- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Igen-igen, ezt a részét még értem is, viszont ha a CF is előkészítő szerepet játszik, illetve létszámfölényt teremt, akkor nyilván nehezebb középen átverekednie magát a védelmen, ergo a 2 szélsőnek nagyobb a feladata a támadás befejezésénél, tehát (nyilván kicsit túlzás) +1 középpályás -1 befejező csatár. Nekem ez a felállás nem lenne akkor túl jó, mert én szeretek Costával könyörtelenül befejezni, viszonylag sokszor szerzek gólt beadás-fejes kombinációból.
Egyébként pont emiatt szerettem volna kipróbálni, mert már 10+ éve a Barcelona a kedvenc csapatom!
Azért ránézek, csak akkor vennem kell egy technikásabb, jól passzoló csatárt. H/H workrate csatárral lehet tolni ezt a felállást? BPL teamem van, onnan ki lenne erre a legmegfelelőbb csatár?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért ránézek, csak akkor vennem kell egy technikásabb, jól passzoló csatárt. H/H workrate csatárral lehet tolni ezt a felállást? BPL teamem van, onnan ki lenne erre a legmegfelelőbb csatár?