- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Kifogás az van.
Én is read onlyban vagyok de akkor írok pár sort.
Egyre többet futok, 2 naponta max, pár km-től 7-10ig álltalában, a km/perc időm is javul, parkba se biciklivel hanem futva járok ki
Más, alakul az egykezes kézenállás is, egyhelytemben egyre többször tudom áthelyezni a testsúlyomat egyik kézről a másikra.
1kezes huzi negatívot lassan le tudom engedni fel szinte nulla.
Frontlever még mindíg csak 1lábas, fuck it. Planche-re is csinálom a negatívot, jobb mint volt.
Bw:90kg
-
emiki6
veterán
A bajok akkor szoktak kezdődni, mikor a szórakozás elveszi az időt az edzéstől. Javaslom, hogy tégy ez ellen, később még bánni fogod.
-
mbalint987
aktív tag
Persze, tudok angolul, ha összeszeded, átolvasom őket. Gödrösi Ádám könyvét egyébként ismerem, de elolvasását későbbre tervezem. A sárga kapszula úgy látom ingyen letölthető, beleolvasok ha lesz egy kis időm.
(#15084) emiki6: Itt hagyom linkként, ha esetleg valaki keresné (és persze magamnak is): Calisthenicmovement
(#15085) SkyS1gn: A sok gyakorlás meglesz, legalábbis igyekszem!
Köszönöm mindenkinek!
-
mark!
őstag
Vadym Oleynik csatornája
hatalmas forma a srác, de szó szerint. -
Apollo17hu
őstag
Nézegesd meg Bene Máté videóit, mert elsősorban helyes testtartással tudod enyhíteni a fájdalmakat.
+1 a plankre: heti 2 nap 2 x 2 perc plank három hét alatt rendberakta a derekam. Ha kimarad egy hét, akkor érzem. Húzódzkodást gyakrabban csinálok, de az közel sem olyan hatékony, mint a plank, mert igazából csak arra jó, hogy ideiglenesen megszüntesse a csigolyák közötti feszültséget. A plankkel jobban erősödnek a gerinc környéki izmok, amik a helyes testtartáshoz szükségesek.
-
brownus
veterán
plank, mindenféle plank
meg jóga gyakorlatok,+ híd, törökülés közben kitartod magad kézen(nem találok ilyen képet)
-
SkyS1gn
félisten
-
-Solt-
veterán
Tehát ösztönös!
Nekem is az a "vesztem", iszonyat rühellem... nyomd a plank-et, én amióta csinálom a hasazás is könnyebben megy.
Alkarra, fogás erősítésre viszont találtam egy nagyon jó módszert! Gokártozás! 3 x 8 percet toltam ma az Euro-ban, az első után konkrétan a sírógörcs kerülgetett, most meg alig bírtam kinyitni az ásványvizes üveget!
-
SkyS1gn
félisten
Köszi mindenki!
Én is így voltam, meg egyetemi kóter kondi pincébe van felfele nem is tudsz mozogni, de az explosive pullupot csináltam sokat amikor eltávolodsz rúdtól
Zászlóval is haladtam már sétálva is megy lassan, a back lever is, a fránya frontlever viszont gáz hogy még mindíg csak 1lábbal, most már tényleg az jön!
-
itouchfan
senior tag
nem tudom. én edzek kint is, tulajdonképp egész télen kinn nyomtam, egy-kétszer volt hogy benn. megfázni nem fáztam meg, nem volt kényelmetlen, csak tudni kell hogyan kell felöltözni.
és átmentek igen, mert ott pörgés van legalább.tessék, kezdetnek itt egy igen jó írás: teljes test vagy osztott edzés
-
kolosanyi
veterán
Nekem se fog még szarrá koxolva se, de ettől még lehetek ügyes és erős. Már így is elmondhatom magamról, hogy jobban mozgatom magam az emberek döntő többségénél. Tudok zászlózni, hátsó mérlegezni, egykezes fekvőt, egylábas guggolást, rúdig lábemelést, állásból állásba hidat, HSPU-t, ülőtartást, saslengést, kézállást csinálni, kötelet mászni. Mindezt 2 méteresen méteresen és ~120 kilósan. Tornász sose leszek és street workout versenyre se fogok tudni nevezni sose, de magamhoz képest rengeteget fejlődtem minden téren az elmúlt 2,5 évben.
Nem a koxos négerek meg az ukránok dubstepes youtube videóiban kell motivációt keresni, hanem a saját sikereidben.
-
kolosanyi
veterán
Hogy érted, hogy mennyire?
(#14017) Because
Azt nem mondtam, hogy nekem sikerül, de ez lenne az ideális._____________________
Vótam szertornán, atta. Fél óra kézállás gyakorlás, ugyanennyi abcúg rávezetők, majd 20 perc hátsó mérleg-mellső mérleg gyűrűn és zászló bordásfalon. Technikai jellegű volt, nem izzadtam meg.
-
kolosanyi
veterán
Eleget aludni. Alap képlet szerint 7-8 óra amihez hozzájön minden edzéssel töltött óránkéntórával még egy óra.
Eleget enni. Saját tapasztalat, magasabb szénhidrát bevitel mellett gyorsabb a regenerálódás.
Figyelni a mikrotápanyag bevitelre, különös tekintettel a kalciumra és a magnéziumra.
Izomlázad mindig lesz, az természetes, de tudod mérsékelni. Meg kell találni azt a terhelést, amivel másnap enyhe izomlázat érzel és nem olyan vagy, mint akin átment egy nyerges vontató. Túl sokat csinálsz mindenből úgy látszik, illetve túl kevés a pihenőidő. Inkább dolgozz kevesebb ismétléssel, de azt nehezebb gyakorlatokkal végezd.
-
westcoastog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest