Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakii6
tag
Igazad van, de mégse. A legnagyobb baj a coinsellerek, mivel ők alakítják a piacot,és ezt az EA hagyja. (Én még nem vettem zsetont, csak fifa pontot) Azért védeném azokat akik vesznek, mivel olyan árak vannak, hogy csak játékkal nem lehet olyan csapatod, amilyet akarsz
Én sokat játszok fifával, jól is megy,már régóta 1. osztályban vagyok, de nem mindenki teheti meg, hogy sokat játszon vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én sokat játszok fifával, jól is megy,már régóta 1. osztályban vagyok, de nem mindenki teheti meg, hogy sokat játszon vele.