- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TJLavin
tag
Olyankor mit az istent lehet csinálni ha a több napja jött frissítés óta szinte gólt szerezni nem tudok, nem hogy nyerni. Az addigi játékstílusom gyakorlatilag kuka. Lukaku kedvenc volt, 100+ meccs. kivétel nélkül mindegyiken lőtt gólt, többnyire többet is. Most meg meg se merem próbálni berakni a keretbe mert sem a magas labdáim, sem az indításaim sem a felfutásaim nem jók semmire mert úgy fog mindenki mint az állat. Nem volt ritka hogy meglőttem a 4-6 gólt, Div 4ből 7 egymást követő Winnel azonnal Div 3, most meg ott tartok hogy mérgemben újrakezdtem UT-t és nincs az a csatár vagy támadósor akivel egy kicsit is veszélyes tudnék lenni. Szó szerint még a F*szom is fogva van, nem tudom meglódulni, semmi. Valaki írt hasonló problémát, már ott tartok hogy tényleg Uninstall, ha idegből, ha nyugodtan ülök le egyszerűen nem megy. Fentebb említett Lukakuval úgy indultam meg maxos Bundesliga keret ellen is szinte ahogy akartam most meg ott tartok hogy be se rakom a keretben, de lehet ott Costa vagy Sturridge is egyszerűen nem megy. Mi az isten van ilyenkor?

Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest