Új hozzászólás Aktív témák

• evibly
    senior tag

Az egyébként rendkívül tanulságos, hogy ez a fórum egyben egy önismereti/terápiás/feszültséglevezető eszköz is, amire valóban nagy szükség van. Ezért nem zavar engem soha, ha valaki itt kiborul, mert egyrészt érthető, másrészt ez is a célja a fórumnak valahol, nem?

Másik oldalról az is biztos, hogy akik itt vannak rendszeresen, azok nagyon szeretik a focit, és a játékot (úgy általában), ezért van ennyire sok kifakadás - részemről is rendszeresen -, mert egyszerűen nyerni akarunk minden körülmény között, amit az EA (illetve néha a skilles ellenfelek) egyszerűen nem hagy(nak). :D

Én is sokrszor úgy futok neki a meccseknek, ha éppen van időm, hogy ok, nem fogom felhúzni magam, amit ad, azt ad. És két perc múlva lila fejjel ordibálok :DD Ezen nem lehet segíteni, ez van, ilyenek vagyunk, de én bírom ezt :R

(Mondom ezt egy olyan széria után, hogy sima Seasonban 6 meccset buktam egymás után. Ma azonban simán, 3:0-ra nyertem egy olyan ellenféllel szemben, amilyenek korábban szarrá vertek sorozatban.)

Új hozzászólás Aktív témák