Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Az egész coin ügyhöz: én is vettem egyszer, pont az emlegetett oldalról, de azelőtt nem egyszer vásároltam Fifa pontokat is. Engem nem meszeltek el (még) - szóval lehet, h használ, ha az ember azért áldoz az EA oltárán is.
Én azt gondolom erről az egészről, hogy a játék rendszere egyértelműen arra van felépítve, hogy a játékos folyamatosan vágyakozzon a top játékosokra. Én is így vagyok vele: qrva jó lenne a csapatban tudni valamelyik nagyágyút, és ezt a szorgos kereskedéssel soha nem fogod összehozni. Tisztában vagyok vele, hogy az EA egy üzleti vállalkozás, a nagy zsé a Fifa pontokból folyik be, de sztem el van cseszve az egész azzal, hogy a pontokkal csak pakkokat lehet nyitni.
Egy alternatív szisztémával biztos meg lehetne oldani vhogy, hogy közvetlenül játékost is lehessen venni, mert az ember elsősorban ezt szeretné, a pakkok esetében meg a vak szerencse dolgozik, mellesleg az abban dolgozó algoritmusokat, a "szerencsédet" az EA úgy manipulálja, ahogy akarja. Szóval azzal együtt, hogy igen, a szabályok azok szabályok, és ha megszeged, megszívhatod, azért azt is fenntartom, hogy az EA qrvára nem játszik tisztességesen, arról nem beszélve, hogy képtelen az autubuyer, autobidder csapatokat, a coin hackerkedést lekapcsolni, ami az alapja mindennek.
Amíg a nagy látogatottságú YouTube-r arcok videóinak az elején a coin vásárlás oldalak reklámját látom, addig azt gondolom, hogy nyugodtan megbaszhatja magát az EA, mert amíg ezt engedik, és látszólag kizárólag az időnként coint vásárló játékosokat kapcsolják le, az qrvára tisztességtelen azokkal szemben, akik megvették az egyébként bugoktól hemzsegő játékot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest