Új hozzászólás Aktív témák

• chop
    őstag

Akkor mas jatekkal jatszhatunk.

Amugy nalam elsosorban az a gond, hogy egybol felborul a formacio, ossze-vissza rohangalnak a jatekosok, emiatt az ellenfel mindig talal uresen allo embert (es amugy sem szorosan fogjak a jatekosaim az ellenfel jatekosait, fogalmam sincs, hogy ezt hol lehet beallitani, ha be lehet egyaltalan), igy folyamatosan csak kovetem az ellenfelet, mert hiaba valtok ra egy olyan jatekosra, aki meg a tamado es a kapum kozott van, MINDIG van kinek passzolnia, mire szerelesi tavolsagba ernek. Egyszeruen passzivak a vedoim es nem tudok rajonni, hogy miert. Ha pedig megelozik az ellenfelet, akkor 5 meterre pattan toluk a labda es az ellenfel visszauti azt a jatekos helyere es maris golhelyzet. A masik halalom pedig a szlalom: vegignezik, hogy besetal a jatekos a 16-osomba es beveri, egyik se allna ele, hanem szepen melle futnak es kovetik. Ha pedig nyomok egy szerelest, akkor kilep...MOGE!

Tamadasnal pedig ennek a forditottja kovetkezik be, 2-3-an jellemzoen korulveszik a jatekosomat, nincs kinek passzolni, kiemelni a labdat pedig szinten nem tudom, mert azonnal megelozik a sajat jatekosomat. Es mondom, nem az a nyugom, ha valaki ugyes, mert ez rendben van, de most pl. 7-bol 7 vereseggel zugtam ki az 5. osztalybol...es az osszes kapott ellenfel klasszisokkal erosebb volt nalam.

Új hozzászólás Aktív témák