Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_
    őstag

Bármibe le merném fogadni, hogy a következő 3 évben a Barca és a Real legalább egy BL-címet be fog húzni, és méghozzá azért, mert a meccseket gólokkal lehet megnyerni, a gólokat támadók lövik általában, és a világ 10 legjobb támadójából 5, de inkább 6 ebben a két csapatban játszik.
    Azért ne hasonlítsunk már össze egy Dybala-Mandzukic támadósort egy MSN-el, és Real támadóitól is messze vannak...
    Az angoloktól komoly eredményt 3 éven belül nem várok, BL győzelmet semmiképp. A Juve pedig úgy fog járni, mint a Bayern, hazai színtéren egyeduralkodók, de szerintem egy BL-győzelemre jelenleg kevesek. Aztán persze tavaly is ezt mondtuk, mégis esélyesek voltak a legvégéig, mert a labda kerek... De azt vallom, hogy erős hazai konkurencia nélkül nehezen tudnak megfelelően felkészülni a BL-re.

Hogy miért ez a két csapat a csúcs, ezt a kérdést nem is értem, ez így benn van köztudatban, hogy az ezredforduló előtt a Real volt a világ legjobb csapata, számtalan klasszis, aranylabdás fordult meg, szinte minden játékos úgy tekintett rá, mint egy végső célra, a karrier beteljesedésére.
    Aztán ugyanez elmondható a Barcáról, úgy 2005-től kezdődően.

Direkt rákérdeztem a három legfanatikusabb szurkolóbarátomnál, hogy mit gondolnak erről a témáról, mielőtt válaszoltam neked. Juve, Roma, és Arsenal drukkerek. Persze, jött először a fricska, hogy csak a hülye játékosok akarnak játékostemetőbe meg adócsalóképzőbe igazolni, de mindegyiküktől egyetértés volt a válasz.

Magyarán, ha valaki nem esküszik valamely hazai csapatnak hűséget, akkor a Real vagy a Barca az álom. És ezt nem (csak) mi gondoljuk így, hanem a játékosok. Nyilván ennek marketing okai is vannak (Realban játszva jobban reflektorfénybe kerül, jobban el tudja adni ezáltal a saját brandjét), de erről megint oldalakat lehetne írni.

Szóval nem muszáj egyetérteni, csak normális ellenérveket nem hallottam még ebben a témában (a klubhűséget leszámítva, de az más tészta, Pogba esetéről ilyenről szó sem eshet már, akik ilyen szempontból relevánsak, az pl. Totti, Puyol.)

Új hozzászólás Aktív témák