Higu.
- Alexis? Más poszt, nem eladó, nem rá lenne szükségünk, nincs benne annyi gól.
- Laca? Szvsz Ő jó lenne, de benne sincs annyi gól, nyilván olcsóbb, de nem kockáztathatunk.
- Icardi? Jelenleg fele annyi gólra lehet képest SZVSZ, ezét, mivel nekünk a következő 1-2 év a fontosabb, nem jó megoldás. Ő még simán jöhet később is, ha Higu már nincs. Például.Nálam a legtöbb tekintetben meggondolt és indokolt igazolásnak tűnik, szerencse is kell, hogy jól süljön el, de abszolút JÓ DÖNTÉSNEK GONDOLOM, HA IGAZ.
Én így látom.

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
+1
Kapnak 120 milliót egy 23 éves klasszisért és a pénz 3/4-ét egyből elköltik egy 29 éves csatárra? Persze a Juvéban 2-3 évig biztos lő szezononként 20-30 gólt Higuain, de nem hiszem, hogy olyan sokáig bírná magas szinten, mint pl. Zlatan és egy 29 éves játékos akkor sem ér ennyit, ha a világ legjobb csatára. Suarez 28 évesen 80 millióba került, pedig egyértelműen sokkal jobb Higuainnál. Értem, hogy Pogba helyére akarnak egy másik klasszist, de ennyiért Griezmann szintűt is tudnának igazolni. Az meg szintén nem túl jó a Juvénak, hogy Higuain a fontos meccseken rendszerint eltűnik -
_adaml21_
őstag
Teljesen kizárt, hogy nem Pogba árából fedezik Higut, a klub pénzügyi helyzetét nem ismerem, de az átigazolási fair playnek biztosan nem felelne meg.
Amúgy egy hozzád hasonlóan nagy Juve drukker barátom fogalmazta ezt így meg, és egyetértek vele: "Ennél ésszerűtlenebbül nem lehetett volna elkölteni Pogba árát." -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Irtam privatot.
-
MdewC
nagyúr
BRÉKING: [link]
Di Marzio szerint Higuain tegnap orvosin esett át Madridban a Juve orvosainak jelenlétében és 2020-ig aláírt hozzánk. Higuain fizetése 7.5/M lesz és 94 misi az ára.
Ebből nekem elég komolyan következik, hogy Pogba távozása csak idő kérdése, ha ez mind igaz.
MI VAN ITT?!

Azért ha Pogbát vmi csoda folytán megtartanánk:
Buffon-Barza, Bonu, Chiello-Alves/Lichti, Pogba, Marci, Pjanic, Sandro/Evra-Dybala, Higany
-
ProgenXL
őstag
Valaki elárulja miért jó ha ugyanaz a lap csak épp rózsaszínben 10szer annyit ér mint a gold változata? Vagy legalább is sokkal drágábban árulják.
De a színét leszámítva mindenben egyforma a két lap. -
Kristof_94
nagyúr
Szép estét!
Jelenleg ezzel az egy kerettel játszom: [link]
Anno az lett volna a terv, hogy a meglévő TOTS lapokon kívül megvettem volna még TOTS Demirelt, Özyakupot, Topalt, viszont miután megvettem a védőket már sajnáltam rá a zsetont, mivel gyűjtöttem az MSN trióra. Utóbbi jelenleg jegelve, mert Messi 630 környékéről 700k-ra kúszott fel...
Visszatérve a lényegre, érdemes lenne a védőket a sima lapjukra cserélni és a "profitból" megvenni a két tervezett TOTS középpályást? -
_adaml21_
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Én cseréltem 360-ról One-ra, de nem amiatt, mert rossznak éreztem volna, csak van bennem néha ilyen kényszer, hogy muszáj vennem valami kütyüt, tabletet, telefont, más baromságokat, és ez volt soron
.
Az analóg karok valamint a triggerek egyértelműen precízebbek, másban nem különbözik, kicsit kevésbé tűnik tartós konstrukciónak, mint a jó öreg 360, de eddig (~4 hónap) semmi bajom vele, a többi meg majd idővel kiderül. -
_adaml21_
őstag
Idén is jönnek a rózsaszín lapok, a Futties, itt lehet szavazni

-
_adaml21_
őstag
válasz
Andris837
üzenetére
A lehetőségeid:
- Xbox One kontrollerből bármilyen jó, és vagy veszel hozzá egy microUSB kábelt, vagy van olyan csomag, amiben jár hozzá, vagy veszel egy USB-s receivert
- Xbox 360 vezetékes kontroller
- vezetéknélküli 360 kontroller és az ehhez tartozó USB-s receiver -
Andris837
senior tag
Kimondottan Xbox360 PC kontrollert kell vennem, vagy menne esetleg a sima 360 kontroller is PC-n? (USB-s) Ha menne, simán felismeri a PC, vagy kell vele mókolni valamit, hogy menjen vele a FIFA?
Szerk: One kontrollerre is érdekelne ugyan ez....
-
dracox
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen. Ott úgyis pénzzel bélelik a játékosok takaróit is..

-
HdRew
őstag
Fura ez az olasz bajnokság (juve) vs angol vs spanyol.
A Juventus azért lehet ennyire jó csapat jelenleg, mivel minden évben tud indulni a BL-ben, ezért a fiatal tehetséges játékosoknak nagyon is jó, ha a zebrákhoz akarnak menni fejlődni, megmutatni magukat a magasabb szinteken. A többi olasz csapat nem tud felnőni a Juve mellé, szóval így mondhatni monopólium a Juventus az olasz bajnokságban.
Az angol bajnokság abból a szempontból rossz, hogy egyszerűen nem lehet ennyi jó csapatot fenntartani. Figyelniük kell a minden évben BL-ben való szereplésre, ezért inkább a bajnokságra koncentrálnak. (Wenger tavaly vagy előtte a 16 között az első meccsen kikapott, a visszavágóra a B csapattal állt ki már csak.) Arsenal, Chelsea, City, Liverpool, MU, Tottenham és akkor még lehetnek meglepetéscsapatok néha-néha. 6 csapat 4 Bl-helyre, egyszerűen őrület. Az egészséges a 3, maximum 4 topcsapat/bajnokság, mert akkor túlságosan is szorítja a töküket az, hogy a bajnokságban a legjobb 4-ben kell lenni a következő évi BL miatt, mert a többiek is nagyon jók.
Nem hiába tudnak ott lenni a spanyol csapatok, németek, és a Juventus a legjobb 8 között minden évben.
Ha lenne egy olyan bajnokság, ahova összegyűjtenénk a csapatokat bajnoki rendszerbe, mint a PSG, Barca, AtMa, Real Madrid, Chelsea, City, MU, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Dortmund, Bayern München, Juventus, nem vagyok benne biztos, hogy olyan sorrend alakulna ki, ami a Bl-ben van jelenleg, márpedig, hogy az angolokat mindenki megelőzi.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Betis.
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
-
-
dracox
addikt
Közben André Gomest szerződtette a Valenciától a Barca. Még jó hogy 65misit nem csengetett ki érte a Real...

-
dracox
addikt
Csak hogy én is beszálljak a Pogba témába szerintem erre a hírre lehet a legjobban alapozni.....Paul Pogba fodrásza a következő üzenetet osztotta meg Instagramon: "Pogba hajszínét az új csapatához kellett igazítanom." A kép készítését megelőzően a játékos haja fehér színű volt... lefőttem mikor ezt elolvastam

-
zsolti72837
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Köszi. Én is szeretem a BPL-t, nézem is, bárki meccse, MU, Kékek, City, Arsenal, Pool meccsét jó nézni, van favoritom is, pláne, hogy most még érdekesebb lesz a bajnokságuk.
Annyi, hogy a Juve-ban nem a Pogba a legerősebb játékos, nálam legalább is. Nálunk maga a szervezett védekezés a legfontosabb, így a kulcs játékosaink Barza, Bonu, Chiellini és GIGI. Ők a legfontosabb és legjobb emberek. Pogba világklasszis nálam is, szintén pótolhatatlan a maga nemében, de nem Ő a legjobb játékosunk. Sztem.
-
szupersanyi
aktív tag
Persze, szerintem a legtöbb MU szurkoló nem látná szívesen Pogbát. Én azok közé tartozok, akik nem örülnek a világrekord árnak, de tisztában vannak vele, hogy kell egy ilyen klasszis a középpályára. Annak még inkább örülök, hogy végre egy ekkora sztárt nem a Real vagy a Barca igazol.
Amúgy nekem mindig is szimpatikus csapat volt a Juve, nem is örülnék, hogy elviszik a legjobb játékosukat, ha nem a MU-ba jönne.
Ugyanígy voltam Mkhitaryannal is.Annak is örülök, hogy végre úgy játszatok majd a MU-val FIFA-ban, hogy nem leszek emiatt hátrányban.

-
zsolti72837
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Hívd fel őket az a legjobb.

-
MdewC
nagyúr
Úgy látom az angol szurkolók között is van megoszlás az ügyben. MU vélemények

-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Nincs is ezzel semmi gond, örülök, hogy a játékban beváltak.

Néha ha van lelki erőd, akkor nézz végig pár meccsüket, komolyabb ellenfelek ellen is, nem gondolom, hogy rossz időtöltés lenne. Adam kolléga is megtette ezt, amiért le a kalappal előtte, vannak dolgok, amikben változott a véleménye és vannak dolgok, amikbe megerősítette, de összességében objektív dolgokkal szélesedett az összképe.
Nekem nem megerőltetés, sőt öröm más csapatok meccseit is megnézni, meg is teszem (ha az asszony engedi)
így rengeteg BPL, olasz és spanyol meccset látok, bajnokit és BL-t egyaránt. Nem utolsó sorban olvasok is rengeteget.(De arra nem tudok mit mondani, hogy "XY csapat szted mit érne el XY bajnokságban", ezt nem lehet monitorozni, soha nem is fogjuk tudni, értelme sincs, szóval ez semmi más, mint szubjektív elfogultság.

Nem lehet rá mit írni. De ezt csak zárójelben jegyeztem meg, nem fontos.)Adam: Zörög a haraszt rendesen, nyilván sok infónak van alapja, de még nem hivatalos. Addig pedig érdemben nem lehet véleményt alkotni.

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát igen, valószínűleg mindkettő csapat oda-vissza verte volna a Barcát, szóval igazából azt a kiírást "könnyítve" nyerte meg a Barca, szinte neki volt kitalálva a sorsolás, ki volt kövezve a döntőbe vezető út, ez csak a sajtó által nagymértékben felnagyított érv, hogy egyébként megverték a holland, angol, francia, német, illetve olasz bajnokot is a kiírás során, meg egyébként a regnáló spanyol bajnokot is a ligában, otthon, s idegenben is.
MDewC: nem hivatalos, de mindenhonnan ez folyik már, itt-ott elejtett infomorzsák (Műringyó taktikai táblája, nyilatkozata, Pogba fodrásza) mind erre utalnak. Tudom, viccesnek tűnik, hogy egy fodrász alapján következtetünk egy transzferre, de igencsak egy irányba mutatnak a jelek. Én mindenesetre sajnálom, a Juve számára meg folytatódik az átigazolási időszak, ahol pótolniuk kell őt is, és Cuadradot is.
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Szvsz azért nincs még megegyezés, mert a Juve többet akar kicsiholni a dologból.
Erről sokat olvasok, közvetlen újságírói forrásokból. Tegnapi hír, hogy a Juve állítólag azt szeretné, hogy Raiola jutalákát is az MU fizesse ki, vagy mondjon le róla, így kicsikarva a 120, vagy afeletti összeget.
(Ha már lúd, szerintem is legyen minél kövérebb.)Illetve sztem is annak van a kisebb esélye, hogy marad, de ki zárni ezt sem lehet.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még az olyan passzmester is, mint Modric. A hátvédei melléugrottak a labdának, csak a szokásos.
Érdekes ez így.
Suarez pedig kategóriákkal felette volt itt is.
Max feleannyit ér . Ezzel a vétellel nem ők erősödnek igazán, hanem a Napoli, mert az jobbakat tud hozni annyiért a helyére. 

Pedig kihívtalak volna, hogy na egy meccsben döntsük el az igazságot, kinek volt igaza.